Влюбена съм в приятеля на приятелката си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в приятеля на приятелката си
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3165 пъти
Здравейте! На 28 години съм и съм влюбена в приятеля на приятелката си. Стара история. Работихме заедно в чужбина за известно време, и всичко се случи много бързо, не от пръв поглед, с времето неусетно нещата между мен и него тръгнаха в друга насока, аз криех чувствата си до последно, въпреки че знаех че той усеща какво изпитвам към него, както и да е.

Прибрах се в България, и едва тогава, по негово настояване му признах какво чувствам към него, като дори не предполагах че някой ден може да ми се наложи да се върна там отново. Е, сега трябва да се върна пак на същото място да работя, и пак ще го виждам, с тази разлика че вече няма тайни, той е вече семеен мъж, това е другото нещо което също ме притеснява.

Изобщо не знам какво да мисля, как да се държа с тях, с него, не знам в какви чувства ще бъда когато го видя отново, не искам да разрушавам връзката им, но наистина много ме боли че трябва да гледам как той е щастлив с друга, не знам дали ще изтърпя това, а имам нужда от тази работа, мисля си дали има начин да го забравя, поне да започна да го възприемам като просто приятел, дали е възможно това, много съм объркана, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 08dcf7e99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ти каза той, след като му призна за чувствата си..?
Грешка е било, че си крила толкава дълго любовта си към него!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 12de8bdfb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже колко мъка има на този свят! Абе вие жените умеете да правите поразии.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1a1c7a8588
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма какво да мислиш. Отиваш да работиш и толкова. Държиш се мъжки и това е. А и ти откъде знаеш, че е щастлив? Както и да е забравяш го. Само приятели сте. Ще ти е трудно в началото, но ще свикнеш. Времето лекува.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4f921b6661
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените сте странни същаства
3 Времето леува болката, но раните си оставят до края...
Еми кои какво си е надробил, сега да си го сърба... Да си мислла на времето.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d6587ec9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Знам, ще сърбам и още как, но не съм искала да става така, просто се случи, но грешката явно е в това че му признах.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d916353c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Абе, айде от мухата слон правите. Голяма работа!
Не е срамно човек да има чувства, нито пък е срамно да се признават! Нищо лошо не си направила. Ако смяташ, че ще тормозиш като отидеш на тази работа, по-добре не отивай!
№ 4, май ти си странният! Какво има да е мислила авторката, това че се е влюбила ли? Егати глупостта!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d6587ec9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за коментарите, предполагам много хора са се сблъскали с подобно нещо, не искам да си превръщам живота в ад, особено там, където работата наистина е много тежка, да се тормозя и с мисли за него, просто знам че няма да се търпи, затова искам да променя поведението си към него, поне да не ми личи колко ме боли, но си нямам и на представа как да се държа с него, определено ще иска да поговорим за моите чувства към него отново лице в лице, какво да му кажа, ако кажа че чувствата ми все още са същите той не знам, не искам да го обърквам, сега животът му е в правилните релси, защо да го обърквам, а ако го излъжа, трябва да поддържам тази лъжа приблизително година там, затова не знам как да се държа с него - искрено или да го излъжа пак, кое е по добре за него и мен.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 946eef1d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Моето мнение е, че не трябва да искаш съвети и мнения по въпроса и ще ти кажа, защо: 1-во ще получиш различни мнения и съвети и това най-много да те обърка вместо да ти помогне, а ако случайно решиш да избереш някой от съветите които биха ти дали хората, може да не се окаже правилния и това да повлияе още по-негативно върху теб и бъдещето ти с този човек, и 2-ро твоя живот е в твоите ръце и ти е най-добре да решиш кое ще е добре за теб и създалата се ситуация, ти си човека който трябва да планира бъдещето си, за да не съжалява за миналото си до колкото е възможно, така че мисли.

Samokoveca

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d6587ec9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   № 8, да, прав си, взех решение, и то е да стоя настрана от неговия живот, не искам да градя собственото си щастие върху чуждото нещастие, няма да имам щастлива връзка по този начин, няма да съм спокойна вътрешно знам постоянно ще ме гризе съвестта, но проблема е там че не мисля че ще мога да го превъзмогна, особено когато ще е постоянно пред очите ми, иска ми се да вярвам че с времето всичко ще отшуми от само себе си, но не знам дали ще стане това, просто се надявам, искам просто да изглеждам, и не само привидно, но наистина да превъзмогна това чувство, което ме кара да се чувствам като някакава натрапница, но не знам как да го постигна, как да станем с него отново приятели, както беше в началото? Възможно ли е изобщо?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 037d3c364a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами чесно казано мисля че е мн трудно това нещо да се случи, поне съдя по моя опит. При всеки може би е различно, но според мен при повечето хора не се е получавало връщането обратно към чисто приятелската връзка, след като е имало по- сериозно развитие на чувствата. Но вие жените сте склонни на такова нещо, да кажете (да си останем приятели) :)

Samokoveca

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d6587ec9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да казваме го, но го казваме, защото искаме нещата в живота ни да вървят добре, всъщност нямаме голям избор, или приятели отново или любовници :), или врагове до гроб :) Първата опция е най-рационална, или поне най-малко ще се страда.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 946eef1d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Незнам, аз имам една любовна афера с една жена, тя ме накара да се влюбя в нея, обстоятелствата ни помогнаха това да се случи и тя ме обича(ше)... от няколко месеца обаче така се случиха нещата че сме в различни градове и като че ли това разстояние ни развали силната любов и аз усещам че рано или касно ще се разделим, а незнам как бих могъл да я приемам само като приятел след като съм имал такива чувства към нея, а в същото време не искам и да я загубя... и за мен е мн сложно като цяло.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d6587ec9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ще поискам от него да поговорим, може би ако той ме убеди че няма чувства към мене и аз ще спра да го обичам, не виждам друг начин!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 946eef1d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами да няма да е зле да си поприказвате на тази тема, за да се изясните в крайна сметка, кой, какво... и т. н. и ти самата да си знаеш какво да предприемаш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4e92d08026
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравейте отново :) Малко ми е странно да пиша тук отново след шест месеца. Случайно днес се сетих че пуснах тема тук и реших да продължа историята си за тези които искат да знаят как се развиват нещата при мен. Е, вече направих пет месеца в чужбина, доволна съм от работата си и всичко върви наред. А въпросното момче, в което все още съм лудо влюбена, го виждам всеки божи ден, сега работим на едно и също място, не ми каза за това си намерение докато бях в България и честно казано получих голям шок, комбиниран със сърдечен пристъп като го видях на работа за първи път :) Поговорихме си, той поиска да му кажа в лицето, това което чувствам към него. Опитах, но не можах, но му казах всичко в писмен вариант :)Все пак е нещо! Зарадва се много, хареса му това че намерих куража да го направя. Очаквах от него честно казано да стои настрани от мен, но не стана така, точно обратното, сближихме се още повече, в такъв смисъл че той постоянно търси удобен момент да флиртува с мен на работа. Не мога да разбера защо го прави, казах му че искам да стои далеч от мен, за да мога да загърбя всичко, но той прави точно обратното, като че ли нарочно. Усещам че има чувства към мен, но знам че никога няма да избере мен пред жена си. Всичко е обречено, и той го знае, и аз, но въпреки всичко сме като някакви магнити, постоянно търсим погледите си, и удобни моменти, където да сме заедно. Не знам как ще свърши тази история, но съм почти сигурна че аз ще бъда тази която ще плаче накрая. Наистина е много странно това чувство, да обичаш някого, осмисля ти се живота, преставаш да търсиш смисъла, просто се радваш на всеки миг, имаш цел и посока, но и болка има, и то, колкото искаш, но въпреки всичко не се отказваш да обичаш, питам се понякога дали трябва да се срамувам че го обичам този човек, ни мисля че не, едва ли е грях да обичаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker