Вината ме убива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вината ме убива
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 3907 пъти
Здравейте трудно ми е да споделям, но ще опитам и се надявам някой да ми даде съвет. Имам връзка от четири години, през това време живяхме заедно. Имали сме много трудности, били сме разделено почти година, тъй като той замина за чужбина, после аз, но въпреки всичко останахме заедно.

Да си призная съм много ревнива, но постоянно се опитвах да го преодолея, и мисля че в голяма степен бях успяла през последните шест месеца. Той реагираше зле на моята ревност, имало е случаи в които ме е удрял, ритал и блъскал, дори веднъж ме заплю три пъти. Казваше че аз съм виновна за неговото държание, обвиняваше ме за всичко, заради моята ревност- имало е случаи, когато ме е оставял гладна, оставял ме е на студено като някое куче.

Просто не знам дали моята ревност е оправдание за такова държание. Наричал ме е със всякакви епитети - куче, боклук и т.н. Всичко това успях да понеса с мисълта че вината е моя и постоянно се опитвах да се променя до скоро.

До скоро той започна да се държи студено, каза ми че не знае дали ме обича и не желае да прави секс с мен, каза ми че не сам желана вече в неговата къща. И аз един ден събрах малкото достойнство, което ми е останало и се изнесох. След два дни той ми се обади и каза че иска да му върна ключовете.

Аз разбира се веднага хукнах да му ги нося, видяхме се, правихме секс и той каза че никога не е преставал да ме иска и че аз съм го напуснала, разбрахме се да се чуем. На следващия ден ми се обади и аз се опитвах да го набера, но цял ден не си вдигаше телефона. След като го направи аз го попитах дали иска да му се обаждам и той не ми отговори и просто затвори. Не знам какво да правя, нито какво да мисля, вината ме убива и не ми позволява да продължа напред, защото той все повтаряше че аз съм провалила нашата връзка и не желае да поеме своята отговорност, дори не желае да поеме отговорността просто да ми каже, че не желае повече да е с мен. А това ме убива........

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: b92e89e6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мила това ревността според е болесно състояние, моят приятел е същия като теб, ревнуваме дори от собственият си брат, не мога да разговарям с приятелите му, забранява ми да се виждам с приятелки, вчера дори пак се скарахме и то жестоко, бях чатила с един негов приятел и за това се скарахме, обичам го но едва ли ще го търпя занапред ако не се промени, колкото и да ме боли, ще го оставя..

Когато човек ревнува няма доверие на човека до себе си, според мен вината е в теб и мисля че колкото и да те е обичал твоя приятел няма да се върне при теб, просто забрави за него, и продължи сама и се промени ако не искаш занапред да си все така сама.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 718e8d44f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбирам за каква вина говориш? Според мен имаш сериозен проблем и би трябвало да се замислиш за това. Той те е малтретирал, държал се е с теб като с куче, както сама казваш, тук не става въпрос за любов, ревност и т.н. Мило момиче, вземи се в ръце, имай малко достойнство и самоуважение. За мен той е потъпкал самочувствието ти, изродил е психиката ти... За нищо не си виновна, освен за това че толкова дълго си търпяла това отношение.
Желая ти успех, бъди реалистка и не се залъгвай-никой не заслужава такова отношение, още повече когато няма никаква вина.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 62da0000fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не трябва да се чувстваш виновна за нищо!Този човек те бие и те унижава, не те уважава ни най малко, такъв живот ли искаш? Моля те кажи, че не... Никой не заслужава такова нещо. Бягай и не се обръщай назад.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 59eecb31dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли, аз съм доста малка, но сега страдам. Искаш ли да знаеш защо? Ще ти дам отговор. Защото на времето майка ми се е омъжила за точно такъв човек като приятеля ти. Баща ми се е държал точно по същия начин, наричал я е с точно същите думи, думи, който чуваш ти сега от него. Събраха се, родиха ме, добре, но той не се промени. Остана си същия темерут (извинявам се за израза). Сега не обижда и наранява само майка ми, а и мен, сега и двете страдаме.

Ето това е животът ти след няколко години. Това ще се случи на теб и на децата ти. Сега си помисли искаш ли всичко това? Искаш ли страдание като моето? Ако отговорът е не, просто го забрави. Избягай и продължи живота си без мисли за него. Желая ти успех и постъпи разумно.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d71b92e436
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Момиче ти акъл имаш ли? Бягай докато можеш да не се оплакваш след 2- 3 години че бие и теб и детето ви с какъв акъл правиш секс с такъв като те гони. Как и защо позволяваш да те бие да те обижда?

Спасявай се този човек ако може да се нарече човек ще ти очерни живота за всичко ти ще си виновна дори и за това че земята се върти. Този жалък тип няма доверие в себе си просто търси оправдание за постъпките си. Намерил ти е слабото място и избива комплекси. Опита ли се да спечели доверието ти да ти даде онова спокойствие което търси всяка жена в една връзка?

Такива хора си мислят че светът се върти около тях че си длъжна да го търпиш. Бягай от тази тип. Пожелавам ти да намериш онази голямата любов дето те кара да летиш от щастие да се чувстваш най обичаната жена. Но това не може да ти се случи с този. Успех.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d04ae547d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички за коментарите и подкрепата. Наистина много ми помагате. Благодаря.

От авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker