Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2317 пъти
Здравейте, във момента преживявам доста труден период. Скарах се с най-добрата ми приятелка от детинство и то завинаги.
Опитвам се да променя живота си до сега и точно по тази причина скъсах всички минали връзки с приятели и познати. Намерих си нова работа, за сега всичко е наред там. Но от работа във къщи не става, все пак сам млад човек и имам нужда от приятели и хора с които, да излизам.

Точно по тази причина си пишех с едно момче в нета, писахме си някъде около месец, но не всеки ден, а когато се засечем. Само ме караше да се срещнем, ама аз все отлагах понеже съм доста предубедена за такъв тип срещи. Но една вечер се почуствах доста самотна и се видяхме.

Първата среща беше нормална, направи ми комплименти. Бяхме в тях, но нищо не се случи. Изпрати ме, сменихме си телефоните. На следващия ден ми звъна, но аз не дигнах, после си писахме и пак ми правеше комплименти. И каза, че срещата е била много вълнуваща. Така до следващата среща която не издържах на изкушението (все пак и аз съм човек, а той е доста секси)и се "изчукахме''. След това беше доста замислен, аз го попитах какво му е и той се оправда, че го боли главата, дори ме изпрати до половината път и си тръгна.


След това пак се видяхме и пак същото, не споделя нищо, ако не го питам. Като ми пише ме пита кога ще се срещнем и като му кажа, че не мога спира да ми пише. Винаги се сеща за мен вечерта. На няколко пъти му намекнах, че искам през деня и да излезем някъде да, ама не. Понякога имам чувството че, ми прави на пук.

Истината е, че не знам дали го харесвам или просто съм се хванала за него като удавник за сламка понеже ме е страх от самотата. Много ми е трудно да го преценя - понякога си мисля, че иска само секс от мен, а друг. Даже го питах директно и ми отговори, че времето ще покаже. Нормални ли е да задаваш такива въпроси на човек, който дори не познаваш, може ли да съм го отблъснала с тях.

Ако гледа на мен само като сексуален обект може ли да се влюби във мен? Има ли смисъл да се занимавам с него? Не мога да си отговоря на тези въпроси, ще се радвам, ако някой ми помогне. Предварително благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 311110f47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, реших да пиша, защото имам сходен опит и то отскоро.
Бях година и половина с човек, който се държеше като твоя човек. Звънеше ми само вечер, не оставаше да спи вкъщи, измисляше си оправдания да не се виждаме през деня.
Да, признавам, имали сме хубави, чисти моменти, но те бяха кът.
Измъчваше ме противоречивото му поведение - затова стоях, сякаш съм се надявала на чудо. Но чудото, естествено, не се случи.
Така като гледам, момчето ти хич не е противоречиво. Ето как бих постъпила аз в твоята ситуация, без разбира се да ти натрапвам мнението си.
Бих говорила с него и бих го помолила за откровеност. Тя се усеща. И след този разговор бих действала.
Нямаш време да си губиш времето, миличка, това е.
Любов!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d66385400a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не го търси. Той, ако иска, ще те намери.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6005eedbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Била си много самотна и вероятно това е било основното което те е тласнало да опиташ с него. Въпреки че не си го познаваш добре. Ускорила си нещата, стигнали сте до секс, просто си се нуждаела от близост. Няма лошо, но е трябвало да се замислиш и за чувствата. Защото искаш и тях, заедно с интимността.

А за него, той може би още не е на тази вълна. И не е сигурен какво иска. Уплътни времето и го насочи към чувствата, правете повече неща заедно, освен секса. Само така, ще достихнеш до сърцето му, и ако изпитва дори и малко чувства, ще си ги признае. Изглежда като предпазливец, но си имай и едно на ум. Че може и да не иска друго от теб, мо е рано да се каже. Ако се навие да излезeте някъде през деня, значи иска да бъде с теб, да имате нещо и за напред. Струва му се че се притеснява, да не го види някой с теб. научи повече за него, опознай го по-добре.

А за въпросите ти, ако някой гледа на теб като на сексуален обект, повярвай няма как да се влюби. Ще е само страст, и удоволствие. Има смисъл да го опознаеш, и така ще получиш отговори на всичко което искаш. Но за да има чувства, намали интимността, вложи повече чувства и прекарано заедно време. Ако това му харесва и допада, значи има чувства, ако се жалва, защо примерно сега няма да правите секс, значи го вълнува само секса, а не теб самата.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 784805b2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като знае, че ще звънне и ще си свободна, не си му интересна. Съветвам те да се правиш на по-заета, отколкото си. Дори да умираш от тъпня вкъщи, кажи му, че ще си заета.
Прав е, че времето ще покаже какво ще се случи между вас, но аз мисля, че когато един мъж иска една жена до себе си, той й го показва по всички възможни начини. Спри да задаваш въпроси на него и на себе си и се наслади на моментите с него.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6d7eb8c5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   До номер 4

Виждам, че искаш авторката да не прави нищо, а да остави да се случи каквото се случи. Но не усети ли от темата й, че тя знае това което казваш и досега е правила точно така, само се е наслаждвала. Но вече иска повече, иска нещо сериозно, а не само едната наслада :) На теб какво ти става? И ти ли не обичаш сериозните връзки, предпочиташ само авантюрите. Авторката иска да бъде част от живота му, а не само част от кревата му. Замисли се! Май ти се нуждаеш от наслада...



~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7bc475a752
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря за коментарите и и за съветите но вече няма смисъл този човек иска да съм само част от кревата му не го интересува моята личност вече съм сигурна и колкото и да ми е гадно сложих край. Благодаря за отделеното време :) Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 311110f47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Браво на теб, БРАВО!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker