Адски много боли без него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Адски много боли без него!
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3819 пъти
Всичко започна преди година и малко повече... запознахме се в един сайт. Аз тогава си имах приятел който мислих че обичам толкова мн че да не мога да живея без него.... но уви разбрах че не е така защото се влюбих в това прекрасно момче. На 18 февруари трябва да напривим една година но едва ли ще стане: (НЕ съм 14-15 годишно момиче което плаче за всяко момче с думите "той е любовта на живота ми". На 20 години съм и мисля че съм преживала достатъчно и той найстина е любовта на живота ми.


Та да се върна на история. В началото всичко беше страхотно само аз все още не бях сигурна в чувствата си но с края на първите месеци несигурността изчезна. Такава любов като нашата не се среща често. Адски мн хора ни завиждат и се опитваха да ни разделят пращайки анонимни смс-и но неуспяха. Всичко изглежда като приказка нали... да ама не. Тва е реалността. Има и проблеми един от наи големите е моя характер-мн съм ината ..... заради него се промених но все пак... вълка козината си мен ... нали я знаете тая поговорка.

Та така той ме търпи и досега ама виждам че не му е лесно. Втория голям проблем е неговото минало.. нещо катоо плейбоя на града се води.. и той се промени както казват хората любовта правела чудеса с хората.. Така си е! Адски много го обичам той е всичко за мен на тоя свят но немога да продължавам да го измъчвам така с мойте капризи, инати и съмнения за др момичета. Реших да го оставя.

По добре рано защото боли по малко (уж така казват ама не е така). Пък и април месец ще заминава на мисия (военен е) за 6 месеца и нз това как ще преживея че така реших да го оставя да намери момиче което ще заслужи любовта му и ще му даде всичко което заслужава. МИЛО искам да ти кажа само едно благодаря за това което направи с мен преди година благодаря че те имаше до мен и че не ме остави в най трудните и непоносими за мен моменти разбери ме ОБИЧАМ ТЕ и сикам да си по щаслив отколкото си сега ...Дори след края оставаш моето момче ;(
Дано на никой да не се случва това което се случва с мен мн е трудно да пуснеш човек който знаеш че те обича повече от живота си защото с теб не е щаслив. Благодаря на всички който стигнаха докрая а на тези с гадните коментари ще кажа че ако не ме разбират значи не са обичали ИСТИНСКИ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 41bfc9e9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мисля че си постъпила истински благородно и че това наистина е истинска любов, защото желаеш именно неговото щастие първо а после мислиш за себе си. Но все пак се надявам да се съберете и твърдо вярвам в твърдението че хората се променят, особено за такава любов.
Успех и ти пожелавам щастие.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0d03535101
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, ти си пълноценна егоистка, ако наистина обичаш този човек, ще направиш всичко възможно да си с него и да си промениш малко както ти се изрази "капризите".

За неговата мисия ти предварително се застраховаш, и решаваш да го изоставши първо ти, даваш ли си сметка изобщо че тогава той ще има най-много нужда от теб. Грам обич не виждам в писмото ти а само сух женски капризен характер и егоизъм. Какви са тези глупости тук към него "мило ....дрън дрън" , ако го обичаш не само ще му ги кажеш в лицето но ще се постараеш да му докажеш любовта си.

Точно защото съм обичала истински и съм се жертвала съм една от тези с "гадните коментари", но ако очакваш отговори от сорта - "само така мойто момиче" или "горкото момиче" ...не си наясно и с действителността.

Все пак ти пожелавам да се пребориш за любовта си ако наистина я има, да му я докажеш не само на думи а и на дела и да не виниш другите хора за всичко, а сама да се научиш да понасяш последствията от постъпките си. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 19126c6942
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Момичето от втория коментар може да си права може да съм егоистка. Ако е егойзъм това, че искаш човека който обичаш да е щаслив да егоистка съм най-голямата егоистка. Не чакам коментари от рода на "горкото момиче" ала бала не знаеш аз колко неща съм преживяла за да ми казваш наясно ли съм не съм ли с действителността. Единствената виновна за всичко съм аз.Това си го знам и дръгия път преди да критикуваш прочети малко по-добре написаното.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: dc7d66d754
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, напълно те разбирам как се чувстваш защото при мен се случи нещо подобно, но няма значение какво ми се е случило на мен щом си направила този избор да го оставиш значи си решила, че е правилно независимо колко ще страдаш после, а до колкото това че искаш да си с него и го обичаш някои ден ако тои те обича така както ти него винаги можете да бъдете заедно дори и след време

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 19126c6942
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   АВТОРКАТА: Благодаря на всички за милите и не дотам толкова милите думи... да ви кажа как се развиха нещата :) два дни не му вдигах не се бяхме виждали. Един ден на вратата ми се звънна и когато отворих видях един огромен букет рози и човека за който си давам и живота. Каза ми че няма да ме пусне да си отида от него и ще се откаже от мисията,защото не иска да ме изгуби. Поговорихме си и се разбрахме той да не се отказва, а аз да спра да бъда такава песимиска за бъдещето ни заедно.

Оттогава сме заедно и даже не сме се карали.... както преди. Пък и секса стана по добър ;) Надявам се всички да срещнете такъв мъж който няма да ви пусне да си отидете заради такива песимистични мисли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker