Защо се влюбват в 20 години по-стари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се влюбват в 20 години по-стари
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 12595 пъти
Уча психология, нещата са ми ясни.

Пиша относно жените , които харесват женени , възрастни мъже. Обикновенно при такива индивиди, бащината фигура или я няма или е много слаба, асъщо може и да е поради прекалено силна фигура на майката. Друга причина е сексуалната слабост при дадената жена и грозен външен вид или само грозота на жената.

Говоря че любовта , при която има повече от 20-25 години разлик между дмамата е патология.

Сексуалната слабост при жената, води до това че си избира по-слаб сексуално мъж, често доста по-възрастен. Насилие в детството от страна на бащата или отвращение от мъжете, също водят до такава патология. Златотърсачките за тях не говорим, те са като проститутки, само за пари, но поне са здрави.

Това е много важна тема, засягаща много голяма част от женското население в момента, за това мисля че е нужно компетентно мнение.

Едиповия комплекс, заложен в детството също е причина, не само при жените, но и при мъжете да харесват баби. Има наследственост. Тоест момичето без да иска, взима модела на майката, ако тя е женена за доста по. стар мъж, то това е доста вероятно да стане и с дъщерята. Ако майката е к***a, то дъщеря й ще е доста зле в сексуалната и нагласа и вкусове.

Та тове е съжалявам истината е такава, мили жени извинявам се, но мисля че е важно да сте наясно. Мъжете са ясни те просто гледат да боднат, това важи най-вече

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 78

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9579b07c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Правиш се на компетентна, но не си... и какъв е смисълът на това което си написала?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 55e6fa1a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Подкрепям 1.
Не вярвам, че изобщо учиш нещо, камо ли висше. Нямаш нито теза, нито някаква структура на писанието си. Ползваш „термини“ от улицата като „Златотърсачка“ и „проститутка“ и просто изброяваш някакви клишета също от улицата.
Не си служиш с термини от науката, която твърдиш, че следваш. Не се позоваваш на научни данни, на изследвания. Пълен бълвоч, съжалявам.
Кликнах с идеята да науча нещо ново, а просто прочетох излиянията на някоя лабилна жена.
(и изобщо не разбрах, какво има общо едиповия комплекс с темата. Не се позоваваш дори на Фройд, изобщо - пълно разочарование)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2b86500a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   №2 не съм авторката но съм достатъчно проста да не знам научният термин за "проститутка" моля да ме образоваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 925dc54a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отгледана съм от много възрастни родители. Резултат-всички мои партньори са били минимум с 13 години по-стари от мен. Копирала съм несъзнателно моделът на родителите ми...
Всичко бих дала да мога да харесам някой на моята, макар вече средна, възраст. Никога не се получи. На 17 години харесвах 40-годишни, сега почти 60-годишни...
Не всичко зависи от нас самите. Ако моите родители не бяха почти на 50 години, когато са ме създали/отгледали, все тая/, дали щях да харесвам възрастни мъже? Едва ли... Ако ме бяха създали на 23-24 години, както повелява природата, дали щях така да си падам по по-стари мъже, откакто се помня? Съмнявам се.
И сега си имам приятел... криво-ляво връзката ни върви, къде добре, къде зле. С 19 години е по-голям от мен.. Може би ми е било съдба..
Отдавна съм се приела такава, каквато съм и съм разбрала, че възрастовата разлика с мъжете не е било възможно да променя. Защото е обоснована от фактори, на които е нямало как да повлияя в живота си.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 15c877be1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Всъщност всеки може е да бъде с когото си поиска. Ако ти се влюбваш във връстници или 2-3 по-големи от теб, има жени, които се влюбват в 20 години по-големи или по-малки от тях мъже и това не мисля, че ти влиза в работата. И изобщо не е заради външният вид, а заради това, че повечето млади мъже се държат като боклуци, а тези над 30 са мъдри и добри. Но не винаги е така, в повечето случаи да, но не съвсем...

Ian_the fucker

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fdbcb97a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Извинявай, но мисля че това са пълни глупости. Любовта към 20-25 години по-възрастни била патология.. ама ти чуваш ли се изобщо? ! Аз ако харесвам примерно 20 години по-възрастен от мен мъж и съм ненормална така ли? Или пък вероятно съм грозна и без баща? Ами ако лигльовците на моята възраст не ми харесват? Ако съм по-зряла за възрастта си и ме привличат зрели хора, с които мога да седна и да проведа един нормален разговор? По-тъпо нещо не бях чела в този сайт от много време...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bbe90cdff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   А моето как се нарича- харесвам мъже по-малки от мен, поне с 5-6 години

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cd95b62dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Няма патология, скъпа. Обратно, паталогично е да имаш такива предрасъдъци и тесногръдство в нашия век. Виж сега, за любовта не се дава кръщелно, тя е нещо в сърцето и за нея както за мечтите граници няма.

Просто, ако човекът когото обичаш е по- голям това не е проблем, защото важно е да се чувстваш комфортно душевно. Ако всички отстрани ти казват, че си родена за дадено момче на твоя възраст, а ти не се чувстваш истински щастлива, значи предаваш себе си. Любовта не може да бъде грешка, тя е жертвоготовно и чисто нещо. Просто на теб ако нещо не ти се е случвало, не забравяй, че не можеш да съдиш за другите по себе си.

Какъв психолог, ако не можеш да погледнеш през очите на другите??? Това твоето е вид предрасъдък, като расизма например, а всички знаем колко гадно нещо е той и колко е отречен. Всичко има плюсове и минуси. Човек сам си преценява. Изборът е наш. Като учиш психология прочети психосоциалната теория на Ериксон. Ти къде си? На кой етап си по тази теория? Научи си урока! Личността се развива чрез социалните взаимоотношения и изборите, който правим. Всеки има право на избор. Понякога даже е много по- добре по- опитен и голям на години партньор, отколкото безсмимлено лутане и търсене на себе си в безпреспективни връзки с набори. Стойностното може да се крие на много места. Аз лично съм завършила психология междудругото.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6d1f42c26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз не съм съгласна с 4. Моите родители не са били толкова възрастни, когато са ме създали, но не са били е съвсем млади. По-възрастни мъже изобщо не мога да харесам.
Обаче и на мен са ми странни тези връзки на по-млади жени с възрастни мъже. Ужасно е, радвам се, че не съм така. Може да има някакво желание в жените да се налагат над тях, а за мъжете явно външният вид е по-важен от това дали има какво да си кажат с жената.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0e9759c094
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Размерът има голямо значение....

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5b11431d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям изцяло номер 9. Жалко, че са рядкост хората като нея, а повечето са жертви на тесногръдието си като авторката и се пекат в собствената си жлъч.

Номер 8 - намери и ти кой да питаш. Сигурно авторката ще те изкара патологичен случай на „педофилия“, а твоите приятели пък ще страдат от Едипов комплекс (ха ха). Гледай си любовта и не се води от стериотипи - живеем в 21 век.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0cdd20b50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Да се образоваме от това, написаното ли?
Бегай от тук...
Глупости колкото щеш... избирали сме били защото сме били по властни в секса, те са били немощни...

Явно на авторката некой женен и е теглил майните и тя сега дрънчи простотии...
Миличка, осъзнай се. Бъди малко по ШИРОКОСКРОЕНА!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9857daaf46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Пълни глупости!!! Нито съм златотърсачка, нито курва, нито съм имала проблеми в семейството, но съм харесвала по-възрастни мъже от мен. Доста по-възрастни. Дори имах връзка с един такъв, който не бих казала че е имал повече възможности от мен. Напротив - материално бях доста по-добре от него. Не знам каква психология учиш, но понякога май е по-добре да гледаш реално на нещата вместо на написаното в учебника! Аз също се интересувам от психология и мога да ти кажа какво виждам в по-възрастните - виждам сигурност! Както искаш го разбирай. Сега обаче търся нещо съвсем различно, може би защото се стреснах от задомяване и предпочитам по-малките от мен. С психологията, която учиш как би ми го обяснила? Не съм следвала психология, но ми е интересна както вече казах, за това искам да ти чуя мнението.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8472d981ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   За учеща психолгия мисля, че имаш проспуски в разсъжденията!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b5cfb1e4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Моят съпруг е с 19 години по-голям от мен. Баща ми никога не е липсвал и смея да твърдя, че имам прекрасни родители, които винаги са били до мен, подкрепяли са ме. Това, което си написала за мен са пълни глупости, дори не виждам какъв е смисъла на темата ти. Ако може обясни...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 66292e412d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Подкрепям номер 16. Мъжът, с когото живеем на семейни начала е с 22 год. по-възрастен от мен. Вече от 5 години си живеем заедно, мислим и за деца.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa4b03bd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Изчетох всичко, и се замислих върху това, защото всеки тук има право на своето мнение, независимо дали е психолог, проститутка, с по-голям мъж, или с доста по- млад. Мисля си обаче, че трябва да проявяваме търпимост към различното от нас мнение. Една дума ме провокира да изразя, аз какво мисля по така наречената "тема".... Всеки от нас може да прави своя избор, независимо от цената. А ако това е продиктувано от сърцето.... то даже трябва и да си щастлив! Само че, какво най- често се получава, .... говори се за връзка.... а тази връзка е най- често е със "женен".... и в това е проблема мили дами, че позволяваме нашите съпрузи да издържат "по-младите", а вечер да се прибират у дома за да се навечерят и да им стоплим леглото... Че позволявате момичета / на годините на дъщеря ми/ да си мислите че намирате сигурност, каква сигурност е това? ... Подарък, скъп парфюм.... било разбиране, да но вечер сте сами, и чакате да звънне телефона, зад гърба на съпругата си... Това е вашия избор, само че за сметка на вашите години, и вашите моменти.... или и аз мисля грешно?
Ния

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 66292e412d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Ния, ти пък от 9-дерета вода носиш. Младите жени днес сме образовани, работим и си изкарваме парите. Не ни трябват вашите женени мъже, още повече, че (от приятелка) знам, че такъв и подаръци не правел, защото е под строг домашен контрол. Същност - един гол х... могат да ти предложат.

Моя си мъж го харесвам, защото е стабиляга, не се променя и извърта всяка седмица, знае какво иска, знае как да се държи в обществото, упорит е, предприемчив, перфектен събеседник, приятел, подкрепя ме, дава ми съвети и има желание и за излизане, и за екскурзии, за спорт и за всичко - не кисне по цял ден на компа или в кръчмата.
Случило се е да е по-възрастен от мен, но това не значи, че съм болна и ненормална, що за теза изобщо?
Има различни хора на този свят, различни връзки, но да пишеш подобни глупости - не, за това не ти трябва следване по психология, а просто да седнеш на кафе с махленските клюкарки

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa4b03bd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Знаеш ли, и моя беше такъв, същия като твоя, с разликата че е 5 год. по голям от мен, и аз съм образована, красива и професионалист в работата си, с др. думи с добри доходи, даже повече от неговите/със собствен бизнес/. Докато не го съкратиха от работа... и в един ден балона се спука или казано кризата на средната възраст- че все още стават... И предполагам се сещаш с една пикла, дето даже тялото и не е по- хубаво от моето.... Желая ти никога балона за теб да не се спука! Късмет! Всички или почти всички мъже са комплексари в един момент от силните жени!!!!
Ния

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 01db3f6706
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ния, ама то „същи“ хора няма, камо ли „почти същи“. Всеки си е сам за себе си.
Освен това вече веднъж губи работата си, откакто сме заедно и в момента сменя работата си по мои съвет и настояване. Добър тим сме и всичко си обсъждаме и решаваме заедно.
За да нямаш комплексар до себе си, просто търси по-силен мъж от теб. Има обече жени, които нарочно тъпчат и подтискат мъжете до себе си... не вярвам да си такава, но все пак не е зле да спреш да мислиш в стериотипи и готови модели - всеки е различен, всяка връзка и ситуация - също!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0d5303449f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Брато, от това което си написал е видно, че ти или лъжеш, че учиш психология, или трябва да си потърсиш друго поприще, или ти преподава Христо Стоичков!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c78492fad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Аз до колко разбирам психологията на тези които им се е*е и искат някои да ги подмалади, ако може така да се каже независимо, че съм виждала някои младшжи са по въздтастни от най въздрастния си търсят по малък.
Тези жени, които си търсят семейно огнище, спокоиствие, любов... си търсят по въздрастен с повече от 5 год., но всичко е относително.
А автора да не си губи времето с психология, защото и аз съм я изучавала, та живота по добре ме научи какво да правя. А 17 подчертава, че е материялистка, ако има кои да я разбере. Та кои(коя) какво харесва е идивидуално за всеки.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d1cfcaf95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 7, обясни ми колко точно сме тъпи според твоя пример ние, мъжете? Според примера ти трябват 20-години по-стари от теб, защото всички по-млади от тях са лигави и не можеш да водиш нормален разговор с тях. Ето ти 5, 10 или 15 години по-стари от теб. За по-лесно съм ги подредил през 5 години, но ти не се ограничавай само до изброените възрасти. Защо 20+? Докато не видя сертификат от МЕНСА на твое име, не го вярвам. Както и доказателство, че познаваш всеки твой връстник на планетата. :)
Авторке, ако беше се опитала да добавиш и нещо научно към тези разсъждения, щяха да ти повярват. Така наистина звучиш като човек, на когото няма как да имаме вяра въпреки уверението, че си учила психология.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ae950ba084
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Мили дами странно. Моя добра приятелка си провали живота заради женен. Та така причината бе майката. Тя цял животт е скитала на мъжа си, даже той е искал да я дудоши и то не веднъж. Момичето взима модела на държание от майка си и тръгва да ходи само с женени и възрастни. Помеслете си добре, не си правете сами димни завеси. Каква е ситуацията ви. В другата насока имам пак пример, но няма да го кажа, защото е доста грозно. Мили момичета и жени не съм авторката, но я подкрепям с две ръци и два крака.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ae950ba084
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Хора, жении, разните му там романтики и филми ви промиват мозъците. Как така се влюбвате в старци бе, вие мислите ли изобщи, какво сърце, то ако разликата ви е 20-25 години, за какъв живот говорим. То вие ще трябва да сменяте памперсите на тия мъже. А за секс да не говорим. Мъж след 55 само с виагра може. Ех жени, жени. То хубаво романтика, ама възрастния човечец си ляга в десет, за секс не месли, а единствено за това да се наспи. Танци и дискотеки не го интересуват. Добре пари, хубаво но, като излезете на улицата кво си мислят хората, кажете де. Да лоши работи и то предимно за вас. Кво му харесваш на 40 годишния, корема ли, разпуснатостта ли, децата му ли, тва че се изморява бързо.
Един мъж.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cba688270c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ами то всичко зависи от това как са възпитавани, от една страна щом скачат на по големи за мен са кърви или по точно жени които нямат никфо достойнство. Пак и нали се сещаш, че на дебел мъж с пари е - мечо пух, а дебел мъж без пари - е свиня.. пак и каквато е майката такава е и дъщерята

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 55949b495f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Ами аз разбирам тези момичета. Старичкият комплексар се изявява на любовния хоризонт и получава младо гадже на тепсия. Защо... ами защото прави неща, които знае че минават, има опит и търпение. Няма какво да губи, а само да получи. Момичетата, отхвърлени от връстниците, загубили увереността си, са лесна жертва, разбираемо е и те имат право на внимание. Женените мъже далеч не са така придирчиви и в откраднатите от съпругите си минути са способни да свалят звезди по удивителен начин. Не упреквам момичетата, които търсят любов и внимание, макар на грешното място. Тези чичковци са крайно непочтени и към тях, както икъм половинките си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa4b03bd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   ... само дето ние обичайки ги, им прощаваме, било и то заради 20 год. брак, равен на разликата в годините с любовниците им, или заради децата си, или заради спомените...
Ния

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6d1f42c26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Съгласна съм с 26 и 28. По-възрастните хора си имат здравословни проблеми и не могат да изглеждат като по-млади. Даваш си младостта и красотата за разпуснат чичко.... Да не говорим за това кой до кога ще живее и т. н., за децата им от бивши бракове, за различията при поколенията.
Съгласна съм и с 24. Мъжете ги изкарахте едва ли не деца. Когато на тях това им е удобно, за да могат да си правят каквото си искат по-дълго, да си удължат "младостта" и да си намерят млади жени, се съгласяват с това. Обаче, иначе, съвсем ясно могат да се питат как може една жена да се мисли за по-зряла от мъжете на нейната възраст или 10 години по-големи.
Моят приятел е много млад и е достатъчно зрял за мен, а и не само. Чичковците дори не мога да ги харесам, а и не ми се струват сериозни като не са с жени на тяхната възраст.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 632ae876a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Какви здравословни проблеми какво чудо. Чета и се смея. Излиза, че хората над 40 са стари, дебели и болни. Моля ви се не слагайте всички хора под общ знаменател и не съдете за всички по един. Аз съм номер 6. На 24 години съм. Със съпруга ми имаме 19 години разлика. Искам да ви кажа, че изглежда чудесен. Зрял мъж с атлетично тяло, красиво лице и ръце. А отвътре се крие добро сърце и много фина душа. Сега ще кажете, че съм с него заради парите, не е така, ако беше нямаше да искам да се омъжа за него и да имам семейство. Хората са различни. Има момчета на по 25 с отпуснати шкембета и наднормено тегло както и поддържани мъже и на 60.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6d1f42c26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   31, смей се, ние те съжаляваме. Сравни мъжа си с някой на твоята възраст и пак се посмей, може пък да си поплачеш. Рядко се случва някой по-запазен, но дори твоя да е такъв, не може да се сравни с млад мъж. Е освен ако не си си измислила, че 40, 50, 60-годишните мъже са здрави колкото младите и изглеждат толкова добре. :Д Сигурно. :Д

П. П. Да не тръгнеш пак издребняваш, че имало и разпуснати млади мъже.... Да, това със сигурност значи, че старото е толкова добро колкото младото. Млад мъж, който се поддържа може да изглежда далеч по-добре от стар и тук става въпрос точно за това. Леле, наистина те съжалявам, толкова се радвам, че не съм на мястото ти да си давам младостта, а и ако наистина обичам човека да си мисля как ще умре най-вероятно 20 години преди мен. Ако имате деца или трябва сега да ги раждаш, или когато той е на 50, 60. Хем спермата му няма да е 1-во качество, хем ще трябва да гледа малки деца на тази възраст, бързо да се пенсионира и след това те да не могат дълго време да се радват на баща си. А наистина здравословните проблеми, дори и малки, няма да почакат, но и да ги няма, възрастен човек няма как да има енергията на младия. Да не говорим, че със сигурност той е постигнал повече от теб, има по-голям опит и никога няма да бъдете напълно равни.
Добре че не съм като теб. Не само си в по-неизгодна позиция, но дори не осъзнаваш какво може да ти даде човек на твоята възраст...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa4b03bd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   До номер 6, или по повод на коментара под №31,
На 40 мъжете не са стари, дебели и болни, такива ще бъдат повечето на 60, а ти можеш след 20 год., да ни разкажеш как са нещата при вас!
Дали при теб на 40, на него му се прави секс колкото на теб... а? Тук мога да спомена и за внучетата, .... и за какво ли още не.... Но всъщност темата не е за съпрузите, а за 40 год. женени мъже, с любовници на годините на децата им.... и кой какво взема и дава в една такава връзка...
Ния

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ae950ba084
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Ха ха ха. Финна се пише с две н. Смешна работа. Добре но времето не прощава. Пича ти мила моя госпожо ще остарее. Да това мога да ти го кажа, въпреки че не съм врачка. Ще грохне от раз и после кво правиме а. Изневери, разбити мечти, деца без баща а. Смешна история просто. Не смешна а тъжна, родена от комплексите на една жена. Кажи ми като почне да не му става, като пусне корем, като започне да си ляга в десет какво правим а. Това е противоестествено вашата връзка. Или ти си слаба и фригидна и ще си с него до края или, ще си намериш друг, или пък ще си с него, но ще си нервна, нещастна и мразеща всичко и всеки. Това е факт. Извинявам се, но истината боли. Ха, ха, ха. То тоя пич е на годините на тати, нали. То моя тати е бил Аполон, като млад, но сега е 44 годишен чичко. Виждал съм снимките му. Як, здрав, висок, а сега е добродушен и готин пич, но не е за жена на 23. Всяко нещо с времето си. Мама му е връсница и винаги е бил с нея. Обичал я е и я обича. Те не са модерно семейство, слава богу, не си изниверяват и винаги са там, един за друг. Послепис, тия скапани американци с техните сексуални революции, превърнаха жените ни в златотърсачки и смотли.
Един мъж.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa56b7dc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Ха ха ха! Пише се фиНа, т. е., с едно "н". Направи си и проверката. Как се казва? Фин, или финен?

Извинявам се, че оспамих темата.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c78492fad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   28 от вас момчетата по голями комплексари няма. Зная го от личен опит и то десетки такива. Вие търсите само секс а не секса е всичко в един брак, но ми омръзна да отварям очи цял живот.
Пък както се казва... "Пази БОЖЕ, сляпо да прогледне"
Живей си с едиповите комплекси както сте 90% от цялото ти поколение.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fdbcb97a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   От номер 7 към 24

Виж сега, аз не казвам, че познавам всички 15-16 годишни момчета на тая планета и всички до един са лигльовци. Обаче уча в държавно училище, където съм заобиколена само с мои връстници и говоря от опита, който имам в общуването с тях. Ами кажи ми какъв свестен разговор мога да проведа с хора, които мислят и говорят само за 1) "кой изебах снощи" 2) "коя ще ми върже утре" 3) "кой разбих вчера на CS, WOW.. " 4) в коя дискотека ще се размажа довечера" 5) "под какъв ъгъл да си снимам плочките в огледалото на кенефа за да си сменя снимката на профила във фейсбук"... Просто съм заобиколена с такива момчета, чието умствено ниво или както искаш го наричай, е по-назад от моето. В такава среда попаднах, затова и мнението ми е такова. Наистина се чувствам по-зряла и харесвам по-зрели момчета, чийто свят не се върти около горе изброените неща. Темата е точно за 20 години по-стари и затова дадох такъв пример, а не защото едва ли не е задължително някой да е 20 години по-възрастен от мен за да се влюбя в него. Зависи от човека - може да си на 30 и пак акъла ти да е на 12 годишен пубер, може и да си на 12, но да си по-отговорен и здравомислещ и от някой 30 годишен. Второто, разбира се е много по-рядко срещано.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b5cfb1e4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

40.   Както всеки ден и днес намерих време да отворя сайта и да поразгледам. Писах тук преди дни под номер 16 и 31. Бях нападната, упрекната, съжалявана :). Даже не си направих труда да отговоря, защото само аз знам как живея всъщност с този човек, какво изпитвам и колко много съм щастлива. Пожелавам го на всеки. Днес обаче докато разглеждах новите истории попаднах на тази в началото "Искам да му изневеря"и не се сдържах. Там според мен се крие отговора на това, защо по-младите момичета предпочитат да са с по-зрели мъже. Там е написано всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e43a3b7394
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Баща ми е 24 години по-възрастен от мен. Не мога да си представя да спя с мъж на неговите години, макар че е страхотен за 68-те си години. Камо ли да правя секс всеки ден, както е сега... Всичко е в главата на човека и никой няма право да съди никого.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ff0ba55e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Има страхотни зрели мъже и гадняри има. Общувала съм с различна по възраст мъже, но до този момент най - разбирана и обичана съм се чувствала и все още се чувствам с човек доста по - възрастен от мен. Той е невероятен във всяко едно отношение. Обожавам неговото коремче. Красив е в моите очи :) Умен е и има пари, но е запазил земното в себе си. Няма да навлизам в друга тема.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bb4f353c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   42, и кво казваш, той като седне на портфейла си и става 20 години по-млад :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ff0ba55e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Аз съм 42 Номер 43 само портфейла ли ти направи впечатление от цялостния ми коментар? Защо не ме попита какво имам прeдвид с думата земен? :) П. П Бях забравила, че всички млади мъже изглеждат перфектно.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4feeaea535
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Сагласна сьм с 31, а на онези с шкембетата и това че на чичковците неим ставало ще кажа само1... На 31 сьм и сьм с чичко без коремче и на които все още му става и без виагра, а разликата ни е 30 г. А познавам и мьж на 35 с огромно коремче и го вдига само сьс водка, а размера му е.. 10 годишния ми син. Но проблема далеч не е в това, а в това, че когато си отвори устата само глупости плещи. Такаче извода... всяка една жена открива за себеси онзи който и допада независимо далие стар или пьк млад. И не се обзалагаие, че на вас няма да ви се случи и аз сьм го правила, но сьрцето не пита.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: be90098760
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   ех 34 присмял се хърбел... нали знаеш ;) ""Фина" се пише умнико!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: be90098760
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   32 ти я съжаляваш, но не знаеш какъв живот живее, нали? Познавам двойка с такава разлика. Мъжа я носи на ръце и повярвай много хора и завиждат на девойката. Няма нещо, което да не е поискала и да не е имала. А любовта им си личи от километри. Уважение и надпревара, кой на кого да направи така, че да се чувства прекрасно. Семейство са от 3 години и няма хора около тях, които да не са заразили с любовта и добротата си. Съпруга и изглежда чудесно въпреки разликата от 20 години. Спортува и се храни здравословно. Желая им цялото щастие на света и едно детенце по-нататък, а другата ми приятелка жива да я оплачеш милата. С един ревнив и несигурен господин с 2 години по-голям от нея, който още е неориентиран в живота... Винаги има изключения да, но аз имам пример в живота си в тяхно лице и съм безкрайно щастлива за приятелката си.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 55d4447c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Прочетох всичко с голям интерес-такааа майка ми не е курва, от прекрасно семейство съм между родителите ми има разлика от две години, всеки от тях е успял в професията си, в семейството ми няма разлика повече от 3г, не съм грозна, успяла съм и в кариерата си.... ами друго не остана, обаче съм с мъж 20г по-голям от мен, прекрасен човек, обичаме се заедно сме от 2г. Работим в една и съща сфера, забавляваме се, прекарваме си чудесно, не смятам че имам някакви проблеми в детството, отгледана съм много добре от нищо не съм лишавана, така че или съм изключение или тази теза не е вярна, вие решете :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: eeaaa4ecd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

50.   Ти чуваш ли какви ги говориш. Аз съм на 21 години и се чудя един мой набор до 30 години какво може да ми предложи? Разбиране, спокойствие или любов? От моя опит мога да ти кажа, че поне 80 процента от момченцата няма какво да ти предложат -дори един нормален разговор не можеш да проведеш с тях. Именно от тук идва и това, че жените започват да се влюбват в доста по -възрастни мъже. И това след някога друга година ще стане нещо нормално, защото все повече от младите мъже, са нищожни същества.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3afda3af30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   А аз се чудя какво търсят семейни мъже на 30 и 40 с момичета на по 20? Самодоказване или плячка, която може да бъде прелъгана по-лесно? Колко момичета са си разбили така живота, подведени да се влюбят в някой такъв семеен търтей, който обаче за нищо на света не би развалил семейството си... Използвайте акъла си, момичета. Това е измамна сигурност, такъв в 99% от случаите не може да ви даде това, от което наистина се нуждаете. Щото е достатъчно нагъл, за да изневерява на жена си с вас, и в същото време достатъчно страхлив и малодушен да не иска да остави сигурното и да се обвърже с вас. И помислете дали след време няма да постъпи по същия начин и спрямо вас, като си хареса друга мацка.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: be90098760
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   51 не всички са семейни нали се сещаш. Има и свободни мъже, било то разведени или никога не стъпвали в брак.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: be90098760
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   От 31 до 33. Виж сега, за 20 години могат да станат много неща. Може мен да ме няма. Няма гаранция. Сега обаче съм безкрайно щастлива с човека до мен и това е най-важно. Никога не съм била по-щастлива, по-обичана, уважавана. Не съм имала по-пълноценни взаимоотношения с някого и не съм се чувствала по пълноценна и завършена. Била съм и с по-млади мъже и ако сега се случи нещо и не съм със съпруга си едва ли бих се загледала в господинчо на на моите години. Какво може да ми даде един такъв човек? Няма база за сравнение. За какво ми е някой, който да ми звъни през пет минути и да ми казва. ''Ти май не си сама, кой е около теб? ''или пък "тоя защо го погледна така, той те гледаше -познаваш ли го? ''За бога кон с капаци ли да бъда? Уморих се от лапетии, от ревниви и объркани хлапаци. Всеки да живее както му харесва. За мен най-важно е как се чувствам аз. На този етап съм щастлива, съпруга ми е изпълнен с живот човек. Да ми е жив и здрав. Само това се моля. Всичко друго ще го постигнем.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c10a6e6bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Не знам дали учиш психология, но Живота е различен от книгите!
Педерастията, порното, чалгата, мизерията и лошото образование удариха здраво поколението след 1990г. и много мъже се скапаха!!!
Не отричам че има сред тях успели, надарени интелектуално и проспериращи, но на общият фон са единици, за съжаление!
Жените, които имат такива мъже са ударили големия джакпот!
А останалите???
Те се ориентират към по-възрастната група мъже-разбираемо!
Виждат тяхната отговорност, всеотдайност и сигурност с която обгрижват семействата си, а някои от тях, ако им падне нещо по-младо не само че го схрускват, но и се представят доста добре-просто такава е мъжката природа и либидото им!
В повечето случай и двете страни са доволни, няма лошо!
Колкото до това, че има недоволни-винаги ги е имало, вервайте ми!

 
  ...

1-50 от 78
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker