Един нелеп край! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един нелеп край!
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 3879 пъти
Имаме връзка от 4 години. Може би е доста, но за мен е сякаш от вчера. Всичко започна шега, дори не съм си и помислила, че тази връзка ще прерасне в голяма изпепеляваща любов.

Доказали сме се един на друг, че се обичаме, но като че ли все още не си вярваме. Аз съм на 24 години, а той е на 26. Всичко започна откакто си купих компютър.

Обичам да общувам с хората и да се забавлявам, но точно това мое "общуване" ми донесе най-голямата беда. Веднъж приятеля ми разгледа скайпа ми и видия неща, които не трябваше. Обяснявах му че това е само вид чат и че не вложих абсолютно никакъв смисъл в думите , но той не искаше и да слуша.Тръгна си и след един ден ми се обажда и ми казва че всичко е свършило между нас, каза ми "Край!". Толкова много го умолявах да не прави това, да ми даде шанс, да ми прости, но той бе непреклонен. Оттогава досега аз съм сама, мъката ме изгаря, всичко около мен ми напомня за него и за моментите прекарани с него. Тази раздяла ми навлече и депресия, ходя ла лекар, пия хапчета но лекарите казват, че трябва сама да си помогна и чак тогава те могат да се включат. Но повярвайте ми - трудно е!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: 92331c010a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама че си глупава, трябваше просто да обърнеш нещата и с намешка да кажеш "Щом ти казвам, че е така, значи е, не ми дръж сметка, нито ми се рови в скайп, доказала съм, че те обичам, 4г сме заедно..!" Да го нападнеш и да кажеш, те се плашат от това мъжете, искат да са все отгоре, ама няма да стане, дръж се и му се обади и каже, че той губи, но първо покажи, че не ти пука, и не го търси, докато той не те потърси, след 2-3 седмици му се обади ти.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: bc638b1446
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вие сте заедно 4 години значи щом си с него го обичаш той не е ли го разбрал плюс това откъде накъде ще ти се рови в скайпа, ти четеш ли му личните смси примерно
в крайна сметка всичко е просто чат и думи той от марс ли пада?

Според мен щом така бързо ти е казал край това е просто една причина (дребнва) да да те остави и да не е гузен че той е бил инициатор от самото начало ами да може да си казва "ето тя си пише с човека Х това това и еди си какво" значи идеално оставям я.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: c9b90fb3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако беше истинска любов, нямаше да търсите заместители. Приятелят ви е съвсем прав.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 28040e09a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съжалявам, но коментарът на "1" е просто безумен.
как така да не и се рови с скайп и тн? Това още повече ще го наведе на мисълта, че му изневерява. Честно казано съжалявам момчето не автора. Има разлика между общуване и нещата, които е видял. Жените все казват, че само се забавляват и ние сме луди като се впрягаме, но ако ситуацията беше обърната и тя види той да си пише такива неща (нямам идея какво е писала, но явно не са си говорили за книги) и авторката ще е много наранена.
Колкото повече чакаш преди да му се обадиш толкова повече му показваш, че имаш други, с които можеш да си а не, че той е единственият, защото ако беше едниственият за теб нямаше да се примириш и да правиш женски номера от рода на "изчакай 2-седмици и му се обади". Надявм се да се съберете и всичко да тръне перфектно.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 7449559cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мило момиче това, което прочетох адски ме трогна, аз на 26 и също мога да кажа, че раздялата с моята приятелка адски много ме съкруши моята история можеш да прочетеш тук в раздела Любов на работното място и "Молята несподелена любов, болката не спира", смея да твърдя, че ти вярвам как се чувстваш аз вече 7 месеца от когато не сме заедно се чувствам като едно тяло без душа, вече дори когато ми се усмихнат аз не мога да го приема на сериозно, а го мисля, че ми се подиграват. Знам какво е да обичаш, а твоят човек щом е бил такъв ревнивец значи наистина те е обичал, надявам се съвсем скоро да осъзнаят нашите хора какво са изпуснали и да се върнат при нас.

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: df41e3f025
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Ами седни и поговорете покажи му че тои е едиствен и че този скупе не те интересува ако чакаш да ти се обади може да стане по лошо да си намери друга която да го утешава деистваи а не мисли как да го направя бъди искренна към него.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: c4dc18d08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ще кажа само едно - теб някого те е обичал и едва ли скоро ще срещнеш това отново... Молим се за теб...

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 4b85e4ebef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен той си е търсил причина за да те остави, не търси вината в себе си !

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 7449559cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Миличка пак съм номер 6, искам ако искаш да поговорим да ми пишеш на мейла ivan.belovejdov@email.bg може да обсъдим по на широко темата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker