Влюбен ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен ли съм?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4407 пъти
Здравейте! От известно време едно момиче ми е супер симпатично - интелигентна е, мила, с чувство за хумор и е страшна красавица.

Целия град точи лиги по нея, както се казва. Излизали сме преди време, но се наложи тя да замине за чужбина, и сега, когато пак се върна, възобновихме прекъснатите контакти. Въпросът е там, че вече е дошъл момента, в който трябва да сложа картите на масата и да си изясним взаимоотношенията, а аз изобщо не знам какво да правя. Супер приятно ми е с нея, уважавам я страшно много, но нещо вътрешно ме спира да предприема нещо по-сериозно и не знам защо, понеже няма обективна причина, а момичето е перфектно просто... Тя на няколко пъти ми намекна, че й е приятно с мен и ме харесва и предполагам, вече е време и аз да направя някаква крачка, но се чувствам много... странно с нея. Някои сигурно ще си кажат: "Тоя пък кретен, момичето му е в ръцете, той се дърпа! " и ще бъдат прави, но не знам какво ми става. Моля ви за съвет...

Как да продължа нещата с нея, за да не я нараня? Предварително благодаря!

Н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: d7c2e7b0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако почакаш още ще я грабне някой друг. Ти искаш ли това? Искаш ли да я виждаш с друг? Ако е така-продължавай да пасуваш и ще я загубиш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1b4cfcb741
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Първо си изясни кое е това нещо, което те спира. И най-важното - това нещо у теб ли е или у нея? Като стигнеш до отговора на този въпрос, пиши. Тогава може и да ти дадем адекватен съвет. В противен случай ще получиш поне 20 коментара в стил "Какво чакаш? ", "Ще те изпревари друг" и пр., което едва ли ще ти бъде от полза.

С уважение,
Д.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0996729233
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прояви смелост и активност, и разкрий любовта си! Сподели се нея това, което чувстваш! Човек, когато харесва някого, когато е влюбен в някого, трябва да намери сили в себе си и да му го каже, да разкрие любовта си. Ако не направи това, после може да е късно и да безкрайно да съжалява!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 87d1187be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все си мисля, че ако един човек е влюбен няма да пусне тема: влюбен ли съм.

Според мен просто виждаш, че е идеална като жена и ще е грехота да я изтървеш. Но дали ще е идеална като партньор. Съмнявам се, че дълго ще задържиш интерес към нея.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5585e997ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съгласна съм с Лоша, че не е редно да си задаваш този въпрос... ти сам можеш да прецениш дали си влюбен или не. Няма кой друг да ти го каже. Възможно ли е да те страх да не те нарани, или пък просто не я харесваш достатъчно, че да си готов да предприемеш нещо? ! Може би пък си преживял тежка връзка преди това и имаш нужда от още време... тук само можем да гадаем, а всичко е в твоята глава и ако достатъчно я искаш, направи нещо преди да ти я е измъкнал някой под носа. Успех!

Doriana

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 81f1efb34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен не си влюбен, от симпатия до любов има голяма разлика. Чувстваш я близка, приятна ти е, но май нещата опират до приятелска привързаност. Ти си знаеш най-добре. Докато си до нея вълнуваш ли се? Когато примерно не си я виждал, чувал и т. н. ден-два домъчнява ли ти за нея, липсва ли ти? Ей така просто замислял ли си се, идвало ли ти е от вътре да направиш някакъв мил жест към нея, било то да и подариш цвете без повод, да и направиш неочакван комплимент? Любовта е главно това, да правиш нещата, които ти диктува сърцето, а не разума.
поздрави от една
стара чанта:))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker