Не ми върви с връзките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми върви с връзките
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2682 пъти
Здравейте!
Моят проблем е, че не ми върви във връзките, и не знам защо е така. Жена на 28 години съм и съм нямала връзка с мъж в истинския смисъл на думата, а само разочарования.

Но да започна отначало. Винаги съм искала да имам връзка, държала съм на честни взаимоотношения, но получих един голям ритник в задника и не знам защо е така. До 23 годишна бях девствена, но не защото съм с някакви остарели разбирания, а защото се случи така, че претърпях катастрофа и ми трябваха няколко години да се възстановя. През това време не съм излизала с никой, а и трябваше да уча и изобщо нямаше как. Иначе преди катастрофата съм излизала с момчета, но нищо сериозно не се е случвало. Както и да е на 23 вече се бях възстановила и си бях стъпила на краката и започнах да излизам повече и да се запознавам с нови хора. Тогава срещнах един мъж, който ми допадна- имахме общи интереси, говорехме си, излизахме, нещата започнаха да се задълбочават. Казах му за катастрофата и за това, че съм девствена и нямам опит, и той го прие, но след това започнаха проблемите. Оказа се, че имал гадже преди години, която също била девствена и в последствие му изневерила. Оттам се почна едно постоянно сравнение между нея и мен. Само за нея говореше и имам чувството, че цялата неприязън, която изпитваше към нея, я прехвърли върху мен. Естествено аз не можах да се отпусна и в секса нищо не стана, като ме обвиняваше, че ако била друга на мое място щял да свърши 100 пъти и т. н. После винаги ми е било чудно как някой мъже се кефели на девствени, но както и да е. Зарязах го.

След този случай ми беше много болно и 1 година не съм се занимавала с никой. В последствие съм излизала с мъже с който нищо не се е получавало. Или са прекалено незаинтересовани и с нищо не показват, че ги интересувам, или ми свалят звезди от небето и после се оказва, че си имат приятелки и т. н. Един дори ми казваше, че бил влюбен в мен, докато не го видях случайно с друго момиче. Както и да е най-дългата ми връзка е 6 месеца и не знам защо се получава така. Държа се добре, открита съм, съобразявам се с другите, но вече ми омръзна. Последния случай беше с един, който се ядоса, че не пожелах да легна с него на 2рата среща и започна да ми обяснява, че съм имала ненормално поведение.

Винаги са ме критикували и упреквали и каквото и да направя все не е добре. Не знам но вече се изморих и сериозно започвам да намразвам мъжете. Дори се радвам като прочета как някоя е прецакала някой. Преди не бях такава, но тази самота ме озлоби вече. Като се държиш добре и искаш нормални отношения всички изглежда са срещу теб. Не знам къде сбърках и дали е в мен вината, но нищо хубаво не съм видяла от мъж досега. Вече дори ме е страх да общувам с тях за да не ми направят нещо лошо. Не знам може би този 1ви фатален опит си каза думата и сега не мога да се доверя на никой.

Кажете имало ли е при вас нещо такова и дали проблема е в мен или просто имам лош късмет. Не искам да бъда сама, но не искам и да търпя повече лошо отношение, защото ми дойде до гуша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0de50bc8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти върви с връзките 'начи, а? Я си представи, че познавам няколко човека, приятели (мъже) на по 30 години които никога досега изобщо не са имали връзки; въпреки тяхното желание. Е?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5ef961b8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, има и други като теб.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4cf45e1456
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз съм мъж и много съжалявам, че си попадала на такива. Просто си имала лош късмет! Въпреки, че е излишно ще ти кажа, че съм точно за жени като теб и все пак съм напълно невидим за нежният пол.... Послушай номер 1 и 2, и отваряй очите си на четири за „любимия“ сред мъже, които са по-тихи и по-мълчаливи... Ще се изненадаш, че те притежават качествата, които търсиш...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5f695b669d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като повечето жени проблемът ти е, че искаш любимият ти да е от "силните на деня", както се казва. Такива мъже обаче мачкат наред, включително и теб, ако се наложи, за да покажат колко са велики. Превъзходството е изключително привлекателно за женския пол - ето защо младите момичета въздишат по кварталния побойник...

Нямаш избор - инстинктите ти си казват думата. Не си програмирана да изпитваш влечение към по-слабите мъже с които би изградила стабилна връзка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker