Обратите на живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обратите на живота
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2821 пъти
Скъпи читатели, здравейте! Имам огромен проблем, който искам да споделя с Вас. Аз съм момиче, на 21 години, от Бургас. Студентка съм и си имам сериозен приятел, с една година по-малък от мен, с когото сме заедно от цели 6 години и когото обичам безкрайно много. Ние с него се разбираме прекрасно и много рядко се караме, безкрайно се уважаваме и знам, че дори и да има проблем, той няма да потърси утеха при друга, най-малкото защото ме уважава.

Но през последните месеци той се държи по-странно и необичайно, в началото мълчеше, но накрая седнахме и си поговорихме много сериозно и той ми сподели, че незнайно и за него как е започнал да изпитва странно влечение и чувства към някакво 16-годишно момиче. Като каза това не можах да повярвам. И най-лошото е, че това момиче се оказа не кое да е, а собствената му братовчедка.. останах потресена. По принцип аз и той също сме братовчеди, но чак четвърти и това не ни пречи да сме заедно, а те са втори!! И въпреки това той е почувствал нещо към нея! Да не би за тези 6 години връзката ни толкова да се е изчерпала и любовта да се е превърнала само в уважение и разбиране, че той за първи път откакто сме заедно изпитва влечение към друга??

Ние с него от половин година живеем заедно на квартира и аз съм постоянно заета-работя и ходя на лекции, а като се върна съм много уморена.. той също работи.. и някакси превърнахме можеби любовта и страстта в една рутина, в едно еднообразно семейно съжителство, а сме много млади и двамата-та той още няма 20.

Може би и двамата избързахме с това, да живеем заедно, а може би той просто вече не гледа на мен, както преди. Мина един месец октакто разбарх-месец, през който той се нанесе да живее при техните за известно време, докато си проясни мислите. Обръщам се към Вас с молба да дадете искрено мнение и съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 526196d3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   кажи му да се стегне на твоя приятел да не се занимава с 16 годишни лигли.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 573ee350cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен ти си умно момиче и трябва да си дадеш сметка че връзката ви е към края си. В живота на всеки човек има промени и ние трябва да ги приемаме. Както се казва-ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО. Ако съм на твое място няма да се принизявам да моля приятеля си да остане с мен. Успех и продължи напред!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b2a07a54dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Очевидно е време за нов етап в живота ти. Млада си. Гледай напред. Помни тази връзка само с добрите неща и не се огорчавай. Желая ти успех и много любов!
Сара

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 59b1645086
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   номер 1 е прав!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6980e03f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе хора, не всички 16-годишни момичета са лигли по дяволите!!! Това че той се е почувствал привлечен от нея не означава, че тази му се е хвърлила отгоре му едва ли не... според мен връзката на тези двама души вече е стигнала предела си.. може би авторката и права че чрез семейното съжителство и отдалечеността малко по малко чувствата и страстта изчезват и затова искам да посъветвам всички млади двойки да не избързват със съвместния живот, а да се забавляват и наслаждават на връзката си докато могат-после имат цял един живот да се търпят заедно под един покрив така или иначе!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ef0110dc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Този има някакъв родински фетиш а?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker