Тайно мечтая за друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тайно мечтая за друг
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2685 пъти
Здравейте,
историята ми е колкото банална, толкова и смешна.
Първо - далече съм от детските години, на 27 съм.
Второ - имам си приятел от повече от 5 години, живеем заедно, всичко ни е наред и така.

Въпросът е, че има човек, за който мечтая от 1-2 години, а той идея си няма за това. Имаше интерес към мен, но аз го отблъснах защото обичам приятеля си и не съм склонна на изневяра. Въпреки това понякога тайно си мечтая отново да го видя, не да имаме нещо общо, а просто... знам ли, да поддържаме някакъв контакт, да бъдем приятели.

Не бих се определила като влюбена, по-скоро привлечена. И не толкова от мъжа, а по-скоро от човека. Както аз, така и въпросният сме образовани, работим, материално сме добре и нямаме много свободно време.

За мое съжаление не поддържаме никакви контакти и той изобщо не подозира, че някой някога си мисли за него. Смешно е и е нелепо, това ми се случваше за последно преди повече от 10 години, но сега? !? Не трептя от чувства, искам само да сме близки, усещам го от "моята порода" и просто искам контакт с този човек, сякаш имам нужда от него.
Въпросът е, че не мога да се появя (образно) от нищото и да му се обясня в нещо си (и аз не знам точно какво), а вътрешно, ех вътрешно как ми се иска :)
Какво да правя - не го забравям, не страдам в никакъв случай, но мисля за него, когато минавам например там където живее и винаги си представям, че случайно се срещаме и провеждаме така бленувания непринуден разговор.

Безумно - ние живеем в София, ха-ха! Понякога си мисля, че полудявам - на кой в днешно време му хрумват такива неща.
Историята не е измислена, няма кой да измисли толкова безумна ситуация. Какво да направя, за да го подсетя за мен, без това да породи очаквания или най-малкото смях?
Аз само искам, знам ли, нормални отношения с хората, които харесвам. А може и да греша за всичко, което си мисля...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 09e62202a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мен е почти същото, намерих фейсбука му, но не се осмелих да му пиша, не, че няма какво да му пиша, a защото сигурно ме е забравил.

Flawless

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3e2ae3a283
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знеш го къде живее, изиграй "случайна среща". И идете на кафе. И аз съм го правил, а и познати жени са се появявали при мен, ей така "от нищото", просто за да си поговорим. Това е нещо съвсем естествено, мила.

А ти, като му имаш Фейса, ами пиши му :) И да те е забравил, припомни му коя си.

Ето, аз като мъж ви казвам, че в това няма нищо неудобно. Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0bb16fa967
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се сърди, но според мен това е така, защото нямаш цели и не цениш живота, който имаш. Представи си, че изгубиш сериозната си връзка - как ще се почувстваш. Още повече, че при вас жените рядко изневярата ще е само секс. Ако държиш на приятеля си, запиши се да учиш още или език, работи повече, виждай се с приятели, питай се как ти би се почувствала, ако приятелят ти е в такава ситуация, най - вече време ви е за дете - това тотално ще те накара да го забравиш!
- stinger

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dc25ff0e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в същото положение. Имам човек, когото обичам безумно, но срещнах случайно момче от бившия ми град, в който живях. /казвам момче, защото е 13 години по малък от мен и за съжаление със здравословни проблеми/ Голям симпатяга е, но съдбата се е подиграла с него - не може да пази равновесие и е на инвалидна количка. Страшно го уважавам, искм да сме близки, да сме приятели, да си споделяме, но нищо повече. Лошото е, че той се влюби в мен, макар и 13 години по голяма не изглеждам зле за годините си. Не сме се виждали на живо, защото както казах сме от различни градове. Само на скайп. Показах му тялото си, погледа ми, лицето ми и казва, че е влюбен в мен. Разбира се, аз като зряла жена на толкова години - на 37 не му вярвам. Той си мисли така, тй иска просто да избяга от реалноста, от ежедневието и от еднообразието си. И най -лошото -иска да се жени за мен, да дйде да живе тук примен, да изляза на квартира и да го взема тук. Искал само мен. Кажете ми кака да му обясня, че обичам друг, че живя с друг, че искам да сме само прятели. Заплашва ме и със самоубииство. Не знам как да постъпя. Опитах и да не му отговарям на обажданията и го бях блокирала отвсякъде, но получавах смс след смс, че страдал, че не може без мен и мисли за самоубиство. Нещастен е -знам, но е страшно симпатичен, ако иска може да си намери друга на неговите години, но не.... той искал мен. Опитах всичко, но не става. Как да направя така, че да се откаже. Не иска да сме прятели, не му било достатъчно, искал да живем заедно. Май трябваше да отворя нова тема.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f773fb3b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Авторката:
Номер 4 е от другата страна на нещата. Направо си представих как след време капка по капка и аз съм обсебила обекта на моя интерес, ужас!

И аз му имам фейсбука, телефона и така нататък, но какво от това? Да вися с часове пред тях и като го видя какво да му кажа - "Здравей, хайде да си играем на приятели? !? ", неее, не мисля, несериозно е.
Както се казва може да си има приятелка, може да е женен, може ами не знам, всичко може, пък аз съм си останала с мислите там някъде преди 1-2 години. Смешна работа, чак ме е яд на себе си.

А иначе работя и уча предостатъчно, ценя връзката и човека до себе си, ако ги изгубя - ще страдам и ще го превъзмогна, няма да ми е за първи път, така като гледам живота в днешно време няма и да е за последен.
Към номер 3 - ако исках деца и бях решила, че е време, вече щях да бутам количката. А приятелят ми много се съмнявам, че ще попадне в такава ситуация, както добре знаем мъжете не живеят друг живот в главата си, за което на моменти им завиждам.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1e3df7d5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "Въпреки това понякога тайно си мечтая отново да го видя, не да имаме нещо общо, а просто... знам ли, да поддържаме някакъв контакт, да бъдем приятели. "
Кого лъжеш, нас или себе си? До колкото разбирам дори не го познаваш толкова добре. Влюбила си се ей така от нищото, което е ясен знак, че има проблем във връзката ти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0129220be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не обичаш приятеля си...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 09e62202a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   #2, малко е сложно в моя случай.
Съвсем случайно попаднах на профила му един ден докато си губех малко времето във фейсбук, познах го по профилната снимка обаче той не си е написал истинското име, а псевдоним.
Как да му обясня как съм го открила.. : ай щом не си е сложил истинското името значи не искат да го търсят, не знам. :(

Flawless

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7dff0d495c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Първо ще е среща на кафе, споделяне, откровение, после ще захвърчат искри и докато се усетиш, ще се окажеш в едно легло с него. И това е само защото от скука си оставила фантазията ти да лудува на воля.
Казвам ти го, с ясното съзнание, че първата ти мисъл ще е да ме опровергаеш, но ако можеше да говорим пак след време, сигурно щяхме да се гледаме с наведени глави. Ако искаш да нямаш проблеми, остави разума си да те води. А ако искаш тръпка и си склонна да понесеш последствията, следвай порива си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f773fb3b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 каза точно това, което си мисля, но не смея да си призная. За справка - авторката съм :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0209744ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Жалко за момчето, такива желания не водят до нищо хубаво или явно имаш проблем с приятеля си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker