Скучна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скучна съм
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 7154 пъти
Историята ми е болезнена...
Споделям я тук само защото ме е страх, че няма лек...

Досега нито една от връзките ми не е провървявала, защото съм прекалено скучна във връзките и омръзвам бързо.. Проблемът е, че не знам как да го променя.. Аз не искам да съм дивачна, а просто да не мълча в компанията на момчето си, да не го отегчавам с думите си, да го разсмивам и прочие... Но не ми се получава, затова им ставам скучна..

От половин година имам връзка с едно момче, с което се познаваме от 5 години и винаги сме били невероятно луди един по друг. Но имаше перипети и нещата не можеха да се получат. В крайна сметка писано ни беше, събрахме се въпреки всичко :) Но сега отново след като вече съм във връзка аз станах скучна, скучна съм и на приятелите му, защото нямам какво да кажа никога, винаги мълча, не съм забавна... А другите момичета в компанията изпъкват и разсмиват всички нон-стоп, дори приятеля ми.

Двамата сме много влюбени, да (аз съм на 20, той на 23, дане помислите, че сме пубери), но знаете, че когато другия е скучен, се създава усещане за изчерпаност на връзката и това ме кара да се страхувам, че ще потърси един ден нова по-интригуваща дама.. и ще намери...

Въпросът ми е как да се променя, как да се справя с този проблем? Аз съм изключително мила и добросърдечна, правя уникални жестове, които хората никога не забравят, но в свят като днешния това не е достатъчно. По-голям успех имат веселячките, които не спират да говорят глупости пред добрите, кротки момичета "послушните мълчаливи съпруги"...

Наистина не искам да го загубя, но прекалено бързо изчерпвам връзката... Дори да ми кажете остави го тоя, със следващия пак ще е така.. Защотоо просто проблемът е в мен..

Помогнете ми, отчаяна съм, не искам да го загубя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 76f226dcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бива да те притеснява това дали си скучна на някой, ще се намери кой да те хареса точно такава, каквато си. Не може, а и съвсем не е задължително всички да сме забавни и общителни. Виж, ако си скучна сама на себе си, вече е проблем.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c08f2dc179
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей, усмихни се и гледай напред. Толкова много имаш пред себе си а и сте млади още. Това със "скучната" скоро ще отлети а ако той държи на теб ще те има. Няма скучни хора. Усмихни се и гледай напред. Живота е пред теб.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 39614c37f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Въпросът е дали не говориш, защото няма какво да кажеш, или защото си стеснителна.
Ако си стеснителна - това ще отшуми.
Ако няма какво да кажеш по темите, които обсъждате, можеш да вземеш мерки (например да прочетеш нещо по тях) и другият път ще има какво да кажеш. Има и втори вариант - намираш си собствена тема (занимание) - например хоби или пък повече четеш различни неща и ти самата ставаш източник на теми за разговор и на различна информация. Не всеки може да бъде забавен, но всеки може да бъде интересен с това, което знае, а другите не знаят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 63223e3095
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви за положителните коментари! Просто за разлика от началото на връзката ни, сега това момче вече не е в настроение да правим нищо.. преди искаше да се занимаваме с хобитата си, аз да го зарибя с моите, а той мен-с неговите, имаше тръпка да правим какви ли не неща.. А сега, когато му припомня, или не желае, или казва, че му не е в настроение или нз.. ужасно потисната съм.. сякаш така ще бъде оттук нататък. Сякаш отново скуката е виновна и е превърнала всичко в безразличие... А няма нищо по-болезнено от това, човека, който те е обичал повече от живота си и от всичко останало, изведнъж да стане безразличен към връзката ви

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 22ddbd9012
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен проблемът не е в теб нито в него просто сте различни ти си израснала в една компания той в съвсем друга а и явно харесвате различни неща за характерите също не се променяй бъди каквато си. Или поне като излизате нека да е смесено и с твой приятели. Напълно нормално си е 90 процента са така.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6e448d6f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   И аз съм така мила :) И аз не съм от много разговорливите и моят приятел често ми прави забележки, че съм била сдухана, аз обаче не му оставам длъжна, ами му казвам да си гледа работата :D Такава съм си! Не съм от тези дето само плямпат глупости. Защото доста често тези, които говорят много, говорят глупости наистина! А пък и много често просто няма какво да кажа.. Аз съм такъв човек - когато нещо не ме интересува, не мога да се правя, че ми е интересно и да лицемернича. И за да съм любезна, просто не взимам участие в разговора! :) Според мен и ти си така. Кажи с твоите приятели как си? Пак ли така мълчиш и си скучна или? Недей да се променяш, нека той да те приема такава. Поговорете. Защото ако се промениш, след време, ако се скарате ще го намразиш за това, че си се променяла само заради него! Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b3acccbc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз съм много скучна и не знам как да се променя. Във клас при момичетата като отида и те не ми обръщат внимание. Искам да излизаме на кафе като другите момичета. И във фейсбук така се държат с мен, на всякъде така се държат с мен моля ви помогнете ми

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1e5f286124
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Права си. В днешния свят се цени-простотията, дрънкането на празни приказки и т. н. Но, не се оставяй така. Моя съвет е-чети хубави, класически книги, гледай добри филми. Също старай се да имаш подържаш богата обща култура-вестници, новини, списания. Така, ще можеш да говориш на всякакви теми. Знам, че не всеки има чувство за хумор(предполагам, че го имаш) просто го показвай повече, във всяка ситуация.
Ели.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e7789db9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Пубери сте и още как!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f4ce032b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей :) И аз съм така- скучен съм. Не съм си имал приятелка, защото съм много срамежлив и не мога да се отпусна да разговарям пред хората. Много ми е трудно.

Като си харесам някое момиче и... това е. Само съм си я харесал, не мога друго нищо да направя. Разговори... колкото да я попитам за нещо, за някаква услуга или да се посъветвам с нея за нещо, да й поискам някаква информация за нещо и тва е.

Да говоря ей така отпуснато, на каквато и да е тема, не мога.
Много съм срамежлив и много ми е трудно да комуникирам с хората. Направо съм се намразил вече ;(

Тъй че спокойно, не си единствена.
Аз ако си имах такова момиче като теб, никога няма да я напускам и няма да ми пречи този неин проблем, защото и аз имам същия проблем :D

Това да зарязваш половинката си, понеже е срамежлив/ва е изключително тъпо и неправилно.
Просто в днешно време много малко хора разбират от любов.

Надявам се да си намеря момиче като теб... дори си го мечтая :) да си бъда до нея-и двамата-срамежливи... не ми требва нищо друго :)

Пожелавам ти да си намериш такъв като мен ( и като теб ест. ) срамежлив, защото той ще те разбира и никога няма да те напусне... заради такава глупост, пфф :)

Едно Момче-20г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker