Жените какво искат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените какво искат?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4157 пъти
Проблеми имам, но в този пост бих искал да направим по-скоро една дискусия.

Смятам всички мъже тук, ще се съгласят с мен ако кажа че за да задържим една жена, трябва да се отнасяме с нея като с парцал. Тогава тя сама идва при мъжа и му пада в краката.
А когато един мъж се държи добре и по кавалерски те му се присмиват и даже на сериозно не го вземат.

Има ли жени, които отвръщат по същия начин на мъжа си, който им сваля звезди?
Има ли такива, които наистина оценяват това което мъжа прави за тях и отвръщат на вниманието му, което той им дава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: a0dc8604da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвах по твоя начин да се опитвам да съм перфектен и след една година връзка ме зарязаха. Сега я карам по начина да не ми пука много много какво искат и какво си мислят и повярвай ми доста повече ми върви с жените.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b9fb712f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти май си попаднал на парцал/и ;) една истинска жена винаги ще оцени това което правиш за нея. Щом не го оценя проблемът е нейн. Не мисля, че трябва да си променяш отношението към жените само заради няколко селянки, които не знаят какво искат.

flawless

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3aac0674f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това, че за да задържите дадена жена трябва да се държите с нея като працал е пълна простотия, отделен е въпроса, ако въпросният е фрашкан с пари, а жената цели едниствено финансово благополучие в такъв случай би могла да го изтърпи, но никоя друга нормална не би, или поне аз не бих, а това, че се държат кавалерски аз поне не съм срещала такъв всички са едни бройкаджии мислещи с долната си глава, а жените с горната. За тях в днешно време най важни са парите като цяло любовта вече вземам да си мисля че я няма. Според мен всяка една нормално мислеща жена би оценила, ако има такъв човек до себе си който да им сваля звезди ида се грижи за него и да тя също би се грижила за него, естествено хората са различни и най вероятно има такива който не биха го оценили по принцип казват, че едва когато загубиш нещо или някого го оценяваш може би наистина е така

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 86df204c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aз не смятам че е правилно един мъж да се отнася с жена
"като с парцал". Грубостта не е признак за мъжественост, а за слабохаректерност. Защото само един слабохарактерен "мъж", няма да намери начин да стигне до сърцето на една жена, а би вложил сила и грубост, мислейки си че така ще направи повече, отколкото ако вложи разбиране и чувства! ... Това мисля аз! :)

Имаше друга тема "Ще ви кажа какво искат жените от един мъж" в която съм дал мнение по един от първостепенните въпроси какво е да си мъж! А не само да си мислиш, че си мъж! А да си "мъж"!!!

И е хубаво да не слагаш всички жени на едно място! Защо ли? Ами ти как мислиш? Дали всички жени биха се върнали и задържали дълго при мъж който ги тъпче, унижава и грубее с тях. Това авторе, са само жените които имат много ниско самочувствие, и мнение за себе си, които лесно се предават, и са понесли много разочарования, затова и биха изтърпели мъж който да ги третира по този отвратителен начин. Но я опитай такова отношение към една жена, която е стреми в живота, и има уважение към себе си, да видиш какво ще стане, ще изядеш на бързо по един шамар и ще бъдеш зарязан! ...

Кой знае, на какви жени си случвал, но ха, определно не са били жените който биха те сложили на място, ако се държиш неучтиво! ... Както живееш, такива и хора ще срещаш :) в случая и такива жени! Виж, на ясно съм, че едва ли го казваш, само защото ти се държиш така. А просто си се нагледал на жени които не са ти обръщали внимание, не са те забелязвали, или ако се е случило нещо между тях и теб, в някой момент са се отдалечвали от теб, и всичко е приключвало.

Никоя уважаваща себе си жена с характер и свое мнение, няма да иска мъж да се отнася с нея като с нищожество, нито би изтърпяла такъв. Замисли се! А и за да го осъзнаеш, постави се на тяхно място! на теб би ли ти харесало, някой да се държи с теб като с нищожество, да те прави на нищо, и да смалява самочувствието ти! Как щеше да се чувстваш? Хъм, помисли внимателно? Нямаше да ти е добре! Просто понякога жените нямащи силна воля, нямат избор, и не могат да се спасят от силната воля на другия, който цели да пречупи тяхната, а не че им харесва, а че им се иска да останат при грубиянина! ...

При някой е страх да не останат сами! И затова се примиряват с обстоятелствата, но не мисли че не искат да бъдат с по-добър :)

А жените който се отвръщават от мъже които им свалят звезди, го правят, или защото за тях това им се струва неествено и престорено, или като клише - защото са жени, и като такива, са срещали много, многооо други мъже който са им сваляли звезди. В един момент сигурно им умръзва и не искат думи, а дела, а действия! Е, има и друг тип, които виждат в такива мъже, мъже които искат сериозни отношения и връзка, а примерно не се чувстват готови за тях, а искат напоследък често срещаната обикнвенна и неангажираща, нито "ненатоварваща" с чувства връзка!

Не се заблуждавай :) има много жени, които се стремят
към възпитани, внимателни, чувствителни и можещи да поемат отговорности мъже. Мъже които знаят как да се отнасят с една жена, и как да я карат да се чувства добре, обичана и желана! ... :) И една част от тях, имат такива стремежи, защото вече са препатили с другия тип мъже, дето се отнасят с тях като с парцал. А другите просто имат характер и душеност които ги влекат към по внимателните.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 694ae5d0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Естествено, че има. Но ако не им допада човекът, ако ще не звезди, ами луната да им сваля, нещата няма да се подредят в негова полза. Не е само въпрос на отношение, има ужасно много фактори. Еднакво глупаво е както да се връзват на някой, който се държи зле с тях, така и да се връзват на някой, който само им говори мили думички. Само с добро отношение няма как да се спечели една жена, ако няма привличане.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1f015338ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   ако някой мъж се държи просташки с мен въобще не се занимавам с него.. харесвам добри и възпитани хора..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f66d6869d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За да ти върви с жените преди всичко трябва да умееш да правиш комплименти, да излъчваш мъжество, да си убеден в себе си. Това се харесва от жените. Когато вече си сепчелил въпросната дама, проблемът остава в това да задъжиш вниманието и, едва сега можеш да си позволяваш от време на време да я кастриш, да се държиш леко дръпнато и не винаги да си на разположение, но това разбира се да си остане в рамките на стратегията за поддържане на чувствата, започнеш ли наистина да се държиш зле, нещата се провалят...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aa86fbb1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много са ми смешни такива теми. От казаното от автора излиза, че търси нчкакъв механизъм, тоест вид държание, което да привлича жените. Ти или си такъв човек или не си. Ако не се държиш добре по принцип и се преструваш на добър пред някоя жена, това се усеща. Затова не ти върви, защото се преструваш. Защото не казваш като нещо те дразни, а се правиш на добър. Колкото и да е изтъркано - бъди себе си, за да срещаш хора, които са за теб. От преструвки полза няма.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f81c78a32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Зависи на каква възраст си и на каква възраст е момичето/ жената... По-младите жени търсят лошите момчета, както казваш ти, тези, които седържат с тях като парцали (звучи отвратително, и между другото е вярно и в двете посоки. Когато аз се държах зле с момчето, той тичаше след мен, когато бях партньорката, обичащата и ранимата, ме изоставиха). Зрелите жени обикновенно търсят партньор, с когото да създадат семейство, значи мъж, който да се отнася добре с тях.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 09fb805159
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до winterfire:

Човече, не се обиждай, но като чета мненията ти, не мога да повярвам, че си момче. Може би си навътре в женската психология, не знам. Вече започнах да разпознавам коментарите ти, без да съм видял подписа ти даже(защото постовете ти са дълги).

И все пак звучиш малко гейско. Не говоря за конкретния случай, а по-принцип. Сега ще ме скастрят за коментара ми, но не го приемай навътре. Просто казвам какво мисля.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dcc53b28d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако се държиш с мен като кавалер няма да ти се смея, но ако се държи като простак ще изядеш един-два чадъра....

Morena

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c1b57112ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен ти си отчаян от несподелена любов или скорошна раздяла. Има такива жени, които са неблагодарни, които са с теб само заради парите или друго качество, но не и заради любовта. Малко сме жените на които не им пука за всичко това.. Ако една жена е истински влюбена в теб, то тя ще оцени и най-малкият жест.. Моя съвет е да се пазиш от използвачки, за да не съжаляваш..
Мери

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 02b56d5e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До номер 10

Извинявай, но кой си ти случайно? Че можеш да казваш кой
какъв е и да даваш нарицателни!!! :)) Не те ли е срам, нито ме познаваш, нито си ме виждал, нито нищо! Твойто е чисто предрасъдство което граничи с глупостта, затова имаш мозък, да мислиш преди да говориш, или пишеш! На днешно време, главите служат само за една завършеност на тялото :)

Не можел да повярва, гледай, гледай ти... Кое не е за
вярване... Значи за теб един мъж, трябва да е идиот, да не
разбира жените, да мисли за мускули, повърхностни неща и секс, да зачита само себе си, за да е мъж. Зловещо си в заблуда! Просто никога не си срещал човек като мен :)

Впрочем, за аудиторията и теб, ще кажа че съм си напълно и нормално сексуален, и освен това изглеждам доста мъжествено :) Който ме види, няма как да ме сбърка с момиче :D Но ето че от мненията ми, не можеш да разпознеш. Не е случайно, отделял съм много време да изучавам хората и техните избори и решения и желания, като и какво ги подтиква към действия, без значение дали е за жена или мъж. Освен това, разбирам от психология, невербалн комуникция и нлп, та не падам от някоя далечна галактика! То и аз мога да се държа като онези мъже, дето се държат като кретени с жените, но какъв е смисъла, а?

Да и навътре в женската психология да съм, теб какво те бърка? Аз мога да се поставам на мястото на другите, да поглеждам преносно казано през очите им, така мога да разбирам хората, така мога да разбирам и жените! ... Колко изненадващо и удивително е за някой че мъж, може да разбира жените, или да защитава техните позиций. Аз съм за равенството, и не харесвам дискриминацийте, или принизяванията между половете! ... Не се разбра какъв е смисъла на мнението ти, дори не е по темата!!! А представи си както какъв ни се показваш с мнението си.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 02b56d5e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Забелязах че някой веднага се намери да даде нисък вот на мнението ми номер 4 :) Не че ми пука, хич не ми и пука! Но призовавам гласувалия, да не се крие зад гласа си като някой страхливец! Защото само страхливците избират на место да кажат направо какво и защо, да кажат не и да избягат.

Та призовавам те който или която и да си ти дал/а ниския вот, да се появиш и те умолявам да ми кажеш какво не ти харесва, с какво не си съгласен/на с мнението ми. Кажи или те е страх, че хоратата ще видят че само предрасъдстваш!!! Аман от злоба по тоя свят. Съзнаваш ли че щом не си съгласен! Значи за теб е правилно да тъпчеш жените и да пречупваш волята им като за теб това е което жените искат!!! Е, аз ти очаквам мнението, и с радост ще те прочета ;) Ако имаш смелост да се покажеш!

Имам предположения че ти си автора на "Ще ви кажа какво искат жените от един мъж" и за теб всичко е лично!!! Би било смешно :) Или си някой друг който не му хареса да се изписват неща включващи морал и истини. Защото ако не са истини, ще се съглася с теб стига да се покажеш и кажеш какво не ти харесва, но дадеш обоснование!


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 057368b88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Да, за съжаление аз съм от тези жени, които винаги се влюбват в неподходящия. Под неподходящ визирам онези сърцеразбивачи, отворени музикантчета, за които важи с пълна сила мотото Секс, Наркотици и Рок енд ролл.
Винаги съм уважавала мъжете, които са кавалери, които са интелигентни, възпитани, внимателни, умни... но никога не съм се влюбвала в такъв по ирония на съдбата. Възхищавам се на такива мъже, бих искала някой ден да се влюбя в точно такъв тип мъж, и любовта ми да е споделена, но уви.... винаги се влюбвам в този, който не трябва и после рева години наред за него.
Момичета, не бъдете глупачки като мен! Вярно е, че любовта не пита, но, ако все още имате достойнство не позволявайте да ви използват и да се държат с вас като с боклуци!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 09fb805159
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   №10

до winterfire:

Извинявай, човече, не исках да те обидя. И аз съм против дискриминацията и неравенството между половете. Далеч не съм някакъв грубиянин и въобще не съм маниак на тема мускули. Твоите постове са едни от най-полезните в този сайт. Имаш характерен стил на писане и се различаваш от другите коментари, не виждам нищо обидно в това. Бях малко краен в първото си мнение, но просто наистина не съм срещал човек като теб. Радвам се, че има и хора с по-различно и правилно мислене от тълпата, продължавай в същия дух!

Извинявам се пак!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8e47e74c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 16

Споко ;) Не съм ти се обидил! Хаха :D може да се каже че съм свикнал с критики, и прибързани думи... Кръстосвал съм шпагата с не един, та вече ми е все тая. Но все пак благодаря за извинението :) Смисъл знам си аз, че не всеки ще ме разбере и прецени добре, защото не всеки е случвал на човек като мен :) Не, не се опитвам преднамерено да бъда различен, но не мога да бъда като всички! Виждам нещата които не са правилно, виждам къде грешат другите, и се старая да не повтарям техните грешки.

Преди време, изтече много вода от тогава, лесно се засягах, и малко ми бе нужно да се обидя и да си разваля настроението за дни наред :) Но сега съм непроницаем за обиди и негативности!... Идва ден когато израстваш над тези неща, и си казваш, че който те разбере разберете, който не, за него си е!... Светът е достатъчно изопачен и пълен с неща който могат да те обидят и ядосат, защо тогава да се ядосваме за щяло и нещяло?!... :)

Може би леко се издразних, но знам, че случва да кажем нещо, а да го кажем не по правилния начин.

Друго което виждам, е че повечето влизат в сайта, като вид терапия и отмора от деня си. Пишат мнения, но не се замислят много! Лошото е че после друг ще прочете мненията, някой на който са му нужни и ще си извади глобални заключения за всички, на базата на няколко мнения! Не е за вярване, но така става. Информацията влиае, и ако е предрасъдна влиае негативно!

А по отношение на женската психология :) освен каквото казах като интереси, имам и сестра която буквално израства пред очите ми, та си имам голяма представа, а имам и много наблюдения от момичета които познавам.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2d1b26136e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   ...Има едно златно правило - дръж се така както искат да се държат с теб...
Ти избираш дали начина :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8746b470e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Автора е:

Ихаааа, каква бурна дискусия е станала. А аз не бях влизал от 3-4 дни.

Според мен най-полезните постове са 1, 7, 9 и най вече 15
Първо обаче да кажа на Но8, че е много далеч от истината. Цял живот съм се държал като кавалер. И винаги са бягали от мен. Може би с изключеине на един път. Последното ми сериозно гадже.
Не търся механизъм. Знам много добре че има много различни жени. Търся надежда обаче. Защото ако така наистина сме тръгнали ВСИЧКИ, не сме за никъде...

Гледам доста момичета които са толкова добри, могат да обичат истински и се влачат подир разни нещастници. Всички сме свидетели. Даже знам за една двойка, където момчето беше пребил момичето и я наврял в една кофа за буклук и тя продължава да го търси. Виждал съм и момче да бие момиче на средата на улицата и да я рита в главата. После сигурно пак го е потърсила. Случаите са безброй.

Но9 - има смисъл в което казваш. И аз на това съм бил свидетел. Когато една жена си мисли за семейство, мисли по-трезво и НЕ тръгва след някакви емоционални типове, както от поста на Но15 - музиканти.

Но7. харесва ми като казваш стратегия. Ама думата е неподходяща. Но тук започваме да играем игри. Човек или е някой или не е. Не мога да си представя да съм с момиче, с което да ПЛАНУВАМ как да се държа. Нелепо е. Иначе модела е правилен да.

Но15 Мила, съчувствам ти най искрено. Аз пък съм мъж, който е уравновесен, не толкова емоционален, кавалер. Дори след години връзка продължавам да обличам палтото на жената до мен и да й отварям вратата. Давам много. Всичко. Готвя вкъщи аз. Не пия и не пуша. Грижа се за тялото си. Дохода ми е над средния за страната. И всички жени които са били с мен(които не са много, между другото) ми се подиграват. Та за това е поста ми тук. Някак не разбирам. Аз ли се влюбвам в утрепки? От 14 години съм така.
Другата причина за поста е както Но1 каза, вече почвам да се дърпам и да се променям. Започвам да не им обръщам внимание и о, чудо. Изглежда има ефект... от 1-2 месеца насам започнаха да ме заглеждат. Определно мисля да остана така, да им тегля една майна на всички и да гледам гъза си. Благодаря ти Но1. явно трябва да сме лошите, щото вече аз се изхабих.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 749f1ed578
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До автора

Интересно ми е, какво мислиш за мойто мнение и виждане?
:) Защото мненията който посочваш като най-полезни, това което съдържат, го има и в моето мнение. И при факта че нищо не казваш за мнението ми, си правя заключение, че имаш някаква предубеденост! И харесваш това което е по сегашното то чувство! ...

И ако не търсиш механизъм, въниква големия въпрос, тогава защо питаш? ;) Търсиш надежда, ееее, как очакваш да я откриеш тук? Надеждата е не в някакво заседнало състояние, а в действията, в динамиката! Имаш проблем който самия ти не забелязваш, явно не правиш добро впечаление, или изглеждаш прекалено отекчителен :)

Сам не се ли сещаш, че проблемът ти ще се реши с повече практика, повече общуване с жените. Колкото повече срещи имаш, ще установиш подходящия начин и подход! Но те уверявам, че откажеш ли се от да бъдеш себе си, след като пишеш че досега си се държал кавалерски, тоест възпитано, и внимателно, ще направиш голяма грешка. Кое те кара да мислиш, че ако се държиш, нахакано и нахално, ще спечелиш повече внимание, от колкото по нормания си начин? Ммм... :)


"Гледам доста момичета които са толкова добри, могат да
обичат истински и се влачат подир разни нещастници. "

Не знам на колко години си, ама не ми се струва да си много голям :) Знаеш ли, преди мислех по същия начин, гледах как много красиви и добри момичета, тръгват с по- наперените, по-показните! Ама представите ми се промениха :) Някога задавал ли си си въпроса, защо постъпват така? Защо тях, а не теб? Не е ли очевидно, те са по-смели, а ти би чакал и не би рискувал, не би направил намек с който да и покажеш, че те привличат. Не би се пресегнал към нея, на някоя от срещите, за да предизвикаш сближаване. Не ти би чакал, ти би гледал и очаквал. А там ти е грешката! Но двойно по-голяма е че ако станеш груб и непукист. Ооо.. да... ще ти вържат някой момичета, но няма да са твоя тип, няма да искат нещо различно от теб, от може би тривиалния секс! ... Ще срещаш жени който просто няма да за теб! И дори няма да си ти, а ще играеш една роля :)

"явно трябва да сме лошите, щото вече аз се изхабих. "

Пропаднал си в душевна дупка :) Когато излезеш на светло, ще видиш че мислите ти не са в правилната насока! ... Какво очакваш, дошъл си тук за да напишеш какво искат жените с мисълта че искат да се държим грубо с тях, и това което търсиш тук е някой да ти каже че грубостта е правилна и да се почувстваш осенен от просветление че това е начина. Колко мъже са минали през твоя път, и са имали същите мисли като теб! Били са всякакви, и грубияни, и пак нищо хубаво не ги е спохождало, докато не са спрели да се оплакват и не са станали по уверени в себе си! Приеми факта, че няма как да си допаднеш с всяка една жена, и явно си случвал на твърде различи от теб! Който просто не са били на твойта вълна. Ама и твойто държание не им е привлякло с нищо вниманието! Не си усмял да ги очароваш с нещо от себе си :)


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 777f9fa836
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   No21. Теб нарочно не те коментирам. Търде много говориш(голям психолог се извъди), заяждаш се с хората и общо взето обиждаш, без дори да познаваш хората тук.
Факта че си просиш коментар върху твоите постове, говори за комплекси.
"Който е жаден за похвали е беден на успехи".
Нямам повече какво да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 057368b88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Пак съм номер 15, Авторе, определено трябва да си малко лошичък :P ще видиш как всички ще тръгнат подир тебе хехе. Е не казвам да си зъл, сърцеразбивач, но пооо резервирано се дръж в началото, жените не обичат лесните и възпитани мъже явно. Колкото по-зъл и гаден е толкова по-бързо се влюбваме в него... нямам представа защо е така. Та... абе не бъди някой грубиян, просто се дръж леко резервирано. Ако усетиш, че от другата страна те харесва, малко по-малко сваляй преградките между вас :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 05362aaf2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До автора (номер 22)

Кажи му с какво съм обидил хората които не познавам? Като знаеш да казваш големи неща, ще знаеш и да казваш защо? А не да се правиш на интересен!!! :) Не разбра ли, че ми е все тая, какво мислиш по мой адрес ;) Попитах те най-нормално и човешки, какво мислиш не за мен умнико, а за съдържанието на мнението ми, защото виждам че ти не затвърждаваш нищо!!! Ти искаш да чувсваш от другите само каквото на теб ти харесва - това е предрасъдство и предубеденост! И ха... като не съм използвал нито една нецензурна дума, или нещо с което да подценя твоя интелект, или същност значи не съм те обидил, а ти просто си се засегнал от мненията ми, защото истината те засяга ;D

Търде много ли, ами ти като не можеш, говори си малко и то все изхождайки от личните си подбуди :) не си прося коментар, зададох ти въпроса, за да ти чуя мнението и да разбера дали ще можеш изобщо да се справиш, или ще продължиш да се луташ из невъзможността и липсата си.

Познай какво! И без отговора ти, разбрах че дълго ще продължиш в същия дух и ще получаваш откази докато не ти уври главата :) Така е, човек както бе казал някой се учи само от собсвения си опит, като станеш студен и груб, какъвто сам искаш да станеш, и пак продължиш да си блъскаш главата, накрая сам ще излезеш от блатото в което си затънал :)

Не съм жаден за нищо :) Не търсех похвала от теб!!! Но на теб така ти се струва, защото ти се нуждаеш някой да те похвали и окуражи в това да бъдеш грубиянин, си мислиш че и другите мъже са като теб и търсят похвали :) Няма как това че искам да чуя твойто мнение, да е комплек, особено след не търся признание! Комплес, е ако страдаш от малоценност, сремеж към власт и успехи, или предрасъдъцим които а на базата на твойте емоций или негативности! А ти, продължавай да изтъкваш егото си, и виж до каде ще пракираш, и дали няма да е на същото място където си и сега :) Ето и от мен, "в страната на слепите, и едноокия е цар" ;), "лудостта и залудата, ходи по хората, а не по-животните"...

Не отговори на нито един въпрос от предишното ми мнение, знаеш че е така, но се правиш на ударен :) За теб си е, не е за мен :)

До 23

Съгласен съм с мнението ти :) Малко по-резервирано винаги е по-добре, но не прекалено! Лошото е, че автора ще възприеме мнението ти, като все едно му казваш, бъди груб и непоправимо студен!

И авторе не забравяй какво ти е каза още номер 23 в мнение 15

"Момичета, не бъдете глупачки като мен! Вярно е, че любовта не пита, но, ако все още имате достойнство не позволявайте да ви използват и да се държат с вас като с боклуци! "

За твое добро го казвам авторе :) Ама ти си мини по-трънливия път и сам ще го разбереш! ...


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 48b5ad976f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Можеш да ПРИВЛЕЧЕШ жена, като се държиш с нея като с парцал. За да я ЗАДЪРЖИШ, трябва да се държиш с нея с уважение. Не подмазвачески, дори не и кавалерски, в никакъв случай не угоднически, просто с уважение и респект, нищо повече.

Кубрат

П. П. Лола е права дотолкова, доколкото при младите момичета първо връзките рядко са достатъчно дълги, че изобщо да стигнат до фазата с уважението, така че остава само парцала, и второ че голяма част от тях сами не знаят какво искат - а такъв човек наистина е парцал.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4c7421df14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Човек се влюбва несподелено и се забърква в неподходящи връзки, когато подсъзнателно смята, че не заслужава да е щастлив и обичан. Никакви други рецепти не вършат работа, освен човек да заобича истински себе си, да проумее, че заслужава да бъде щастлив. Тогава любовта сама ще го намери. :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e077551b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   През мене са минали много връзки, някои от тях успешни.. други не толко и в крайна сметка разбрах едно. Жените се отвращават най-много от това да ги третират като парцали.. да се държиш толко мило, че чак да си досаден също не е много "привличащо". Понякога изглежда, че една жена обича да я прават на боклук, защото седи при това момче, НО тя явно все още има надеждата, че този човек ще се промени. Най - добре е да показваш на една жена, че я обичаш и че я уважаваш, може да не отвърне със същото отношение ако се държиш като "мъжка путка", но на уважението ще ти отвърне на 100% :)! Ако я обичаш прави за нея всички онези малки НЕматериални жестове, които се наричат просто ЛЮБОВ, защото не се знае колко време ви е писано да сте заедно, а и никое добро не остава неоценено :).

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a02a69ea31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До 26


Правилно казваш, ама какво трябва да се разбира под "човек да заобича истински себе си" звучи някак егоистично. Ако заобичаш истински себе си, как ще ти остане място в сърцето за друг :))

Съгласен, че човек е добре да се харесва, за не се превръща в изтривалка на всички, за тяхните недомислици и несигурни капризи!... Но да се харесваш, а да се обичаш, отива към ту самовлюбеност :D И ако е буквално, да се обичаш, си е чист нарцисизъм. Като да си влюбен в образа си. Ооо... има такива хора, и те винаги са си и сами достатъчни, като не им пука и лесно нараняват другите!!! Не е правилно.

"да проумее, че заслужава да бъде щастлив." Да, ето тук съм абсолютно и напълно съгласен.

Любовта ни намира, когато сме съзрели за да разберем какво е любов! Защото само тогава е възможна да се случи. През останалото време, може да срещаш много отворени шансове, но дори да не ги забележиш. А според мен, истинската любов е тази която когато се появи, се чувстваме, сякаш сме се събудили от дълъг и неприятен сън, за да видим че живота е много по-красив но реален сън.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 дни
hash: 3ffadf43c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   ''~winterfire~

Човече... чел съм много твои постове и разбрах едно.... ти не умееш да приемаш критика... ти си просто един нарцис, който иска постоянно одобрение върху това което мисли/прави....
Следиш винаги това, което е напиано след теб.... да не би някой да каже нещо по различно... нещо което не е като твоето мислене... та за бога... ти дори следиш, кои ти е дал по малко звездички... и казваш че си надраснал това да се ядосваш за глупости или както го нарече там.... не приятелю... нищо не си надраснал... научи се да уваваш чуждото мнение.... както ти искаш а уважават твоето... помиси си ;)

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: dacb561a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Какво искат жените е супер относително, не обичам генерализациите и затова не поставям жените под общ знаменател. Свестни жени има, просто са по-малко и се срещат по-трудно. Това с лошото държание важи за кифлите и фолкаджийките, чиято единствена цел е петък/събота да отидат полуголи в чалготеката, да друсат кючеци и да забият поредния селски бек, гледащ лошо от сепарето. Доста често грешката си е в нас мъжете, понеже всяко второ по-симпатично момиче считаме за свястна, без изобщо да я познаваме. Класическите кифли си личат отдалеч, но има и много други, които с нищо не подсказват за какво става въпрос. Доста такива познавам и по доста съм се лъгал. Въпросът е, след като си изпатиш 1-2 пъти поне малко да си научиш урока. Не, че не е възможно пак да се излъжеш, но поне става по-трудно. Няма как примерно приятелката ти нито да работи, нито да учи, да няма цели в живота, нито интереси, да виси по цял ден по кафетата и ти да очакваш нещо сериозно от нея. В тази връзка, наскоро един приятел ми се похвали, че срещнал сериозно момиче, обяснявайки ми в същото време как легнал с нея още на първата среща, а на втората тя му поискала да й плати сметката за телефона, която била над 200 лева. Добре, че точно тогава нямаше пари, защото иначе съм сигурен, че щеше да плати всичко, без дори да се замисли. Естествено трета среща не последва, явно някой друг балама го изпревари. Подобни примери колкото искаш. Така, че между "жени" и жени има огромна разлика.

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: dacb561a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   "Гледам доста момичета които са толкова добри, могат да обичат истински и се влачат подир разни нещастници. Всички сме свидетели. Даже знам за една двойка, където момчето беше пребил момичето и я наврял в една кофа за буклук и тя продължава да го търси. Виждал съм и момче да бие момиче на средата на улицата и да я рита в главата. После сигурно пак го е потърсила. Случаите са безброй."

Силно се съмнявам, че повечето подобни момичета са супер добрички. Преди доста години ми се случи подобна история. Бях на 19 и в компанията ни се появи едно момиче, приятелка на друга наша приятелка. Отначало не й обръщах внимание, но постепенно започнах да я харесвам и то главно понеже, незнайно защо сметнах, че е много добричка. В същото време обаче тя се хвана с един циганин, който я нашамари публично пред тях и когато всички си мислехме, че това е краят, те станаха истински гаджета! Известно време след това продължих да я виждам, осъзнавайки колко погрешна представа съм имал за нея. Както и да е, скоро всеки си пое по пътя и в продължение на 10 години и повече години, не бях чувал почти нищо за нея. Наскоро обаче един общ приятел от старата компания поднови контакт с нея и няколко пъти се засякохме на събирания. Еми, какво да кажа, момичето не беше мръднало и грам интелектуално от времето, когато я познавах. Ако тогава приемем, че е била малка ( беше на около 15 ) и е било от възрастта, то сега е на 27!!! Та така относно добричките момиченца. Това, че някоя симпатична мацка ни се усмихва в квартала и изглежда тиха, изобщо не значи, че е добричка, свястна и т.н. Мога да дам още доста примери с хора, които лично познавам, но мисля че и това е достатъчно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker