Побъркана - съгласна съм дори да ме отвлече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Побъркана - съгласна съм дори да ме отвлече!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3363 пъти
Един мюсюлманин започна да ми пише, да ме ухажва, да ме сваля. Вече няколко месеца ме омайва със сладки приказки и обещания за розово бъдеще. Аз съм романтична натура по принцип, но не се връзвам на красиви думи. Поне българите, които са се опитвали да ме спечелят по този начин, не са постигали успех. Незнайно как, въпросният господин успя. Той знае кога какво да каже и да го каже по такъв начин, че да се почувствам специална, харесвана, поласкана, дори да повярвам.

Той знае, че съм още неопитна. Разликата в годините ни не е голяма - пет, но въпреки това той има повече опит. Това е така, защото аз досега не съм спала с момче. Имала съм гаджета, но само две, като с единия бяхме заедно, когато бяхме хлапета на 11-12 години и само се държахме за ръце и се гледахме тъпо. А с другия, с който бях по-късно, само сме се целували.

Човекът, с когото си кореспондирам, знае това и може би там е причината с такава лекота да ме омайва.
Няколко пъти ме повика при него, но му обясних, че трябва да уча. Той предложи да уча при него или да запиша задочно. Аз не отидох. Последния път, когато заговори за това, пак не се получи. Той разбра, че баща ми не е съгласен и не каза нищо. Около месец имах чувството, че ме отбягва. Опитвах се да си избия от главата мислите за него, но те бяха толкова натрапчиви, така досадни, че дори ми стана вяло, тъжно на моменти.

Ако по интернет можеше да се скрие, то по телефона винаги можех да го открия, но не се осмелявах да се обадя. Най-добрата ми приятелка ми взе телефона и го набра вместо мен. Той затвори, за да говорим на негова сметка, но аз отказах разговора. Бях си глътнала езика. Изчаках да минат 1-2 часа и му изпратих съобщение с извинение и обяснение, че лекцията тъкмо започвала, когато позвънил. Той тогава ми каза:, , Тъжен съм, че аз ти звъня, а ти не вдигаш. Не можах да чуя сладкия ти глас, а искам. ''. С една дума - държеше се както преди, сякаш не ме е отбягвал цял месец.

Междувременно използвах една изпитана хитрина - направих си хубави снимки и се постарах да ги види. Не знам дали това е помогнало, но поне при бившия ми винаги имаше ефект.
Той обича нощния живот и е ценител на женската красота, ако мога така да се изразя. За него е напълно нормално да ходи по жени, дори е обсъждал с мен други дали са хубави, но аз не му казвам нищо. Знам, че манталитетът му е такъв. Не искам да го променям, дори и да исках, нямаше да мога. Приемам го такъв, какъвто е. Съгласна съм да си има еднократни забежки, защото приемам, че така е възпитан, стига аз да бъда жената до него.

Знам, че ще ме проверява къде съм, с кого съм, че ще ме затвори в клетка едва ли не. Чела съм и, , Не без дъщеря ми''. Но това не ме притеснява. Дори и да ме контролита, щом съм с него, не е редно да съм с друг.
Имам намерение да уча задочно, да си намеря работа и да отида при него. В същото време усещам, че трябва да спра. Но това май е невъзможно...

В предишната ми връзка всички ме разубеждаваха да се откажа и казваха, че няма смисъл да продължавам да се боря, но аз не се спрях, докато не получих, каквото искам. Но този случай е малко по-различен. Сякаш съм луда, сякаш той ми е направил магия и не мога да се спра току-така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6c565a2b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно вече, кога ще спрете с тия турци?

"За него е напълно нормално да ходи по жени, дори е обсъждал с мен други дали са хубави, но аз не му казвам нищо. Знам, че манталитетът му е такъв. Не искам да го променям, дори и да исках, нямаше да мога...
Знам, че ще ме проверява къде съм, с кого съм, че ще ме затвори в клетка едва ли не. Чела съм и, , Не без дъщеря ми''. Но това не ме притеснява. "

Ако това не те притеснява, значи нещо не ти е наред в главата. Ако знаех на колко години си, сигурно щях да кажа същото по повод на факта, че не си спала с мъж, както и по повод на факта, че на онова на 11-12 години му викаш гадже. Ако не си на 13, разбира се...

Господи, колко мъка има по тоя свят... :х

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c2623c2171
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1-во ти самаказа, че е мюсюлманин, помисли добре тяхната религия, им позволява да се държат с жените като с парцал! Ти си решаваш!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8df5855fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Големи глупости... ти да не си на 15 казва ти 1-2 мили думи и айде съгласна си на всичко, ми извинявай ама що изобщо пишеш тука явно вече си решила да си съсипваш живота, аз нямам нищо против турците защото всички хора са различни и в останалите държави мислят българите за кви ли не, но не е вярно, поне не за всички, но след като е "ценител на женската красота" и мислиш че ще има забежки и че ще те държи под контрол еми явно е от тея дето са 1 век назад с времето и приемат, че жените нищо не са само деца да им раждат пък те ще правят квото искат. Съветвам те да го оставиш и да си намериш добро момче, което да те уважава, защото даже да се ожените и т. н. ще се държи с теб като парцал, като вещ и ще превърне живота ти в ад!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b07ad0bbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Внушаваш си, всичко е в главата ти. Намери си друг (реален) обект на желанията ти и ще ти мине. Обещавам ти.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ca0f67473c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, стига глупости! Представям си какво е било гаджето ти, с което само сте се целували и какви типове са те сваляли, след като този с няколко думи те е впечатлил. Да не би на снимките да изглежда като Ален Делон? Представи си ако наживо се окаже грозен и непривлекателен. Представи си, като постигне целта си, как би се отнасял с теб. Колкото и да си търпелива и всеотдайна, няма да издържиш. В един момент няма да си повече влюбена в него, но няма да можеш да се измъкнеш, няма да виждаш родителите ти, няма и родината си да видиш повече. Тоя дивак едва ли има виза, а сама няма да те пусне. Това е силно увлечение, но ти го виждаш такъв, какъвто се представя пред теб. Истинското му лице няма да ти хареса. Има и турци със съвременно мислене, макар да са малко, но този не е от тях. Не се занимавай повече с него. Наистина си побъркана. Хубаво е, че се осъзнаваш и не е късно да се поправиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker