Дали да се реша? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да се реша?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 3506 пъти
Здравейте, не за пръв път пиша и много ще се радвам пак да ми помогнете. Аз съм на 20 години с приятеля ми сме заедно от 3 години. Преди 2-3 дни ми предложи брак и се чудя дали да приема не че не го обичам през тези 3г. какво ли не сме преживели, но не се разбирам много с майка му. Понякога ме лъже за нещо дребно но винаги се грижи за мен. Помогнете ми, да приема ли или да отложа още малко? Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3a0711f3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти прецени, но не оставяй майка му да ти повлияе. Ако се обичате, вземете се и не позволявайте родители или приятели да ви влияят или настройват.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 626b4efa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отлагането е фатално - как мислиш, че ще се почувства той, какво ще си помисли! Дребните мъжки лъжи не са нищо сериозно. Съгласи се, но не правете свадба веднага, примерно започнете приготовленията след 1/2 година.
Д. 34 г.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 9898842c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Моят съвет е да приемеш, ако се обичате и той наистина е добър и грижовен! Все пак се жениш за него, не за майка му и какво говори тя не би трябвало да е определящо за връзката ви! А за лъжите на дребно - и моя мъж го прави, точно като малко дете, но факта, че го хващаш показва, че не може да лъже добре, което е от полза за теб. Представи си да живееш с някой тарикат, който уж ти сваля звезди, а зад гърба ти те предава. Наясно съм, че с времето първоначалната тръпка между двама души намалява и се превръща в нежност и привързаност, но все пак спомни си това, което те е свързало в началото с твоето момче и прецени дали е достатъчно силно за да изживееш живота си с него!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d79f22a9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, пише ти 20 годишно момиче, което се омъжи. Познавахме се от доста повече време, но никога не бяхме живели знаедно. От опит ще те посъветвам няколко неща:
Първо - фактът, че в главата ти се върти въпросът "да се омъжа, или да не се омъжа" е достатъчен, за да се отговори на него - НЕ СЕ ОМЪЖВАЙ, ЧЕ ЩЕ ПАТИШ! Не го казвам, защото аз изпатих, а просто защото има колебание в теб.

Това е твърде сериозна крачка, че да я правиш след колебание, ако става въпрос за брак, трябва да си 100% сигурна, че го искаш, а не да се колебаеш! Даже и да успееш да се убедиш, че го искаш, както аз се убедих, щом е имало колебание в началото, то ще се появи и после, когато вече твърде късно.

Второ: ако все пак се съгласиш, то направете годеж. Това е по традиция, двойката се сгодява официално пред роднини и заживявате заедно, докато приготвяте нещата за сватбата. Един годеж може да трае месец, три, защо не и година, зависи от вас. Но първо се сгодете и заживейте заедно, така хем не си му отказала категорично, хем ще имаш време да премислиш и да видиш как ще вървят нещата.

За брака мога да ти разкажа много, както и за жененето и т.н., ако те интересува нещо, или просто искаш да споделиш нещо, можеш да ми пишеш vyjence@abv.bg

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: f0982b490a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора. Благодаря за съветите да ви кажа честно аз живях с него около 6 месеца и ми беше много добре и затова ас приех годежа ще е пролета защото кума в момента е в италия. Благодаря отново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker