Нарекох гаджето си с името на бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нарекох гаджето си с името на бившия
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2880 пъти
Приятелят ми много се разсърди заради една моя ОГРОМНА грешка.

Преживях много мъчителна, изпълнена със страсти връзка. От 2000 година до 2009. Да, точно така. Приятелят ми беше от моят клас, от 11-ти клас бяхме заедно, та от прости закачки се превърна в сериозна връзка. Родена съм 1983, той също (бившият). В училище все тормозеше другите и такъв си остана. Първите 3 години перфектно - както се казва, че любовта траела три години. После започна с този отвратителен психически тормоз. Мрънкаше за всичко. Дори сме имали спор заради това, че вечер ми беше студено и си пусках печката, а той я гасеше и замрънка за икономия и т. н. А той самият пиеше много, естествено - не ме биеше, но си съсипваше здравето, а и се излагаше. Веднъж той каза, че има един живот и ще го изживее на 100%, а аз му казах:
- Тогава остави бутилката!

Какъв вой беше, какво чудо. Заради тази моя забележка. Така разбиваше психиката ми, че дори беше много по-лошо от побой. Постоянното пиене ме изнервяше. Много го обичах и останах до него. След време остави чашката, но си хвана любовница и аз сложих край. Заминах в САЩ, работих на един плаж през лятото, а другото време прекарвах в Ню Йорк, при една приятелка, при която живеех. Но за Нова Година - 2011 се върнах при родителите си, за да празнуваме заедно и реших известно време да остана тук.

Запознах се с чудесен мъж - студент по архитектура. Той е по-малък от мен, роден е 1987. Много умно, добро и красиво момче. Не ПИЕ, не пуши, не изневерява, не МРЪНКА и НЕ МЕ ИЗЛАГА ПРЕД РОДИТЕЛИТЕ СИ. Вече 7 месеца сме заедно, не е много, но вече си купихме апартамент и живеем в него. Но се случи, че миналата седмица, докато обядвахме го нарекох с името на бившия! Тоя каза, че няма нищо, само дето за една седмица отиде при росителите си и не се е връщал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: e2210e1c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Голяма грешка си направила.. кажи му че е било нещо като навик преди, осигори го че не мислиш за бившия, и ако найстина е умен, както казва ще те разбере. Но разбира се, вие жените имате навика да се хвърляте по простаци, та не бих се учудил ако все пак си мислила за бившия.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 10e47dc182
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, много кофти. Станало е неволно, но приятелят ти се е засегнал. Може би малко е преувеличил. Или просто има нужда няколко дни да е сам. Не го притискай, но при удобен случай му обясни, че наистина е било грешка на езика. Самата ти не знаеш защо е станало. Кажи му, че изобщо не се сещаш за бившия, защото сегашния ти приятел сигурно си е помислил, че другия нон стоп е в мислите ти, щом се изпускаш и с неговото име да го наречеш. Убеди го, че изобщо не мислиш за него, а просто е станала грешка. Нека не се държи като дете и ако няма друго основание да се засегне чак толкова нека си се прибере.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 85871cf0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А все тая, може и 2 дена да сте заедно, но да си сигурна, че това е човека! Ако се обичате наистина ще прости, стават такива грешки, особено като ти е било навик. Не е станало кой знае какво :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4093a8cd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо го наричаш "тоя" дано "я"-то да е натиснато по погрешка, потърси го, извини му се... Той е голямо момче, може да разбере, че понякога се случва да направиш грешка на езика.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0fa055f5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей! За да не стават грешки го наричай мило. Обади му се кажи му да се прибира, че го обичаш. Като се видите му кажи, че по-навик си сбъркал не е лесно толкова години да казваш едно име и то накрая става неусетно когато го казваш. Пример не точно за за момче но пак ме беше срам мен: Имам дете! Бях свикнала да казвам на децата ой на кака и като родих в родилното все виках вместо на мама, на кака. Представяш ли си. И жените там само ме гледаха като извънземно. Ама си наложих и като тръгна да го казвам и замълчавам, помислям малко и тогава продължавам. След 2 дена така вече влезнах в релси. Трябва да те разбере.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d27ce72798
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако той е умно момче, ще си даде сметка, ще разбере и няма да превръща една грешка в невероятен проблем. Какво като си събъркала името му, голяма работа :) На всеки може да се случи. Неприятно му е станало, но чак да се изнася, и да те дистанцира от теб, заради едно име, е прекалено.

На вас ви трябва едно сериозно разговорче. Надявам се, няма да го чакаш сам да се сети за теб. Ако не направиш нищо, може да си помисли, че не се интересуваш от него, и съвсем всичко да отиде на никъде. Това вашето, е много шум за нищо :) Инициативата сега е в твойто поле. Обади му се, пойскай да се видите. И когато това стане, първо проведете един нормален разговор, изразвайки загриженост и чувства, един за друг. А върни към случката, кажи му че съжаляваш, но без да искаш си пройзнесва другото име.

Кажи му, че не е от значение, и не бива да ти се сърди, защото си с него, и не от вчера, а от 7 месеца. Изрази чувствата си към него, и го попитай сега какво мисли да правите, дали ще се върне при теб.

И хич не се притеснявай, понякога големите хора се държат като деца, но ако той те обича, ще преосмисли, действията си и ще се върне при теб. Освен ако не само в името е проблема.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f136a24822
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На всяка такава грешка му подарявай скъп(в пари) подарк, ще се избавиш бързо от тези грешки :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker