Болно ревнива съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болно ревнива съм
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5030 пъти
Не съм много голяма, не мисля че съм и много малка на 19 съм. Имала съм 5-6 връзки и все са приключвали зареди изтиване на чувствата на другия и до голяма част ревноста ми е причината. Не обичам да съм сама, може би имам страх от самотата, не обичам да сменям приятелите си искам да съм с един и да знам че съм само с него...

Преди 6 месеца започнах връзка, той много ме искаше аз също... отначало първия месец ме беше страх да не се привържа към този човек и той да ме зареже.
После си дадох сметка, че имам хубав човек до себе си и реших да дам колкото се може повече за тази връзка. Той не е имал 2г връзка бил е самотен, той е от хората които не се натрапват когато не са желани, нямаше преди самочувствие казваше ми "не съм имал 2г приятелка, защото просто момичетата не ме искат". Сега обаче малко му се надигна самочувствието, което ме дразни... Ревнив, като мен... преди беше повече, но изведнъж вече спря да ревнува или ревнува по малко... Докато аз чупя рекордите просто...

Знам че той има една много добра приятелка, познавам момичето те наистина са добри приятели, но чуя ли че му звъни и сърцето ми забързва ритъм и се изнервям на мига. Ревнувам и се дразня от много малки неща, като не ми се обажда също се ядосвам. Знам че всеки мъж има нужда от свобода той си я има... но тази ревност знам че ще разруши връзката ми много бързо... знам че много го натоварвам с тези мои глупости... Има ли ревнивци като мен, как да се справя с това нещо? Не искам да загубя човек на който държа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: f4bad3df14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти, ако я караш така ще си стоиш все сама. Всеки човек има нужда от време за себе си, лично пространство-ти също. Всяка връзка се крепи основно на доверие. Ти ревнуваш, защото дълбоко в себе си си несигурна, но не в него, а в своите възможности и стойност като човек. Трябва да работиш върху самочувствието и самооценката си. Иначе нямаш шанс и това ще се повтаря с всяка връзка и ще правиш нещастен човека да себе си и самата себе си. Проблемът и е у теб и трябва да го разрешиш сама.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d48981cfa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно чета за себе си, аз съм на 19 съм приключих връзката си с едно момче, заради него. Много се влюбихме, никога преди обаче не съм ревнувала, но сега го ревнувам много.... Веднъж поздрави една позната, за която знам, че преди са излизали.... но когато се е запознал с мен и е казал, че се е събрал с бившата си... излъгал я е, за да не я нарани...
Веднъж тя го поздрави и когато той отвърна на поздрава, аз го ощипах по ръката от ревност :D. С моя бъдещ мъж.... сме почти постоянно заедно. Казвам почти, защото той ходи на работа, а когато не е на работа е с мен. Излизаме винаги заедно, живеем заедно, имаме общи приятели.... от които той понякога ме ревнува.... напоследък обаче спря... може би защото постоянно доказвам любовта си към него... Но когато се наложи да отиде на банкет с фирмата или на командировка и изпадам в ужас, защото досега не е бил сам някъде и имам чувството, че точно заради това ще ми изневери.. Такава съм си - ревнувам, но не му го казвам... иначе все едно му нямам доверие.... и знам какво е било той когато ме е ревнувал.... Чувствала съм се като някаква лесна жена, все едно само някой да ми мигне и съм с него. Дори ми е казвал, че погледът ми е такъв, че съблазнява мъжете, дори да не го искам.... Затова не му казвам когато го ревнувам... знам че не е приятно...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3dafbc01db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да, аз съм като теб.
Какви са тези добри приятелки?? Я марш, хаха.
И аз съм много ревнива, но така само вредим на себе си. Мъжете не ги интересува, само им вдигаме самочувствието и те нарочно ни дразнят.
Според мен няма оправия... който си е ревнив, такъв си остава. Но дали ще спрем да се дразним и да правим сцени, зависи вече от мъжете... ако не давате поводи, които мислите, че ще ни дразнят, и ние и вие ще сме ок.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f4bad3df14
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

4.   № 4, едно е да ти дават поводи и да те правят на глупачка, съвсем друго е да виждаш във всеки поздрав, танц, ходене в командировка потенциална възможност за изневяра. Такива като вас направо биха задушили всеки и то от любов! Егати сбърканата работа! Вие изобщо не сте наясно какво означава да обичаш някого, скапвате връзките със собствените си страхове и комплекси и си мислите, че обичате-ха-ха-ха!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f4bad3df14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм №"4 - написаното по-горе е по повод казаното от №3

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 52341d3559
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката...
Не мисля че имам комплекси... Симпатична съм, руса със зелени очи, нормално тегло... нормално момиче. Просто нямам "великото самочувствие" на другите жени... как да го имам самочувствието като онзи ден излизаме за кафе и съм си сложила леко червило, а той грабва една салфетка и ми го маха? Вчера бях с леко оголена блузка, като казвам леко наистина беше така нищо не се виждаше а той започна да ми се кара... Иначе другите жени може да гледате, гърди, червило и крака, а когато вашата излезе така не ви харесва...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 89deb4a6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Едва ли е проблем за него, поне вижда, че се интересуваш. Според мен, си е в нормите във връзката ви, да има и известно количество ревност :) Само да не е прекалено. Обичаш си го, това си е. Твой е твоя свят, твой е всичко което имаш и искаш. И от там и искаш да е само твой.

Е, притесненията ти са малко излишни, онова момиче, си му е приятелка. По важноно не е кой го търси, а с кой е. И ти си момиче с което е :) Успокой бурните си притеснения, никой няма да ти го отнеме. 6 месеца той е имал търпението, докато му се довериш, и при условие, че 2 години е бил сам. Определено държи на теб. До някъде ти си неговата спасителка, избавила си го от самотността. И сега просто се е отпуснал и е по-спокоен, от там и повечето общуване.

Всеки се страхува от самотата :) малко си го признават.
А от свобода, не се нуждаят само мъжете, но и вие жените. Въпросът е да си имате доверие, и вашата свобода, да не става свободия. А за доверие e достатъчно да се обичате, и да бъдете уверени в любовта си, това е, и нищо повече.

Правете повече неща заедно :) И ще си по спокойна. Излизайте, прекравайте си различно и добре, и създавайте и свойте по-уединени моменти.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c61e520c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Едно голяма БРАВО на номер 1 и номер 4 (което е един и същ човек). Точно така стоят нещата - няма ревност, има ниско самочувствие и липса на доверие. Който е сигурен в себе си и партньора си, не му пука от никакви "добри приятелки" и приятели, които така или иначе всеки човек има и трябва да има.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 443253e6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Повярвай в него и това е. Аз също ъм моомие и имам приятел много добър момче. Почти навсякъде ме заедно, много се уважаваме и сме САМО ПРИЯТЕЛИ. Повярвай в човека до себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5b8f1a7de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мен па толко ме кефи гаджето ми да ме ревнува, ауууу умирам за това! Ама. аз пък все попадам на такива дет не реенуват! Търся си ревнива жена дами!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f4bad3df14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   до Кубрат: Едно голямо БРАВО за прозрението, че мненията ми са под №1 и№4, както и за сходното ни мнение по въпроса! Забелязала съм, че си мислещ човек и коментарите ти са доста адекватни и следователно полезни!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 52341d3559
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 7 - Авторката

Относно последно изречение да правим повече неща заедно. Това му казах и аз, да излезем през деня, да се разходим из морската, или вечерта вместо на кафе да идем на бар или дискотека. Вчера обаче той се отказа да излезем на дискотека, попитах го какво има не иска да излезе с мен или повече не иска да бъде с мен. Попита ме защо мисля така, че не иска да бъде с мен и му казах " не знам така ги чувствам нещата мисля че не искаш" и той "спри да мислиш" След това каза че е в такъв период в който нищо не му се прави и никъде не му се излиза...
Аз какво да чакам докато му скимне да идем някъде, да му търпя постоянното сменяне на настроенията. Искам да разбера какво му има, само където той не иска да каже а и не искам да го притискам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker