Какво да правя отсега нататък ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя отсега нататък ?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2217 пъти
Здравейте, следя вашият сайт с интерес и затова реших да ви споделя и моята история... пък дано ми помогнете със съвети.

Тази година - в новогодишната нощ се запознах с един мъж / аз съм на 30 г., а той - на 34 г. /. Тъкмо бях приключила една дълга и много болезнена връзка и не исках да започвам нова отначало - този мъж ме покани на танц, поиска ми телефона и няколко дни по- късно ми се обади.

Определено, аз го възприех, още в самото начало, само като добър приятел. Има и неща, които обаче ме притесняват - моят т. нар. "приятел " определено има проблеми с чашката... не съм го виждала пиян, но за 1 вечеря в ресторант, напр. изпива около 4-5 бутилки вино... и при това - съвсем сам!!!

Говорили сме си, че има проблем, искам да му помогна - опитах с добро, но той като, че ли се ожесточава срещу мен и започва да пие напук още и още повече. Сега залита и към твърдите концентрати...

Другото, което ме притеснява от неговия характер, е че той е извънредно докачлив... хваща се във всяка моя дума, няма абсолютно никакво чувство за хумор, принуждавам се да му давам обяснения... с кого съм и какво правя... много е ревнив... но е и много агресивен!!!

Към мен не е проявявал агресия, но щом обърне 2-3 чашки започва откровено да се заяжда с всичко живо около него... сервитьорката в заведението, шофьора на пътя и т. н. Иска да си купува боксова круша у тях и да носи пистолет... опасявам се, че в бъдеще време тази агресия може да се насочи и върху мен... и ме е страх... излизам под страх, да не се забърка в някой скандал навън, в побой - а мен ме познават в града, работя престижна и уважавана професия

...Непрекъснато твърди , че мрази живота и хората , твърди , че досегашният му живот е бил изключително тежък , скаран е до смърт с родителите си и не поддържа никакъв контакт с тях , и е изключителен песимист....

Напоследък разговорите и срещите ми с него изключително ме изморяват ...вместо да се чувствам щастлива и да ми е готино ...аз се връщам от срещата със свито от страх и мъка сърце ...и така ...от друга страна ми е мъчно за него - няма си никого , само мен...

Страхувам се , че той може и да ми е последният шанс да срещна свободен мъж в живота ...вече съм на 30...не знам какво да правя ...Дали ще се промени , не знам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9b01ae4e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има едно единствено решение - дистанцирай се от този човек и го забрави. Не създавай конфликт, той е агресивен, а в началото си намирай оправдания да не излизаш.

Освен това - на 30 си си действително първа младост, какво си се притеснила?

Пълно е с мъже, които още не са си намерили половинката, имат сериозни намерения и търсят жена на твоята възраст.

Всичко е по-добре, от това да останеш с него, защото 100% ще станеш боксовата круша, която и без това иска. Можеш да загубиш и работата си (тормозите и побоите ще ти се отразят). Какво ще правиш тогава?

По-добре сама, отколкото с такъв.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1a43c613ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мацка, на 30 живота тепърва започва, родих втората си и третата си дъщеря след 32 от нов мъж... а от този бягай с всички сили!
Пипи, на 44

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b15c0f3a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма да се промени, защото, когато човек употреби алкохол всъщност лъсват доста неща, които иначе можеш и да прикриеш чрез контрол. 4-5 бутилки вино си е внушително количество, той направо си е алкохолик! Това, че си на 30 нищо не значи-никой не знае кога ще му се случи нещо хубаво. Но да се хвърляш на подобен идиот като този само от страх, че ще останеш сама - е, по-голяма глупост от това няма! Не се занимавай с човек, който явно има проблеми, които си мисли, че решава чрез алкохол. И настина по-добре сама, отколкото зле придружена-банално и, естествено, вярно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ec16177094
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо имам едно питане: Как можеш да определиш за себе си даден човек като 'добър приятел', само защото те е поканил на танц и сте си разменили телефоните?

Мисля, че ти липсва достатъчно самочувствие и най-вече смелост да се дистанцираш от неподходящите хора. Ако един човек не отговаря на критериите ти за гадже или приятел, ако откровено те плаши - дръж го далеч от себе си.

Защо се страхуваш да останеш сама? Аз пък бих се страхувала повече да изживея живота си с непоправим пияница и ревнивец.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 78329f8bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще повторя писалите по-горе - бягай далече.
По-добре съвсем сама, всичко друго е по-добре, отколкото с такъв.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d881c0548c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Доста по-малка съм от теб, но реших да се включа със съветите, защото може да ти е от полза.
Пише ти момиче, което израстна в семейството на баща, който прекаляваше с чашката. Само аз си знам на колко скандали съм станала свидетел и колко трудно беше на майка ми. В продължение на години баща ми отказваше да се промени, накрая поради здравословен проблем (породен от алкохола) пиенето и съответно повечето спорове вкъщи затихнаха. Но всички още трепнем, да не би да се успокои, че е оздравял и да не започне отново.
Мисълта ми е - човек пие ли в такива големи количества е повече от очевидно, че има нужда от помощ. Колкото и да си добра спрямо въпросния човек, колкото и да искаш да му помогнеш, според мен това няма да бъде по силите си.
Дето се казва - едва на 30 си, имаш още дълъг път пред себе си. Не се отказвай от търсеното щастие, в края винаги нещата се нареждат. Не забравяй своите желания, не забравяй себе си, само заради страха, че няма да срещнеш човек до себе си. Точно обратното е - има време, не се предавай, не се отказвай.
Моят съвет е - продължи живота си без този човек, така както разказваш историята си той има проблеми с пиенето, проблеми с агресията, проблеми очевидно с хората - не разбирам каква сигурност и опора можеш да видиш у него за в бъдеще?
Горе главата! И успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker