Той е женен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е женен
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2603 пъти
Здравейте!
Бях писала не отдавна една публикация ''Разкъсвана между разум и чувства''... Е от тогава мина известно време и както се досещате щом пиша отново, очевидно е, че съм избрала чувствата...

С две думи, влюбих се в шефа ми и той в мен. Той беше женен и чакаше дете. а аз имах тригодишна връзка с човек неподходящт за мен.
В началото не беше кой знае колко силна любов, повече беше страстта и привличането, но впоследствие се задълбочиха нещата.
Първо жена му роди. Това детенце е много дълго чакано, минали са през какво ли не за него и накрая го получават.
До тук добре, но в тяхната връзка има голяма пропаст. Тя е студена, властна, водена от хиляди интереси. Тя винаги получава всичко и веднага, а той за 7 години брак нито една закуска.

Той беше нещастен, имаше нужда от любов, топлина, внимание, грижа, сигурност, защита, спокойствие, всичко което му давах аз.
И така... поред на нещата, знаете че винаги има някой доброжелател... на 29. 12. 2011 на моя приятел както и на неговите родители бе съобщено и без много гръм и трясък нещата приключиха. Вече бях напълно свободна и готова за моя човек и зачаках.

Забравих да спомена, че той правеше планове да бъдем заедно, мечтаеше и обещаваше, а аз не смеех да си помисля, че мога да бъда с него, но колко му трябва на едно 22 годишно влюбено момиче... повярвах му.
Един месец незабравими моменти и на 29. 01. 2012 жена му разбира.

След седмица ходене по мъките решаваме да остане при тях само заради детето, да напусна работа за пред жена му и да продължим да се виждаме, защото няма друг начин, не можем един без друг по неговите думи.

Вече наранена веднъж, не исках планове, не исках обещания, исках просто да се пуснем по течението с надеждата да успея да се откъсна от него и да продължа сама.... да ама не... връзката ни стана още по-силна.
Навсякъде бяхме заедно, той отново започна да крои планове и аз се съгласявах без много да му мисля. Не предполагах, че за втори път ще постъпи по този начин.

На 29. 02. 2012 на жена му бе съобщено за продължението на нашата връзка.
Тя слага край и го отпраща при неговите родители, но не остава крайна относно детето, той може да го вижда когато си поиска.
Той има три бизнеса с единия приключва в момента, а другите са на път.

По принцип плановете бяха аз да завърша, тъй като съм последен семестър и имам 5 изпита до държавен, а той да приключи с бизнеса си и да заминем двамата в чужбина, да започнем от начало като той продължи да се грижи за детето си.
Сега той е много объркан и съсипан, не знае какво да прави не знае кое е правилното решение, Дали да продължи с мен и да не се обръща назад или да се върне в старото си положение. Жена му да го мачка и използва, да се карат всеки ден, да му натяква грешките му всеки ден, защото тя е такава, цвете гледано в саксия, пред хората мила и добра, а вкъщи безкрайно зла.

Приятели моля ви коментирайте. Искам да видя различни гледни точки от хора преживели подобни неща.
Как мислите ще се развият нещата?
Много е силна любовта ни...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d343cf4e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е силна любовта ви, силна е глупостта ти. Този човек е неблагодарник и непостоянен, ще минат две години и ще се разделите, а това което вече е счупено с твоя помощ никога няма да се залепи така, че да е като ново. Завърши си висшето и се премести в по-голям град или нещо такова, а този го забрави, не си струва.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d371c8ce7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто дайте шанс на любовта си. Трудно е, но си заслужава. С техният брак е приключено и просто няма смисъл да се връща назад. Там няма вече нищо. Скандалджийката ще покрещи, ще се опита да ви раздели за да си отмъсти, но просто всичко между тях е свършило. Каква ви е другата опция? Да се криете и да страдате двамата, 'заради детето '? Той пак ще е баща на това дете, просто няма да е съпруг на майка му. Ако любовта ви е достатъчно силна, ще се справите. Ако не рискувате и двамата ще сте нещастни цял живот. Рискувайте! Обичайте се!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 05e5b64ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Възможно ли е наистина да има толкова наивни хора, при това напълно безцеремонни в глупостта си? Или разказчето е пързалка, за да се завихрят редовните дебати между 'злите съпруги' и 'нахалните любовници'? :))

От къде знаеш какво студено чудовище е жена му? Значи човекът върти три бизнеса, а не може да укроти злото, капризно и мързеливо женище в дома си... как пък не :) Казваш, че дълго са се борили за дете и са минали през редица трудности.
Да не мислиш, че той е минал? Нея са я дупчили, тъпкали с медикаменти, вероятно е преглътнала и продухване на тръби, цветни снимки/ хидротубация, лапароскопия... и това само за правилно диагностициране. И боли! И в крайна сметка, когато бебето най-сетне е на път, миличкият 'изстрадал' татко почва да чука подчинената си или подчинените си - то не се знае дали си единствена. Лошата жена разбира, но му прощава и продължава с него. Той лъже и маже - и нея, и теб. Не може да вземе едно мъжко решение и да си го отстоява. Накрая му набиват шутовете, но явно на жена му не й е достигнала достатъчно злина, та да го изнудва с детето. Ако наистина беше вещица, каквато я рисуваш, щеше луд да го направи и свитки да му излизат не само от очите, ами и от задника!

Сега злощастният съпруг и любовник реве и включва на задна, май. Е, кой е лошият? Кой е егоист, манипулатор, страхливец, лъжец? А ти му ходи по задника да го утешаваш.. ай-леле! Че и работата си си напуснала, та да му стане още по-лесно.
Резултатът? Едната жена у десно, излъгана и разочарована, с дълго мечтано и накрая нежелано бебенце на ръце, другата у лево - заблудена, чакаща и вярваща на празни приказки, без работа и вече с кофти проф биография. Детето - по средата на драмата.. А мъжът, великият бизнесмен и любовник, инициаторът на всички тези събития, вместо да рече и да отсече какво ще е оттук-нататък, гризе нокти и страда театрално. Ай сиктир.
Аз не те съдя, че си се влюбила, че искаш да се бориш за любовта си. Ама поне си отвори очите и виж ясно кой какъв е и в какви лайна си нагазила.
Като ще обичаш, приеми истината, че обичаш мухльо. Не плюй жена му и не идеализирай своята картинка. Бъди честна.
А като намериш сили да преглътнеш ИСТИНАТА, барем си зададеш въпроса: Струва ли си??

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d371c8ce7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като му е родила едно дете и край, цял живот трябва да са заедно. Ходила по доктори и преживяла какво ли не.... И какво толкова се е случило? Родила е едно дете. Това не означава, че връзката не се е изчерпала. Защо тя да напуска града? За да не пречи на някаква друга жена? Ами ти нищо не си и обещавала, авторке! Нито и дължиш нещо.
Тази връзка, няма да приключи, защото сте влюбени един в друг. Нормално е да сте привързани и няма как да промените това. Развода е 2 седмици и няма какво да му мислите. Единствените проблеми които може тя да ви създаде са скандали и интриги, нищо повече. Опитали сте вече да се разделите и не се е получило, това трябва да ви говори много. Сега е време да сте заедно.
сигурно и двамата сте вече крайно изнервени и уморени от това положение. Просто приемете фактите. ИСТИНАТА е, че края на брака е дошъл. Много ми е интересно, как ако се разделите изведнъж брака им ще се оправи? Изведнъж всичко ще бъде добре? Няма такова нещо. Скандалите и обидите ще продължават, тя няма да му прости и да забрави, ще ревнува, ще има истерии, ще ходи по болници, за да му докара чувство за вина, че той ч е докарал до това положение, сцени на ревност и какво ли още не. През това време той ще те търси и ще се опитва да е с теб по всякакъв начин. Докато не се разведе накрая. Нещата са стигнали до това положение, в което е по -достойно да се разведе, отколкото да продължи да крепи приключен брак

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 55b8ac3c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер №3 - само ако знаеш колко си права!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 27aa7b8b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това да не е някоя сапунка? Има много филми със същата история и всички свършват еднакво...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 58f9835805
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виж любовта е сляпа аз разбира до някъде неговата изневяра ама и ти къде си се набъркала не знам. Може ли ми кажи женен мъж а ти да му се буташ.
До колкото разбрах миналата година се скарваш с твоят бивш заради този сега искаш женеото ама няма да се откопчи.
Той е чехльо и си иска детето и жената забрави за тези неща.
Аз бях за изневярата ама какво опарих се излъгаха ме и сега ближа също рани.
Кротувам си кротко при моито пате и така по- добре с един от колкото с двама и да ке чуда какво става.
Остави го не си заслужава.
Ще си намериш друг мъж който ще те носи на ръце.
Но помни един мъж трябва да те знае от кръста на горе.
Евгения 32

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 58f9835805
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От Евгения размислих пак и виж какво ще ти кажа пробвайте няколко варианта и ще видите имали смисъл да сте заедно.
Но помни аз имах една приятелка която успя да разведе един мъж и и просле се ожени за същият мъж който го раведе и какво се случи след 15 години брак пак се разделиха и неините мечти разведеха се и те.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d371c8ce7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да се развежда, няма смисъл да се продължава по този начин. Любовта е сляпа наистина, но това е начин природата да ни събира. Никой не е сбъркал, когато е послушал сърцето си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker