Да ближе врата на друга! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да ближе врата на друга!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2593 пъти
Просто съм отвратена! Живея в Северна Европа, приятелят ми е на 22. Мислех си, че много ме цени и обича, показваше ми го и всичко беше о. к.
Ето преди няколко дни пристигнах в България за малко. Преди малко влизам във фейсбук и попаднах на някакъв албум със снимки. Обичайното парти, много, много алкохол, млади хора и замаяни погледи.

Какво да видя- приятелят ми пуска език на всичко живо на два крака (включително и на други момчета), просто ужасни гледки. Най- гадно ми стана като видях как ближе вратът на някакво момиче, отвратително просто!

Той е много ревнив. На мен за една снимка (с някакъв мъж, който уж ме свалял) такъв скандал ми вдигна, 2 дни не си говорихме. Аз какво да го правя? !? Просто ми е трудно да повярвам. Толкова свястно момче е, а сега го гледам с 1000 бутилки около него и налита на жени, мъже... к'вото падне. Мен ме е срам да разкажа, за не го не знам... Трябва да съм по-либерална, винаги като е искал да опитаме нещо съм била съгласна, обаче това е прекалено и за най-широко-скроеният човек!

Не съм говорила с него, защото сигурно още не е изтрезнял, а може и пак да търси какво да оближе, нямам идея! Вие как бихте постъпили ако видите половинката си да прави такива глупости?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: eaf9eabdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще пораснете, спокойно :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 59c5741c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче силно се надявам, че сама знаеш какво следва да направиш. Не съм нито закостеняла моралистка, нито с разни закостенели виждания за живота и отношенията между мъжа и жената, но да видя подобни снимки с участието на приятеля си... е извинявай, ама да го д*ха! Разбирам да ходи по купони и т. н. да пие за настроение, но колкото и пиян да е, при такова ''ку*венско'' поведение нищо не го оправдава. Пък и както си написала на теб какъв скандал ти е вдигнал само за някаква си снимка, значи човека си е и ревнив и избухлив на това отгоре. Бягай от него. Не ти трябва.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ba8b2847d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Основният девиз на социализма беше: "Моето си е мое - чуждото е общо! ". Твоят приятел е трябвало да се роди 50 години по-рано - абсолютно щеше да си е в крак с времето!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 975b1487bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "обаче това е прекалено и за най-широко-скроеният човек! " - О, изобщо не е прекалено, има много, ама мнооооого по-"либерални" работи, които не са прекалени.

Всичко е до човека, въпросът е дали е прекалено за ТЕБ. А то явно е. След като е, какво питаш нас? Говори с него, изняснете се и това е.

Отстрани погледнато единственото, което не е редно в цялата история е, че той ти забранява да правиш работи, които той самият прави, и дори ти вдига скандали. ТОВА е, което мен лично ме подразни от историята. Останалото с алкохол, лизане и не знам си кво си, мен лично не би ми пречело, стига да беше еднакво и за двамата. Ако на теб лично ти пречи, значи трябва да се изясниш с твоя човек...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7097b5510e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моят съвет е да си поговорите и ти ще усетиш най-точно дали да го зарежеш или да му дадеш шанс да се поправи (макар че вълка кожата си мени, но нрава НЕ)..

Тони

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1e3db41859
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Което е добро за гъсока е добро и за гъската. Щом той иска да ходи да пие, да се сваля и т. н., че и снимки да си качва би трябвало и за теб да има такава свобода. Или той е на мнение-моето си мое, чуждото е общо. Според мен трябва да се изясниш с него.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ac3f7641a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Явно не е стока. Ще ти вдига скандали, а той може да прави такива глупости. Да налита на мъже??? Сигурна ли си, че е напълно нормален? По-добре въобще не се връщай при него...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0e43e24fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Щом е ревнив явно те обича!!! Хората казват, че ревността е лоша, но понякога е признак, че човекът до теб толкова те обича и не може без тебе, че го е страх да не те загуби. Бил е пиян може би, решил е да се позабавлява, но понякога по-важни са чувствата от действията. Защото може да целува всяка срещната, н ода обича само теб и да не може да живее без теб, което доста по-важно според мен. Аз не знам как стоята нещата между вас точно, н отова е моето мнение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker