А никой не попита аз как съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А никой не попита аз как съм...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2643 пъти
Предварително съжалявам, че занимавам посетителите на този сайт с моята на вид глупава история!

През 2010 година попаднах в компанията на 5 изключителни жени от различна възраст и градове.
Станахме изключително близки и споделяхме всичко, не очаквах, обаче, че това важи и за мъжете ни.

Имаше едно момче, с което имахме така наречената "връзка без край". Р. бе наясно за него и за нашите отношения. Тя си бе наумила, че трябва и иска да се омъжи за момче от моя град.. просто ей така. Аз й се присмивах и си мислех, че не говори сериозно. Един ден реших да сложа край на "връзката без край" и да продължа напред. Той започна да ми прави мръсотийки зад гърба.. Започна да се сприятелява с моите тогавашни приятелки и както след няколко дни разбрах - да се сваля с Р.

Една сутрин тя ми се обади по телефона и ми каза следното: "Кой е този М., снощи си писахме до полунощ, кажи ми нещо за него, влюбвам се доста сериозно, той е мъжът на мечтите ми".. Замръзнах и буквално пребледнях. За секунда две се осъзнах и й обясних кой е всъщност той, а тя обеща, че няма да се занимава повече с него.

Не след дълго разбрах от семейството ми, което я прие на гости в нашата къща, че тя е там.. в моя град и е с него. Звъннах й, а тя ме излъга. След време събрах смелостта и я попитах в прав текст - тя пак излъга и след няколко часа видях, че са обявили публично връзката си в една от социалните мрежи, в която се бяха запознали всъщност. В този момент нещо в мен се скъса, нещо просто.. умря.
От този ден нататък лягах и ставах със сълзи на очите, а родителите ми се чудеха как да ме утешат. Отдалечих се от нея и от всички останали. На 14. 02. 2011 тя пак е била там - в моя град с него. Останалите ме излъгаха, че тя е болна и си е вкъщи, а брат ми ми изпрати снимка на тях в едно елитно заведение.

Бях объркана и много се разстроих, когато на следващия ден разбрах, че тя се е съгласила да се омъжи за него и вече се пренася да живее у тях... От моите други приятелки постоянно получавах лъжи или някаква малка част от истината и това ме нараняваше страшно много. По-късно през миналата година те се ожениха и сега си имат дете, да им е жива и здрава, а другите не се и обадиха дори като са идвали на сватбата й.

Не зная как, но успях да го превъзмогна. Продължих напред, но едно нещо страшно боли и продължава да ме измъчва.. Никоя от моите "приятелки" не попита аз как се справям и как приемам нещата, напротив - те ме лъгаха в очите и я прикриваха. Как да простя и да забравя... Как да се радвам за нея и за семейството й, като винаги съм си мислела и съм мечтала аз да съм на нейното място?

Как да простя на тях, на останалите, с които делях всичко, а в онзи момент и до ден днешен никой не попита аз как съм....

Д., 22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9e3ffe4992
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   и какво искаш? ти си сложила край на връзката ви и какво очакваш-той да остане сам до края на живота си ли?? наистина не разбирам защо се оплакваш? ти сама си си виновна, че всички са криели от теб, защото явно знаят що за човек си. аз ако реша да сложа край с някого ако ще с майка ми да тръгне след това, мен не ме интересува, защото аз съм избрала да не бъда с него. наистина не те разбирам.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 31908938fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Тези неща просто трябва да се преглъщат. Няма как, вярвай, че не са ти казали, защото не са искали да те наранят. Или евентуално ги питай директно, което ще спести доста време и игрички.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6af718a44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Може би са я прикривали и са те лъгали, защото са видели, че тя е наистина влюбена в него, а и той в нея /щом са се оженили се предполага, че е така/. Не го възприемай като предателство от тяхна страна. За твое добро е било да премълчават.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9eb7e4280e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените са виновни за всички страдания!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 962abc25f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извини ме, но си станала жертва на завистта. Може ли, кажи, най-напред до такава степен да не те е еня за някой и да си му била шута, а после да те е яд да го гледаш в ръцете на далечна "приятелка", все едно е твоята играчка?

Последно на кого и какво не можеш да простиш? На младежа или на случайната си позната /НЕ приятелка, моля, моля! /, която те е накарала да се почувстваш прецакана до такава степен, че да лягаш и ставаш със сълзи на очи????
Нито имате роднинска връзка, нито приятелска, нито имате нещо общо, което да делите.

Изтрезней.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 02895c9885
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, права си, че не е трябвало да те лъжат, а да ти кажат в прав текст, че твоята позната има нещо с бившия ти. Иначе наистина както в по-горните коментари и аз мисля, че не е редно да се жалваш толкова, понеже ти си сложила край на връзката ви, а и той дори и да ти е правил мръсно може да се е влюбил в нея. И не вярвам да ти прави толкова напук, че чак дете да й направи. Просто е продължил напред, направи същото и ти. Виж друга щеше да е ситуацията, ако той те беше зарязал заради нея, тогава можеше да стенеш тук наволя...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker