Прекалената му ревност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалената му ревност
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2638 пъти
Здравейте. Момиче на 22 години съм и имам 4 годишна връзка с момче на 24.

Връзката ни винаги е била много искрена, адски много се обичаме, привличането и страстта не са се изпарили, правим страхотен секс, гледаме винаги в една посока, страшно много си помагаме и се подкрепяме. Да, обаче аз вече полудявам от неговата безпричинна ревност и не знам на какво се дължи. Той буквално се е вманиачил, не мога да отида дори до магазина до нас без да му кажа предварително. Трябва да знае в всяка една минута от денонощието какво правя и какво мисля. Изпада в паника ако не си вдигна телефона на първият сигнал, трябва да го взимам дори и в банята. Всеки път когато сме заедно, абсолютно всеки път присъства въпроса "Ходи ли някъде с някой? Изневеряваш ли ми? ". Как да му изневеря като той знае всяка секунда какво правя. Нито някога съм му изневерявала, нито съм му давала поводи. Много добре знае, че предната ми връзка издържа само 1 година точно по тази причина... Побърквам се вече, чувствам че не мога да дишам покрай него...

Обичам го много, но всеки си има граница на търпимост. Хиляди пъти сме говорили за това, казвала съм му, че ме задушава, че няма причина да ме ревнува, че искам сериозно да го обмисли, защото ако връзката ни се провали ще е само заради неговата ревност. Знае какво мисля, знае как се чувствам, но отговора е : " Знам аз, но съм длъжен да попитам и да проверя"? !? !? !? ! Ок, но той вече е наясно че ме побърква по този начин.

Аз никога не съм му държала сметка с кого излиза. В една компания сме и често излизаме всички заедно, а ако не сме всички сме си само двамата. Най-много да изляза с някоя приятелка, като той предварително ще знае с коя точно, къде и т. н. и естествено ще ми звънне поне 10 пъти да ме пита къде съм! В крайна сметка не съм самолет и не си сменям местоположението през една минута. Работата ми е такава че всеки ден се срещам с много хора и не дай си боже някой колега да ми звънне да ме пита за графика... трета световна!!! Има ми паролите на фб и на скайп и непрекъснато следи, а какво следи и той не знае след като заради него имам 5 момчета в приятелите си.

Никога не съм си крила телефоните, нито съм го лъгала, но повярвайте ми понякога трябва да лъжа без да искам само за да избегна скандал. Може да сме на 300 км. от родния ни град, но ако някой ми се усмихне това означава че се познаваме и 100% сме имали нещо общо. Много пъти съм си мислила че е в мен вината, но не мога да открия такава. Да, хубаво момиче съм, заглеждат ме често когато сме заедно и сигурно това го дразни, но нито се обличам предизвикателно, нито се държа така и милиони пъти съм му доказвала, че съм само негова. Наскоро имахме много сериозен скандал, защото той беше на работа, а аз бях цял ден с една приятелка, разхождахме се, пихме кафе и съответно влязохме в 30 магазина, но той така и не можа да повярва че е възможно цял ден да съм само с нея... Е не е ли чувал, че момичетата като видим магазини и се забравяме? !? !

Преди 3 дни разбрах, че е ходил за пръстен... знам че ще ми предложи. Готова съм на тази стъпка, обичам го, но нещо ме спира, някак си имам чувството, че предложението му няма да е толкова породено от любов, колкото от чувство за собственост и страх да не ме изгуби. А и ако продължава така, не мисля че мога да търпя такава ревност цял живот.

Съжалявам, знам че е доста дълго, но много ми кипна вече и имах нужда да споделя и да чуя безпристрастни съвети. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 60047d1db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай надалеч. Този човек едва ли ще се промени. Представи си сегашното положение за много години напред. Ако не развие още по-собственическо чувство след пръстена.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4b591f48aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвети няма, или се примири, че ще е така или се разделяйте. Хората не се променят, момчето има психологичен проблем, който се корени в детството му и нищо не може да го изтрие. Със професионална помощ и много воля може да го превъзмогне донякъде, но на 100% няма сила, която да го промени. Шанс...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 99ffcffb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не е добре човека. Ще си съсипете взаимно живота. По-добре го остави сам да си го съсипва! Не можеш да го промениш, но можеш да го махнеш от себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 42092df9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бях с моя приятел по същия начин, че после и аз прихванах от неговата ревност хах :) е.. разделихме се. То така не се живее... сега мога да кажа, че ДИШАМ.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7eecf02283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Никакъв пръстен-просто трябва по най-бързия начин да изчезнеш от тази простотия. Това във варианта, който описваш е абсолютно болестно състояние и няма да се оправи, а ще става по-зле. Причини много и всички те са свързани по един или друг начин с комплексарски истории и единственият начин е психотерапия, на която той, естествено, няма да се подложи, защото се намира за съвсем нормален. Бягай, освен ако не си готова да бъдеш цял живот под негов контрол за абсолютно всичко, включително и за това, което си мислиш и той да е вечно съмняващ се. Проблемът е в него, не в теб. Но животът е един и си е твой и едва ли всичко това е представата ти за пълноценна връзка, в която да се чувстваш спокойна и щастлива. При всички положения не се заблуждавай, че ревността е проява на любов, няма такава заблуда! Ако се съгласиш на брак с този човек ще съжаляваш горчиво и ще бъдеш нещастна, а може би и болна-избирай!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f9d87563a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съвет не слушай хората тук които даже и половинки си нямат слушай сърцето си. Айде дерзай

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a4cb35efbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете наистина имат голямо чувство за собственичност... понякога от страх да не загубят човека до себе си проявявят ужасна ревност, без да осъзнават, че по този начин много по лесно могат да отблъснат и да изгубят този човек.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 308aaa29fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10, де да бяха само мъжете...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7eecf02283
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №9, явно никога не си се сблъсквал с противното чувство ревност от страна на партньора. Говоря за патологична ревност, защото тази, която е описана в историята е точно такава. Моли се да не ти се случва! В такъв случай е важно не сърцето, а здравият разум, за да се измъкнеш от нездравословната любов, от която е част ревността...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker