A той е толкова добър... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

A той е толкова добър...
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 3045 пъти
Пиша ви своята история от много години насам. Много време имах връзка с женен мъж. Много пъти искаше да се разведе и много пъти не допуснах това. Никога не съм го отделяла от семейството му, никога не съм се поставяла на първо място, никога не съм настоявала да се срещаме.

За този период от живота ми това ме устроиваше. Имах прекалено натоварена работа за да се задълбочавам в каквато и да е връзка. Така си минаваха годините докато един ден не се появи човек с който нещата стояха по-различно. Той ме накара да се чувствам истински обичана и с него всичко е някак си по-спокойно, по-земно, по-истинско от когато и да било. Прекъснах предишната си връзка и заживяхме мирно и щастливо. Да, ама не.

Предишния ми приятел (семейния) все по често звъни и иска да се срещнем. Първоначално не исках. Впоследствие обаче поддадох. Видяхме се и оттогава сякаш потънах в някакъв кръговрат, от който не мога да изляза. Понякога се виждам с бившия си - знам че не бива, но сякаш една част от мен си е само негова и не може да го напусне. Сякаш времето което сме прекарали заедно го е превърнало в моето второ аз и не искам и не мога. Същевременно настоящият ми приятел ... ами той е толкова добър, грижовен, нежен- всичко за което съм мечтала. Много виновна се чувствам. Не мога да го гледам в очите, а и не мога да си представя живота без някой от двамата. Възможно ли е да обича човек двама? Какво да направя за да не потъвам още повече и да изгубя единствената връзка която си заслужава - настоящата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: 37fa4335c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможно е, даже повече от възможно. Само който не го е изпитал той не знае за горчиво-сладката болка и тръпка от това.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: fe0d2c26e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората по природа сме полигамни въпреки че всички отричат това-търсим непрекъснато обновлението и разнообразието чрез различни средства на флирта, изражението на жестовете,търсим чуждото внимание, искаме да бъдем харесвани и оценявани!

Обвързването само по себе си е вид ограничение което налагаме на действията си в интимен план и това се прави съзнателно въпреки вътрешното ни противопоставяне на оковите които задушават потребностите ни като образно сме определили тези белезници на съзнанието ни като "ЛЮБОВ И ПЪЛНА ОТДАДЕНОСТ НА ЧОВЕКА".

Но тези определения не могат да запълнят потребностите ни защото във времето се заличават и придобиват съвсем други измерения когато вече споменаваме думи като "УВАЖЕНИЕ И ВЗАИМНО РАЗБИРАТЕЛСТВО ОПРЕДЕЛЕНО КАТО ХАРМОНИЧНО СЪЖИТЕЛСТВО".

Непрекъснато сме изправени пред дилемата да избираме и да бъдем избирани-твоят избор е определен от твоите потребности и точно този факт е определящ поведението в конкретната ситуация, като съдник обществото не приема полигамията и налага моногамията като единствен правилен избор-но тук възниква и въпроса за твоята готовност да допуснеш същото развитие на нещата от страна на партньора ти как би оценила едно негово полигамно поведение и тогава ще намериш отговора на вътрешните си терзания защото НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЧИНЯВАМЕ НЕЩО КОЕТО НЕ ИСКАМЕ НА НАС ДА НИ ПРИЧИНЯТ!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 5bf6117543
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва да избираш, според мен само това е решението. Може да запазиш приятелството си с единия, а с другия да живееш и обичаш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 5e2207f5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в почити същото положение. Разликата е, че и двамата ми приятели са свободни. И двамата твърдят, че ме обичат и се чувствам много добре с тях. Знам, че трябва да избера само един, за да не хлопна и от двата стола. Но кой? Момчето, с което първо се запознах, или това, с което нещата потръгнаха в следствие на нещата.

Към авторката: Съжелявам, но найстина не знам какво бих могла да те посъветвам. Просто и аз съм в същата ситуация и се чудя какво да правя. Дано съветите да помогнат и на двете ни. :(((

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 6e1e3d8645
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здрвей! Ако си ти. Прочети "Възможно ли е". Ако си ти, знаеш кой съм. Знаеш и отговора на въпроса си. А той е: Скъсай с подтискането на същността си. Бъди себе си, поне пред самата теб. Така ще си в синхрон с чувствата си във всеки момент, с който и от двамата да си. Има неща, които все още не си видяла нито в единия, нито в другия от двама ни. Оценявай с ум, но и със сърце. Животът си е твой и никой няма право да го управлява вместо теб. Желая ти успех в решението. А за мен - знаеш...

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 497193c9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Към номер 5 от авторката: Защо мислиш че знаеш какъв е отговора на въпроса ми? Защо мислиш че подтискам същността си? Защо мислиш че искам да видя всичко и у единия и у другия? Виждам достатъчно можеш да си сигурен. Това, че си затварям очите за някои неща не означава, че не ги осъзнавам, и не ги разбирам или усещам. Напротив.

Започнах от някъде - нарича се право на избор, предполагам че си го чувал. Всеки на този свят има право на избор и всеки може да си позволи едно единствено нещо само на себе си- правото на грешка. Никой от хората който са около нас не биха ни дали това право. Правото да се огледаш в огледалото, в живота си- да не видиш нищо стойностно, ценно, красиво и да поемеш по нов път. Човек може да си позволи правото на избор как да протече остатъка от живота му и дори правото на грешка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker