Има си приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има си приятел
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2586 пъти
Запознах се с едно момиче което си има приятел. Започнахме да излизаме заедно. Вече 2 седмици ходим по кафета. Има доста неща които ни свързват, така че причина да се видим има. Физически досег досега сме нямали, освен че се прегръщаме като приятели.
Проблема е започнах да се привъзвам към нея. И вместо да я целуна, реших да си поговорим по въпроса.

Досега си бяхме споделяли че ни е много приятно да сме заедно. И все си мислех че съм дал някакви изгледи че я харесвам. Особено след като се запознах и с гаджето - той малко по-късно й споделил че малко я ревнува от мен. Т. е. той е разбрал че аз я харесвам, а тя не ме е разбрала. Странно, нали?

Така, след като си поговорихме и аз й споделих за моите чувства, тя видимо остана учудена. Каза че никога не си е мислела за това и че винаги ме е смятала за приятел. Както и че аз не съм й давал признаци за флирт.

С което смея да се съглася. Както вече казах за приятелската прегръдка, освен да й хвана ръката по- време на танц друго не се е случвало.
Между другото имам проблем. Доста приятелки имам, но никога не стигам далеч, т. е. до секс със тях. Никоя не гледа на мен като на мъж, а по-скоро на човек на който могат да имат доверие. Това е и причината да имам досега само 2 гаджета(сериозни връзки), а съм вече на 31. Така че се съгласявам, че тя не е видяла знаците които съм и давал. Може би наистина не съм бил недвусмислен.

Относно приятеля й - доста ми е говорила колко много го обича и когато й споделих моите чувства, пак това каза. Отвреме на време споделя как той не й обръща внимание достатъчно, но изглежда не е особено сериозно.

Аз съм търпелив - много. И съм доста моногамен. Не мога да съм с много жени, не ми е в кръвта. Мога да я чакам докато един ден се разделят... което злорадичко ми се иска да стане :) Но все пак съм раздвоен. Колкото по дълго са заедно с него - толкова тя на мен ще ми се издига в очите. И толкова ще си заслужава да съм с нея.. НО на мен часовника ми тик-така...
От друга страна да не кажа че доста се тормозя като се видим, а това се случва поне 3-4 пъти на седмица. Владея си емоциите, но доста често мисля за нея.
Някои приятели ми казват да я атакувам, за да може тя да вземе решение по-лесно. Защото и тя би била объркана и така ще й помогна.

Но от друга страна тя категорично ми каза, че е хубаво, че сме си поговорили, защото ако съм я бил целунал, тя е щяла да реагира остро. Страх ме е, че ако това е истина, когато я целувам ще съм за нея поредния сваляч и дори и като приятел ще я загубя. А аз точно за това я харесвам - защото се разбираме добре като приятели.
Страхувам се и че тази история май се случва единствено и само в моята глава... Но пък тя ме покани на гости за тази седмица...
Дайте съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1cdf08430a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам един приятел същия като теб, много добричък с много приятелки жени, ама наистина приятелки. Моя съвет към теб е, а и към хората като теб е да проявите иниациатива и да направиш нещо, пък и ти хич не си млад, време е да се вземеш в ръце... Ако трябва удари 1-2, даже 3 за отскок, обаче почни да напъваш, не казвам да си някакъв наглец и досадник, това е другата крайност, просто покажи, че искаш нещо повече... Ако не иска мадамата, моя съвет е да се дръпнеш много рязко от нея-не я търси, не и звъни, това е с цел да усети липсата ти и евентуално, ако има нещо към теб да се осъзнае... Просто бъди мъж, пак си бъди възпитан джентълмен, но покажи нещо...
Айде успех, даже ме е срам да ти давам съвети при положение, че съм на 23, ама като го гледам моя приятел горкия какъв е балък, а историите са му като твоите и ми става тъпо... Дерзай!!! :)
Р. 23г-мъж

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7ccbec27c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бори се! Но нежно... :)

Виж, ние жените сме странни същества. По разказа ти съдя, че тя едва ли изпитва само приятелски чувства. Ще ти кажа защо:

Първо, казваш, че нещата са отскоро. Значи едва ли сте станали кой знае какви приятели. Ако аз обичам много гаджето си и някой такъв "приятел" ми разкрие чувствата си, най-логично ще се отдалеча. А тя май напротив :)

Второ, говори ти типично на въпреки... ако ме беше целунал, щях да реагирам остро. О, да :D

Трето, макар да знае за чувствата ти, те кани вкъщи? Е, това е върхът!

Та, момичето най-вероятно е раздвоено, а и казваш, че й липсва внимание от приятеля й. Предлагам ти средния вариант - не натискай прекалено, но и не се отказвай, показвай й какво е отношението ти към нея, когато е удобно - нека се почувства ухажвана, но не притисната. Т. е. бъди й приятел, както досега, но и нещо повече - нека тя да знае какво чувстваш и да го вижда. С постоянство нали знаеш ;)

Успех!
Ж26

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e190b25693
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вкарай лек флирт в отношенията ви и виж как ще реагира. Жените усещаме кога един мъж ни харесва, женската интуиция е силна и долавя тези неща. Ако се държи на положение и не отговаря със същото, ще ти е ясно че няма смисъл да очакваш нещо друго свен приятелство от нея. Ако пък се стигне до разговор и тя отново каже, че обича приятеля си и не би го оставила, просто зарежи тази работа и се отдръпни, защото ти ще страдаш да си покрай нея просто като приятел. Пък и най- добре се насочи към свободни жени, малко ли има такива та се занимаваш със заети.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6f790944cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   No 1 Много ти благдодаря за съвета, въпреки че може би не си ме разбрал. Нямам проблем със самочувствието за да се нахвръля. Мога да й налетя даже и свят да й се завие. Нямам и нужда да съм пиян да го направя. Проблема тук е че се меся де не ми е работата и момичето е най вероятно раздвоено. Пак казвам - изчаквам не от липса на кураж, а от съобразителност. Може да се окаже балон, който като се спука, ще я загубя.

No3. Много ти благодаря и на теб. Въпреки че не съм сигурен какъв точно флирт да вкарам. Инъче ще страдам малко, ако сме приятели. Лошото е че не знам дали да си намеря друго момиче през това време, защото както вече казах ми е време и No1 е много прав - време е да се взема в ръце.

No2. - ти най много ми помогна. Точно това исках да разбера. Ако само за миг знам че е не само в моята глава, ще търпя! И без това ми е много хубаво с нея. Търсим се. Излизаме. Не е като сме се уговорили да не се виждаме. Аз силни емоции не изпитвам отдавна(вече години), така че не страдам много. Даже се радвам като я гледам как целува приятеля си пред мен. Поне изглежда щастлива. Пък ку ще и с двама да е. Лошото е че приятеля й не иска да я дели с мен, май :) Въпреки че е пич.
Такаааа точно това мисля да правя - цветя, кафенца, разговори... ще й отида на гости и ако някоя вечер излезем само двамата на клубче, тогава ще действам. Ако дойде с мен на диско, без приятеля си това за мен ще е вече сигурен знак. Ще й дам още 1-2 седмици.
Дори и да сбъркам когато понеча да я целуна, ще направя както No1 каза - отбой. Тя няма да ме потърси, но няма да е задълго. Тогава ще се познаваме вече месец, а хората не се разделят толкова лесно след месец познанство, само заради една целувка, и то след като вече съм я предупредил :)

"една кокошка бягала от петела и си мислела: Ако бягам дълго от него скоро ще загуби интерес. Ако се спра, ще ме помисли за курва. Я да зема да се спъна... "

Днес й го казах този виц нарочно по телефона. И тя се спука да се смее. Каза ми че "жените" мислят точно така... може би имаше предвид в частност себе си :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 579aec3ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 2 съм :) Само не забравяй да ни осведомяваш от време на време какво се случва :)

Стискам палци,
Д.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6f790944cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 2 - Благодря ти отново за съвета и всичко!
Ами за сега всичко е наред. На два пъти пое дори инициативата да ме прегърне. Вече съм почти убеден че ме харесва. И мисля че ако продъжавам да се колебая ще е грешка. Давам 1 ден пауза и на първи март ще й подаря една хууубава мартеничка :)... За приятеля си тя вече не иска да говори. Мисля че сериозно се преориентирва, ако мога така да кажа :)

Между другото се случва едно невероятно съвпадение. И двамата точно сега си сменяме квартирите и аз й предложих да сме заедно - съквартиранти. Казах го с голяма усмивка на лицето, но го мислех напълно сериозно, а тя се съгласи, донякъде :) ихааа... Изтъкна само че приятеля й сигурно много ще се ядоса, но го каза ей така.
Вече имам криле :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4daf79fbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хах типичния утешаващ чуждите жени. По историята хем виждаш, че си има приятел пък и се обнадеждаваш и то доста леко фантастично бих казал. Да закачаш чуждо момиче което явно си обича приятеля и няма намерение да го напусне заради едноседмични кафета и общи теми е ЛОШО и ЛИЦЕМЕРНО. Всички двойки се карат но това не е повод за прекомерни действия ;)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 60bda2fc97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може да си има приятел, ама не е омъжена още де, та дори и явно не живее с гаджето си. По-спокойно. Всеки има право да се "преориентира" навреме, какво толкова? А и в случая лицемерното и лошото идва по-скоро от обвързания, т. е. - от нея ;)

Пък и отникъде не следва, че чак толкова обича приятеля си - даже обратното според мен... Това, че дърдори разни неща в старанието си да изглежда недостъпна, си е чиста женска... простотия :D

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6f790944cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм автора

No7 Ако не се чувствах зле, че "отмъквам" на някого гаджето нямаше да отварям тема тук. В случая обаче виждам че момичето иска да избяга. Но я е страх да не изглежда като курва. Жената избира. И тя има избор в този случай - никого не съм насилил. Не съм и утешител и подобни игри не играя. Първо се запознахме и аз й обръщах внимание от самото начало. Нито пък тя ми се е оплаквала от гаджето си. Само спомена за техните взаимотношения - не е като да реве на рамото ми. Отново - тя проблеми няма. И ми каза че си има приятел още от самото начало.... това е. Т. е. искаше аз да стана наясно да не се занимавам с нея. Обаче аз не слушах и се оказа че връзката й не е толкова цветна.

А може би е е цветна, но с мен вижда по-цветна :)

No2, 8 Отново ми помагаш, особено в последното изречение :) И аз попивам всяка твоя дума.

Хора, на мен не ми дреме дали тя изглежда като курва или не. Това е епитет измислен от мъже комплексари, които не могат да задържат една жена при себе си. Ако жената иска да си тръгне от мен, ще го разбера. Ще ме боли, но какво... на въже ли да я вържа? Случвало ми се е вече 6 пъти - научил съм се. От сега нататък ако не мога да заържа някоя - прав й път... нямам намерение да ставам пъдар. По скоро бих се замислил дали тя иска твърде много или аз имам проблем... А че някъде там имало момче което я ухажва - може да е всеки. То не е виновно. Особено ако жената е красива. А въпросното момиче е красиво... и то много.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4daf79fbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Извинявай, но това дали връзката на въпросното момиче и е цветна или не и как изглежда отстрани а каква е всъщност са доста коренно различни неща които незнам как ги определяш а и ако иска да избяга и да дойде при тебе много отдавна да го е направила все пак периода от периода с харесването да трае колко да трае? Пък и сам каза "искаше аз да стана наясно да не се занимавам с нея. " Ми явно не ти е станало ясно. В заключение поогледай се да не изпуснеш пък нещо друго за такива умрели каузи не си струва да си губиш нито времето нито парите или в чакане на някакъв резултат от нейна страна да не говорим, че и ако това се случи по неква случайност и напусне приятеля си пак не виждам кое ти гарантира, че ще е с теб а не с някой друг.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8915d3923d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора е. Благодаря ти Но11.

Снощи тя ми дойде на гости. След като се опитах да я целуна, тя наистина реагира лошо. Застреля ме в главата. Така и трябваше. Инче щях да продължа да халюцинирам.
Не съм и предполагал че толкова много мога да се заблуждавам. Може би защото от 4 години не съм бил с жена и много лесно навлизам в мечти и празни блянове, сега.
Нищо, сега сме наистина приятели. Затова поне съм много доволен. И тя се превърна в многобройните ми приятелки :)

Въпреки, че едно нещо ме притеснява. Понеже се логна във фейсбука от вкъщи, след като си тръгна забелязах това. Посърбя ме и видях разговорите с гаджето й. В едно от последните съобщения пишеше нещо такова "бях забравила колко е хубаво да си нямаш "гадже" ". Не знам какво е искала да каже и защо думата е в кавички, но мисля да не се задълбочавам.
Тя ми каза, че ако наистина иска да прави нещо с мен - недусмислено щяла да ми се нахвърли. Така че оставям топката в нейните ръце, ако има топка въобще.
Повече няма да мисля за нея. Казах й даже, че и две седмици няма да я търся. И без това отивам за една седмица в чужбина. После ще ми е по-лесно.
И Но11 е напълно прав/а. Мисля да не си губя повече времето. Като се върна почвам наново с други. Баси има поне 4 момичета около мен на които да се спра :)

Блгадоря ви на всички!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6f790944cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Вече две седмици по късно:
Скъса с приятеля си. Възможно ли да е било заради мен? Сега накъде?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker