Много го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много го обичам
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4493 пъти
Запознахме се лятото.. започнахме да излизаме и малко по малко той се влюби в мен. Показваше по всякакъв начин колко ме обича и колко много държи на мен.

Но за мен не беше същото. Обожавах времето с него, но тъкмо бях приключила връзка и не исках нова. След няколко месеца молене от негова страна за връзка и отказ от моя страна пътищата ни се разделиха.

След време той си хвана приятелка и аз чак тогава осъзнах, че го обичам. Исках да е щастлив, затова не го потърсих. След време тръгнах с едно момче и тъкмо започнах да го забравям и той ми писа смс, че не може да ме забрави, което разбира се ми върна всички чувства.. и ми припомни всичко.

След няколко дена скъсах с приятеля си. Когато той разбра започна да ми пише и така един ден излезнахме. Той ми каза, че не щастлив с приятелката си, че иска да е с мен, но всичко е много сложно, защото предния път не се е получило и го е страх, че отново ще стане така... а аз не можах да му обещая, че няма да е така.. защото дори и аз не знам дали ще е така.

Обичам го повече от всичко, осъзнала съм го отдавна. Представям си бъдещето с него-аз негова жена и децата ни. В момента излизам с друг, а той е с приятелката си. И двамата искаме да сме заедно, но има нещо, което ни пречи.. и двамата ни е страх, него от това да не го нараня, а мен той да не ме нарани ако реши да си връща..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 063f4bcbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами след като изпитвате чувства един към друг бъдете заедно. Страховете ви са глупави. Никога не се знае в бъдеще какво може да стане. Може и да се получи голяма любов, може и с течение на времето да установите, че не сте един за друг. А как така го заобича без изобщо да си била с него, да сте били близки. Много ми е интересно дали изобщо разбирате какво е това обич, любов? !

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 190026d865
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм за това да опитате да се съберете, от опит ти казвам. Така аз все още страдам за една такава любов, вече изминаха 10г. и всеки ден аз живея с мисълта за него. Когато едно време той ме повика при себе си, да бъдем заедно мен ме беше страх( както теб в момента), но ето че от този страх страдаш цял живот. И какво стана сега той е женен с 2 деца, а аз сама с мисълта за него. Това ли заслужава човек, цял живот да страда по някой, така че опитай и не се страхувай. Пожелавам ти късмет и ако си решила да се съберете пиши :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c105bbdff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката: благодаря ви. Били сме заедно няколко месеца, но просто връзката ни не беше официална ако ме разбирате, знаеха само приятелите ни. През това време аз бях всичко за него, но под чуждо влияние се разделихме(постоянно ме лъжеха, че е и с други, което не е било така). Днес ще излизаме да се видим и да поговорим :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bcaef9f147
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След историята, се върнах към заглавието с мисълта, че това трябва да му го кажеш на него. Да му кажеш, че много го обичаш. По важно е да знае той, отколкото останалата част от света.

Той те обича, ти го обича, ами бъдете заедно. Няма какво да се двоумиш, няма защо да те е страх. Той се страхува, само да не се случи като първия път. Защото те обича силно, доказателство е дългото време през което сте били отдалечени, но ето не е спрял да чувства и мисли за теб. Първя път в който сте се опитали, след отказа ти, е бил много наранен, въпреки че, не го е показал. В това се състой неговият страх. И след като го обичаш, помогни му малко, създай добра атмосфера за развитие на отношенията ви. Нали го обичаш, не се колебай. А и той е част от мечтите ти, ти искаш да бъдеш с него, осъществи тази си мечта, защото е мечта и на двама ви. Покажи му, че няма от какво да се страхува, като откровено му кажеш че го обичаш. Той ти е признал свойте чувства, показвал ги е, казвал ги е, вече е и твой ред. И осъзнай, че този мъж няма да те нарани, защото те обича. Не бягайте от щастието си.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c105bbdff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката : Проблема вече идва от там, че той май не иска да къса с приятелката си.. постоянно ми повтаря "сложно е" и наистина мисля, че го е страх от това да не го нараня отново. Първия път ми беше казал колко много съм го наранила. А преди няколко дена ми каза, че чувствата му към мен все още са толкова силни и как всеки ден мисли за мен. Не мога да разбера само защо още е с приятелката си. Аз не съм му казала, че излизам с друг, защото мисля, че повече ще усложня нещата. Благодаря ви! :*:*

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 63ec8adac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Вратата на истините се отвори и ти сама си отговори.
Е, ти си знаеш за неговите чувства, обаче, той не е сигурен какво чувстваш към него. За него в случая, ще са важни действията ти - какво правиш, но и какво му казваш. Продължава да бъде с приятелката си, само защото не е уверен какви са чувствата ти, и дали искаш да си с него. Със сигурност, и малко се страхува да не го нараниш.

Мисля, че е време да свалите гарда. Не му казвай всичко, бъди си пак внимателна. Но по отношение на чувствата си, бъди откровена с него.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0381710867
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А той от колко време е с нея? И ти самата вярваш ли, че ще я остави. Все пак ти го познаваш.

winterfire е прав ( отново ), той не е уверен в чувствата ти и май това е всичко.
Обаче аз така като чета, като страничен наблюдател ми се струва, че ти го обичаш много повече и ти пука повече, отколкото на него.
Просто му кажи какво чувстваш и каквото ще да става, ти така или иначе нямаш много власт над ситуацията, за съжаление.
Успех

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c105bbdff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката : С нея е от около 5 месеца. Говорих с него и ми каза да помисля какво искам и че ако наистина иска да съм с него ще я остави, но иска да му обещая, че нещата ще са наистина сериозни и няма да е както преди. На мен ми се иска наистина да е така и не искам да го наранявам, но му казах, че няма от къде да съм сигурна ако не пробваме отново. Също говорихме, че след като и е изневерил (с мен) няма смисал да е с нея и да я лъже. Според мен той иска просто да е сигурен в чувствата ми. Показвам му ги, но той много не ми вярва. А относно това дали аз го обичам повече- не знам, но и неговите не са по-малко силни от моите :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2e84fd794a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не се и съмнявам че го обичаш :) Но в теб има една тънка нотка на несигурност, сякаш малко се съмняваш дали ще можеш да го обичаш до там, че да имате една сериозна връзка. Надявам се не се страхуваш от нещо, или имаш някакви опасения, той не те е наранил, обича те, за сега предпазливо. Иска да се увери в любовта ти. Помисли над въпросите, "какво искам от него? ", "не искам ли същото което чувствам? ".

Бъди по-уверена какво искаш. Той е имал време да мисли много за теб и себе си. Време и ти да помислиш. Според мен, неговите чувства са малко по-силни, но е само защото съзнава какво иска. Но ти си момичето, и ключа за това дали ще сте заедно е в теб. Крайното решение е твое. Само бъди уверена, за да бъде и той по-сигурен, и ще бъдете заедно :)


~winterfire~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker