Да вярвам ли в нейната промяна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да вярвам ли в нейната промяна?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 3874 пъти
Никога не съм бил кой знае колко специалист в отношенията мъже-жени. Всичките ми връзки с момичета бяха за по 2-3 месеца (имах 3 такива), след това нещо се объркваше и късахме. След поредната неуспешна връзка, се запознах със сегашната си приятелка.

Тя беше излязла от двугодишна връзка преди няколко месеца, приключила заради изневяра от нейна страна (при това с един мой познат, не че това има голямо значение) и към настоящия момент поддържаше връзка с някакво момче, на което му бе изневерила също. С нея бяхме сравнително близки приятели и аз наистина не вярвах, че ме възприема като нещо повече. Но, с времето разбрах, че между нас се случва нещо. Тя нямаше връзка, аз бях свободен и нещата логично стигнаха своята развръзка. Наистина не знам какво се случи между нас, но ... подобна обич към някое момиче никога не съм изпитвал. Най-хубавото е, че това е споделено. Като казвам споделено, имайте предвид точно това. За мен тя прави невероятно много малки и големи жестове, до мен е, оставя ме да бъда мъж, въобще, чувствам се страхотно като съм с нея.

Говорили сме си на тема изневяра. Казах й, че едва ли ще мога да й простя нещо такова и тя неколкократно ми потвърди, че не изпитва нужда да прави подобни неща, тъй като наистина ме обича и не желае да ме наранява. Поведението й дотук или е безукорно, или така добре прикрива следите си, че аз не разбирам. Склонен съм да й повярвам, че дотук не е правила нищо. Но... разбирате ли, у мен се зароди едно ... чувство за омърсеност. Тя е имала достатъчно партньори преди мен и ми е споменавала за това, казвайки, че тя е напълно открита пред мен и не желае да крие нищо. Споделяла ми е изключително лични неща, които е преживяла, които просто не желая да спомена тук.

Сега дилемата, която се зароди в мен е дали да махна с ръка, да повярвам, че хората наистина се променят като срещнат правилния човек и да съм с нея, поемайки риск. Или пък да се презастраховам и да приключа отношенията си с нея.

Неприятно е, вече не си говорим с този мой познат. Преди известно време ми сподели, че вечерта преди да тръгнем се забила с някакъв. Било й болно, че не съм я искал, че между нас не се получавали нещата и аз го схванах като някаква нейна форма на "пасивно" наказание.
Много неща говорят против нея, представени така, съзнавам го. И все пак - това е момичето, което ми помогна да разбера какво значи да си обичан и да има човек, за който наистина да си с приоритет.

Бих искал да чуя и Вашите разсъждения и наблюдения по въпроса. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: d454f4c70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Внимавай в картинката. Изживей с голямо удоволствие връзката ви, но не се отпускай да хлътнеш до уши. Жените са по емоционални от нас, а тази с която си съдейки по поведението й до сега е много емоционална. Рано или късно ще се появи някакъв проблем и познай каква ще бъде нейната реакция. Довери се на инстинкта си - ако усетиш, че нещо не е наред - то наистина е така. Не търси доказателства - всяка жена може така да те избудалка, че изобщо няма да се светнеш как точно стоят нещата. Точно сега съм в такъв период. Въпреки опита си - се отпуснах и хлътнах много здраво по една дама и сега си ближа раните. Но въпреки това почти една година бях високо в небесата. В заключение - наслаждавай се на връзката си, но не си губи разсъдъка. Когато нещо тръгне назад - просто го остави да си отиде. Има и друг вариант - да се бориш за връзката си - но е много трудно. Аз лично ще се боря пък да става каквото ще. А на теб желая успех.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a200ed9fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мойто мнение е да внимаваш много. Тя няма да се промени, рано или късно пак ще покаже същността си. С мен така се получи преди месец - бях с мъж, по който много хлътнах, мн. го обичам и той чак след 1г. връзка показа същността си - показа, че обича к..., а го отричаше и реши да се разделим, защото не сме един за др., защото аз не съм к... И сега ме боли и страдам, заради един идиот. Успех, дано вземеш правилното решение, ти преценяваш. Дано съм ти помогнала.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 6d2395f8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прави ми впечатление, че всички тук много странно жонглират с думата "обичам". Ето и ти, автора: обичам я, обича ме... а в същото време ходим да се въргаляме с де когото срещнем, и говорим зад гърба на другия... няма лошо, но после не се чудете, че нещата не вървят. Казваш че се чувстваш като омърсен от нея. А ти, не си ли правил и ти същото, и няма ли и тя основание да се чувства омърсена от тебе?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 2b27133b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей, как искам да съм ти полезен... Ама как, като все виждам точно това у жените -Предават се на всеки "силен мъж", после страдат, после пак поредният мазохизъм, после оплаквания и самовнушения, че няма повече да правят така и това си е. Истински дълбоките чувства, родени у някой мъж, го превръщат в очите им в гей и си го искат само за "приятелка". Какво да се прави?! Май трябва да си по жесток...

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 2d82cd2e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   .. и докато стигнете до ресторанта, вече сте срещнали около 15-тина пича, с които се е изтъркаляла .......

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 2d82d254e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се занимавай с нея, просто те привлича и явно знае как да подхване мъжете. Още повече че знаеш как е била с други преди теб това трябва да е голям знак който ти не трябва да подминаваш. Ако решиш да бъдеш с нея то не си позволявай да хлътваш. Тя няма да се промени.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 243e4a3a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ето ти и моето мнение: Ако си сигурен че тя те обича, слушай сърцето си, а не кой какво ти казва. Не се съобразявай с чуждото мнение, а бъди горд от това, че получаваш вярност и обич ,и то от жена, която тези неща не ги е давала на друг досега. Трябва също така да оцениш и искренността и, защото, повярвай ми, трудно ще намериш жена която да ти сподели безрезервно своето минало. Аз познавам няколко двойки, при които жените са спали с 10-тина мъже преди брака, мъжете им знаят за половината от тях, естествено, в което няма нищо лошо. Лошото е, че някои от тях изневеряват на мъжете си, без някаква основателна причина,а другите не виждат причина да не го направят ако им се отдаде угоден случай. За първи път пиша подобен коментар, но го правя, защото мисля, че трябва някой да ти каже да съхраниш истинските неща, които са се случили между вас.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 79c1e99b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз бях с момиче като твоето. Преди мен много изневяри. След като тръгнахме те се промени доста, това е факт. Искаше да живеем заедно, деца, семейство всичко като в приказките. Обаче тя просто не е такава. Когато имахме проблем (то няма проблем, но в нейната глава има) става както пичагата Номер 1 каза "Рано или късно ще се появи някакъв проблем и познай каква ще бъде нейната реакция". Така и ставаше. Просто някои хора не се променят. Нямам идея дали има такива, които на истина се променят. Аз лично бих стоял на страна от това момиче, но пък знаеш ли...може и да си щастливец и тя да се промени :). Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 692acd9005
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Вярвай - хората се променят. А ако има някой, който не е правил грешки в живота си, нека да съди другите. Нормалното поведение за едно младо момиче, както и при момчетата между другото, е да експериментира във взаимоотношенията и секса. Също така е нормално, когато решим, че държим на някой да му останем верни - това е зрелостта.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 846e719268
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това, че един човек не те обича по начина по който очакваш, не означава че не те обича. Всички сме хора идеални неща няма, правим грешки. Твърде много сереотипи се изграждат за това какво е добро, какво лошо, с добавка чувства в ситуацията и нещата тотално се объркват. Можеш да градиш сериозни отношения само тогава когато "си се наиграл", а ясно е, че между истинската споделена любов и просто сексът разликата е голяма.

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 2e50b205ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Оф кви са тия глупости ти с кви хора общуваш бе братче мноо ясно че кат човек се влюби се променя! Mалоумен си, ако питаш мене! Кво ти дреме кво говорят за нея, те ли 6е я ебат или ти бе?:P

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 870fe4579f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей според мен това е жена, която не се е чувствала много обичана преди и ако усети че не е желана може би се отръпва по някакъв начин. Моя съвет е да се опиташ да и покажеш че тя значи за теб много, да я накараш да се чувства обичана и желана. Аз вярвам в промяната на хората стига те да имат основателна причина. Но внимавай бъди все пак предпазлив защото тя може да те нарани, но това не означава че не трябва да опиташ да й дадеш сърцето си.
Успех

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 52d5e93e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей, бил съм в подобна ситуация - за себе си открих едно - НАМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. Може да не е веднага, може да мине време, но нейната природа пак ще вземе връх. Изживей си връзката, наслади и се пълноценно без да превърташ по дамата. Това, че е имала мн партньори да не те притеснява - не обръщай внимание на хорските приказки и злоба. Щом ти е хубаво и летиш защо ти е да падаш сам?

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 7180f0b66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   пише ти една жена на 54 г. отговорът ми ще те учуди. тази дама ще ти изневери, ако усети че ти започваш да се отдръпваш. усети ли че ще я разкарват от прекалена гордост ще го направи за да покаже че не и пука. така, че ако държиш на нея обичай я. след години като стане по-зряла няма да постъпва така.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: ac58545c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз като повечето писали преди мен ще ти кажа да бъдеш внимателен с нея, не бъди излишно мнителен, но и не бъди кон с капаци. Ако има нещо, ти ще го усетиш, просто трябва да се вглеждаш в обикновените неща. Лично за мен жена, която с лека ръка изневерява, ще го направи пак. Имал съм отношения с доста такива, спиране няма, нито семейство, нито деца ги притесняват. Но все пак не бъди предубеден, всеки човек малко или много е различен. Не късай без причина, тъпо е.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 2d4fb907a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Знаеш ли, авторе, ние тук не я познаваме и не знаем нищо. Ти си, който може най-ясно да усети нещата.

Не разбирам подобни жени, защото съм била само с един мъж и силно го обичам. Нямам просто никакво желание за интимност с друг, повдига ми се само от идеята за това. Но то си е за мен, не заради него, за да не го нарананя, защото му дължа вярност и тем подобните клишета. Нека сме откровени! Аз не искам друг заради себе си. Когато с него бяхме разделени, излизах с едно момче, което ми беше много симпатично, но след като се стигна до една целувка - цяла нощ повръщах. И въобще не ми е минало през главата мисълта, че моя любим ще страда, ще страда ако си избере да страда. Беше ми гадно заради мен самата и си обещах, че повече никога няма да си решавам проблемите с моя човек, чрез намесата на други лица. Но повечето не са като мен - правят секс, за да забравят, правят секса за отмъщение, после лъжат и крият, защото изпитват вина - въобще имаме много противния навик да си услужняваме живота до безкрай!
Сега обаче.. това, че в чисто интимен план не бих могла да съм с друг, не означава, че не се влюбвам, че не флиртувам. жена съм, комплиментите, флирта, възхищението на мъжете ме радва. Обичан да съм харесвана, повдигам си акциите така. Харесва ми как ме гледат мъжете на улицата, харесва ми, когато някой плати сметката ми в заведението с цел да се запознае с мен. Просто не стигам до секс. Само флирт, който практикувам за забавление и за да си полаская егото.
И ако някой ме погледне отстрани ще каже за мен - курва! и тя си мисли, че обича?
А не е така. Истината е, че обичта ми към моя човек не е някакво летливо влюбване, а много дълбока и чиста, много добре се чувствам с тази обич в сърцето си, много ми е леко, много естествено е чувството, което ме е превзело и съм много щастлива да го нося в себе си именно такова - дълбоко, трайно, даващо сила и смисъл. Но то не ми пречи да се влюбвам, да се впечатлявам от някого, да ми хареса този или онзи.
Ние умираме, когато спрем да се влюбване - в човек, в приятел, в песен, в картина. Все тая - ние имаме нужда от нашата доза възторг и приповдигнатост.

Плам

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 1a55736c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   това тя дали ще се промени не зависи от теб, тя ако иска и без теб ще се промени. Ти не си светофар и да даваш, червено, спираш я за нещо, зелено-даваш й нещо. Има си свой собствен мозък тя, и да се чудиш и да не се чудиш, или я приемаш такава и си с нея, или търсиш друга, това е... Другата ще има други пороци, но няма да е тази, разбираш ли. Всеки човек има някъде нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker