За красотата мъжете и любовта.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За красотата мъжете и любовта....
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5249 пъти
Защо винаги се получава така, че красивите жени са или нещасти във връзките си или сами...

Повечето мъже ги желаят, гледат ги жадно, но само до там страхуват се да не бъдат отхвърлени!
Други пък прикириват неувереността си с арогантно поведение и нахалство!

Защо мъжете които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми..

Слагам спирала за пореден път и се оглеждам в огледалото... Защо го правя? ! За кого го правя...?
Едно притихнало гласче в главата ми ме питаше... ами-за да съм хубава, за да може когато ме срещне ТОЙ да погледне в зелените кълбенца и черните зеници и да прочете там бъдещата ни приказка!

Но не... минавам по улицата, има толкова много мъже небрежни, спортни, елегантни, твърде префърцунени-всеки от тях гледаше краката, гърдите и устните ми, но защо никой не погледна в очите ми? !

Та те единствени не остаряват и не могат да бъдат никога грозни... те са като прозорче, което показва частица от нас, подсказва дали сме тъжни или влюбени или може би студени.

Всички искат да взимат, не... да грабят от теб, да грабят от тялото ти, от сърцето да грабят от нещо, което отдавна е празно! З

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 251fa38aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Еми това си е мое мнение разбира се и не искам ни най малко да те опреквам, но нали затова сме анонимни за да си кажем истината.
Проблема си е в теб.
Харесал си мъж физически си го искала и си го получавала.
При физическата връзка се знае, че е краткотрайна.
Този които се е докоснал до сърцето ти, определено си ги отхвърлила по някакъв начин (дали го осъзнаваш да ли не, това е факт)
Защо не те гледат в очите е защото цял живот си била с очила.
По това което пишеш си личи, че имаш интелект, но нямаш сърце, незнаеш какво искаш от любовта. Разочароваш отсрещната страна и после се разочароваш от себе си. Мисля, че живеш в няякакъв собствен мисловен не реален свят а там ти е по добре и не се бориш да излезнеш от него и да влезнеш в реалния а си оставаш в него, това ще рече, че си слаб, много слаб човек. Бори се с живота, за любовта ако ще да е, номера е да има борба а не да крадеш чуждо щастие наготово. Абе много мога да пиша, но не виждам смисъл в това.
Дано успееш да разбереш каква си и да работиш в/у това.
Било коварство, двуличие, лицемерие, лъжа, измама....

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 21ca919bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо, защо?
На първия ти въпрос лесно може да се отговори с въпрос. Защо мъжете ги е страх от хубавите жени? А, защо голяма част от тях ползват тази своя красота за материална изгода? !
В интерес на истината страх ми се струва силно казано. Просто вече много мъже сме привикнали към потресаващата действителност хубавите жени, използвайки това свое качество да си надуват самочувствието до небесата. Сякаш са родени едва ли не да харчат парите на някой заможен мачо. По-интересното е че същите тези материалистки са прилично простоватички и в това е парадокса!
Това с грима и на мен винаги ми е било директно. Една жена веднъж ми каза, че го прави за себе си. Сега чета какво си писала и ти сама се питаш защо го правиш. А, може би не обичаш да се чувстваш желана, което пак един вид за теб самата...

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 54eae8f7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   По коя улица минаваш, за да се запозная с теб?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3ce0f198f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така ли не разбрахте няма грозни, по-красиви и най-красиви жени, всяка жена е красива. Само къде мъжете са си изградили някаква представа в главите си каква е "идеалната жена" -съвкупност от външен вид, качества, поведение и просто жената отсреща като отговаря поне на един критерий и въпреки всички компромиси и супер красота, която си мисли че притежава тя бива отхвърлена и започва да се чуди защо, та защо? Аз съм жена, не съм свръх красавица, но имам красота, но ей го отхвърлена съм от мъжа, когото обичам... просто защото не съм му на сърце явно, не съм неговата "идеална".

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f5f13b7615
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   и винаги биват подценявани, мислени за по-глупави много жалко, но факт!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f89df98eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато се пише за хубави жени, вече се чудя дали се има предвид истинска красота или много направена жена. Не мисля, че мъжете чак бягат от нормална красота.
Всичко за теб около външния ти вид ли се върти? Мислиш, че като си хубава, задължително трябва да имаш успехи с мъжете, т. е. това е най-важното, което те трябва да видят в теб...
Имам чувството, че жените, обсебени от външния си вид, си мислят, че всички останали само това гледат. Не че той не се гледа, но познатите ти мъже, ако в действителност искат нещо повече от теб, ще гледат и още хиляда неща в теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5282e4114d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Не винаги се получава така, има изключения, но са зависми от какво искаш. Вие красивите жени, често слагате една преграда, разделяйки мъжете, на такива които отговарят на изискванията и мечтите ви, и на останалите неотговарящи. Самочувствието е важно, но не бива да имаш прекалени изисквания. А тъй като си красива, повече мъже ще виждат само тялото ти. Или иначе казано, ще искат от теб само секс. Което не трябва да те изненадва, когато външността ти е първото което виждат. Ако един мъж те харесва, ще иска да те опознае повече, да не остане само с впечатлението от външността ти.

А защо продължаваш да си се гласиш, защото си жена, и за теб това е вид ритуал, навик. Но и защото искаш да бъдеш забелязвана, да виждаш някой и друг поглед по себе си. Разбира се не това е главното. Главното поради което действаш така, е защото вярваш в любовта, и желаеш да я изпиташ, но досега не си срещнала подходящия. Затова искаш, да си готова дори и външно, защото не си сигурна, кога може да се появи той - правилният за теб. Та когато те види, да те види в добър вид. Тоест не го правиш само за себе си, а и за надеждите си. Няма лошо, щом ти харесва и те кара да се чувстваш по-добре.

Според мен, вината е само от части твоя, и се състой в изборите който си правила. Изискванията на много жени в началото са били високи. Защото след като се чувстваш красива и знаеш че си такава, ще искаш някой по-достоен.
Разбира се не мисля, че при теб случая е точно такъв. От думите ти се усеща, една осъзнатост, и че напоследък мислиш доста по това отношение. Но и самите мъже на които си случвала, не са имали желанието да те опознаят, да продължат сближаването. Първите, привлечени от външността ти, не са искали нищо сериозно. Вторите прозряли душевността ти, са били неуверени, и са се страхували да направят крачка към теб. Вероятно поведението ти, е много респектиращо и внушаващо че си силна и самочувствена. Може би, ако се опиташ и ти да правиш крачка към този направил ти впечатление, би услеснила нещата. Но само ако почувстваш, че е правилният за теб.

Хубаво е, това с очите. Който те погледне в очите, ще може и да види теб самата, а и това ще покаже, че не търси кратки удоволствия, и е способен и на любов. Казвам го донякъде и от собствен опит, аз самият имам навика да поглеждам и търся първо очите. Докато наблюдавам каквото описваш, как много мъже, щом мине красива жена близо до тях, започват да я опипват с очи. Ясно за какво си мислят. Ха, ама това си е добър тест, след като се надяваш на любов, случиш ли на мъж преценяващ първо тялото ти, ще знаеш, ще не е подходящия. Промени принципите си, огледай се и за малко по различни. И усетиш ли искра, вземай и ти актично участие в сближаването.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f5f13b7615
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   дай шанс на някой с нормални финансови възможности, не някой мускулест пуяк с дебел портфейл.... на някой нормален истински мъж и ще видиш как и тялото и душата ти ще бъдат докоснати!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1383c3526c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Толкова ли е сложно да се осъзнае, че едно момиче колкото и хубаво и секси да е, ако се облича нормално въобще няма да го заглеждат толкова мъжете. Освен това ако прекарваш часове наред пред огледалото и не излизаш без грим няма как да не те оценяват главно според външността след като усилията ти са насочени най- вече към усъвършенстването й, сиреч към нейното подчертаване и с това придаването й на още по- голяма важност, отколкото притежава. Много са ми смешни момичета, които излизат с поли като колани, десет см. токчета и огромни деколтета и се цупят, че ги оценявали според външността и им гледали само в бюста, краката и задника. Ами това е лицемерение- не се обилчайте така и няма да ви преценяват до такава степен според външността. Не ме разбирай погрешно, авторке, правя разлика между поддържане и наконтеност, както между секси и проститутска визия.
Adora

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 60165c1769
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Adora, а как онзи ден, когато изглеждах по доста кофти начин- спря водата, не можах да си довърша косата, дрехите ми си бяха съвсем обикновени и невзрачни и нямах грим, събрах толкова много погледи и заговаряния, подвиквания /не говорим за негативни/? Явно си е точно до красотата, независимо дрехите, косата и грима.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1383c3526c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Под невзрачни дрехи какво разбираш? Ако се обръщат след теб и в такъв случай значи си невероятна красавица.
Adora

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 60165c1769
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Adora, разбирам бял потник с черна жилетка, дънки и обикновени черни обувки, както и черно палто, нищо особено, съвсем всекидневни и обикновени. /номер 11/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: db0f8208ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Твърде на сериозно се взимаш :D
Хубави жени е имало и ще има. Привлекателният външен вид + ведрото излъчване + поддържането на ума, духа и тялото винаги действат позитивно на околните - независимо от пола. Тези качества не са минус. Напротив. Те са бонус, защото притеглят околните. Оттам- нататък - както си постелиш! Ако заливаш всеки мъжкар с подобни драми - скъпи, гледай ме в очите, прочети ми душата, бла-бла - автоматично ще го изпариш :). Има и други хубави жени, които няма да давят никого в себе си.
Бъди естествена, дръж на себе си, не се опоетизирай в такава степен. Който може и иска да види нещо повече в теб - ще намери начин, не се съмнявай!

Мъжете винаги са ме харесвали. Хубава съм! И какво има тук да се оплаквам? :)) Личният живот на човек зависи от неговата емоционална интелигентност и... мъничко от късмета :).

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e30bc20e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   жена на 24 години

Обожавам да се гримирам. Мога да прекарам и час пред огледалото. Не се смятам за голяма красавица, но знам на какво са способни котешките ми очи. Самата им форма е такава - много предизвикателна. Има много място да си играя с цветовете, както ми хрумне, да правя погледа си по-тежък или по-невинен. Малко брокатче в ъгъла, издължена линия... просто си играя. Много често даже го правя като съм си сама вкъщи, после изтривам и си лягам. Нещо като хоби ми е.
Когато с моя приятел "се сваляхме" той полудяваше по очите ми и предимно там ме гледаше. Даже вечер си "поръчваше" с какъв грим да съм на следващия ден и много се радваше, че му изпълнявам желанията.
В грима има доза изкуство. Смесен с изкуството на съблазняването и стават чудеса.

Ето, зима е и аз като нормално човешко същество, на -20 градуса гледах да се омотавам с шапки, качулки, шалове и еда огромна шуба до под колената, която ме прави с поне 10 кг. по-дебела. И с който и да се заговоря, дори вчера, докато си купувах вафла от едно павильонче, хората се хипнотизират от погледа ми. Овладях и така наречения "поглед на гейшата"

та... исках да кажа - мъжете не гледат винаги крака, дупе и т. н. но като са изложени на показ като са подчертани =- защо пък да не погледнат. Човещинка! ;)

Но очите... и до днес с моя човек се разбираме само с очи и първото, което търсим един в друг, когато се срещнем са очите, погледа...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1383c3526c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ако имаш качества, авторке, те няма да останат незабелязани, каквато и невероятно красавица да си, даже напротив- интелигентността на едно хубаво момиче, добротата,
чувството за хумор са много по- високо оценявани, откоткото ако са притежание на не добре изглеждащо момиче. Аз не съм хубава и съм сама от край време - трябват ми много повече качества, за да ме забележат. Така че, стига глупости, осъзнай какво имаш, представи си никой да не те поглеждаше като мен... Пак казвам ако имаш качества, те ще бъдат оценени още повече.
Adora

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c1b274ba73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Истината е, че хората гледат да удовлетворят не само физиологичните си нужди, но и емоционалните така да ги наречем.
След известно време всички си омръзват (тръпката=любов, но не и на обич, която се изразява в уважението и делата) се разделят, а някои остават на сила. Просто почти всички рано или късно започваме да си противоречим от незнанието и несигурността.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c1b274ba73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Продължение на номер 16
Тези, които осъзнават тия неща, т. е. че всичко това е прекалено хубаво, за да е истина (всъщност е лъжа), се предават накрая, защото е несъзнателно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fb00928a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Голяма част от мъжете се страхуват да се обвържат с красива жена. По-удобно се чувстват, когато имат до себе си нещо посредствено. Красивите жени не са залък за всяка уста. Те изискват и отстояват позицията си. Мъжете не са свикнали на такова отношение. Затова си вземат някоя женичка, която е непретенциозна, невзрачна и се грижи за тях като майка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 29f6dc1314
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не съм съгласен. Няма страх, има по-скоро опасение, че дадената "красавица" би сменила субекта в даден момент, когато нещо не ? изнася. Никой не би желал да се чувства като захабена вещ, нали? !
Не можеш да ме убедиш, че се чувствам добре с "нещо посредствено" до мен, защото аз като мъж обичам да си галя егото с красиви жени до мен. Обичам да се виждам и да ме виждат с такива жени и всъщност това ме кара да се чувствам удобно;)


*Syndrome

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f7179f77de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   №20 май твоето изказване ще се окаже истина. Но тук ми идва въпросът какво точно разбирате под красива жена - естествена красота, което е относително понятие всъщност или направена жена, с прически, къси поли и тн. Всичко е прекалено относително и индивидуално... Едно научих до сега, че навсякъде се ценят общителните хора, което за мен не е много корекктно, защото всеки си е това, което е. Но искам да кажа, че съм виждала случаи на момичета, които не са красиви и по характер са арогантни и натрапчиви, нахални и тн. и се радват на мъжко внимание и имат доста приятели. Така, че в днешно време за съжаление е така...

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a1fc7e4b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Хахах, направо ме разбивате с подобни изказвания, като на номер 20!!! Как решихте, че красива жена винаги означава класа, а останалите били посредствени? ! Ми аз познавам доста красиви, които са тъпи, като гъз. За какви позиции и отстояване ми говорите. Единствената им позиция е да им купиш малко парцалки, някое лъскаво телефонче и петък да ги водиш в чалготеката, където да друсат кючеци. От там нататък можеш да си правиш каквото поискаш с тях. Е, вярно, не готвят, не чистят, не перат, но не защото не искат да ти угодят, а защото просто не могат. От друга страна има и такива, които не ходят с два тона грим и не са облечени, като магистрални проститутки, но пък имат добро образование и добра работа. Възпитани и скромни са, и наистина си имат позиция и когато трябва си я отстояват. Аз лично предпочитам вторите. Проблемът на кифлите не е, че мъжете ги било страх да се обвързват с тях, защото били много красиви, ами защото, чисто и просто никой не иска да има нещо сериозно с тях. Всичко си опира до човека, може да е много красива и същевременно за нищо да не става, може и обаче да е страхотен човек. Тези неща не зависят от външният вид.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker