Търся отговор. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся отговор.
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2391 пъти
СТ1: Здравейте на всички. Казвам се С. на 20 години съм и търся отговор на един въпрос.

Но преди това да кажа няколко неща за себе си. Имал съм и все още имам тежък живот с много проблеми но никога не съм се оплаквал от това нито съм търсил подкрепа от някоиго нито съм търсил савет или помощ оправям се сам с проблемите си и ги паза за себе си защото няма смисъл да товаря близките и приятелите си с моите грижи.

Преди няколко седмици прекратих далгогодишна връзка не съжелявам защото беше много.... трудно. И сега идва въпросът ми.

Доста често както си седя у нас на вън с приятели или когато легна да поспя се появява някаква празнота в мен мн как да го опиша дори все едно отвътре съм празен се едно в гардите ми няма нищо а умът му изчезва.

И седя в такова положение с часове чудеики се какво ми става и защо се чувстам празен.

Ако ми се случи вечерно време не мога да заспа лягам си в 00:00 заспивам в 02. Ако някои може да ми отговори на този въпрос че съм много благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7339185495
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също съм доло-горе така като си легна в 23 и заспивам в 02, а ако заспя веднага се събуждам в 03 и не мога да заспя пуша вечер от, , скъпите цигарки, , по половин и само тогава заспивам, също имам много проблеми, но знай, че всичко е в главата трябва да го певазмогнеш, трябва време трябва и ти сам да си помогнеш никой не може да ти помогне и мисля че тук няма да получиш съвет как да го преглътнеш и има една руска поговорка, , Любов зла ставаш на коза, , всичко е в главата ти....

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5177efa919
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Познато. Това е осъзнаването за липсата на любов (поне при мен), най-вероятно и при теб щом си излезнал от дЪлгогодишна връзка.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2de0a826c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Приятел, това ми звучи като вид депpесия. Нямаш мотивация за нищо, защото си пpеживял тежък момент. Не можеш да се съсpедоточиш, защото все още явно те боли. Но знаеш ли, ти си млад и интелигентен, недей да наказваш себе си по този начин, не го заслужаваш. Животът пpодължава, не гледай назад, пpодължи напpед с оптимизъм. Вътpешно тpябва да пpевъзмогнеш огоpченията и лошите мисли. Сигуpна съм, че заслужаваш нещо по- добpо. Напpави усилието заpади себе си. Усмихни се на живота, за да ти се усмихне и тoй! Опитай да пpомениш днeвния си pежим, напpимеp, доpи с малко, напpави си гpафик на ежедневието. Говоpя от опит. В моменти, когато се чувствам немотивиpана помага.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0eb36b9e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е нещо като депресия!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 483116c5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   СТ1: Не знам аз не мисля че нямам мотивация и каквото и да ми се е случвало оправил съм се и сам го превъзмогнал не мисля че проблемът идва и от това че ме зарязаха след година и 6 месеца защото бързо ми минава апак и без това тя ме сасипваше. И депресия не е защото съм си все така весел и се смея и забавлявам по цял ден някаде с някого. Но мисля че липсата на любов е причината ако не ми липсва приятелката ми то липсва ми самото чъвство да си с човек които те обича и ти него също. Мерси на всички че ми помогнахте да открия това което търсех.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dd52c5472d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   СТ1 мислил ли си някога колко много те обичат родителите ти?
Да тази любов не замества приятелката, но все пак е любов.
Задай си въпроса ти позволяваш ли на някого да изразява любовта си към теб?
И защо си решаваш проблемите сам?
Бъди сигурен, че твоята майка копнее за твоето приятелство и с радост би ти помогнала с каквото може!
Това е любов!
Позволявай на хората да те обичат, не се страхувай от предателство! Ако си останеш подвластен на страха никога няма да усетиш и познаеш любовта.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b8218040eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   СТ1: Мога да кажа че смайка ми тъи като само нея имам се разбираме прекрасно. На въпроса защо не споделям. Не искам да товаря хората с моите лични проблеми решавам ги сам. Не се страхувам от нищо друго освен да губя. Позволявам да ме обичат не съм затворен просто приятелската и маичината любов не са тези, които са ми нужн явно. Мерси все пак Н6.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9670a55ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей СТ1, спомням си, че твой мнения от другия сайт - сподели. инфо. Още от там, прозрях, че не ти е леко.

Любовта има способноста да запълва празнините в нас. Казваш, че винаги си се справял, че се и сега, пак се смееш, забавляваш. Не си сам. Но това не пречи да се чувстваш празен от вътре. Тя, момичето с което си се разделил, дълго е била смисъла за теб. Какво е деня, колкото и весел да е, с колкото и хора да си. Ако няма да има момента с човека, с който има едно взаймно отдаване на чувства, емоций и мисли. Било е основата. Защото, вярвам се досеща, че каквито и забави и веселости да постигаш и разменяш с други, това не са толкова важни и скъпи моменти и време за теб. А само разпускане.

Когато си се разделил с нея, част от теб е заминала с нея, вероятно както и част от нея с теб. Защото все още имаш чувства към нея. Разума е спомогнал разделянето ви, но сърцето и чувствата не са свикнали с мнението на разума.

Да бъдеш весел, не значи да си щастлив. Като разумни същества, можем да прикриваме реалните си емоций и чувства. Слагайки си маска, за пред останалите. Но тъй като и ти си от хората таящи проблемите си дълбоко с себе си, което е грешка, защото води до депресий. Но не мисля, че си в депресия. Личността ти е на слоеве. И в един от словевете си наранен и самотен. Това е реалния ти аз, останалите слоеве, са пак ти, но защитни, и чрез тях се опитваш да бъдеш силен, и успяваш до някъде. Но няма винаги да можеш да бъдеш така силен и ти си човек. Не позволяваш на никой да се докосне до теб, да разбере за реалното ти аз, защото те е страх да не бъдеш наранен. А не само защото не искаш да се натрапваш. Или възтанови връзката си с нея, или се огледай за друга възможност. Но сърцето си, няма да можеш да заблудиш.


До 6

За съжаление във времето в което живеем, разликите от от израстването ни, говоря за психическото. Слага голяма пропаст между родители и деца. И е така, в много семейства. Където няма разбирателство, и доверие между родител-дете, и дете-родител. Просто има неписана явно граница, и задръжки в разбиранията. А и родители, често нямат нито подход, нито време, нито желание, за да разберат детето си и проблемите и трудностите му. Ето защо, децата се учат сами, от каквото виждат, израстват бързо, и попиват и някой грешни принципи. Не е лесно да си родител, и не всеки може да бъде добър родител. Но за едно дете, доверието е важно, и ако усети че не може да има доверие, тай проблемите си. Нормално. Пример, убеден съм почти никой не споделя сексуланите си проблеми с родители си, както и самите родители не подготвят и не се опитва да бъдат в помощ на детето и в негото такова развитие. Да изглежда като отклонение, но също може да бъде проблем. Споменах го, за да ви кажа, че в едно семейство има много теми табу, който не се правят на въпрос. И проблемите са част от табуто. А и ако обичаш родителите си, ще гледаш да не ги натоварваш с проблемите си, особено ако знаеш, че за тях ще е трудност, тъй като може и да не те разберат добре. Изключителна рядкост са семеиства в които проблемите не се правят на голям въпрос, а се споделят и търсят моментално решение. В едно такова семейство, родителите се опитват да бъдат приятели с децата си и да ги разбират.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 483116c5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   СТ1: Страхотни неща си написъл/ла но искам да се изясни нещо. Да тя беше смисъла за мен само че в момента в който започнаха да не вървят нещата спря да бъде не съжелявам за никоя постъпка и решение които съм взимал някога не съжелявам и че скъсахме и определно не тъжа за нея защото бързо заздравявам. Липсва ми само ЛЮБОВТА това да се отдадеш и довериш на някои човек и да се правите взаимно щастливи да споделяте и да се забавлявате да се карете и здобрявате това ми липсва и явно че докато не намеря отново момичето което да ме прави щастлив и аз нея ще се чувствам така. Мерси много и на теб ~winterfire~ и аз те помня от инфо :).

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fd0d7aade4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така се случва, когато човек не е поне малко духовен. Не е нужно да си религиозен, бъди духовен малко поне. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker