Любов или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или не
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2377 пъти
Много съм тъжна... Не съм имала до сега истинска любовна споделена връзка, може би не зная как да постъпвам, но съм добронамерена.

Запознах с мъж, който иска да бъде с мен, обичам го, той казва, че ме обича и той... Но вече от 2 години не се усеща да направи нищо за мен, нито подарък, нито нищо, което да ме изненада.

Има доста строги принципи, важен е той в отношенията ни, казва, че не съм го слушала, решава нещо и тръгва...

Страх ме е от това да не го нараня, но постоянно се наранявам аз. ТОй може да е ходил с жени, всеки мъж е бил с жени, но аз не съм била с никой друг, обаче ако отида с някой и ще ме зареже, казвал ми го е, макар да знае, че не бих отишла с никой друг. Дори е готов да ме остави, че не съм го слушала..

Не мога да го разбера, не.... Помагайте..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 307561d1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е любов, той просто е от егоистичните мъже и по-добре ти та го оставиш. Какво разбира той под "слушане" - да не си му кученце? !

Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0dd55a7a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подобна е и моята история. Казва че ме обича и в следващия момент казва "на мен ми трябва жена, която да няма нищо, за да е доволна на всичко което и осигуря. Явно за мен нищо не иска да осигури". С това си изказване сякаш не е доволен той от мен. Да уточня че аз нищо не искам от него освен да ме обича и да има точни отношения с мен, не да ме разиграва постоянно, но уви дори нищо особено да не искаш пак ти се натяква че все не си доволна. Аз нищо не искам и с нищо не го използвам. Имам си пари, имам си жилище. Казва че иска да осигури някоя нищо нямаща жена, а няма средства как ще и осигури елементарни неща. После от материално отиде на душевна тема, да и осигури любов, ами то и на мен може да ми я осигури, но явно не иска, макар че все повтаря колко ме обича, но изобщо не се старае за връзката. И накрая вика някоя която не е получила нищо от родителите си нито любов, нито помощ, той щял да и осигури, а аз съм си имала всички тези неща и било по-трудно. Странни разсъждения. Какво ще кажете по въпроса?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ae760601d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В някоя от другите теми сьщо бях прочела подобно повединие, за каквото пишеш ти... и много мразя като виждам някой, че мисли така... но видях историята ти и реших този пьт да пиша... емиии амааааа не знам и аз какво да те посьветвам... то и без тва човек не трябва да сьди, защото всеки сам си решава какво да прави... но знам само, че ако не ти харесва това, което става е най-добре да се махнеш... защото в противен случай ще си много по-наранена от сега.... от моя опит знам, че нещо, което за мен не е добро в очите на друг може да не е така.... и от това боли като го виждаш или поне при мен боли и то много... затова малко от малко се научих, че каквото и мнение да имам мога да го изкажа... но не и да го налагам на някой друг... и мисля, че по този начин се спестяват повече проблеми, но пак де зависи си и от човека, който е срещу теб... ти преценяш какво може да изтьрпиш и какво не... успех
di_23

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a030737e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Страх те е, тъжна си... сама описваш как се чувстваш в тази "връзка". Е, ето ти и отговора- това не е любов. Любовта е обратното- когато си щастлива и не те е страх от нищо. Оставяш се да те манипулира някакъв човек, дори явно без да си опознала по същество любовта. Не казвам, че не го обичаш ако не си спала с него. Казвал бил, че те обича- не се искат думи, а дела! Защо не те направи щастлива, а ти говори само, че те обича? Замсляла ли си се? Любовта е желанието да дариш другия с щастие, а той ти пълни главата с глупости. Явно е егоист и комплексар балкански тип мачо. Един истински мъж ще се опита да зарадва едно младо момиче, каквото си ти, с букет цветя, с нежни думи, с ласки, с внимание.
Такъв доминантен тип мачо не ти и трябва. Освен ако искаш да се превернеш в безгласна женица "боса и бременна", както се казва, в кухнята. Не всеки мъж е бил с други жени. И за мъжете, и за жените има първи път. Подари своя първи път на човек, който те заслужава, дори и да е по -късно. (На колко години си? ) Като се поотрaкаш малко ще видиш, че този ти приятел сега най вероятно не е струвал и пукната пара.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker