Изневяра ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра ли е?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2842 пъти
Здравейте, искам да споделя и моята история и Вие да изкажете компетентно мнение по въпроса :)

Имам нужда да чуя мнението на други хора, не на приятели, които не се абстрахират от това, че сме приятели и всъщност ме залъгват, че не е така само и само да не ме наранят.

Та значи ето я и историята, ще гледам да съм максимално кратка :) Всичко започна през изминалата година, тръгнах с едно момче, което още в началото много тичаше след мен и правеше всичко възможно, за да тръгне с мен (имаше сериозни намерения към мен), за нещастие обаче с него бяхме прекалено различни характери и същевременно толкова еднакви, че постоянно се карахме... още на 3-я ден откакто тръгнахме се скарахме супер жестоко и ето го проблема... аз му изневерих... изневерих в буквалния смисъл - спах с друг.

Бяхме се разбрали, че ще ми даде малко време и аз да реша разделяме ли се или не, с една дума не се бяхме разделили окончателно ами ми даде малко време да реша какво ще правим по нататък. След няколко дена пак се сдобрихме като той така и не узна за тази изневяра... до ден днешен той не знае, че съм спала с друг.

Вече година сме заедно и се обичаме, пак се караме за какви ли не дреболии, но нещата се обърнаха, той като че ли подозира за това нещо и сега вместо той да тича след мен - аз му ходя по гъза... Знам, че през това време той не ми е изневерявал дори с целувка с друга, защото прекалено много се привърза към мен и ме обича... но мен ме гризе съвестта и се измъчвам адски много за това, не знам самата аз защо го направих, имах симпатии към него в началото, но се държах прекалено студено, може би чувствата ми не са били достатъчни... а дори нямах чувства към другото момче, просто бяхме пийнали повечко и да си излея мъката в алкохола и стана гафа...

Не мога да си го простя, вече се замислям дали да не му кажа, знам, че това ще убие всичко и цялата ни връзка, не знам дали ще може да ми го прости някога... Посъветвайте ме нещо моля ви, приятелите ми казват, че това не било изневяра, защото по това време не сме били заедно, но не сме и били разделени :(

Кажете какво да правя да му кажа ли? Така или иначе все някога ще се разбере, но аз го обичам прекалено много, за да го нараня по този начин... някой от Вас изпадал ли е в такава ситуация, ако да как се е справил с проблема? Благодаря предварително на всички, които прочетат историята ми и се отзоват!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3bd6121711
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото и да става, никога, никога, никога не си признавай! Дори и на калъп да те хванат пак не си принавай! Нищо добро няма да произлезе от твоето признание. Ще нараниш него и ще се развалиш връзката.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c06a157280
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако споделиш, на теб ще ти олекне, но товара ще падне върху приятеля ти. Трудно се понася изневяра. Но дори и да прости, все ще си мисли, че щом е станало веднъж, може пак да се повтори. Не казвай. Минало, заминало. Но ако той те попита, значи подозира нещо и тогава е по-добре да му признаеш. Ако не го направиш, към изневярата ще прибавиш и лъжа, която някой ден може да излезе наяве и ще ви постави пред сериозни изпитания на връзката.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c19dd48039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Подкрепям №1, такива неща не се признават дори да те хванат на място казваш хлъзнах се паднах отгоре й и й влезе съвсем случайно. Забрави въобще, че се е случвало. Ти всъщност сигурна ли си, че е имало такова нещо, едва ли по-скоро си го въобразяваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e5d74659d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм мъж и се поставям напълно на неговото място, но ще те посъветвам в никакъв случай да не му казваш. Това няма да помогне нито на него, нито на теб и най-вероятно ще обрече връзката ви. Ти обаче си направи сметката що за човек си щом си способна да причиниш това на някого заради собствения си кеф и дали го заслужаваш този човек. Ако смяташ, че го заслужаваш, то тогава се вразуми и никога не си позволявай да направиш това отново! Проумей напълно какво си сторила, ближи си раните колкото ти е нужно, а накрая си прости сама на себе си и забрави за случая. Всеки греши, но и всеки може да се учи от грешките си и да не ги повтаря!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ea0ba6b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, аз също не бих признала за изневяра защото това ще усложни всичко... А за мен изневяра е когато преспиш с друго момче към което имаш или си имала чувства.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6fd010fe34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ха-ха-ха - на третия ден изневерила! Ще ме скъсате от смях...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dd304d5017
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да му кажеш! Той вече подозира, а теб съвестта няма да спре да те гризе, докато не му кажеш.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 155e614b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторка: Към №3 за кое да съм сигурна, дали съм изневерила ли???

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1d25d885a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1 и 3, що да глупост, ако те хванат на калъп и пак отричаш, изглеждаш като последния глупак и мижитурка, всеки прави гафове, но който няма топки дори да си и признае, е доста жалък. По принцип съм силно ЗА признаване на изневяра, но трябва и двамата да са дорасли да могат да я понесат. Като гледам авторката става дума за ученици, така че едва ли и тя, и преятелят й са на такъв акъл, че да могат да се справят със ситуацията. В конкретния случай май наистина е по-добре да и трае, ако наистина е било само по погрешка в пияно състояние. Дори технически не е изневяра, защото тогава ако правилно разбирам не са били сигурни ходят ли с нейния приятел или не. Ако му кажеш, само ще му дадеш повод да се съмнява в теб при всеки "удобен" случай. Ако беше възрастен човек на 25-30 години, ри трябвало да може да го понесе, но тийнийджър само ще бъде наранен.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 870e9af15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В даскалото всеки ден се влюбвах в някоя, бях с друга и изневерявах на трета. И дори не се замислях, не се е налагало :)

А ве, бай Кубрате, ами като си признаеш и отиваш в пандиза ве. Като не си признаеш е висящо дело :) Аз ако взема да си признавам, знаеш ли колко хора ще се изпокарат. А защо да се карат, хората, нека си се обичат. Така поне ще имат на кого да изневеряват.

Y D

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 129c5ab916
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен и той ти изневерява или поне крие нещо от теб! Може би има угризения за връзката ви, колебания дали наистина те обича, дали си правилния човек. Мъжете винаги имат такива угризения, особено ако имат влечение към някоя друга мацка. На един мъж винаги трябва да му е интересно с жената, а не да я приема като даденост. Поне аз мисля така!
А що се отнася за твоята изневеря - недей да му казваш, забрави, че се е случило, а се опитай да разбереш какво се е променило в него. Той не знае за вас освен ако някой не му е казал! Така че споко! Просто се опитай да поговориш с него, за да разбереш какво му липсва, какво иска да промениш в себе си или във връзката му. Може да му кажеш, че чувстваш, че той е променен и искаш да разбереш защо е така. Сигурно няма и да ти каже ако ти е изневерил, но поне ще разбереш какво му липсва с теб и ще се опиташ да му го дадеш ако наистина го обичаш и той теб де!
Успех!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker