Английските мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Английските мъже
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 9426 пъти
Здравейте дами!
Ако някоя от вас е имала връзка с чужденец, главно англичанин, нека сподели в темата какъв човек е, и своите изводи за англичаните като народ.

Бях в Англия миналата година и останах с смесени чувства. Имах връзка с един мъж, но се разделихме. Това, което забелязах е, че той е МНОГО спокоен, докато аз бях нервна, раздразнена, ревнувах го много.

С много мъже съм флиртувала, но само с един имах връзка, и тя не успя да продължи дълго, просто защото ние сме твърде различни. Не понасях спокойствието му. Дразнеше ме. Личеше ми, че съм нервна и постоянно ме питаше добре ли си, добре ли си... само това знаят тези пусти англичани.

Ако беше някой българин, до сега да сме оплюли целия народ. Хаха, разбира се това беше в кръга на шегата, но мисълта ми беше, че всички жени в знак на признателност, искаме дела, а не думи- да ама, българите никак не си пестят думите даже напротив, докато на въпросният, с ченгел му вадех думите от устата.

Не ми харесаха и жените там. Та те са по-големи к*и от силиконките от планета тв. Направо им се слагат, хич не ги интересува женен ли е, ерген ли е, е*ати натрапничките.

Много ми харесват английските мъже, но имат един много лош кусур. И той е, че прекалено много пият, и бързат да се женят а после се развеждат. Страх ме е. Страх ме е, защото съм влюбчива и ще се влюбя в някой, и той ще ме остави....

И така мили мои дами... абстрахирайте се от историята ми с въпросният господин, и дайте мнение по въпроса какви са англичаните?

Харесвате ли ги? Имали ли сте връзка с англичанин? Какъв човек ви се стори?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4d7610b81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   звучиш ми като 18 годишна наивница.. живота не е приказката за пепеляшка разбери го...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ee68791c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Стой си, фусто, при Ганя -
да ти е мирен мегданя!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 02f575a3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Я по спокойно! Какво я нападнахте всички? !
Аз съм омъжена за англичанин и в момента очакваме първото си дете. Общото ми впечатление от тях е, че много културни и възпитани хора. Имат добро сърце. Вярно много пият, но добрите им качества са в пъти повече от лошите :-)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bf95b3253c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, чакаш дете от човек, който не можеш със сигурност да прецениш? хах

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4d7610b81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   едва ли авторката вярва че ще срещне истинската любов именно там.. с англичанин.. това най вероятно е голямата и надежда да се измъкне от държавата ни по лесния начин ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4a9edbf4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Аз съм мъж, но искам само да кажа на авторката, че колкото по на север отива толкова по сдържани на емоции и мълчаливи (темерутести) стават хората. Ако искаш изгаряща любов и страст отивай на юг (Испания, Португалия, даже и Италия). В тия страни хората знаят как да си живеят живота :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bd70f33db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Хубаво е човек да е по-сдържан. А жените им не са ли по-скоро освободени, защото к**вата не си прави кефа, а го прави за определени неща...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b208e82fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Аз живея с англичанин, очаваме първото си дете скоро и единственото, което мога да кажа е че разликата в манталитета е огромна. ние сме по-панаирджии, говорим без да мислим, а те са по-сдържани и възпитани. пиели много?? а българите щото не пият хич нали?? тук поне пият най-вече бира, а не като в БГ твърдо от сутринта. познавам много англичани покрай мъжа ми и като навсякъде, всеки е различен. както в БГ има и свестни мъже и тъпаци, така и тук. зависи на какъв ще попаднеш. преди съпруга ми съм имала връзки с двама други англичани и всеки от тях е различен. като цяло не мога да не призная, че ги предпочитам пред българите. откакто опитах с първия, не съм и помислила повече за българин. това си е мое мнение, не искам да обиждам никого. а за тези, които ще ме нападнат, да кажа, че мъжът ми изобщо не е богат, дори живеем скромно. имала съм много по-богати български мъже, но парите не са всичко, по-важно е отношението и манталитета. поне за мен.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf149449e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   По-миналата година бях в Лондон, отседнах в един хотел на Странд, то там е само един де. В хотела имаше само трима бели от персонала, броих ги няколко пъти. В съседство в едно магазинче на касата стоеше мургав англичанин, с голяма чалма на главата, направих му и снимка. Снемах доста, из Ковън Гардън, Сент Джеймс парк, дори се промъкнах в Бъкингамския Дворец. Въртях се на Окото, мотках се из Сохо, щракнах Биг Бенд като бие 12, на Свети Павел камбаните записах. При Колоната на Нелсън се качих на единия от лъвовете на главата и не ме прибра никой:) Много разноцветни са англичаните. Някои бели, други съвсем черни, дръпнати очи, чалми, фереджета, еврейски бради, бръснати глави, пънкари и какви ли не. Такъв народ не е ли трудно да се опознае....

Y D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 88c332f429
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има огромна разлика между кореняк англичанин и емигрант от пакистан нали си наясно.. сега и аз да отида в англия едва ли ще си изостява културата, традициите и ценностите.. ще си бъда българка.. за какво опознаване става на въпрос тогава.. и то на "английските" мъже :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b571c9393d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Нм 9, "англичаните" в Лондон не могат да ти бъдат критерий за англичаните като цяло. В Лондон е микс ( да не кажа сбирщина) от всякакви пришълци, особено от бившите колонии. Там и динамиката на живота е различна.

Авторката е задала въпроса твърде генерално и не мога да избягам от обобщенията. Като цяло англичаните са приветливи хора, повечето - с чувство за хумор и самоирония. Обичат природата. Не са толкова сдържани, колкото срамежливи по един особен начин. Не обичат да привличат внимание, да са в центъра на конфузна ситуация. Внимателни са към жените. Англичанките, като цяло, не са големи хубавици, но се радват на внимание. Не е случайност да видиш хубав мъж с по-възрастна и доста по-грозновата жена. Не подсвиркват след жените, не си позволяват волности, каквито са срещани тук. Жените имат доста свободно поведение, а и се обличат твърде оскъдно за климата там. Но не им пука от поувисналите месца под презрамките на роклите. И мъжете не показват да им пука. :)
Съвсем младите хора не са особено начетени и образовани, защото социалната им система ги разглези доста. Но сред 30-годишните и нагоре има интелигентни и мислещи хора.
Както и да е. Зависи на какъв човек ще попаднеш. Като цяло са симпатични и добронамерени.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf149449e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, всичко това го знам, разбира се :)
Онова, по-горе го написах, за да се види колко трудни, ако не и невъзможни са Обобщенията.
В Лондон се видях с една моя позната, красива, млада, руса. Поразходихме се из града. Поне 3 пъти чух разни хора да казват:
- Ето една наистина красива Англичанка!
Но тя все пак беше българка :)
Забравих да я питам, как й харесват английските мъже. :)

Y D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 325b16af3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Имах връзка с англичанин която не продължи дълго. Бяхме твърде различни. Той мислеше че ние българите сме като тях-ходиме по 3 пъти в годината по почивки имаме доста пари и само се забавляваме. От една година заедно той не успя да ме убеди какъв егоист е. Познавам много англичани-някои от тях много мили и възпитани и други които ми направиха много лошо впечатление. Това което забелязах е че наистина сключват бракове рано и после се развеждат. Дори знам един който се женеше за 3-ти път. Забелязах също че доста наблягат на алкохола и са малко стиснати. На мен лично не ми допадат...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8ef55ec5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   номер 12 това сега ли си го измисли? ходила съм в Лондон и там е такава лудница че едва ли някой ще се спре да ви огледа че и да каже каква красива англичанка.. именно това ми харесва в чужбина че никой не те оглежда с какви дрехи си, как изглеждаш още повече какво говориш.. тук говоря по телефона в автобус на градския транспорт и целият автобус не само че ми слуша разговора но и се опитват да участват в него..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker