Несподелена виртуална връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несподелена виртуална връзка
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3133 пъти
На 57 г, съм вдовица. През миналата година се запознах с 1 мъж, който беше много по-млад от мен на 36 г. Страшно бързо си допаднахме, пишехме си самопо скайпа с часове, радвахме се заедно, споделяхме си всичко, много силна ни беше връзката, наскоро след това се разболях тежко и се наложи да вляза в б-цата за отстраняване на жлъчка, продължихме да си пишем, но той нито един път не пожела да дойде да ме види.

Усещах, че връзката ни не беше толкова силна и лека полека започна по-рядко и рядко да пише. След 1 м, мълчание ми се обади, да ми каже, че много държи на мен, но си е имал проблеми с бивша негова приятелка с която е живял доскоро и не е искал да ме тревожи, защото ме обича пак започнахме кореспонденцията. До 17. 12.

Междувременно аз имах договор за работа като лекар в Токио, трябваше да замина на 23, 12. Той беше наясно, че аз ще замина там, дори кроехме планое по-късно да дойде и той при мен и да живеем заедно. Той е завършил математика и имаше перспектива да работи и той. Но отново след 17, 12, изчезна, дори не каза довиждане, нито честити коледа и нова година и такавръзката ни се разпадна.

В момента съм в Япония и имам връзка с мъж на 40 г, който с жестове и с действия доказа, че истински държи на мен, живее във Франция, но дойде и ме изпрати специално от Париж, независимо, че хотела и ресторанта му бяха пълни пред коледно. Предстои в скоро време да дойде в Япония при мен, да живеем заедно. Много по-раазличен по характер изключително директен много си допаднахме. Но въпреки всичко все още не мога да забравя предишната ми виртуална връзка, която беше много вълнуваща за мен.

Кажете ми защо не мога да го забравя това момче?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 11a9120ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мда, радвай се, че не си поживяла с него. Тогава, щеше да разбереш, що е то разочарование. Виртуалните връзки са прикрити, много неща остават в сянка.
Изобщо, ако беше свестен, сега да е с теб. Но явно е някой измамник, който умее да лъже самотни и измъчени жени. Представям си, ако му беше купила билет за Токио и го беше взела на свои разноски. Щеше да ти се стъжни живота.
Прости ми, но защо не си хванеш някой на 60? Ще те уважава повече, ще държи на теб. А младоците са буйни, непридвидими. Пълни с неприятни разочарования, все настрани гледат и все те карат да си казваш: "Що ми трябваше, да се хващам с тоя!!!! "

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e9bfb2f360
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   да пък на 60 мъжете са цвете.. все мрънкат ли мрънкат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6c43fa46e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе лелче ти добре ли си?
Язък, че си доктор.
Ще се разочаров толкова бързо, че не е истина.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 05158aaaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 2:
По-добре мрънкало, отколкото палавник, на който и оченцата и ръчичките и всичко му играе!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: af149fb28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не го забравяш, защото историята не е завършена. Не сте се разделили, не сте се скарали... разбираш ме. Има въпроси, за които нямаш отговори и те те връщат все там. Не го забравяш и защото не можеш или не искаш да повярваш, че може толкова много да си се лъгала за този мъж. Омайвал те е с думи, но не думите, а делата му показват що за човек е. Не можеш да го забравиш, но може да спре да те вълнува, като не му придаваш по-голямо значение, отколкото заслужава. Насочи мислите си към реалното, към истинското.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: af149fb28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не го забравяш, защото историята не е завършена. Не сте се разделили, не сте се скарали... разбираш ме. Има въпроси, за които нямаш отговори и те те връщат все там. Не го забравяш и защото не можеш или не искаш да повярваш, че може толкова много да си се лъгала за този мъж. Омайвал те е с думи, но не думите, а делата му показват що за човек е. Не можеш да го забравиш, но може да спре да те вълнува, като не му придаваш по-голямо значение, отколкото заслужава. Насочи мислите си към реалното, към истинското.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f480406bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обади му се по телефона, по скайп или както можеш и говори за това очи в очи и нека се разбере веднъж за винаги, какво само ще страдаш и ще се мъчиш? Давай направо, да се научат нещата и ако е боклук човек, да го зарязваш и продължаваш напред, ако е свястен, изяснете проблема!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker