Дали да му имам доверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да му имам доверие
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 4057 пъти
Здравейте аз съм едно момиче на 19 години, исках да споделя с вас една история, която е част от моя живот, става въпрос за едно момче. Аз съм от софия, а той е от пловдив, запознах ме чрез интернет преди 3 месеца дори сме заедно, в първия ден който чатихме с него и се видяхме, той дойде при мен.

Свикнах ме заедно, през 2 дни е тук при мен казва, че ме обича и аз чувствам това, че може би съм влюбена. От мен е голям 8 години, той е на 27 години, в началото това ме притесяваше, но си казах че щом се обичаме това е най важното, но проблема ми е това, че е бил женен преди, от 1 година и нещо е разделен с жена си, дори имал дете на 4 години, родителите му искали много тази жена дори всеки ден ходела у тях и се срещала с родителите му и носела да виждат детето.

Притесяваме това дали някога изобщо родителите му ще ме приемат като негова жена, дали неговата бившата няма да ни създава проблеми, аз приемам детето и никога няма да го отделя от него, искам да се грижи за него, дори и аз ще му помагам, все пак ще е част и от моя живот, той ми казва, че иска вече да се оженим, да имаме дом и семеиство, дори иска да имаме дете вече, незнам дали да му доверя напълно, ако някой от вас има като моята подобна история, нека ми даде съвет как да постъпя, късмет желая на всички!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 6d81eea92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   3 месеца са много малко време, за да се вземе подобно решение за женитба, та и деца. Има нещо, което ме притеснява в поведението на този мъж. Предполагам и теб.

Вземи решение само когато го опознаеш повече и самата ти имаш увереност, че решението ти е правилно. Една незряла стъпка, като тази, към която те подтиква този мъж (а той би трябвало да знае по-добре с неговата възраст и опит) може да ти причини много мъка по-късно.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 8c2dc15f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не забравяй че може да ти направи дете и след това да бъдеш следващата изоставена след жена му - явно човека си има схема!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 9837caa209
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм на същото мнение като номер едно. Помисли си дали ако ти направи дете, после няма ти да си в положението на другото момиче, докато той се заиграва с трета по интернет. Не казвам да се отказваш от него и плановете ви за дете, просто първо си помисли "МОЖЕ БИ съм влюбена" дали значи "обичам го със сигурност" и второ дали можеш да му се довериш изцяло.

Поведението му според мен е поне леко съмнително, докато статута на другата жена не ти стане ясен. В подобно положение съм, влюбена в женен мъж и повярвай, че мъжете рядко се развеждат, дори и да са силно влюбени. Постави себе си на първо място и мисли много преди всяко важно решение в живота си!

А ако наистина се обичате с този мъж и искате да се ожените, тогава нито жена му, нито отношението на родителите му, нито факта, че има дете са причина за тревога.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b54bf66ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен трябва още да се запознаете може би и ти да си следваща изоставена с дете той е на 27 а ти на 19. 3 месеца не е нищо още не го познаваш много добре, поне да мине 1 година да се запознаете повече. Ако наистина той те обича нищо не може да бъде пред вас нито жена му нито семейството му. Най важното нещо трябва наистина и двамата да се Обичате.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: c1c19096bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съгласен съм със всички от по-горните коментари в добавък бих казал, че според мен е добре ако успееш по някакъв начин да достигнеш до повече информация за него, има една изпитана тактика, но трябва да "играеш" разумно козовете си да не се окажат удар после по твоята глава. Имам една доста изпитана стратегия, която гласи:
"Опознай приятелите си, чрез техните приятели", т.е. трябва да внимаваш, да не те усети, че душиш прекалено много около него и миналото му, а и те да не те предадат на него така, че внимавай.И много успехи в живота и любовта тепърва ще срещаш и ще се разделяш с много хора, докато не намериш, точно твоят човек.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: c688a716ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Недей, да правиш грешка с този човек. Твърде си млада за това, забавлявайте се двамата ходете, живейте, но само до там. Този човек е като пирамида, за една година забравил жената и детето и се влюбил......... дрън дрън. Не бъди найвна, младо момиче. И не му се бъркай в живота да не се завлечеш в големи мъки и беди.
Той просто не може да обича..........
Но живота е твой....................... Искаш съвет и всички ти дават един и същ........... БЕгайййййййййй
М. 32

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: de12d6400e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Боже, момиче, я се осъзнай! 3 месеца сте заедно и той вече иска дете от теб и семейство... Я седни и помисли малко - ти на какъв акъл си бе? Щом има дете от друга и родителите и я харесват - ТИ НЯМАШ МЯСТО ТАМ И НИКОГА, ПОМНИ МИ ДУМИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СИ ЖЕЛАНА ТАМ! От опит казано..

Послепис - И не си мисли, че след година или две ще е всичко така сладко, както сега. А детето му НЯМА ДА ИСКАШ ДА ГО ВИЖДАШ, ако всепак решиш и имаш ти дете от него.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0f7896beca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей моят съвет е да не бързаш, опознай го първо, дай си време, ако те обича ще почака. И може би след време ако си на същото мнение може да се омъжиш за него, но повярвай ми за толкова малко време няма как да опознаеш някого, все пак става въпрос за решение, което е за цял живот. Не бързай

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b46baa2604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мила това че той иска дете от теб и че иска да живеете заедно е мн хубаво, да му имаш ли доверие е въпроса!? Ами една връзка се крипи на това ако го няма то тогава няма смъсъл да ходиш с него ... така от четенето мисля че държи на теб но ти знаеш най добре а за родителите, ами ти няма да се жениш за тях а за него ... остави ги тях те винаги са недоволни и искат тяхното не обръщай внимание ... не са важни те, а вие защото тези родители не знаят примерно вие как се обичате и колко нали !? успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker