Любовник на семейна жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107884)
 Любов и изневяра (25917)
 Секс и интимност (12688)
 Тинейджърски (21067)
 Семейство (5514)
 Здраве (8590)
 Спорт и красота (4439)
 На работното място (2553)
 Образование (6688)
 В чужбина (1437)
 Наркотици и алкохол (1006)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1578)
 Други (15495)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовник на семейна жена
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 11594 пъти
Виждам - хапливостта на много от КРИТИКУВАЩИТЕ.

Та дано не бъда оплют безсърдечно и аз.
По въпроса директно:

Сам мъж съм, не ангажиран и имам 3-годишна връзка със семейна прекрасна жена, която е сама с мъжа си.
Тя сама ме откри преди време и направи така, че нашата връзка съществува и до днес... но, както всяка връзка търпи промяна в дадени аспекти - чувства, мисли, секс, опознаване, желания и мисли за утрешният ден... така и при нашата връзка има по малко от всичко и по много от Любовта и Обичтта.

Моите чувства са категорично силни и не угасващи толкова време към нея, Обикнах я безумно и го показвам по всички възможни начини - включително и словестно... защото според мен, е много красиво и необходимо жената да бъде галена и с думи... искрено.

Сега - за НЕЯ... и проблемът / ако е такъв или аз нещо бъркам/

Връзката ни е от 3-години, толерантен съм към завареното и положение, че тя е семейна. Пазя я и се опитвам всячески да е спокойна в този триъгълник, без да предизвиквам насилствено развитие на естественият ход на нашите отношения.

Комуникацията между нас е завидна чрез постоянните красиви диалози в общуването ни... имаме силно духовно и Сексуално общение.
Взаимно сме си признали отдавна - чувствата един към друг и това, че сме се Обикнали много и, че не можем един без друг... това го казвам и аз - и тя също.

Доста често през този 3-годишен съвместен триъгълник разговаряме за е евентуално съвместно съжителство между нас със нея... и сега също.
НО - тази жена изпитва страхове от промяна на досегашният си статут и начин на живот... добре устроен дом на удобно за нея место като инфраструктура, работа и всичко останало.
МЪЖЪТ И... човек който през дългият им брак и е подарил само 2-3 пъти цвете с повод / аз го правя постоянно без поводи - природата ми е романтична /, не ходи с нея по културни мероприятия - аз го замествам :-), и не се интересува с кого си Чати - по Скайп вечер до късно.

Пуска я сама да ходи на почивки, без да взима под внимание, че жена му е хубава и привлекателна и със сигурност тези няколко дни на почивката - едва ли ще е самичка... логично е да се замисли - НО?
Не се интересува и защо регулярно закъснява през делниците след работа... тя си намира оправдания по женски - шопинг, фризури, козметика, Сауна и не знам какво си - все удобни варианти... за да има време и за мен... за нас.

Дава ми доста аванси и надежди, говори открито, че някой ден не се знае как СЪДБАТА ще се намеси и ще пренареди нащата така, че е напълно възможно след разкриване на - триъгълника ни от мъжа и... да се съберем - бързо, бързо заедно. Защото не се знае каква ще бъде неговата реакция като човек... може да изпадне в състояние на силна ревност/оправдано/ - въпреки тъпото си безразличие и незаинтересованост, мъжественост и спокойствие което демонстрира/ явно приема жена си за даденост/ и да поиска незабавна раздяла, и това да бъде - активаторът който да и даде - СМЕЛОСТТА за да направи крачката към мен, защото тя сама признава, че няма тази смелост / до момента /сама да придизвика - развитие в това отношение... страхува се от разкриването и последващият разговор - който е неизбежен... и знае, че това ще стане рано
или късно.

Тя казва, че се готви психически за този момент когато ще бъдем все някога разкрити и, че фактът, че аз ще застана до нея и ще отстоя любовта си без да я предам... и вдъхва сила и увереност.
Думите и са следните:

Нека да оставим нещата на естественият им ход на развитие в нашият любовен - триъгълник, Съдбата ще се намеси в даден момент и тогава така или иначе ще се стигне до вземане на решение... решение което може да ни събере докато дишаме, защото тя е наясно, че след разкриването ни - нещата във и без това ФАЛШИВИЯТ им Брак, няма никога да са същите.
Тя поради страховете си се опитва да играе ролята на - ПРИМЕРНАТА СЪПРУГА.

ДА, и на нея и е УГОДНО... в момента това положение... мъжът и не се интересува от нищо и не я закача, тя си прави каквото иска и разполага и с мен... аз неангажиран и на разположение по всяко време - влюбен от толкова дълго време, обичащ я до полуда, чакащ я, толерантен... но все по нещастен и самотен. Тя знае тези мои състояния, че ми липсва, че искам да сме заедно като двойка съвместно живеещи - готов съм веднага да се оженя за нея, признава, че е най обичаната жена в мое лице и досега от никого не е получила толкова обич... и само това казва... когато му дойде времето, всичко ще се нареди според ситуацията и е напълно възможно вече да бъдем заедно в живота.

Е... уморих се да - чакам, в самотата - която ми налага този триъгълник е ужасно - и страдам.
Искам да съм до нея и да и дам щастието което е търсила толкова време, редом със фалшивият си брак.
Аз трябва да я деля и със мъжа и / тя отчита тази тежест за мен /... вечер е при него, хранят се заедно а аз сам, по празниците също съм сам без нея, не общуват вечерното време много, много духовно, Сексуално се налага когато няма накъде да си изпълни - ДЪЛГЪТ, макар да се опитва да бяга от секса с него... тежко, много тежко ми е понякога... не знам какво вече да си мисля.
МОЛЯ... ако може кажете нещо добронамерено и като съвет и ваше мнение от сърце... от УПРЕЦИ ми се гади а и никому не помагат... злобо-думие... не би направило добро на никого.
БЛАГОДАРЯ ВИ - ПРЕДВАРИТЕЛНО.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-65 от 65

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 37d46f5fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   От АВТОРЪТ...
До номер - 50
НЕ... не е точно така - загубена кауза.
Тя дори днес го повтори многократно да не се отказвам от търпението си и, че всичко е въпрос на още мъничко време за да се стигне до развръзка... тя го казва в прав текст... тоест, аз направих точно така... попитах какво ще правим в същност с връзката ни... защото аз се измъчвам всеки миг.
Тя знае това и ме подкрепя и ми даде да разбера, че в крайна сметка ще сме заедно... само да не се поддовам на лоши помисли и да проявя мъничко търпение.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
До номер - 51
ДА... права си, и думите са важни но и онова което се прави всячески.
А тази жена прави - мнооооог неща в наша обща полза... виждам непрекъсната промяна и то положителна.
ВРЪЗКАТА НИ... Еееее - нормално е да не е това което трябва да е.
НО... наистина има ситуации в които не можеш да изнасилиш - нещата... абсурдно е.
ИЗБОРЪТ И... там е работата, че в същност тя не го е направила и с всеки изминал ден все повече ми дава да разбера, че не се знае в кой момент ще се пренаредят нещата в триъгълника ни... дава категорично доказатлество, че в един момент ще се случи и събирането ни - вероятно.
ИНТУИЦИЯТА ми подсказва - да поизчакам... след като тя самата казва, че ще се решат нещата може би - изведнъж и то стремително... процесът на умиране в този техен - брак е на привършване и тя самата го казва, че всичко е замряло при тях... само да имам мъничкото търпенийце да изчакам подходящият момент удобен за развръзка...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6277519130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   ... 19 съм, незнам кое ме кара да пиша, но съм крайно възмутена, повече от 90% тук незнаят за какво става дума, не са усещали и част от това, бъркат го с креватни истории(визирам 40)други са жени на които са изневерявали, и млади девоики на които тепърва им предсои да се сблъскват с това.
Ще ме питате защо пиша, като се чудя. Ще отговоря без да навлизам в подробности, при мен са 5 години, и от страна на автора и от страна на любимата му, оставям времето, боли когато чакам сама, но ме е страх и да предприема нещо, но каквото и да стане за мен няма да бъде загубено време- много хора могат само да мечтаят за прекрасните мигове, коитонадделяват над самотата или пък страха.
Пожелавам на всички да го изпитат, божествено е.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   От... АВТОРЪТ... ДО НОМЕР -19 / 53
Деветнайсет, деветнайсет... мога само да кажа едно... ПРЕГРЪЩАМ - твоят дух.
Единствена ти - усещаш, разбираш и точно поставяш - любовта, чакането което си струва и се надяваме на края да зъвърши с - ХЕПИЕНД.
ДА... има и много болка - но, казват така:
ХЕЙ... вие искате хем искрена любов, хем да е лесна е безоблачна... да, но тогава тя просто няма да е истинска... / не са мои думи-прочетох го някъде/

19... ДУШАТА ТИ Е ПРЕКРАСНА... искам да ти пожелая щастие и успех и при теб, ще се помоля в молитвичка за теб... така както ти ми пожела искрен успех и видя същността на моята връзка - която е невероятна в същността си... няма да се откажа от тази жена... ще се боря, след като тя сама ми дава НАДЕЖДИ и то - ГОЛЕМИ.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 03d081b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Авторе,
разбирам, че си 40+ годишен мъж, който никога не е бил семеен, не е гледал деца, не имал никакви ангажименти в следствие от съвместно съжителство. Затова си толкова повърхностен( да ме прощаваш ) в разсъжденията си. Влюбен, та влюбен.
Животът не е само цветя и рози. Проумей го. Вслушай се в думите на хората, които са минали по този път- и аз съм в това число.

Страха на тази жена идва от факта, че може много бързо да се разочарова от едно съвместно съжителство с теб. И с право. Тя има известен опит, запозната е с рутината и следствието от брака. Да си съпруг не е като да си любовник. Каквото и да й обещаваш това са само празни думи, нищо повече!!!!

Така, че 3 години са достатъчно дълъг период за да може тази жена да предприеме нещо. Не го е направила!!! Факт! Хвърля ти само кьор фишеци и ти й вярваш.
Съжалявам ако те обидя с това, което ще кажа, но мисля чв това между вас няма да се получи, дори и да се раздели със съпруга си пак ще се върне след време при него.
Много пасивен тип си, навярно си такъв и за всичко останало. такива мъже не могат да са опора на жените си.

Съжалявам ако те обижда това, което казвам, грубо е,
но трябва да чуеш нещата в прав текст.
Отговори си сам на тези въпроси:
Имал ли си севиозна връзка с необвързан партньор?
Защо на тези години не си създал свое семейство и деца?
Имаш ли някаква среда и или кръг от познати, с които да се срещаш?
Отговори на себе си и ще разбереш за какво говоря!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 435a9e1f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Доколкото разбирам автора има нужда от разбиране и хвалебства, които вероятно са му много, много необходими. ЕЙ, хора... тук съм добронамерено със сърдечност и добри помисли. "
Добронамерените хора не ходят с чужди жени и не разалят чужди семейства хмм, ах да забравих, вие се обичате... ИНТУИЦИЯТА ти подсказва

Лош човек

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   До номер.... 55... от АВТОРЪТ

ЕЙ... 55, знаеш ли колко си далеч от истината за нещата.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Имах - 16 годишен брак, от който имам дъшеря, вече самостоятелна.
Разведох се защото хванах бившата си чисто гола с друг мъж м леглото и то точно когато бе вътре в нея... така нареченият КАЛЪП.
Така, че нищо ново под Слънцето... бившата ми се влюби в друг - пуснах я културно и все още се поздравяваме с нея и същият този мъж който вече и е съпруг.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
А ти недей да РЪСИШ - СЪЖДЕНИЯ, дали мога или не да бъда - ОПОРА на жената до мен... нито ме познаваш, нито знаеш как изглеждам и какъв съм като мъж и човек.
Не го прави... и наглостта си има граници.
СТОЙ - НА СТРАНИ от непознати ти материи... още много има да учиш... ИЗЧЕЗНИ ОТ ТУК, казвам го приятелски.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   До номер... 56... от АВТОРЪТ.

НИЩО ама НИЩО не разбираш... освен от ЗЛОБА.
Нямам нужда от - хвалебствия, нещо много грешиш.
От - РАЗБИРАНЕ, СЪВЕТИ, ЧОВЕШКА ДОБРОНАМЕРЕНОСТ - ДА.


А относно това защо ходя с чужди жени - нали ти е ясно, че не ти трябва да бъдеш - СЪДНИК.... в този случай.

На мен не ми дреме... аз мога още сега да изчезна от тук и темата... така, че не си хаби енергията във ЗЛОБОТИЯ.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   АВТОРЪТ... ДО ВСИЧКИ!!!
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Хайде стига...
Който чел - чел.
Който писал - писал.
Който плюл - плюл.
Който казал добър съвет и думи - БЛАГОДАРЯ.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
ИЗЧЕЗВАМ - вече ме няма в тази тема - ПРЕКЪСВАМ с коментарите си.
"""""""""""""""""""""""""""""""
Прекалено много - Демонизирани - Души се набъркаха.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
ЧАО... на свестните... беше тема - няма тема.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
КРАЙ

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9a4ac5d935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Здравей! Историята ти ме разчувства, защото и аз като теб съм в подобна ситуация. Знам колко боли да чакаш и да се надяваш. Аз съм жена, той е семеен. Въпреки обещанията му той не се решава заради децата си. Но когато обичаме не преставаме да се надяваме. Пожелавам ти в най- скоро време с любимата ти жена да сте заедно. Не мисля че е невъзможно, защото търпението и болките се възнаграждават. Бори се за любовта си. Желая ти успех и Бог да е с нас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c9758cd3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

61.   Авторе, не се нерви и ядосвай - какво очакваш тук от хората, които нямат никакъв опит със случилото се на теб. И аз като 60 съм била с женен, днес сме женени един за друг. Има значи надежда, но това не зависи от нас, а именно от женените (омъжените). Дали ще се решат да изберат нас, любовта и щастието пред дълга, сигурното?
Това само твоята жена знае, никой друг.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 03d081b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

62.   Най-много боли от истината!
Очакваш само съжаление, съчувствие и хвалебствия!
Защо игнорираш хората, които изкават мнения, непокриващи твоите очаквания.
Ходи си в дома на тази честна Света Дева Мария / може би и така се казва :-) /, прави любов на семейното им легло, ходи на приеми заедно с нея, подарявай и цветенца, общувайте в " красиви диалози" и най-вече играйте си на семейство ХХХХХ ( тук е мястото на нейната фамилия, като на съпруга й).
ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ И ПРОГЛЕГНИ КОЛКО Е ГРОЗНО ТОВА!
Това е предатесво, двуличие, лицемерие от нейна страна!
Спрямо съпруга й и спрямо теб.
Не харесваш критиките, но трябва да ги приемеш.

... И продължавай да си чакаш и да се надяваш, че мъжа и ще ви хване на калъп!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dd6ba04b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

63.   Дразни ме коментар 62, и затова ще попитам авторът, ако оше влиза тук и чете-какво става, надявам се че още си чакаш любовта или още по-хубавото вече сте заедно

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: dc28700a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

64.   Губите си времето ако ви обичаше до сега щеше да се е развела за мен тя ви използва. Съжалявам

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 666976c7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

65.   Аз съм в подобно положение и също бих искала да знам какво се е случило с автора и любимата му. Надявам се да пише.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7c34bde5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

66.   Пълен идиот си поставиш ли се на мястото на съпруга й?? Тази добра любовница(твоята) щом се обичате защо не се развежда, а лъже и тебе и съпруга си?? Просто трябва да се говорите сериозно по въпроса???? !!!

 
  ... горе^

51-65 от 65
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker