Писмо до затвора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писмо до затвора
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5264 пъти
Началото на тази история бих нарекла нелепо. С най-добрата ми приятелка си купуваме редовно един вестник, в който има поместена страница с обяви за запознанства. Един ден решихме като глупави хлапачки да звъннем на някой, да се пошегуваме и да забравим за станалото. Аз избрах произволно номера на някакво момче на 22 г.

Звъннахме веднъж и той после се обади. Попита защо сме му звъняли. Аз му се сопнах. Казах му, че ако не иска да му звънят, не трябва да си публикува номера по вестниците. Той се разсмя. С приятелката ми се лигавехме. Очаквах всеки момент да затвори или да се развика, но той се смееше с нас. Докато не каза, че трябвало да затваря.

На следващия ден пак се обади. Проведохме този път сериозен разговор. Оказа се, че има съвпадения - общи интереси, и двамата имаме по-малки сестри. Като ми каза датата на рождения си ден, се оказа, че е три дни преди моята, и не повярва, като му казах. Сподели ми, че трябвало да ми каже нещо много лошо и щял да разбере, ако не искам да говоря с него повече. През ума ми се разиграваха всевъзможни лоши сценарии, но бях шокирана, когато призна, че е в затвора.

Уверих го, че не мога да съдя хората и не е проблем за мен. Той продължаваше да ми се обажда. Говорехме си непринудено, сякаш бяхме стари приятели. Веднъж го попитах защо е в затвора. Оставали му шест месеца. Бил там за побоища. Не беше особено словоохтлив, а аз не исках да бъркам повече в раната.

С времето все по-живо се интересуваше къде и с кого излизам. Един път ми каза, че сигурно съм ходила по момчета предишната вечер. Обясних му истината - че съм се видяла с приятелки. Той се извини, но много момичета са го лъгали и затова подходил с недоверие към мен.

Понякога ми се сърдеше, че не му вдигам телефона. Приятелката ми каза, че сигурно ме е ревнувал. Аз й се изсмях. Дори не ме беше виждал. Относно това все питаше кога ще изпратя моя снимка и писмо. Говорел си само с мен и сестра му и много щял да се зарадва да получи писмо. Негова снимка щял да изпрати чрез телефона на някакъв негов познат там понеже неговият нямал камера.

Все го залъгвах, че ще пратя писмото. Понякога наум си съчинявах какво ще напиша. Но моето писмо до затвора остана неизпратено.
Приятелката ми все ме съветваше да спра да се занимавам с този, защото може би е опасен, а и мен съмненията ме заглождиха и един ден просто му казах да не ме търси повече и да забрави за мен. Не му дадох възможност да реагира, защото веднага затворих телефона и той ме послуша. Не се обади повече. Понякога се чудя правилно ли постъпих, но разумът надделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: c3607a833a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е хубаво да общуваш с човек, когото познаваш, независимо дали е мега-богаташ или затворник. Добре си направила, че си го отрязала и повече не му се обаждай.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 09a876e3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хмм.. ами познато ми звучи... аз имах връзка с момче от затвора чаках го 8 месеца и след като излезе бяхме заедно още около 6 месеца.. извинявай за любопитството, но в кой затвор е?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a9fe957407
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Отговори си първо какво е затвор? Затворът е мястото където съгрешили хора изтърпяват наказанието си. Това, че човек изтърпява наказание не означава непременно, че е лош или, че ти си по-добра от него като не си пристъпвала закона защото никога не се знае. Затворът е за хора не за животни те не са по различни от нас просто са сгрешили в някое от действията си. Дори да е убил човек това не означава непременно, че е сериен убиец. И ако го харесваш като приятел не пречи, че е лежал в затвор.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 00d8f905e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Постъпила си разумно, не съжалявай. Много са ловки и хитри. Колкото и милички и различни да ти звучат по телефона това е просто театър. С времето щеше да ти поиска дребни услуги като например-пъшкане по телефона, голи снимки, да му пратиш парички, кафе, цигари... какво откопчи и в замяна мноого ще те обичка. И така ще се въртиш в един омагьосан кръг и накрая ще се почувстваш като пълна глупачка. Това ти говоря от опит, поддържала съм връзка с такъв индивид, обработването ми траеше 2 месеца, просто започнах да си мисля че това е най-прекрасния човек, най-милия, всичко най-най.... и вече помислил че съм налапала въдицата реши да действа първо се пробва с голи снимки да му пращам с ммс, да му пъшкам, като отказах, мина време реши да пробва с искането на пари и разни услуги, е тогава осъзнах, че просто е един играч, който много подценява женската интелигентност. Много ме подразни това, не съм скрънза, но да ме правят на балама и да ми се подиграват хич не обичам. В крайна сметка и жените сме хора и вместо да се прави на дон жуан да беше казал директно къде го сърби пък щях да си реша дали да го почеша или не. Та така не съжалявай!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6149fc5a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Правилно си постъпила! А тези с предишните коментари явно си нямат на представа каква паплач има по затворите

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 558dd1c458
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз съм младо момиче на 23 и по принцип се старя да разбирам хората и да им влизам в положение, но нещо тук ме смути. "Понякога ми се сърдеше, че не му вдигам телефона. "" Един път ми каза, че сигурно съм ходила по момчета предишната вечер. "Това ми е до болка познато. В началото чувството, че някой те ревнува, мисли за теб те кара да се чувстваш специален, обаче после идва един такъв момент в който това дотежава... много. Казвам го от личен опит и съм сигурна, че не един или два пъти си имала такива "номера" от негова страна. Другото което е по телефона могат да ти кажат всичко, не знаеш защо всъщност е там, може и за убийство да е (примерно). Моя съвет е да внимаваш, защото не знаеш с какъв човек си имаш работа. Даже бих те посъветвала да не се забъркваш и да седиш далеч, но едва ли ще ме послушаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f3515ce605
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имам подобен случай. Можеш ли да кажеш в кой затвор? До авторката, и до номер 2 е въпроса. Благодаря.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker