Ужасна истина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасна истина
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2876 пъти
Хванах си приятелка на 21г., аз съм на 24г. Реших да и предложа брак, и тъкмо всичко беше уредено и тя ми призна, че правила 3 аборта! Не знам защо го беше крила до сега.
Дали ще има и още тайни, сега се притеснявам и за здравето и....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: da0b39a314
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бре, зор. То няма как да се предпазиш от това другия да има тайни, но жените са така, може би най-добре е това да не го мислиш. Що се отнася до здравето, ами кажи й, че искаш за да сте спокойни да отидете на лекар да ви прегледа и двамата можете ли да имате деца за да не стават проблеми и изненади след брака, мой познати направиха така, не е много изискано, но е практично.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 27e47f7bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кофти тръпка. Поговори с нея и разбери защо го е правила. Може би мисли, че нямате нужните средства за дете. Може би, не иска дете. А може би не е готова да отгледа детето си с теб. И трите предположения могат да са вярни, но търси отговор от нея, не от нас, не знаем положението ви. Имам предвит държание един към друг и т. н.
Пожелавам ти успех с момичето!

GG

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1f4ea43cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Лелеее...
Бягай колкото можеш по на далече!
Това нищо добро не вещае.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2da0de23a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Три аборота!? Това за мен не е отговорна жена, а точно обратното-безотговорна и жестока жена, съжалявам. Това мисля жените, които правят аборт. Може бебето да не е съвсем човек, може да е колкото грахово зрънце, но не значи че трябва да му отнемеш правото да се развие и роди. Дай го за осиновяване като не го искаш, има толкова бездетни родители, които ще се грижат за него и обичат, не знам, отвратителна постъпка по мое мнение.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b587596c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съжалявам, но за съжаление доста често се случва подобно нещо. Нека мъжете, които вярват на „пазенето“ да прочетат това. Бях писала по темата.

Мъже, просто не знаете, какви тайни имат жените от вас. Ползвайте контрацептиви, за да ви е мирна главата.

Колкото до здравето ? - може да има проблеми при задържането един ден, когато реши да има деца, но не съм специалист по темата, признавам. (и това е много добре така).

В една своя теза точно това ви бях написала - просто крайното решение е у жената и вие нямате думата (за съжаление може би). Дано Кубрат прочете историята.

Лаура

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0937e43b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно подкрепям Лаура!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9c5f736bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 ми хареса с израза "Бре, зор" :-) С глас се изхилих.

Лаура, от историята не става ясно дали абортите са по времето, когато е била с автора, или преди това. Честно казано аз на първи прочит го разбрах, че е правила аборти преди него. Чак твоето мнение ме наведе на мисълта, че може да не е така. А дори да са по времето с автора, дали са от него е друг въпрос :-)

Спорът кой имал "последната дума" според мен е повече от излишен, така или иначе ако има различни мнения по въпроса с децата, възникват куп други проблеми, та последното, което е важно, е по чий акъл ще стане. За какво ми е майката да запази дете заради мене, ако тя не го иска? И обратно.

Иначе съм съгласен с предните коментари, че такава жена е супер безотговорна, няма грам акъл в главата си, и без значение кога са били абортите и от кого, просто беж да те няма и това е.

Кубрат

П. П. Лаура, по въпроса за тайните - и мъжете имат такива.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b587596c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кубрат, ясно ми е, че и мъжете имат тайни, но те трудно биха могли да абортират детето си.

Така погледнато мъжките тайни (за няакаква забежчица, напиване с приятели, излагации, тайни банкови сметчици, събиране на парици за кола, сплетни и тем подобни глупости) са си шега работа.

Ако не са били абортите от автора, защо момичето да му казва? Много честно е постъпила все пак, че го е сторила, защото сега авторът може да направи избора си.

Чувала съм иначе за жени, които имат над 10!!! аборта от мъжете си, а мъжете им НЕ ЗНАЯТ. Е, съгласи се - износването на деца, както и решението за аборт си е женска работа. Тези женски тайни бият, според мен, всякакви възможни мъжки прегрешения.
Мъжете пък сте виновни, защото не ползвате контрацептиви, щом се стига до тук. Това е моето лично мнение.

Аз на мястото на автора бих простил все пак, ако обичам жената и бих поговорил сериозно с нея за мотивите да не ми кажа, за мотивите да вземе това решение, без да се допита до мен, без да ме иска като подкрепа и т.н.
Явно е нямала доверие на мъжа, знам ли.

И на мястото на автора бих си купил една чанта с кондоми и бих си решил проблемите. Не е голяма философията. Човек трябва да признае и собствените си грешки, а който е забременявал 3 пъти приятелката си, явно има също проблем.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9c5f736bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами, Лаура, аз пък ако съм жена и знам, че не искам деца, ще настоявам да се ползват презервативи. Или ако ще е тайно, ще пия тайно противозачатъчни, пак по-добре от тайни аборти.

Не знам, според мен човек, който е достатъчно зле

1. да не обсъди с партньора си въпроса с децата и контрацепцията
2. да постигнат консенсус по тоя въпрос
3. ако се стигне до аборт да не си извади поуките още след първия такъв

би бил толкова безотговорен и по много други въпроси, така че съжителството с него се обезсмисля тотално. С или без аборти.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 45c794e72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Честно казано и аз оставам с впечатлението, че абортите са били преди него. Ако е така, тогава не виждам чак такъв проблем. Просто момичето не е било достатъчно отговорно. А ако абортите са били докато сте били заедно тогава идва сериозния въпрос за доверието между вас. И по-скоро за нейното към теб.
Ти си решаваш авторе, но не сте ли все още прекалено малки за брак? ! Ако абортите са били от теб, аз лично бих се замислила сериозно дали приятелката ти е достатъчно зряла за брак и дали всъщност може да ти бъде партньор и половинка в живота.
Съгласна съм, че всеки си има тайнички, но това не е нещо дребно. А такива въпроси, които са сериозни и отговорни решения, се взимат и от двамата партньора.
Моя съвет е да поизчакаш с брака. Рано ви е все още.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4096994390
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Кубрате, точно ти нямаш никакво право да говориш кой бил безотговорен. Какво означава да се взимат мерки след 1-вия път, трябва да има такива преди него, а ти вече показа колко ги взимаш. Отврат.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d95a24ef2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък се изсмях на глас на самата история.. "хванах си приятелка"... :)Авторе, казваш го така сякаш си "хванал" домашен любимец.. :) Значи хващаш си приятелка, предлагаш и брак, и жестоката истина -оказва се, че има 3 аборта? Да ти имам проблема... Ами да ти кажа - както си я хванал, така може и да я пуснеш... На 21 години - 3 аборта.... малко е множко според мен, не е стояла мирно, но все пак нищо не се знае как ще е с теб.
И много интересно - защо ти е признала, че има аборти? Ти да не си мислил, че е девствена, защото тя можеше и да го скрие...???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e534aad09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това че ти е признала е смело, защото можеше да го запази и в тайна от теб, не я съди твърде много била е млада и не е искала деца, не е искала така да се получи и сигурно го е преживяла тежко, а и може грешката да не е нейна все пак сигурноста на презарвативите не е 100% ако беше родила децата нямаше да ги чака нищо хубаво майка им също. Явно те обича и не иска да имате тайни, дай и шанс и я разбери. Отидете и на лекар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО може да има големи последствия от абора

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e534aad09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Така погледнато мъжките тайни (за няакаква забежчица, напиване с приятели, излагации, тайни банкови сметчици, събиране на парици за кола, сплетни и тем подобни глупости) са си шега работа.

Е много тъп коментар честно! Шега работа били ми добре едно, две, три абортчета и те са си шега работа, как може така да омаловажавате нещата. Например ако един мъж е изнасилил, пребил или убил някого пак ли не може да се сравни с 1 аборт. Мъжете могат да имат много по-ужасни тайни от жените, аборта не е като да убиеш бебето си, според мен тя е постъпила правилно, по-добре отколкото цял живот да дреме по сиропиталища, да мисли за самоубийсто и да съжалява, че се е родил, да почва да употребява наркотици и накрая може да се стигне и до самото самоубийство, е може и да не стане така, но родителите играят най-важната роля в живота на човека и те определят до голяма степен какви ще станат. Даже имаше 1 забранена реклама за презервативи във vbox, така че не съдете толкова строго абортите

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d9012d33c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   3 аборта, от когото ще да са са абсолютна безотговорност. Хайде, един разбирам, ама три...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker