Различен - моята история с турчин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Различен - моята история с турчин
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 10482 пъти
Запознах се с един турчин. Започна да ме сваля. Аз не му обръщах внимание, но съм чула, че те, ако си набележат някоя, преследват целта си докрай. Може би затова той не се отказа лесно. Аз уж владеех положението и беше поредния и турчин, и въобще мъж, който ме зарибява, но в крайна сметка аз излязох глупавата. Аз се оплетох в мрежите му. Той си прави планове за нас, но според мен много избързва. Планира общото ни бъдеще, общи екскурзии, почивки, дори общо съжителство. Направил си е планове даже какво ще правим, когато не съм на лекции.

Като цяло животът, който ми описва, не е никак лош, но може би това е така само на думи. Забелязала съм, че си пада женкар. В смисъл, като види хубава жена се заглежда. Веднъж дори ми каза за едно момиче, че има хубав бюст най-спокойно, сякаш си говорехме за времето навън например. След това смени темата и започна да си говори с мен на други теми. Аз останах изненадана, но си премълчах.

Причината да го направя е, че той има различни разбирания. Дядо ми е живял в една арабска държава и е работил, общувал с мюсюлмани. Предстоеше ми да бъда няколко дни в Турция и той ме предупреди, че турците са като арабите. Щели да ме заглеждат и дори щели да се опитат да ме отвлекат, ако съм сама. Оказа се прав. Бях останала сама за малко и веднага ми налетя една компания от трима турци. Искаха да ме водят някъде, но аз успях да се измъкна. Думите бяха: ,,Не им обръщай внимание. То си им е в кръвта.''.

Сега, докато съм в България, той излиза с компания и там има някакви уж ,,само приятелки'', но приятелство между мъж и жена няма. Но аз не мога да му кажа нищо. Бих му го върнала, като се зарибявам и аз с някой. Бих писала на друг. Бих се снимала или нещо подобно, но нямам право. Към предишния ми приятел, който беше кръшкач, винаги съм била безкомпромисна, но на въпросното момче от Турция, нямам право да потърся сметка и премълчавам.

Страх ме е, ако нещата станат по-сериозни, че ще ме остави да си стоя затворена в дома му, а той ще бъде с първта срещната и на всичкото отгоре няма да вижда нищо нередно в това. Може и да не съм права. Трябва ми безпристрастно мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: a3abd568a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си да се страхуваш. Питай баща си, и той ще ти го каже. Моята братовчедка беше 6 години с турчин, животът беше - той навън с приятели и женички, тя вкъщи.
Решавай

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6f669480ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   И какво му е различното?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 93af95e687
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не мисля че е от значение дали е турчин, циганин, българин, амеликанец.. ако човека е човек, то какво лошо има... опитай връзка с него, ако се чувстваш добре в компанията му и ако искаш това да продължи.. ти нали не си тръгнал да сключваш брак и да му раждаш деца... поживейте си като гаджета, излизайте, ходете на екскурзии-няма лошо. А ако наистина имате връзка, защо ти да нямаш право да му държиш сметка.. Какво като е турчин-това не означава че има повече права.. както го научиш така ще е, ако отсега му покажеш че ще става неговото и занапред ще е така. Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 01dd6fcce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   О да, те всички са много различни, докато в един момент не разберете колко еднакви са всъщност, и колко са различни от нас. За съжаление - не в добрия смисъл.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4014105f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не е проблем произхода му, колкото начина на мислене и самите разбирания. Това е от човек на човек, не е нужно да проявяваме расизъм. Какво да ти кажа, някаква приятелка на майка ми отишла в Турция на почивка, за малко да я отвлекат, а не говорим за източните части, просто имат разбирания "Харесваш жена, взимаш си я за себе си" едва ли не така са свикнали да показват интереса си, но НЕ всички са такива.
Ако имаш някакви съмнение към младежа, ама дори минимални въобще не се мъчи с него... това си е заложено у човек, не се променя. Пък и като гледам не си на върха на любовта, просто впечатление, че влюбена (пък и само хлътнала да е) жена не би говорила така за момчето си.
Зу-За

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 72b166405c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Питам се в кой свят живеете. Изобщо не знаете за какво става на въпрос. Няма, , както го научиш''. Той вече е научен. При турчина женски номера не минават. Или се пригаждаш към неговия начин на живот, или си заминаваш, ако той, разбира се, те пусне. Авторке, съгласна съм с номер едно. Тя ти каза какво те чака, а и ти сама си се досетила, но изборът си е твой. И за да допълня първия коментар - той ще намира за нормално освен да ходи по други, да те проверява през пет минути къде си, а може и любовниците си да ги води у вас. Със сигурност ще иска много наследници. Дядо ти е прав. Ще те отвлече. Той не може да дойде в България без виза, а и едва ли изгаря от желание да идва, а теб няма да те пусне сама, така че забрави да се върнеш, ако се ожените. А ако го дариш с желаната многобройна челяд, те автоматично стават негова собственост, така че забрави и те да видят България без негово позволение. Изобщо розово бъдеще...

Ледената кралица

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8825c13b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Познавам едно момиче, имаше вpъзка с туpчин, беше ад. Там жената не е pавна на мъжа, тя тpябва да е вяpна, а той счита за ноpмално да ходи където иска. Имам и колеги туpци. Напpаво ми се плаче за използваните им и лъгани жени. Не ти го пожелавам. Техните пpедстави са че има pазлика между човек и жена. Pядко, ама много pядко са вяpни. Щом пред теб си позволява да коментира други, то е ясно, че мисли за нормално ти да приемеш забежките му, защото е мъж и това за него е нормално. Той гледа на теб като на ходещ обект на желанията му, но не единствен такъв обект.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5247e6ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не се връзвай на турци, ще те зареже да му домакинстваш, като роб, турците са много ревнини - няма да ти дава даже и да говориш с приятелки! ПОСЛУШАЙ МЕ ТОВА НЯМА ДА Е ЖИВОТ, ЗАРЕЖИ ГО ДОКАТО Е ВРЕМЕ!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5247e6ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3 това което е сега няма да продължи, турците правят всичко възможно да те омаят, а после те зарязват вкъщи да им чистиш, готвиш и да ги задоволяваш, като решат - абе точно като робиня!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 90e11e9371
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако не харесваш анален секс, по-добре не се омъжвай за него.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1c246092c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм съгласна с всички други мнения, те са различни от нас, от личен опит ти казвам. Преди доста години един ме омая с красиви думи, жестове, внимание, всичко беше приказка, не се вслушах в думите на околните да не се занимавам с него. Но след време започна да ме пита за религията, да ли ще мога да си я сменя, да живеем заедно. Излизах на дискотека с приятелки( а той уж няма да идва), заговарям се с някой приятел и той изведнъж изкача и почва да вика, няма ме и веднага си търсиш някой. Едвам се отървах от него, с толкова усилия, но едва след като разбра че направих сватба и че ще имам дете ме остави
Така че мила моя не им се връзвай, не си вгорчавай живота. Ще срещнеш някой достоен българин, който ще те цени като приятел и жена. Пожелавам ти много щастие и УМНАТА :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6cacdd2ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Абе по турските сериали не дават баш тая картинка... :D Верно патриархати ала бала, ама чак пък хареми...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e358831162
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 13, турските сериали са буквално измишльотини. Промиват мозъците на хората с разни измислици и те им вярват. Действителността е коренно различна. Имам познати турци. Била съм в Турция. И не само в Истанбул или някой курортен град, където пак ти замазват очите. Знам за какво става дума като очевидка и съветвам авторката да се спасява, макар че трудна работа, ако тоя си я е заплюл. Няма да се отърве лесно.

Ледената кралица

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 492d5208e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Защо аз не се запознавам с турци, араби.... Отговориш ли си на това ще ти е ОК живота. Отговора е : Каквото повикало такова се е обадило.
После отново ще мрънкаш, че нещо е станало лошо с твоята съдба...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker