Дали и той ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали и той ме харесва?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3265 пъти
Запознах се с едно момче преди известно време и още от първия момент много ми хареса, след известно време започнах да усещам че и той не е безразличен към мен, започна да ми пише уж на майтап, и всичко беше супер но в един момент спря и аз не знаех защо въпреки това още се виждаме и той продължава да ме гледа по същия начин и да се държи както преди. Проблема е че аз си имам приятел и той го знае, но сме си говорили за това и аз съм му разказала че не го обичам вече, но просто не мога да бъда сама, той знае че го харесвам, аз знам че и той ме харесва но не знам как да го накарам да се отпусне и да си признае, защото аз искам да ходим.

Проблема е че той има пари и си мисли че момичетата му се лепят заради това, как да го накарам да разбере че аз не искам да съм с него заради това какво да направя как да го провокирам. Каних го да излезем само двамата но той не пожела, кани ме само когато е с неговите приятели имам чувството че го е страх да останем насаме, а не знам защо?

И винаги когато започна да говоря на някоя по-сериозна тема той обръща разговора. Помогнете ми как да го накарам да си признае и да се отпусне има и друг проблем аз съм 4 години по голяма от него но, никога не се считало за проблем и мисля че това няма нищо общо с поведението му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 56dff0f868
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   значи все пак става дума за парите - и аз имам, ако искаш да ти дам малко?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 81a7a0f752
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако историята, си остане такава, то желанията ти, са като път за никъде! И ето го и отговора, не оставай нещата така, направи нещо! Има чувства, но сам се спира, не е сигурен дали това между вас, е правилно и дали сте подходящи един за друг. Защо се съмнява ли? Има пари, и не е случвал на много свястни момичета. Може да го е страх, ако бъдете заедно, да не се промени държанието ви един към друг, да не се окаже, че не е истинско това което се случва помежду ви.

Как някой би разбрал, че друг се интересува от него, а не от парите му. Като му покажеш, че те е грижа за него :) Като се вълнуваш от неговото минало, от това как е и тнк. Като просто и безрезервно го обичаш, въпреки че не получваш някакъв отговор от него. Той е внимателен, преценяващ, не иска да сгреши. Че има някакви чувства има, но поне за сега май на теб гледа като на приятел, докато се увери в чувствата ти и бъде по-сигурен какво да прави.

Но погледни от неговата страна, той няма приятелка, а ти имаш приятел. Но искаш да си с него. Вероятно не иска да
стигате до важния личен разговор. Но твоя задача е да
проведеш този разговор с него. Да му кажеш което не си
му казала, че го обичаш, че искаш да бъдете заедно. Ако
не си му го споделила. Според мен ще се разберете, и ще
изразите каквoто не сте изразили, и казали, трябва поне един час да бъдеш само ти и той, без други.

По това че още си с приятеля си, за да не бъдеш сама, предполагам, че и неговите чувства са изтлели. Но ако не са? Ако приятеля ти те обича още, а ти него не, бъди внимателна, от цялата работа, може да има поне един наранен човек, или приятеля ти, или ти. А ако няма никакви чувства вече, какво пък, раздай се на другия, бъди откровена и каквото стане, поне ще си опитала ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ea2e805c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Чувала ли си мита за златотърсачките? Не си? Айде аз ще те вкарам във филма, представляват:
Лагави индивиди, без акъл, със страх от самотата, в центъра на вниманието са, прекалено уверени и флиртуват толкова банално и дразнещо, че ми се е случвало да се изсмея като ги слушам отстрани.

Като за начало скъсай с приятеля си, няма да умреш, ако не си с някого, когото НЕ обичаш. Хванете се на бас, ако загуби (а той ще загуби) ще излезете сами без никакви оправдания. И т. н. знаеш си сценария... не може той да се отпусне, ако не го предразположиш, не може да говори, ако не му вдъхнеш доверие...
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4c31392a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Виж, не че съм старомоден, но на един етап, възрастта казва своето. Факт е, че жените стареят много по-бързо от мъжете, въпреки че се твърди, че живеят по-дълго. Дано прецениш това. Четири години за жената в повече не са много, но все пак. Аз не съм с определено отношение към възрастта, но изтъквам, че някой може да е. И още нещо. Ако аз бях на негово място, не бих те взел, защото всички се втурват да правят секс с една камара партньори, така се изхабяват и духовно, и физически, и всякак. Просто изпиват чашата на живота рано. Според мен, ти не заслужаваш това момче или то теб. От фактите, които не са описани съвсем подробно това си мисля. А ако държиш да си с него, бих те посъветвал да направиш ти първата крачка към него и без това май вече това е модерно в днешно време. Дано съм ти бил полезен с коментара си.

P. S. Между другото и аз имах на практика същата история, като изключим третия човек (гаджето на въпросното момиче) и впоследствие се разбра, че не сме един за друг и да аз я зарязах, а не тя мен. Просто се дръпнах тактично и учтиво, без да я използвам или нещо от сорта.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5e073777c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз имам същият проблем харесвам едно момче от моя клас почти 2 години а понякога имам чувство че ме харесва а друг път не веднъж седна до мен по история без никой да му казва и аз го попитах защо е седнал до мен а той каза че иска да е по близо до учителят и докато стоеше до мен постоянно ме разсмиваше и по един друг предмет стоим заедно но не ми казва нито дума а напоследък започна постоянно да ме гледа в очите


Какво да правя?
Благодаря ви предварително!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker