Пропиляна възможност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пропиляна възможност
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2581 пъти
Мъж съм. На 28 години. Въпреки че може би рискувам да обидя по някакъв начин инвалидите, ще разкажа тази история.

На много от вас съм убеден, че ще се стори глупава, но все пак... пиша я, защото няма човек на който да я споделя. Все ми е едно, дори да ми се изсмеете, както направиха някои други. Не бях сигурен в кой раздел да я сложа, за това я пиша в други.

Преди 6 години в едно софийско кафе, просто седях с приятели и пушех. Беше все още сутрин, но странното бе, че там седяхме само ние. Аз и двете момчета, които бяха с мен. Покрай сладките приказки не бях забелязал, че на съседна маса са се настанили 2 момичета.

Гледаха ни и ни коментираха. Обърнах се към тях. Едната веднага наведе глава. Тази свенливост ми се стори изключително сладка. Самото момиче беше като картина, беше изключително красива и в лице и в тяло, което успях да видя благодарение на това, че се изправи, за да извади нещо от джоба на дънките си и да го даде на приятелката си. Беше по-скоро слабичка и дребна, но имаше доста хубави гърди.

Започнахме да я обсъждаме. Само нея, защото другото момиче не хващаше с нищо окото. Но пък се оказа доста дейно. Повика ни със жест. Разбира се, като мъже трябваше да ги уважим. През това време малката сладурана съвсем "зарови главата си в пясъка".

Постепенно се разбра, че са с една година по-малки от мен. Едното момиче постоянно ни правеше разни сексуални намеци, докато другото единствено се усмихваше. Все пак тихата усмивка ми се струваше много по-симпатична от "ама само да знаете какви свирки правя ".

И докато едното момиче ми говореше постоянно за секс, ми дойде на ум да заговоря за същото на срамежливката. Имаше грим по-лицето, за мен това значеше, че и тя си го търси. Започнах със съвсем леки предложения... И още помня как тя ми се развика "Повярвай ми, реално съвсем нямаш такова желание. Спри да ме ебаваш! ".

В погледа и личеше нещо повече от гняв. Остави пари на приятелката си, вероятно за да и плати сметката хвана си чантата и си тръгна. И тогава забелязах, в походката и имаше нещо странно. Съвсем не много, но го имаше.

Почувствах се доста гузно. Тя съвсем напусна мястото и тогава ми стана още по-гадно. Причината беше, че едно от момчетата, с което бяхме каза "Абе, ти пък какво се занимаваш с тая? Не я ли видя още като влезна в кафето, че е куца". Ужас по-криво не можеше да ми стане. Е и? Това не значи, че е по-малко от който и да било от тях. Най-лошото беше, че и нейната приятелка я подиграваше. Нямах търпение да си тръгна, но все пак останах до края.

Две седмици след това срещнах същото момиче в един голям супермаркет (не знам дали мога да спомена името му и за това няма да го направя). Когато я видях се почувствах доста неловко. И въпреки всичко на мен отново ми се стори много секси. Личеше, че ме е забелязала и се опитва да ме избягва. Аз самия не бях сигурен дали наистина искам да я заговоря, но все пак се приближих до нея, докато гледаше някакви шампоани.

Заговорихме се. Моето глупаво любопитство ме караше да си задавам въпроса каква е причината да ходи така. Би било доста глупаво от моя страна да я попитам. И все пак не го направих. След като напазарувахме отидохме в кафето в самия магазин. И тя само започна да ми разправя как преди 2 години я е блъснала кола.

Така са и се увредили нервите на крака и от тогава е частично парализиран и няма чувствителност. Стори ми се адски жалко, тя е толкова хубава, толкова интелигентна и това се е случило на нея. След това започна да ми говори за университета, за майка си. Не можеше да взема думата. Държеше се, все едно на е говорила с човек от 100 години. Разменихме си телефоните. Тя се оказа прекалено добра и отзивчива.

Общувахме повече от година. Сега ще кажете, че не може да има приятелство между мъж и жена. Това беше доказателство, че може! Тя беше най-добрия приятел когото съм имал. Пиехме заедно и си говорехме съвсем като мъже. През този период почти постоянно бяхме заедно. Тя смяташе, че е адски грозна, смяташе се за крайно отблъскваща, а когато някой и обърнеше повече внимание тя мислеше, че я подиграва. И да тя наистина беше куца(ах, колко грозна дума), но ме възбуждаше адски много. Не смеех да направя нещо по въпроса, защото сигурно пак щеше да се разсърди, да си помисли че я подигравам и да се отдръпне. Аз не исках това да се случи, защото тя беше наистина една прекрасна приятелка.

Под влиянието на моите глупави познати, аз се отдръпнах от нея. Гадно беше, че я загубих и я оставих сама. Бях я почти забравил. Сещах се за нейната реплика "Спри да ме ебаваш", която звучеше наистина странно от устата на човек с такъв подбран речник, като нейния.

Това лято бях на море с приятели. На плажа едно момиче правеше впечатление. Тичаше и подскачаше все едно е била вързана до сега. Играеше си с 2 момченца на не повече от 3 години. Беше с тъмни очила, не виждах лицето и. Но накрая я познах. Това беше тя!

Че кой би повярвал, че онова момиче ще тича по горещия пясък и походката и ще е толкова изящна. Приближих се до тях. Заговорихме както преди. Тя се беше променила, беше станала по-сдържана и още по-красива. косата и беше дълга почти до кръста, чувстваше се секси и имаше самочувствие почти до небето. Тя обясни, че в момента е адвокат, това са нейните близначета, била се е омъжила в Париж за някакъв си там французин. Не знам защо останах с впечатление, че се е развела.

Но това само докато не дойде мъжът и. Той беше един нисък, очилат дядо. Със 20-30 години по-стар от нея. Не беше с нищо повече от мен. Нямаше визия, нямаше образование, нямаше работа. Но в крайна сметка тя беше с него. Оказа се, че сме отседнали в съседни хотели.

На следващия ден я поканих на гости в моята стая. Бях сам. Все пак си мислех че тя ще дойде с компания. Грешах. Осъзнах, че се е променила повече от очакването. Почти без стеснение започна да ме опипва... и така. Правих най-хубавия секс в живота си!

Не беше сладко свенлива, но и така ми харесваше.
Когато я попитах, защо се е омъжила за този човек, тя ми отговори, че той е бил до нея, тогава когато е била сама и че винаги се е държал прекрасно, дори когато тя не го е заслужавала, приел я е нормално въпреки всичко. Разказа ми колко много ме е обичала. Учудих се, че чувствата са ни били взаимни. Ако бях останал със нея... Хвана ме много яд на себе си. Можеше аз да съм бащата на нейните деца.

Тя си тръгна, каза че живее в Париж и никога повече няма да се видим. Но аз все още се надявам. Не мога да заспя. Постоянно си мисля за нея!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 780b867772
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тцтц, брато много ме натъжи тази история. Доста съвпадения са станали, даже малко невероятно ми изглежда, но няма значение. Нищо, ще намериш друга. Само не ми стана ясно как й се е оправил крака?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 26a96c6573
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен си е направо за литературната тема, но има определено послание. Прекалено кратък е животът, за да го пропиляваме с глупави решения заради мнението на този или онзи.
Иначе - доста нелогично - ти си на 28, момичето трябва да е по-младо. Как ще е станала адвокатка, и то в Париж, ще има 3-годишни деца за това време?

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 28d91fc171
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Класически пример - когато сърцето те зове, слушай него! Не разума, а пък най-малко някакви си приятели! Направо не мога да проумея как може да си я зарязал под влиянието на приятелите си, след като сам казваш, че това че е куцала не ти е било проблем. Иначе изглеждаш точен човек, авторе, но това е било изключително тъпа постъпка и сега си сърбаш попарата.

Не гледай на това като на "пропусната възможност", а като на урок! Урок с много висока цена, но качествените уроци струват много, и точно затова се помнят цял живот. Направи си правилните изводи и занапред ги следвай. Мацката няма да я върнеш... макар че не се знае, може дядката да се гътне скоро! :-)

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7f1408b31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато прочетох плаж, море, много дълга коса, деца се сетих за моята история която скоро ще напиша тук за най красивия секс който и аз правих

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1a12a68f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мразя красивите жени заради тяхната надменност и безочие. Искам всяка хубавица да е с изпотрошени крака. Не съм лош. Просто имам вкус.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1efb987311
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Как и се е оправил крака? ! Ама че въпрос! С различни процедури има си и лекарства, които възтановяват нервите. На мен това ми се струва крайно тъп въпрос, който няма нищо общо с посланието на историята. Ако не ви прави впечатление автора съвсем не се е задълбочавал в подробности, дори относно секса… Това ме кара да смятам, че историята е достоверна. И много тъжна.
Лаура смята, че има хронологична неточност. На мен пък ми се струва съвсем на ред. За адвокат се учи 7 години. Да кажем започнала е на 18, взима си дипломата на 25. Нищо не и пречи да си роди и деца пред това време. Авторът е споменал, че момичетата са били с година по-млади от него и всичко е започнало преди 6 години. Тогава тя трябва да е била на 21. Една година са били приятели. Тя става на 22, той на 23. Губят връзка. Примерно след още година да кажем отива в Париж, намира си мъж ражда си деца. Да кажем забременява на 23, ражда на 24. Авторът днес е на 28, това значи, че тя е на 27.
За това време е напълно възможно да си има деца на 3 години. Пък и думите на автора, за годините на децата са „не повече от 3 години”, което значи, че са били на по-малко.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 28d91fc171
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, идеята на Лаура е, че не можеш току-така да станеш адвокат в Париж като си завършил СУ. Правото на всяка държава е доста различно, дори в големи части да е стандартизирано от ЕС, и с диплома по БГ право много трудно ще може да направиш нещо извън БГ, както и с диплома от Франция много трудно ще станеш адвокат в БГ, освен ако не се специализираш в/у чуждестранни клиенти. А ако момичето е учило в Париж през цялото време, не става ясно точно как са поддържали връзката си цяла година...

И според мен историята е леко литературна, но въпреки това е интересна, защото съдържа много важно послание...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b08480a5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много, много тъжно. Но дори това, че си се подвел по акъла на "приятелите ти" не те оправдава, че си я зарязал! Нали твърдеше, че ти е истински приятел? Така ли постъпват приятелите? Но това е минало...
И да я мислиш и да не я мислиш, положението е такова. Аз само бих ти казала да продължиш напред без да се сещаш много за нея, защото нищо друго освен болка няма да изпиташ. А така нараняваш само себе си. Ще срещнеш и други жени, които си заслужават. Този път оцени човека до теб по достойнство... Успех ти желая...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 640d546ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, "Различна.... " е пак твой разказ, нали? Някак си двата разказа ми изглеждат еднакви в основата си. В това което изразяват...

Докато те четох, в мен се загнезди въпросът - образът на куцащата жена състрадание ли предизвиква в лирическия герой или сексуална възбуда? Или и двете? Ако не беше куца, но пак толкоз хубава - щеше ли да те възбужда пак?

Разказите ти за куцащата красавица доксват до подсъзнателни дълбочини. Ако това за възбудата те обижда, най-малко искам да съм груб, просто темата е дълбока. А може и да е от чист хуманизъм. Достоевски вярва, че може да се влюбиш само от съжаление, само от състрадание...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d2fc4facbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   н 5, ти добре ли си с нервичките? Как може да напишеш подобно нещо дори и на шега? Не, ти не си лош човек, ти си арогантен и агресивен комплексар! Красивите жени били надменни и безочливи... Напротив, теб те е страх от тях! Нали знаеш баснята за лисицата и киселото грозде?

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bf5f976556
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   интересна история

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7568cc45cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9 а това дори не ми хрумна на мен при все, че''различна''ми допадна особено... а тази история малко или много не ми звучи особено реалистично.... и заради такива коментари, като твоя ми е приятно да съм тук.. поздрави... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1efb987311
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не знам, на мен ми се вижда странно някой да си измисли такава история. Така де, не мисля, че има хора с такива сексуални фантазии, та да седнат да напишат нещо такова. Това ми се струва извратено.
Не съм никоя, за да казвам това е истина, или това е измислица.
Ако все пак е истина... струва ми се още по-извратено. Чак пък такова сексуално желание, към някоя, която е инвалид. Странно ми е.
Между другото прочетох и "Различна", подходът на писане ми се струва съвсем различен. Не мисля, че авторът е един.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1a12a68f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   10, не ме е страх от тях. Просто не ми обръщат внимание и това ме дразни. Грозните мъже също искат да бъдат с красиви жени. Ако красивите жени не са съгласни да излизат с грозни мъже, тогава има лесно решение - изнасилване и бесене в Борисовата градина.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 144d766a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Тъжна история.. потърси я някак и й обясни, но не мисля, че си струва да се занимваш с жена, която е тръгнала с 20 години по-стар! :) Пък и е кучка, за да му изневерява!


Ненн

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker