Любовен четириъгълник, в който май съм излишен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовен четириъгълник, в който май съм излишен
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2778 пъти
Здравейте! Дори незнам откъде да започна така че ще карам по същество. На 20 години съм. На работа има една колежка (на 19) която много харесвам, дори съм влюбен в нея. Тя си има гадже (който между впрочем ми е бивш съученик). Той е някакъв голям сухар, доста безчувствен, взима доста добри пари, та стига за него.

Та с тази моя колежка доста се сближихме, почна да ми споделя някои по интимни неща, разбрах че доста рядко правят секс, съмнява се че той и изневерява, казами за една неина изневяра и т. н. Базикам я това онова, добре се разбираме, гледам на работа да не я натоварвам, даже поняко я глезя( да не вдига тежко, тичам вместо нея и т. н. ). Тя е много сладка, елегантна, хубавица е и е много добро момиче. Аз не съм грозен, поддържам се, само кадето съм по дребен. Добро момче съм, не бих се възползвал от нея, бих казъл че съм доста свестен.

Та ето какво ме удари в земята. Имам и един колега. И с него сме приятели. Той е на 24, не си дава много зор в живота, дай му пиене, разврат и евтини проститутки. Той не и обръща някакво особено внимание, да я харесва(освен сексуално) - не. Той си има в университета някакви колежки с които се зарибяват, вика ме да ходим на проститутки, абе не е по сериозните работи.

И вчера като ми каза че ТЯ го харесвала и като ми показа кви есемеси му е писала...!!! Направо ми разби сърцето!!! ЗАЩО ЩЕ ПРЕДПОЧЕТЕ НЕГО ПРЕД МЕН!!!??? Тя знае какъв е и пак!!! Просто ми доиде като гръм от ясно небе!!! Само защото е по-голям и по-едър от мен? Немога да я разбера. Изглеждаше ми такова свястно момиче. Направо се побърквам!!!

Сега незнам какво да правя, много ме боли. Трябва да се правя пред нея че незнам, защото обещах на моя колега. Цялата ситуация е толкова абсурдна - тя си има гадже, някъв сухар, аз съм влюбен в нея, постоянно и го намеквам, а тя харесва тоя извратеняк моя колега, който ша я изчука и захвърли като ползван презерватив!!! Достойно е за търски сериал, и сигурно би било дори смешно, ако не умирах от мъка и ревност! Сега незнам да поддържам ли приятелски отношения с нея, да и кажа ли какво чъвствам в очите и, да не я погледна повече, да я хвана някоя вечер и да я скъсам! Защо жените не ме оценяват, май трябва да стана като моя колега.

Май любовта е само за глупаците. Извинявам се за правописните грешки. Дано ме разберете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 313284037a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човеко за любовта трябват двама, помисли си върху това.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cc4fcd1d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, любовта не е за глупаците, но някои са глупаци за нея. Разликата е огромна и никога не се подлъгвай да гледаш от грешната страна.

Явно въпросната мацка е от втория тип, на които не им се занимава с любов. Иначе казано е женския вариант на твоя колега, поради което и толкова добре си пасват и тя се чувства привлечена от него.

В което няма нищо лошо - и това е нормално и законно, но просто не трябва да смесваш нещата. А и ако питаш мене за нея е съвсем нормално това поведение, предвид, че е на 19 и сега й се живее.

Това по никакъв начин не значи нещо негативно за теб, но просто ти не й даваш това, което тя иска. Ако си жаден, умрял за вода, колкото и хубава и вкусна храна да ти предлагат, ще я откажеш, защото не искаш ядене, а вода!

Така че си намери някоя гладна, а не жадна.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 852aa593e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Явно момичето въобще не е толкова добро и свястно, зарежи я стига си мислел за нея намери си някоя добра и готина приятелка, а тя щом предпочите някви сухари и извратеняци прав и път въобще не я мисли, накрая ще си остане сама и нещастна, но тя си го прави, продължавай да се виждаш с нея, щом ти е приятно, но я приемай само като приятелка и си намери момиче достойно за теб

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5949119a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледай сега какво е положението...
Тя е напълно наясно че си хлътнал по нея, а тя си търси да се излашка с некъв. Не иска да си оставя "банката" в тая криза и просто гледа да се начеше. Ако го направи с теб, после ще стане много сложно, пък и вижда че си свестен и не иска да те наранява. Тя ако се е забатачила и скоро няма да се оправи, защото трябва да се реши да скъса с приятеля си, после да си почине от връзката (и да се попраска неангажиращо), и чак тогава ще е готова за нова връзка.
Не и обръщай внимание, прави се на студен и тогава ще си сигурен да ли ще стане нещо с нея. И не им угаждай толкова много на жените бе. Не си интересен така. Още от началото да те въртят на малкия си пръст. Ай не се излагай. Играй го по недостъпен и със самочувствие. В сегашното положение по скоро приличаш на некъв отчаян. СТЕГНИ СЕ!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ccf8f9fbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен просто не е за теб.. Има момичето, които не могат да оценят това което имат възможност да имат. Зависи от човека, но въпреки това предпочитат да са с хора, които да ги нараняват отколкото да са със свестни момчета.. такива, които им свалят звезди и т. н, защото можеби просто бързо им писват.. или зависи от предишните им връзки.. тя е свикнала да се държат по - съвсем различен начин с нея и можеби затова неможе да те оцени.. или можеби наистина не иска и да те нарани..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker