Харесвам едно момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам едно момиче
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3129 пъти
Реших, да споделя моята история тук. Студент съм в 3-ти курс. Имам приятелка, но връзката ми, не е сериозна. Познавам едно момиме от 4 курс, с която просто се засякохме на един стаж.

Но познанството ни е просто до здравей-здрасти. Никога не сме си говорили поради простата причина, че не сме попаднали в такава ситуация. Въпросното момиче е много мило и скромно. Поне така съм разбрал и това съм видял. Засичам я в два-три дни от седмицата на спирката когато се прибирам. Момичето не е от София. Аз живея близо до Студентски град и ползвам автобусът отиващ в тази посока.

Привлече ме в нея точно нейната скромност и светло излъчване. Започнах много да я харесвам. Но не знам какво ме спира, да я заговоря. На скоро се запознах, дори с друго момиче, с което най-вероятно ще преспим някой път. Както казах по-горе, имам неангажираща връзка и нито за мен, нито за "приятелката ми'' е проблем, да я прекратим. Иска ми се, да бъда с момичето от спирката. Искам тя да бъде до мен, не да се възползвам от нея, а просто да бъдем заедно. Не мога, да си обясня, какво ме спира, да я заговоря. Сякаш се притеснявам, че ще се отдръпне, защото е с 1 година по-голяма от мен, макар че аз съм на 21, а тя на 22 и това, на дали има значение или се притеснявам, да не би да я отблъсна с държанието си, или може би от две нейни приятелки, които са малко по-отворени, но все пак добри момичета. Тя е самотна и съм убеден, че иска, да си има приятел. Мислил съм да и пиша във facebook, но пак не мога. Е, явно ще измисля нещо, но все пак ще се радвам, да видя и вашите мнения и съвети :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: fddb73640c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все едно видях себе си в това момиче.. =]

Je t'aime

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 297fbd0713
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо се притесняваш, че ще те отреже ли? Пиши и във фейсбук, пробвай си късмета, кой знае, може пък и тя да изпитва нещо към теб.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a478dcbcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се отказвай. Продължавай! В града в който съм, всъщност обещах на едно момиче да дойда тук, и ето ме, спазих обещанието си, но още преди 2 години съдбата просто ни раздели и никаква връзка нямам с нея, но се надявам да я открия някой ден и просто да си поприказваме, пък каквото ще да става. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 720b0a0013
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледай трейлъра на The Adjustment Bureau. Този филм все едно е създаден за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bdb9fc4d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами винаги има първи път :) За имащ несериозна връзка, се усеща притеснение в теб, от какво се притесняваш? Да не те отреже ли, отблъсне, че защо ще й е да го прави! ... Тя ще да е от момичетата, който получават внимание, но не се стремят към него, обаче, момичето си е момиче, и би и харесало да разбере, че си я забелязал. Може би ще е малко стеснителна, и по държание ще е сдържана и хладна в началото на разговорите, особено, ако не познава човека с който общува, поне докато го опознае, ще е по резервирана.

Слушай, не е нужно да чакаш заветния миг на подходящата ситуация, че да си поговориш с нея. Помисли, какво ако не се появи подходяща ситуация? Хей, трябва ти повече кураж и смела импровизация. Не чакай небето да падне, а времето да спре, че си проговорите, а създай сам ситуация :) Когато я видиш, направо я заговаряш, без увъртания. И.. не го мисли много, че става по зле :D Започваш примерно, здравей, как си, споменаваш нещо от това време, или от сега, или и предлагаш да поговорите някъде, да се видите в някой от дните и така. Не е чак нещо много сложно, ама ти я харесваш много, и затова ти е трудно. Искаш да и направиш добро впечатление, да не се изложиш пред нея, да не сте сметне, за натрапник. Ако не опиташ, ще си останеш само с хубавите мечти за нея.

Убеден си, че иска да си има приятел, но не си сигурен дали би избрала ти да си и приятел :) Няма как да разбереш ако не опиташ. На днешно време, е цяло приключение дори един разговор да проведеш с момиче, или момиче с момче, ако се харесват. Смисъл до толкова се издигат ерехоновите стени на различията и страха, че надминават и вавилонската кула. А обикновения разговор, се превръща в култ :) едва ли не е най-сложното на света. Когато имаш чувства, така става, и от отстрани този страх изглежда глупаво, ако нямаше чувства, щеше досега да си провел няколко разговора, но си несигурен в себе си, и не се отпуснаш, не искаш да риксуваш, което е грешка. Времето лети, или правиш каквото трябва, или се примиряваш с нямането, и неслучването на нищо, ти избираш. Дали ще я заговориш в реалността, което е в пъти по-добре, защото така ще е изградите по-лесно доверие, тъй като ще те вижда, или по facebook - направи го.


~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8b381c443a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе пич, щом успяваш да зарибиш някакви други какъв е проблема сега? !? И при мен се е случвало, да желая някоя много и да ми е по-трудно да събера смелост, но пък да ти кажа в повечето случаи ми се получава "разчупването на леда" много по-лесно, тъй като нещата които и говоря ги и мисля... Давай, нищо не губиш, аз бях като теб по едно време и колко жени изтървах, просто набери смелост и давай, пък каквото стане!!!
Както един мой добър приятел казва... -"Не е срамно да си поискаш и да не ти дадът, срамно е да не си поискаш, а да са искали да ти дадът.... "
Айде успех и не ги мисли много нещата, няма смисъл... :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 42773cef95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пожелавам ти това момиче да преспи с теб и никога повече да не ти се обади!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6cd457d577
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А бе човек, я и пиши докато не те е изпреварил някой друг и не й е взел акъла. Какво толкова като и пишеш или я заговориш. Какъв е тоя страх от мъжете не знам. Забелязвам, че когато някой харесва някого, в повечето случаи не смее да предприеме нещо за да се случат нещата и чак когато всичко се прецака, започва да съжалява... много тъпо, но факт. При много хора се случва. Не знам какво толкова му мислите. Действайте, ако не се получи живота продължава, така или иначе нищо не се губи, само може да се спечели. Успех, авторе и пробвай с това момиче, може пък тя да е твоя късмет!

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6d90dc33ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте приятел съм с едно момиче от друг град прати ми покана да се обвържа в фейса какво означава това
Мерси предварително?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1a691d3e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Означава, че е самотна!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6d90dc33ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как мога да и покажа че имам чувства към момичето което е от друг град аз и момичето сме приятели споделя меи си всичко
Мерси предварително?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker