Ауди А3 -подарък, Свети Валентин-развръзката. Епизод 3 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ауди А3 -подарък, Свети Валентин-развръзката. Епизод 3
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3696 пъти
Здравейте, както обещах, ще кажа какво стана.

На 14 беше на работа, за това паркирахме с моя приятел колата точно пред нейната, за да я запуши и да не може да излезе за работа. Реших да няма панделка, за да не се издаде моя коварен план :) Под чистачката на нейната стара кола сложих роза с хартиено пликче с ключа от новата кола.

След това се скрихме в колата на моя приятел встрани и зачакахме сеир. Към 8 и нещо тя излезна и почна да се оглежда къде е тоя тъпанар, който я е запушил :D
После отиде до своята кола, тръгна да влиза, но видя розата и я взе, усмихна се (вероятно мислеше, че е някой таен квартален обожател, знам ли) и се качи. Не виждахме какво прави там, но към 2 минути стоя там и по едно време излезна и разбра вече какво става (макар после да каза, че не знаела какво става, скрита камера ли е или какво - което как не се сетих да го заснемем, много ме е яд). Отключи колата и се заоглежда все едно не знам какво :D А ние умираме от смях с моя човек.

След това вече реших да излезна и като ме видя направо не знам, по-голяма и слънчева усмивка не съм виждал в живота си!! Затича се към мен с думите "ти си луд" и ми се хвърли на врата... Всичко друго е история, която ще оставя за нас си :)

Но тази усмивка ще помня винаги, не струва нито няколко хиляди, колкото колата, нито милиони, просто беше безценна. За секунда това беше най-щастливата жена на света, заклевам се! Само заради тази секунда си струваше всичко! Това ме направи и мен най-щастливия мъж на света, защото разплаках, със сигурност, жената, която обичам страшно много, от радост!

Искам да благодаря на всички, които дадоха съвет, които харесаха идеята също, както и на всички, които, естествено, се опитаха да ме убедят колко съм жалък, комплексиран и как не се подарявала "кола втора ръка". За последните, съветвам ги да вземат живота си в ръце и да намерят и те човек, за който биха направили всичко, както аз бих :)

Когато го намерят и те ще разберат, че тази 1 секунда, която беше моя подарък, така да се каже, е всичко което исках, не да избия комплекси или да се покажа като "господин пачка", както някой каза :)

Има много начини да покажеш на една жена, че е най-обичаната на света, аз имах тази възможност и реших да е кола, няма лошо щом всичко мина повече от перфектно и съм още по-убеден, че това е моята ЖЕНА!

Благодаря за вниманието и лека вечер:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: e830250128
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поздравления, готин си и си обичаш момичето, видно е, но недей се качва много в облаците, понавайки женската природа рано или късно ще се разочароваш.
Казва ти го мъж с много опит.
Все пак успех, дерзай ;)

М35

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b32e881663
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ме разтовари някак си тази история, действително си влюбен и загубен (и с положителното, и с отрицателното).

Явно си намерил бъдещата си жена, но внимавай - можеш да се опариш жестоко, както си започнал.


Понякога и най-красивата усмивка умира. Тя не се купува с пари.
Дано, дано просто при вас нещата стоят по различен начин.
Едно ще ти кажа - това е бъдещата ти съпруга, готов си на всичко за нея. Въпросът е - дано не стане и бъдещата ти бивша съпруга...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0b9698981b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ех, прекрасно е! Завиждам благородно на приятелката ти, че е срещнала истинската любов в твое лице. Дано и аз имам този късмет, че като гледам 26 години никакъв го няма.

Радвайте се на любовта си и бъдете винаги влюбени един в друг :)

Ема

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 75e2eeb59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Радва ме историята ти... И на теб ти се радвам. На пук на всички комплексари които се изредиха да те псуват в предните теми. Желая ви любов!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 29b46de694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   за теб подаръка ти е бил безценната й усмивка, а защо на нея не й подари някакъв такъв подарък-безценен?
Внимавай, че може да почне да те използва.
Много по-важни са отношенията в една връзка, а не материалните неща.
Трябва да се има повече напредвид това.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: de0681fb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Много хубаво ама.. четейки изникна въпроса защо имено кола реши да и подариш след като си има? Иначе не е толкова важен вида на подаръка, а жеста и да и беше подарил нещо друго пак щеше да изживееш същият момент сигурна съм. Късмет в любовта

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f876ad0703
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има мъже, които могат да се раздават докрай в една връзка все още! Почти невероятно, но се случва, което казва, че не всичко е загубено. Явно е съдбовна даденост срещата с романтичната любов. Толкова малко мъже са способни емоционално и материално на твоя жест. Бъди щастлив и дано бъдеш разбран правилно. Дано си намерил адекватната си половинка! Но едно е сигурно- доставил си си истинска радост...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2cd4ddccc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мда... , отново се потвърждава мнението ми, че подаръци (независима какви) се правят от напълно егоистични подбуди. За да се насладим на усмивката, погледа, изражението на лицето в онази секунда или част от нея, когато човека, за когото е прадназначен подаръка осъзнае какво се случва. Не бързайте да ме съдите за изказването. В това няма нищо лошо, точно защото задоволяването на нашия егоизъм става чрез удоволствието на някой друг. Ех! Де повече такива случаи :)
Мисля, че за това, което си получил (усмивката й) няма висока цена, както твърдят някои коментирали. Това е спомен, който ще бъде с теб докато си жив, независимо от развитието на отношенията ви. И никой не може да ти го вземе.
Късмет приятел :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ca61e16e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Радвай се на хубавите моменти! Дано ТЯ е жената, която е за ТЕБЕ. Успех във всичко!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7d29a3d6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Евалата, пич!

Четох първата ти история и развръзката много ми хареса!
Животът е прекалено кратък, за да сме мнителни и подозрителни към всички (особено към най-близките си хора). В любовта използване няма-правиш нещо, защото чувстваш, че така е редно, а не защото някой те е принудил да го направиш. И това са само преходни материални неща в крайна сметка, по-важното остава (дори само като хубав спомен).

Next

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8d2f6cb7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Приятел, ти си един много голям балък! Жена с пари не се печели.... Утре с тази кола тя ще вози някой мизерник, който ще я шиба и даже може, да му дава пари. После ще се прибира при теб и ще ти казва колко те обича. Стига историята да е истинска де.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 452a39f45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Очаквайте развръзката в част 4. Такава ще има.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: aef7e4b82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Audi A3 изобщо не е женска кола. За какво си и купил кола, след като тя вече има? Защото на теб ти харесва колата. Ясно, сега сиугрно ти ще я караш...
Купил си я за себе си, аа, за нея де... грешка на езика...
За тези пари можеше да я заведеш на почивка... както и да е.. малко е жалко... т** си

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 968aa13ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Абосолютен балък!!! Сигурен съм, че тя е много красива, а ти леко невзрачен и оттам идва всичко.... Подарък е екскурзия на Канарските острови за една седмица, само двамата и както се казва да не излете от стаята-рози, шампанско, може и някой екзотичен подарък. За мен това е романтика, нещо което ще остане като спомен и на двама ви!!! А, ти си и купил кола за Св. Валентин, ти добре ли си? !? ! Поне рожден ден да беше или примерно деня, в който ти роди детенце като подарък и за двамата... Аз лично не уважавам такива мъже, даже няма да се очудя, ако в тази кола се случат едни работи, но не с твое участие. Не е проблема в това, че си направил скъп подарък, една екскурзия с кораб и една седмица в да кажем 4-звезден хотел на нещо завършващо на "остров" също може да излезе скъпо...
Със здраве да си я кара и дано не излеза прав, но си мисля, че ти няма да си единствения мъж в живота й, но теб никога няма да те остави, в това бъди сигурен без значение колко още други ще има...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7277560a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Абе според мене Ауди А3 си е точно женска кола, но иначе съм съгласен с номер 15. Както и с 11 и Лоша. Цялата история е толкова куха, че няма накъде, направо не мога да повярвам как толкова наивен човек има толкова пари, мога да се обзаложа, че не ги е изкарал лично или поне не е започнал от нулата, а се е наместил някъде на готово.

Не че няма хора с пари, които подаряват коли и апартаменти на жените си, но те като го правят, знаят много добре какво вършат и им е ясно, че купуват жената, както и на нея й е ясно, че я купуват. А пък тука... бил влюбен, искал да покаже любовта си, връзвал панделки, крил се в храстите... Пффф, бахти детската градина...

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: aef7e4b82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От номер 15 до 17.
Според мен Ауди А2 е по - женска кола... иначе подкрепям мнението ти и другото, което каза! :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0287ea10dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   От автора: Радва ме, че има коментари, били те добри или завистливи.

Какво да кажа, не се вълнувам кой какво мисли за мен, за постъпката ми или дали нещо щяло да става в колата докато мен ме нямало някога си. Сега нали ме има? Има ме, другото хич не ме интересува. Живота учи, ако има какво да ме научи, така да бъде. Сега е просто смешно и направо бие на завист от подобни коментари.

Бил съм тъп, балък и т. н. Е, кой го казва? Не знам кой е тъп, но щом имам възможност да живея живота си както аз реша и да правя каквото искам, без значение дали е глупаво или не, значи изобщо не съм глупав. Завистливите да помислят над това и да се видят те къде са :) За ексурзиите и другите неща, не берете грижа. Както казаха горе - живота е кратък, взимайте всичко каквото искате, без да се мисли се живее хем по-приятно, хем по-просто!

На позитивните хора, които се радват на щастието на един непознат, поелавам всичко хубаво, защото хубавите неща се случват на такива хора, а не на дребни, завистливи хора.

Лека вечер.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 29b46de694
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Чакайте, чакайте, или както вика Фред Флинстоун "Hold it, Hoold it"
Първо- гледам, поздравлявате автора, за това че има такова момиче до себе си, истински щастливец е и късметлия, че я има. И Ема, която казва, че завижда (естествено) на приятелката на автора, която е открила в него истинската любов.

Супер. Вече знаем, кога едно момиче е открило истинската любов-когато е получила от мъжа си КОЛА за подарък.

И кво толкова като е подарил кола на приятелката си?
Тва вие, материалистите го разбирате, като една огромна и истинска любов и автора- той е щастливец за това, че има такова момиче до себе си, която толкова много го обича и той никога няма да забрави усмивката й.

Еми НОРМАЛНО Е, като е получила такъв подарък да се е усмихнала до уши. И естествено, че ще го обича много- като я глези с пари-ето подарил й е кола.

А защо не, да й беше подарил един букет цветя и една романтична вечеря и да й благодари, за това че тя, все още му е вярна и го обича?

Естествено, с тая кола се е застраховал добре, но не знаеш момичето какво ще направи утре, какви номера ще почне да му върти.

Къде е романтиката бе, за ква любов ми приказвате тука?
От колко време са заедно??
Женени ли са и имат ли деца? Мисля че след 5-10 години брак- може да се направи такъв подарък, ама да са само 1-2 години заедно... не мисля.

Това е голям подарък, трябва да се внимава
Че сега-такава кола-утре ше го зареже, ше иде при друг богаташ-и той една кола и после същата история и така след некоя и друга година, тая същата, ше си има 5-6 коли у гаража ;) помислете.
Стига с тия пари-тва е чисто купуване на любов.
Даже тя си има вече една кола.
Ненужен подарък ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 29b46de694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Кубрат е прав.
Ако подаръка е един малък жест и благодарност за това че тя го обича толкова много и все още го обича и тя може да се усмихне дори повече. Но автора го е страх и си е застраховал любовта й със Кола.
В смисъл, като не разбира от любов и не може да й се обясни в любов като хората и не може да й подари нещо хубаво и романтично (вечеря, разходка и т. н. )
ето така й се обяснява в любов- като харчи пари по нея, така е най-лесно.
И тия, които са казали на автора "Браво за подаръка" повечето са момичета :D

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 75e2eeb59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Не знам номер 17, но според мен завиждаш малко. Че е много влюбен си личи от километри. А човек, когато е влюбен наистина се държи по детски, наивно- навира се по храсти ако трябва, прави лигави изненади... А за това нещо няма възраст. Мисля, че дори е много оригинален начина, по който
е поднесъл подаръка. Ако и ти срещнеш достойна жена, която да става за нещо повече от креватно чекнене ще разбереш как се чувства автора.
Иначе, някой беше написал по-горе, че колата си я бил взел за него, защото му харесвала- ми в предните теми автора написа, че си има негова кола, пак Ауди. Избора на модел не е лош според мен. Негови ли са парите, как ги е изкарал си е само негова работа.
Явно си е преценил, че момичето не е меркантилно. А и каза, че колата е регистрирана на негово име. Винаги когато реши, ако стане нещо ще си я вземе. Не виждам какво наивно откри в поведението му Кубрат? !

Стига вече сте злобяли. Вижда се, че повечето от вас са много бедни душици.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a9b21d9d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   ... рядко се улавя щастието и наистина то няма цена... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e617a5c037
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Винаги съм знаел, че българите са злобен народ, но чак пък токова... Може би за всичко е виновна всеобщата мизерия, но и това не е оправдание.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 75f2b091c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Всичко което си направил е много хубаво, бих казала прекрасно. Продължавай в същия дух. УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d793164eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Успех, приятелю! Дано не се появи само някой с АУДИ А6, че като гледам реакциите на жената - тогава може още повече да се зарадва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 69da2f1d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Браво пич, нм 1 си! Хич да не ти пука кво мислят другите. Живей си живота како си искаш(а мисля че мн добре си го живееш). Само напред!

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9f4c632bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Хах, колата ми струва колкото 3 Ауди-та от тази категория. За какво точно бих могла да завиждам? Естествено, има няколко съществени разлики. 1. Купила съм си я сама. 2. На мое име си е. 3. Не съм длъжна да търпя някого заради нея. Та, авторе, това, че сега акълът ти е в небесата, не означава, че тези, които се опитват да те приземят, ти завиждат.

Хайде, успех с момичето и другия път и подари мотор, че да нямаш конкуренция!

М. М.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 71d1ee2c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   29 ме изпревари. Това, че на някой не му допада особено някоя идея или постъпка, не означава несъмнено, че завижда.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e617a5c037
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Абсолютно е така, Лоша. Аз също съм на мнение, че не трябва винаги да лицемерничиме с мили коментари. Обаче в голяма част от мненията в темите на автора, особено в тази последната, се усеща силна злоба.. или завист, все тая. Допускам, че може да е подсъзнателна и неосъзната.
Ето например номер 29- имала тя 3-пъти по-скъпа кола, сама си я била взела... хм, съмнява ме, че е точно така. Но да кажем, че е вярно, а и под сама може да се разбира- мама и тате, може и чрез честен труд на елитна компаньонка на запад да е... няма значение. Но има завист в коментара й... И тя не опира толкова до материалния подарък според мен, а това, че всяка жена би искала да е на мястото на приятелката на автора, да има някой, който толкова да е влюбен в нея и толкова силно да я обича, че да е готов на всичко. И само, който го е изпитал и се е почувствал някога в живота си така знае за какво говоря.
А коментарите от мъжката част са повече от прозрачни. Едно, че се комплексират от липсата на достатъчно материални възможности... А съвсем друг е въпроса, че повечето не попадат на жени, които си "струват" всичките тези чувства и емоции. Заради това и наричат автора наивен и балък, защото самите те цял живот са правени на балъци от жените до тях.
Мога и още да пиша, особено за конкретни коментиращи, които са се разписвали с края на постовете си... но няма смисъл.
И накрая, не забравяйте, че колкото различни хора има, толкова да и ситуациите, характерите и поведенията. Аз не намирам автора за наивен, поне не и според това, което прочетох от него.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 71d1ee2c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   31, аз също съм съгласна по принцип с коментара ти. Мога да говоря за себе си, за другите да предполагам. Лично аз няма как да завидя по много причини: нямам фикс идея за такива неща, много харесвам коли, но само да ги гледам или някой да ме повози, после ми минава мерака. Плюс това харесвам супер смотани коли ( аз и в другата тема казах ), които честно казано не е трудно един човек да си позволи. Да не говорим, че мъж, който съм обичала и ме е обичал също е имал желание да ми направи такъв подарък. Дори мъж, с когото съм нямала връзка - пак. Дори баща ми ми е предлагал да ми купи кола. Факт е, че нямам по простата причина, че нямам такова желание и искам един ден, ако имам да си е лично моя, закупена от мен, било то и трабант.

А за номер 29, мисля, че грешиш, защото това тя го написа, за да се обоснове защо например тя не завижда. До колото знам още, тя е щастливо омъжена, така че едва ли завижда и заради нематериалната част.

Иначе за мъжете коментиращи съм съгласна. Те особено се комплексират на тема пари и прикриват тези комплекси с така заученото: всички жени са материални, използвачки и т. н.

Аз още в първата тема си казах мнението, главно породено от личен опит и впечатления. Според мен също не е наивен и се радвам, че е толкова влюбен. Но ние не познаваме въпросната жена, няма как да знаем дали в действителност заслужава подобен жест или не. Това ще покаже времето. А аз предположих, че ще има следваща част, защото.... айде ще запазя за себе си мнението си.

Все пак аз наистина се радвам за автора и че идеята и изненадата са се осъществили. Дано наистина момичето си струва и след време не съжалява.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 65a1b5d8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   И аз искам такъв мъж.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker