Любовник на семейна жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107209)
 Любов и изневяра (25723)
 Секс и интимност (12605)
 Тинейджърски (21004)
 Семейство (5471)
 Здраве (8535)
 Спорт и красота (4421)
 На работното място (2525)
 Образование (6649)
 В чужбина (1429)
 Наркотици и алкохол (1000)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1573)
 Други (15349)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовник на семейна жена
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 11502 пъти
Виждам - хапливостта на много от КРИТИКУВАЩИТЕ.

Та дано не бъда оплют безсърдечно и аз.
По въпроса директно:

Сам мъж съм, не ангажиран и имам 3-годишна връзка със семейна прекрасна жена, която е сама с мъжа си.
Тя сама ме откри преди време и направи така, че нашата връзка съществува и до днес... но, както всяка връзка търпи промяна в дадени аспекти - чувства, мисли, секс, опознаване, желания и мисли за утрешният ден... така и при нашата връзка има по малко от всичко и по много от Любовта и Обичтта.

Моите чувства са категорично силни и не угасващи толкова време към нея, Обикнах я безумно и го показвам по всички възможни начини - включително и словестно... защото според мен, е много красиво и необходимо жената да бъде галена и с думи... искрено.

Сега - за НЕЯ... и проблемът / ако е такъв или аз нещо бъркам/

Връзката ни е от 3-години, толерантен съм към завареното и положение, че тя е семейна. Пазя я и се опитвам всячески да е спокойна в този триъгълник, без да предизвиквам насилствено развитие на естественият ход на нашите отношения.

Комуникацията между нас е завидна чрез постоянните красиви диалози в общуването ни... имаме силно духовно и Сексуално общение.
Взаимно сме си признали отдавна - чувствата един към друг и това, че сме се Обикнали много и, че не можем един без друг... това го казвам и аз - и тя също.

Доста често през този 3-годишен съвместен триъгълник разговаряме за е евентуално съвместно съжителство между нас със нея... и сега също.
НО - тази жена изпитва страхове от промяна на досегашният си статут и начин на живот... добре устроен дом на удобно за нея место като инфраструктура, работа и всичко останало.
МЪЖЪТ И... човек който през дългият им брак и е подарил само 2-3 пъти цвете с повод / аз го правя постоянно без поводи - природата ми е романтична /, не ходи с нея по културни мероприятия - аз го замествам :-), и не се интересува с кого си Чати - по Скайп вечер до късно.

Пуска я сама да ходи на почивки, без да взима под внимание, че жена му е хубава и привлекателна и със сигурност тези няколко дни на почивката - едва ли ще е самичка... логично е да се замисли - НО?
Не се интересува и защо регулярно закъснява през делниците след работа... тя си намира оправдания по женски - шопинг, фризури, козметика, Сауна и не знам какво си - все удобни варианти... за да има време и за мен... за нас.

Дава ми доста аванси и надежди, говори открито, че някой ден не се знае как СЪДБАТА ще се намеси и ще пренареди нащата така, че е напълно възможно след разкриване на - триъгълника ни от мъжа и... да се съберем - бързо, бързо заедно. Защото не се знае каква ще бъде неговата реакция като човек... може да изпадне в състояние на силна ревност/оправдано/ - въпреки тъпото си безразличие и незаинтересованост, мъжественост и спокойствие което демонстрира/ явно приема жена си за даденост/ и да поиска незабавна раздяла, и това да бъде - активаторът който да и даде - СМЕЛОСТТА за да направи крачката към мен, защото тя сама признава, че няма тази смелост / до момента /сама да придизвика - развитие в това отношение... страхува се от разкриването и последващият разговор - който е неизбежен... и знае, че това ще стане рано
или късно.

Тя казва, че се готви психически за този момент когато ще бъдем все някога разкрити и, че фактът, че аз ще застана до нея и ще отстоя любовта си без да я предам... и вдъхва сила и увереност.
Думите и са следните:

Нека да оставим нещата на естественият им ход на развитие в нашият любовен - триъгълник, Съдбата ще се намеси в даден момент и тогава така или иначе ще се стигне до вземане на решение... решение което може да ни събере докато дишаме, защото тя е наясно, че след разкриването ни - нещата във и без това ФАЛШИВИЯТ им Брак, няма никога да са същите.
Тя поради страховете си се опитва да играе ролята на - ПРИМЕРНАТА СЪПРУГА.

ДА, и на нея и е УГОДНО... в момента това положение... мъжът и не се интересува от нищо и не я закача, тя си прави каквото иска и разполага и с мен... аз неангажиран и на разположение по всяко време - влюбен от толкова дълго време, обичащ я до полуда, чакащ я, толерантен... но все по нещастен и самотен. Тя знае тези мои състояния, че ми липсва, че искам да сме заедно като двойка съвместно живеещи - готов съм веднага да се оженя за нея, признава, че е най обичаната жена в мое лице и досега от никого не е получила толкова обич... и само това казва... когато му дойде времето, всичко ще се нареди според ситуацията и е напълно възможно вече да бъдем заедно в живота.

Е... уморих се да - чакам, в самотата - която ми налага този триъгълник е ужасно - и страдам.
Искам да съм до нея и да и дам щастието което е търсила толкова време, редом със фалшивият си брак.
Аз трябва да я деля и със мъжа и / тя отчита тази тежест за мен /... вечер е при него, хранят се заедно а аз сам, по празниците също съм сам без нея, не общуват вечерното време много, много духовно, Сексуално се налага когато няма накъде да си изпълни - ДЪЛГЪТ, макар да се опитва да бяга от секса с него... тежко, много тежко ми е понякога... не знам какво вече да си мисля.
МОЛЯ... ако може кажете нещо добронамерено и като съвет и ваше мнение от сърце... от УПРЕЦИ ми се гади а и никому не помагат... злобо-думие... не би направило добро на никого.
БЛАГОДАРЯ ВИ - ПРЕДВАРИТЕЛНО.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 65

преди: 9 години, 9 месеца
hash: f2fa8b7899
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, според мен си губиш действително времето. Защо жената не се е развела, при положение, че няма деца?

Питай се - какво я държи при този мъж.

Според мен това са материалното, сигурността, приятелството, някакви си техни работи. Нищо не знаеш за тяхната връзка.

Според мен, тези водят нещо като отворен брак, и мъжът си има любовница и вие сте използваните. Кой мъж пуска жена си на почивки ей така? Да не мислиш, че не знае, какво правите и, че стои сам през това време?

Виж, вкарал си се в голям филм.

Един съвет мога да ти дам. 3 години са достатачно. Направи и ултиматум - ако не се разведе, губи теб.

Деиствай смело - по-добре ужасен край от ужас без край!

Времето на тази земя е ограничено, ако се задоволяваш с някакви тайни почивчици и срещи след работа, твоя работа, но един ден нашата госпожа ще си роди или осинови детенце и ти ще си минало за нея - ще си употребен и изплют и САМ, а тя щастлива майка и съпруга.
Знай си цената!
Заслужаваш повече, а кой знае - може да избере и теб...

Лаура

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0bdcede927
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, ти сам каза УДОБЕН си. Тази жена добре ви използва - законният съпруг за стабилност и теб - за романтични преживявания. Не се обиждай! Знаеш ли защо? Защото аз съм любовница на женен мъж, а мечтая за връзка с мъж като тебе. Това, което ти правиш за твоята любовница, някой като теб да го прави за мен. Сигурна съм, че я правиш щастлива. Пиян си от любов, но май започваш да изтрезняваш. Докога мислиш да я чакаш да се реши за промяната? Тя си живее пълноценно и граби от живота с пълни шепи, а ТИ, ти какво чакаш? ! Разбирам, че искаш да получиш подкрепа за маратона, който тичаш в момента. Ти си самотен бегач на дълги разстояния. Желая ти успех и победа, но колко още ще издържиш. Ти се чувстваш самотен, нали така? Аз бих те посъветвала да поговориш с нея и да поставиш ясни граници във времето. Постави й срок и виж какво ще ти отговори. Ако почне да увърта, значи няма намерение да започне нов живот с теб. Нали и двамата искате това?
Решавайте заедно, но не забравяй, че всеки отделно си носи отговорността.
Няма да ти хареса, но ще беда искрена: губиш си времето, Тази жена не е за тебе. сигурна съм, че ще откриеш жената, която да ощастливиш с начина по който се отнасяш към обичаната жена. Повярвай ми, някоя самотна жена копнее за мъж като тебе. Трябва само да я откриеш.
Не бързай, имаш достатъчно време за размисъл
ПП
Не се сърди на "лошите" коментари, понякога са по-полезни от тези, които искаме да чуваме.
Рут

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва да чакаш, ако го направиш, тя сама ще дойде при теб, и най хубавото е, че тя самичка ще се реши, после ще разбереш, че това е плюс за теб, просто имай още малко търпение. Аз като жена ти казвам, че ще стане, ще видиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 42fae50c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нямат ли деца? Ако е така, говори сериозно с нея за дете. Смятам, че това е начинът. След като нищо не я спира - не виждам защо да не създадете семейство заедно. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 670f190c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ти не си той, а тя. Не се надявай той да напусне дома си и жена си!
А иначе - нищо лично!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6845b5bdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма какво да чакате съдбата, просто и кажи да избира и че не можеш повече така. Кажи и, че ако не иска да е с теб, поне да прекратите и да си намериш друга. На нея така и е угодно, но ти също си човек и имаш право на щастие. Припомни и това. Ако не иска да се развежда, прекрати всякакви контакти с нея. Аз разбирам, че си влюбен, но не бива да я искаш на всяка цена. Кажи и че ако не се разведе, всичко свършва. А относно мъжа и, може и той да и изневерява и това положение да го урежда, кажи и да избира.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чакане му е майката, ще чакаш и толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 03d081b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей,

Звучиш ми като много чувствителен, романтичен влюбен мъж. От това, което си написал изглежда, че чувствата между теб и въпросната жена са взаимни... НО това е само едната гледна точка.... ТВОЯТА. Много трезво трябва да прецениш нещата и да си отговориш, кое спира тази жена да се раздели с мъжа си. Доколкото разбирам тя няма деца от мъжа си. Нищо кой знае какво не ги свързва.
Замисли се, дали на тази жена не и е удобно да е в тази позиция - с двама.
Това, че мъжа й не й подарява цветя, а ти го правиш не е от такова значение, повярвай ми. Може да й дава сигурност, която ти не можеш да предложиш.
Понякога нещата изглеждат толкова красиви и истински, но когато се сблъскаме с реалния, съвместен живот, всичко се промена. Така, че ти преценяваш!
На мен се случи нещо такова, влюбих се в мъж( и двамата бяхме семейни), имахме афера почти 3 години. Разкриха ни :-), и какво стана, събрахме се с този мъж. Не ми се навлиза в подробности, но след 6 месеца заедно се разочаровах тотално. Продължавам да го обичам много, но разбрах, че има хора, които не стават за семейство и съвместен живот. Разделихме се. Дори преоткрих страхотни качества у мъжа ми и разбрах, че искам да съм с него.
И моят мъж не ме е питал къде ходя след работа, не ми е подарявал цвете без повод, изобщо за 18 год. брак романтиката беше поизчезнала. Но сега знам с кого искам да остарея!
Така че замисли се, има нещо което спира тази жена!
ПП А, и ако кажеш на каква възраст сте ще получиш по-адекватни отговори.

Успех от мен!!!
СП

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d88fc4b3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами... нямам съвет, който да ти дам. Всичко си е строго индивидуално, аз на твое място не бих издържала. Да не мога д ая целуна открито, да я държа за ръката в парка или да изкрещя "ОБИЧАМ ТЕ". Всъщност аз издържах навремето 2 седмици. При положение, че даже те се бяха разбрали, но все пак... Три години! Сигурно Любовта ти към нея е безпределна! Но помисли малко и за себе си. Някак-си много използвачесчки ми изглежда от нейна страна. Пък и не е много честно. Била съм и от двете страни - ВИНАГИ съм на страната на ИСТИНСКОТО! Ако има и капчица фалш - НЕ!

Птичето

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8031ac3b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Жената и ска да си има и мъж и любовник, това е ясно. Мъжа й е вдигнал ръце от тази бела и това е ясно. Теб те е омотала и хабер си нямаш какво става също е ясно. Не е ясно само едно ТИ ОТИ СЕ ВРЕШ ДЕТО НЕ БИВА. Имаш ненужен живот за пилеене подир този пожар ли що ли. Преди години имах връзка с красива, направо прекрасна жена на която за времето от започване на половия си живот да сключването на брак това бяха около 8г. и се събираха едва около 6 месеца в който да е имала само един партньор. След като се омъжи нещата не се промениха пътуваше из страната и в чужбина поне два пъти в годината сама за да си починела от семейството и мъжа и нищо не можеше да направи. Сега си гледат щастливо две дечица, едното от които не е от него, а за другото само бог знае. Тя разбира се за нищо на света не би го напуснала защото ако отиде при друг той няма да и търпи простотиите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2a7e995bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ще се опитам да ти дам безпристрастен съвет, защото си в много объркана ситуация. Главно пишеш за своите чувства към нея и че не е щастлива с мъжа си, а с теб е. Но защо не се развежда и защо не се съберете това не мога да разбера. Лично според мен тази жена те използва за да се разнообразява. Не те нападам и не те обиждам по никакъв начин, но ми е непонятно това чакане от неина страна. За пари вероятно става въпрос, може би не иска да изпусне златната кокошка, ако не е сигурна, че можеш да и задоволяваш капризите(почивки, шопинг, сауна и т. н. )Според мен седни и поговори с нея това раздвоение докога ще продължава. Годините минават и накрая ще се окажеш сам докато постоянно си я чакал, да вземе решение. Късмет.
Маги

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bf4dab8d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ами никoй не би искал човека до него да го зареже или да му изневери, но във вашият случаи не разбирам защо се криете признайте си и си живейте живота, тя явно не обича вече съпругът си, но явно че и той не е особено загрижен за нея, наистина не разбирам защо чакате той сам да разбере, пък това негово отношение и незаинтересованост към жена му ме навежда на мисълта, че той може би също си има някоя тайна връзка, все едно, според мен тя не иска да го остави или заради децата, ако имат такива, или защото е финансово стабилен, или защото се страхува как ще реагира и той и техните семейства, аз ако бях бих го зарязала на секундата, не знам какво се върти в нейната глава, но се надявам, че ако наистина се обичате в най скоро време ще се съберете официално пред всички

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7479ce223b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Няма да те упреквам, защото няма деца в цялата картинка :) Мисля че ако обаче скоро отношенията ви не се развият, ще приключат. Разбирам и нейният страх, но ако някой упреквам тук, това е тя. Защото не мисля че отлагането е в нечия полза, така само забавя неизбежното и увеличава болката на съпруга си. Не си мисли че той не е наясно, не знаеш това.. Има хора, които ще си затворят очите за всичко. Но той не прави нищо да я задържи и тя е по задължение с него. Това е достатъчно голяма причина да се разделят, дори и без теб. Мисля че една жена на място, ще се изправи срещу страховете си, ще поговори с съпруга си и ще се разберат като големи хора. Тя подритва щастието на 3ма души и това не и прави чест. Окуражи я малко повече... Съдбата си е съдба, но всички знаем, че понякога си играе с нас. И е много възможно, когато съдбата реши всичко да излезе наяве, тогава ти да не си толкова влюбен и тя да остане сама. Не е редно да бягаш от щастието си, всички го търсим. Всеки допуска грешка, както тя е допуснала с мъжа до себе си, но мисля че е крайно време да поправи това и да даде път на истинската си любов. Не мога да ти дам съвет в тази ситуация. Просто мисля, че е прекалено убедена че ти ще я чакаш вечно. Колкото и да я обичаш, покажи и че имаш нужда от истинска свободна връзка. А и колкото и да не ти се вярва... повярвай ми, ако продължавате така ти ще си първият който ще се откаже.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До... Лаура от - авторът.
МОЛЯ - за извинение, че съм пропуснал да спомена, че тази жена има голяма - семейна вече дъщеря - живееща в страни със нейният си мъж.
БЛАГОДАРЯ ТИ - Лаура.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   ОТ... АВТОРЪТ... поднасям извинение, че не съм споменал за това, че те имат голяма дъщеря семейна вече, която живее отделно с мъжа си... ДА, явно нещата опират до:
Материална и финансова страна за нея в дадени моменти, страхът от разправиите с мъжа и, разправиите съ нейните родители които са голем моралисти, приятелите им които щели да я нападнат като предателка, не знаела и дъщеря и как щяла да реагира, и още куп страхове които я стопират... тя сама си признава, че ако имала смелостта да направи сериозна крачка - отдавна да сме били заедно.
Затова ме помоли да оставим нещата на собственият им ход на развитие и ако се разкрие триъгълника, то тогава нямало мърдане за нея, и твърде вероятно било мъжът и да се покаже краен и да се разделят... даде ми да разбера, че просто чака нещо да активира този процес.
НО, пък на моменти се колебае от страховете си, в смисъл, че ту се нахвърля със всичката си Обич и ми дава НАДЕЖДИ, че случили се разкритие нещата ще се ускорят и нищо чудно да ме извикала на разговор дори на 6-очи... тя, мъжът и и аз... ОФ, ще откача.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ... ГОТИНИ СТЕ.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d8cf9219bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   На мен ми се струва, че си прекалено чувствителен и романтичен човек, който украсява всичко с красиви думи, отдава ти се, но реалността е по - различна.
Що за себеуважение да се занимаваш с чужда жена...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6845b5bdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Може и да е за пари с него. Може да е по-лесно така. Ако те обича наистина, би трябвало да се разведе. Питай я, ако не иска да е с теб, зарежи я.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От... АВТОРЪТ
До - номер 16... млко хапеш неправилно но карай, не се сърдя - ще кажа само, че Любовта идва не по поръчка или наше желание... и тогава е без значение дали е чужда жената или мъжът респективно... а и тя ме откри на времето и сама ме поиска за себе си, няма насилване от моя страна - всичко е акт на свободна воля.

До номер - 17... не бих казал, че стои при мъжа си заради пари, ДА - имат огромен луксозен апартамент като и тя се е борила през годините за него - НО, тази жена спомена, че при разкриване на триъгълника едва ли ще се разведата официално по документи с мъжа си - щяло да бъде СРАМ за родителите защотов техните фамилии до сега не е имало - развод... щяла да си дойде при мен а мъжа и да си живее с която иска, апартамента нямало какво да го делят защото щял да остане на дъщеря им... определено каза - нека не насилваме нещата, всичко ще се разреши от само себе си при разкритието на връзката ни... до тогава и аз ще посъбера смилост с твоя помощ... ОоооооооФ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2dbb755c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Повярвай ми наистина е страшно, не сте в първа младост. Страхът какво ще кажат, хората, най-вече, родителите, дъщерята, че ще бъде загърбена от всички, изпитва страх и от това дали ако се реши на тази крачка, между вас всичко ще е супер както е сега, защото връщане назад няма да има. И друго ще ти кажа-тя те обича, но се страхува и неизвестните я плашат.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До номер - 19... от АВТОРЪТ
ЕВАЛА - 100% си прав/а... абсолютно точно.
Коментарът ти е невероятно - точен.
НО - аз вече 3-та година съм до нея за всичко и съм толерантен, точен и обичащ я безпределно, и тя го казва, че е така... и дано успея да дочакам развръзката на този наш любовен триъгълник - боря се с търпение и не искам да насилвам нещата - ще бъде неуважително към нея... нека нещо все пак се случи и да се развият нещата от само себе си - тогава тя ще избере и каквото такова, все ще е за добро... ако избере мен - СУПЕР, ще я правя щастлива докато дишам и нито за миг не ще съжали за изборът си... ако ли не ме поиска от страховете си и нещо се огъне в любовта си - пак добре, защото който предава изстраданата си любов - то не я заслужава... и така пак добре, няма да живея във фалш и заблуди.
БАГОДАРЯ ТИ

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До.... номер - 19... от АВТОРЪТ
Като препрочитам макар и краткото написано от теб - имам чувството, че все едно тя го е писала - моята любов.
Толкова е точно, че чак се изумявам.
ДА - тя открито казва, че ме - обича и не може без мен... казва, че никога не е била обичана толкова силно и красиво от мъж до сега.

Номер - 19... моля те, пиши ми пак - имаш невероятен усет към ситуацията ми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6845b5bdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Виж сега авторе, ако е заради апартамента , нямаш какво да направиш. Ако имаш къде да живеете ще е добре, но трябва да и кажеш, че си готов да споделиш всичко с нея. Материалното имам предвид. Ако е заради страха (19 )както го описва, по -добре и обясни подробно следното нещо -родителите ни, дори консервативни, искат да сме щастливи. Дори когато са първоначално против новото и риска, те в крайна сметка винаги ни подкрепят. Ще се уплашат, ще се опитат да те предупредят за страховете си, но ще се примирят. Дъщеря и също е приеме новите обстоятелства, по-лесно от родителите даже, защото е още млада и не е закостеняла. Приятелите едва ли ще я загърбят, нали затова са приятели??
А дали ще е хубаво както досега, носят отговорност само те двамата. Ако знаеш, че това е човека, който обичаш и който те обича, който разбираш и който те разбира, би трябвало да е хубаво, дори повече от сега.
Без риск и смелост няма щастие, това е истината.
Освен това, защо чакате да ви хванат? Много по -достойно е тя сама да каже, че иска развод. Ако толкова иска да ви хванат, да не се прибира 3 дни и да се появи у тях разчорлена, 100% мъжа и ще се усъмни :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 03d081b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Мисля, че тази жена ти губи времето като ти "подхвърля" накакви откраднати мигове.
Явно не ти се мисли за истинско семейство или пък твои деца.
А за жената не ми се говори, естествено, че така и харесва - с двама мъже.
Вземи се в ръце докато е време!!!!
Не го казвам за да те засегна, а защото съм го изжяла и съжалявам, че не съм се вслушала в думите на хората около мен.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d702e1b8f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Хора... как бързо я обвинихте, защо не се развеждала като не била щастлива? Недейте да съдите така, за бога, че утре ще ви дойде до дупето.
Това е развод... той много често се превръща в една дълга и изтощителна война, война за имоти, за уважение, дори за подялба на общи приятели и деца. Развод не означава двама души вече да не вечерят на една маса и да не си лягат в едно легло, той дели обществото на две, семейства, роднини... Една жена много се притеснява от това какво ще кажат после за нея роднините, дъщеря й дали няма да я осъди, мъжът, който е обичала страстно дали няма да се промени след като вече я спечели...
Разводът означава да си признаеш, че си се провалил в живота (това далеч не е така разбира се, но когато си изправен лице в лице с този "феномен" нещата стоят по друг начин) Разяводът означава, че трябва много смело да се изправиш пред света и да я заявиш - провалих се, очаквах такъв живот, но не бях щастлив, направих много хора нещастни... и сега ме е страх какво предстои. Разводът те оставя в един непознат свят, свят който си имал някога, някога преди брака, но ти не си ли отвикнал на него? И сетне... имам ли правото, преследвайки моето щастие, да причинявам нещастия на хора, които толкова дълго са били до мен по един или друг начин. Това не е лесно решение.
Въпросът за любовта въобще не стои на дневен ред, въпросът с кого ще бъде по-щастлива също - тя прекрасно знае с кой от двамата иска да бъде.

до автора (съжалявам ако ще те заболи)
Тя обича мъжа си. Той е баща на дъщеря й, той е толкова години човекът до нея, той я виждал в какви ли не състояния, чувал я е да пърди, виждал я е изпотена, всякаква. С теб тя може да бъде идеал за някого... Но тя обича това, че е съпрруга, обича статута си, обича да казва, че е омъжена, че е примерна домакиня и тайничко да изживява любовта. За нея е по-лесно... тя те има без условия, тя може да те загуби, силно те обича, но приела, че имаш правото да потърсиш друга, че имаш правото да живееш. Приела е, че с теб ще има една вълнуваща история и ще си направи спомени, които вечер да я връщат към тайните й желания.
Но на яве нещата стоят по-прагматично.

НЕ прави ГРЕШКАТА да искаш мъжът й да разбира за вас! Няма да се случи това, което очакваш. Парадокс е, но чувствата на официалния партньор са по-важни от тези на човека, който твърдиш, че обичаш от цялата си душа. Мога и да ти обясня защо е така - защото тя изпитва вина, защото тя е подсрекател на неговата болка, ти сам си избрал положението, в което се намираш, но той не е, той е лъгания, той е жертвата за нея в случая. Тя мисли повече за неговата болка, твоята не я вълнуа, ти си силния, който лекува нещастията й, ти си островчето на страст и любов. Това е ролята на втория.

Сега... питам - ЗАЩО не си се примирил все още с нея, защо не си изжививяваш историята, защо позволяваш да се сравняваш с мъжа й, защо просто не се отпуснеш и не разграбиш всеки малък момент. Спри да мислиш за това колко е нещастна, спри да съобразяваш живота си с нейния график, дай си малко въздух, забавлявай се. Какво означава това "самотен съм". Наранен си, не си самотен. Всеки ден в живота ти ли е имало жена, която да заспива на рамото ти? Едва ли, защо сега да си самотен - намери очарованието на това да бъдеш сам и влюбен. И спри да й ходиш по задника, дръж се малко по хард с нея.
Това с ултиматума - той или аз? От сега ти казвам отговора й - той! Не защото го обича повече, а защото е по-лесно, с теб се разделя тихо, никой за нищо не я вини, за ничия болка не е отговорна, даже ще вярва, че ти прави добро.

Искаш съвет... използвай времето, което ти дава тази връзка за други неща, опознавай себе си, постави си някакви препятствия, гони си някакви цели, ангажирай се с нещо. Нека и за теб тази връзка бъде едно красиво островче, една сладка почивка. Защо непременно трябва да се притежавате, за да се обичате? Обичайте се така, обичайте се сега, докато всичко има шанс да бъде единствено красиво. избери да не страдаш и да не се обиждаш от положението си... и просто продължавай.
Най-лесно ще я оставиш, повярвай ми, няма да тио се моли да се върнеш при нея. Ще си тръгне тихо, а ти после ще се проклинаш и ще започнеш да си я искаш обратно.
Никакви условия, никакви ултиматуми, никакви помръквания, никакви глупости - само обич! Нима не е истинско, по-истинско от всеки брак? !

Бях любовница на женен мъж до скоро. Позволих си да страдам от тази връзка, позволих си да си казвам, че е загуба на време. Сега си мисля... та какво време ми губи той? Това са клишета. Жена му разбра за нас, а и много други хора - оставих го, за да се успокои и да опита да закрепи семейството си. Сравнявах се със жена му, все още го правя понякога, знам, че съм повече от нея. Сега това не ме интересува. Исках тя да разбере, мислех, че ще го остави като разбере - е, тя разбира за нас три пъти... и единственото, което прави е още повече да го иска и да го обвързва. Отказах се от него, отказах се да го виждам, тръгнах си супер горда с надеждата той да ме потърси, с надеждата, че ще бъде нещастен без мен, че ще му липсвам и ще дойде да го прегърна. Сега осъзнавам колко егоистично е било от мен да си го мисля. Той ме потърси, поговорихме... а после ме прегърна много силно и ми каза, че не ме заслужава и че най-силно се надява да срещна човек, който да ме носи на ръце и да се грижи за мен така, както на него му се иска... И видях, че наистина е искрен, видях, че наистина иска да бъда щастлива, без значение дали ще се виждаме или не.
Сега го обичам много спокойно, много чисто, чуваме се, смеем се, не искам да знае, че страдам, искам да е спокоен за мен, искам да не ме мисли.. Често в средата на някой разговор ме пита "Как си...? Похвали се с нещо. " Чака да ми се случи нещо, което да ме разсее от мъката... а аз чакам да ми каже "Ела! "

Подобни триъгълници не са лесни! Може би важното в тях е да съумеем да опазим човешкото си достойнство, да понаучим малко по вече за безкористността и доверието, да се научим да обичаме без притежания, ревност... Без значение какъв ще е изхода на нещата... но да знаем, че докрай сме се възползвали от възможността да обичаме истински... и то човек страхлив, нерешителен и жалък, който постъпва егоистично и не цени чувствата. Защото.. лесно се обича някой, който те носи на ръце, истинското изкуство е да обичаш някой, именно какъвто е - страхливец, използваш - все едно... Да не преценяваш дали си струва и да не обичаш по заслуги, а наистина, от цялата си душа.. и човека именно какъвто е, а не неговото поведение.

Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До номир - 24... от АВТОРЪТ.
Блатодаря ти - много добре казано - НО, ще те поправя мъничко!!!
Аз изживява тази връзка пълноценно.
Не ходя подир задникаи - а си стоя в страни съвсем културно като ПИЧ.
Не се СРАВНЯВАМ със мъжът и... тя ме сравнява с него много често.
Не я карам да се чувства задължена с нещо, тя самата се отдава в любовта ни.
Другото важно нещо е, че сама говори за това, че ще дойде момент в който ще се съберем може би, и това ще станело след като бъдем разкрити... Не аз чакам разкриването а - тя, защото аз и бях казал, че в същност всичко ис зависи от нея а не от разкриването, зависи от това как ще се пребори със страховете си.
Нейнеят отговор... да, страхувам се но когато бъдем разкрити ще се изправя в директен разговор с него и тогава мърдане няма да има... аз не мога да живея без теб, искам те в живота си.
Та това е номер - 24... след като тя иска да изчакам още мъничко... интуицията ме съветва да го направя.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До номер - 22... от АВТОРЪТ.
НЕ, не, не... чакай мъничко.
И аз бях и казал това: ти заради материалното/ апартамента/ ли се притесняваш и не смееш да направиш стъпка към мен и онова което желаеш като прамяна... отговорът и бе категоричен... че не е заради материалното, защото няма да делят нищо с мъжа си... апартамента ще остане на дъщеря им.
Разбира се тя знае, че всичко мое е нейно - аз самият съм неин и с душа и с тяло.
НО, наистина страховете са и относно - родители, приятели, познати, дъщеря и, навик все пак като начин на досегашен живот и такива неща.
ТЯ сама казва следното: аз знам, че така или иначе ще се разкрие връзката ни и се готвя за тежките разговори при които не се знае - може много бързо да бъда изгонена независимо от дългият ни брак...
НО, аз пък я успокоявам не веднъж като казвам, че ще бъда до нея във всичко и няма да я предам, ще и помогна всякак в тази ситуация при разкриването, дори тя ме попита: ако се наложи да те извикам на разговор на... на 6-очи, аз мъжа ми и ти... ще имаш ли силата да застанеш до мен... категорично казах - ДА, ще застана и ще отстоя любовта си, защото съм убуден във всичко онова което е у мен.
ЗАЩОТО... наистина няма щастие без да рискуваш понякога... така е номер - 22.
БЛАГОДАРЯ ТИ.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До номер - 24... от АВТОРЪТ.
ЗАБРАВИХ НЕЩО.
Относно това, че ОБИЧАЛА - мъжа си.
ПРОЧЕТИ...

Ако една жена допусне твърдение, че обича двама маже едновременно... то когато се наложи да избира, тя трябва да избири - вторият - защото ако обичаше първият... не би се влюбила във вторият и не би правила Секс със него.
Ако не го направи ще загуби вторият с когото са се обикнали истински, а с първият нищо нама да е същото - никога повече, ще се намразят... защото тя е спряла да обича първият - още във мига когато е пожелала вторият духом и си е легнала с него физически.

Между другото... преди мен тази жена безуспешно е търсила ЛЮБОВТА и в други връзки... тя си призна това сама, както и какво я е подтиквало към това.
Чувства се неоценена в дома си, отношението не е това което е искала в брака - имала е нужда да бъде обичана всякак, да има гореща любов за която да се грижат заедно с партньора до себе си... опитвала е да промени мъжа си в много аспекти - но, безуспешно.
ТЯ - сама говори за промяна във живота си - но, не бива да бъдат насилвани нещата от моя страна, защото наистина не е лесно в такъв триъгълник да се вземе моментално решение - хей, така... затова тя чака - РАЗКРИВАНЕ на връзката... за да има основателна причина за действие от нейна страна... а аз трябва само да се съобразя с нейното желание и да дочакам този момент - пък да видим и нея тогава.
Пък каквото - такова... тогава ще си проличи кой какъв е като човек и колко силна и искрена е на всеки от нас Любовта...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   От АВТОРЪТ... ОБОБЩЕНИЕ.
За каква - ОБИЧ да говорим към мъжът и от нея, след като през дългият им брак е имала други връзки... чрез които е търсела - щастие, ласки, обич, разбиране, емоции, нежност, качествен секс и най вече да се почувства, че е желана и уважаван като жена и човек.
Ако много го е обичала, не би търсила в страни от брака си нищо.
Ако и сега го обича все още... не би ме пазил цели 3-години платно до нея.
Не би ми казвала:
...
Обичам те.
Не мога да живея без теб.
Липсваш ми.
Не си отивай от живота ми.
Искам те само за мен.
Не бих те делила с никоя друга.
Ти вече си ми втори мъж и сме като семейни.

А когато мъжът и го няма... ме вика при нея в апартамента и целият уикенд съм там... малко ми бе кофти в началото, но тя казва така - аз съм те допуснала като мой втори мъж тук, аз си нося последствията и ако ни хване аз ще си понеса вината - а ти ще си до мен, вярвам, че няма да ме предадеш в любовта.
Та ето защо казвам, че тя просто чака случка за да и дойде основателна причина за развитие на триъгълника.
Сам не иска да отиде и да признае на мъжа си... страховете и пречат, и аз я разбирам защото всеки е смел по различен начин.
Наистина е въпрос на време и според други изказвания на хора... а случи ли се разкриване, тогава нищо чудно да и дойде смелостта... знаейки, че връщане няма да има - защото и във брака и нищо вече няма да е същото.
Та аз си стоя кротичко и се наслаждавам на връзката, и аз взимам от това което любовта ми предлага вече 3-години, но не бих насили нещата излишно - ще я стресна, ще я обидя и накърня... нека да дочака тя сама разкриването и да видим какво ще се случи... щом тя така желае.
Инстинктът ми подсказва... да чакам и да не форсирам нещата, а и това е съветът на доста хора, защото е напълно възможно нейната психическа нагласа и страхове да се преодолеят от нея при - неизбежните тежки разговори с мъжът и... тогава всичкото таено недоволство, горчилка, разочарования, обиди, премълчавания и всичко неприятно в брака и ще излезе на показ - ще го насочи към изчистване от душата си и ще и даде смелост да се освободи от страховете си.
Така може би ще може да се реши на стъпката много по лесно в неизбежността на ситуацията...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2dbb755c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   .... 19 съм. Първо искам да се обърна към 24-грешиш, тя не обича мъжът си, тя само е привързана, всичко там е просто навик, след толкова години, след като е срещнала този мъж, повярвай-тя е щастлива с него, обича него, а горенаписаното от мен е така страхът е ужасен, задушаващ, затова тя чака. Едно е да се изправиш срещу всички и да кажеш-ще се разведа, защото намерих щастието и ви обръщам гръб, друго е да се издъниш, да наведеш леко глава и да кажеш, ок виновна съм, ще ти дам развод.
Към авторът, знам и ти какво чувстваш, лягаш вечер сам мислиш за нея, как вечерят, говорят, а може, и секс да правят, сутрин ставаш с мисълта за нея, какво прави и стоиш и чакаш, дали ще успеете да се чуете и видите днес, дали тя се смее на шегите му. ами празниците... много са нещата и ти ги знаеш перфектно. Незнам какво друго да ти кажа, освен, че тя не те лъже и, че наистина се обичате, и вие трудно.
Аз съм на принципа, каквото е отрдила сътбата- аз също чакам като теб, но и съм и от нейната страна-при мен е още по сложно.
Желая ти щастие, търпение и когато един ден сте заедно ще усетите щастието и спокоиствието което заслужавате.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 020c59fc0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Повръща ми се от такива жени.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6845b5bdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Няма какво да и правиш компромиси. Никакво очарование няма да си сам и влюбен, това е доброволно да си нещастен. Ако не иска да е с теб, да ходи да си търси друг за доизживяване на тайни страсти.
Като щяла да избере него, ще свърши света! Поне ще си наясно колко е жалка. Да си изживява емоциите с някой друг и да ходи да се занимава с онези, с които се съобразява. Питай я за последно, ако не иска, я зарежи.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   До номер - 19... от АВТОРЪТ.

ХЕЙ, ти си - УНИКАЛНА, откъде имаш този невероятен усет.
От къде имаш тази прозорливост, как така ме усети в дълбочината на душата ми, как успя да усетиш и жената до мен.
Ако знаеш кооооолко си права на 100%... ЕВАЛА.
Изпитах - уважение и огромна доброта към теб.

БЛАГОДАРЯ ТИ... номер - 19.
Ти усещаш моят Дух и този на жената в моят любовен триъгълник.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   До номер - 31.

По отношение на - КОМПРОМИСИТЕ... не става, в живота винаги се налага да се правят компрпомиси с нещо си - доказано е многократно.
НО - има правота и в твоите думи... гадно е да си влюбен толкова дълго и искрено а да продържавам да бъда самотен и нещастен от нейното отсъствие до мен.
ИЗБОРЪТ И... Е, все още не се е стигнало до избор.
Не се знае кого ще избере... има голяма вероятност това да съм аз, и снощи и днес през деня ми даде доста обнадеждаващи - надеждни показатели, че много мисли отосно моето присъствие до нея - съвместно и какво бих и дал тогава в цялост... умна е и усеща моят океан от - любов, обич, романтика, емоции, секс, уважение, грижовност и постоянно разнообразие във всичко от мен към нея.
Да я питам за последно... ами тя днес отново показа, че е почти готова за крачка и чака само удобен момент и нещо което да предизвика - развръзката.
БЛАГОДАРЯ ТИ и на теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   До номер - 30... от АВТОРЪТ.
Недей така - крайно и осъдително... моля те.
Всички сме земни хора, грешни и податливи на всичко в този свят.
Никой не е идеален на тази земя... само любовта ни прави по добри и ни връща красивият първообраз.
А когато любовта дойде - то тя не се интересува от нищо.
За нея няма значение - ни бедни, ни богати, ни стари, ни млади, ни семейни, ни несемейни... любовта е просто любов и не подлежи на рамки.
Недей - с ЛОШО.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 03d081b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Дано скоро си твориш очите АВТОРЕ, много си наивен, но човек очевидно не се учи от чуждите грешки, а само от своите.
На каква възваст си ако не е тайна?

Пожелавам ти много сили! Ще ти са необходими!

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   До номер - 36... от АВТОРЪТ.

Добре, щом любовта е НАИВНА - така да е.

Душата ми е спокойна в едно: любовта ми е искрена вече 3-та година, обичтта ми е силна и ако тази жена се покаже слаба и, че не я заслужава - то това ще е така както силите са го предначертали.
Благодаря ти за пожеланието за силите... да, ще имам нужда от тях - това е истина.
Безгрешни на тази земя няма... аз не мисля, че съм грешен в любовта си - просто е дошла при мен и аз съм и оказал гостоприемство в душат си - това е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 03d081b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Като си толкова наясно какво се случва между теб и тази семейна жена, защо искаш мнение от другите.
Аз лично не харесвам такива жени, ще те кани в семейното си жилище когато съпруга й не у дома... толкова грозно и гнусно е това. Ще се въздържа от коментар.
Живей си в измисления, идеален свят и чакай!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d702e1b8f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Аз съм 24

Обичаш я! Коментарът ти ме успокои ;)
Следвай сърцето си, това е единствения правилен съвет, който мога да ти дам и бъди щастлив с избора си... какъвто и да е изхода.

Познат ми е нейния страх, не защото аз съм го изживяла, а защото моят приятел живееше с него и го усещах като някакво електричество, което разбъркваше хармонията. Той погубва човек, дано по-бързо нещата се наредят, за да се отърве тя от страховете си. Е при него има заплаха, че повече никога няма да си види детето ако пак разбере, че е с мен - шантава история е! Дори не ми се разказва.

Желая ти успех от цялата си душа и просто следвай сърцето си - то е винаги много по-прозорливо, по-мъдро и вижда нещата в много по-широк спектър.

Тази вечер ще се помоля за малко за нея и ще й изпратя положителна мисъл и мир...
Наранени сте... след време ще оздравявате.
Успех отново!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 10d1afea77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Искам да ти кажа следното че аз бях на мястото на твоята възлюбена, но нищо не спечелих аз се влюбих и накраят нищо така че спри да се виждаш с нея нямя смисъл ако ти е само за едно сексче намери си утеха при друга жена.
Тази жена не е твоята тя ще бъде на всички та с нея си и каво виждаш освен една изневяра от неина страна нищо хдруго.Аз бях по същият начин щом видя хубав мъж минавах през кревата ама не това е грешната ми позиция.

Сега съм при моят мъж и не изневерявам видях че п няма смисъл от това много боли.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   От АВТОРЪТ...
До номер - 38
Без значение е дали човек е на ясно повече или по малко в дадена връзка.
Когато има болка, самота и тъга... ти се иска да получиш някакъв вид подкрепа дори и от странични хора.
Да чуеш и други мнения от хора които са се пържили на подобен огън и също имат опит.
Нищо човешко не е чуждо на никого... дори и на теб.
И да кажа съвсем добронамерено... понякога нещата идглеждат в различните очи - по различен начин, а поради този факт не е нужно да се упреква.
Относно това, че тя ме кани при нея понякога когато е възможно:
Еееее... мисля, че това е едно доказателство, че има смелостта вече донякъде да застане правилно в любовта по този начин - защото при едно евентуално връщане на мъжа и изневиделица от програмираното му отсъствие - ще ни залови - а тя е наясно какво ще последва... мисля, че това е красноречив факт за категоричното и допускане в живота и като неин - втори мъж/ нейни думи/.
ДА, от една страна и на мен ми малко кофти като ме кани там... но това жилище е и нейно а не само на мъжа и, и тя си поема последствията съзнателно и смело, както и факта, че може да ни разкрият там по този начин.
Аз съм се доверил и на нейната преценка, защото през тези 3-години видях, че е умна жена определено.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8e30dd0fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Аз също бях на мястото на жената, заради която си си загубил акъла, както разбирам. И то точно три години. И аз всеки ден и всяка нощ прекарвах по 12 часа с него и ние също сме говорили за това, какво ще бъде, ако някой ден се съберем. И аз съм слушала мили приказки от рода на - "каквото и да стане, ти си моя и нищо не можеш да направиш", "ще се грижа и ще уважавам детето ти, все едно е мое". И моят мъж също не се интересуваше с кого си пиша до 5 сутринта. И той ме оставяше да ходя на почивки сама, но не защото допускаше мисълта, че му изневерявам, а защото така му беше по-удобно. Дори, когато му казах, че вече съм била с друг мъж, той отказа да повярва. Едва когато преди няколко месеца тръгнах ей така без каквато и да е причина на другия край на България се усети и ми каза - внимавай да не направиш нещо, защото това ще бъде края. Беше като подивяло животно, което очаква да го принесат в жертва и и нападаше за последен път. Е, наистина това беше края, но не какъвто очакваше той - това беше последният път, когато се видях с г-н Страхливец, който изведнъж се уплаши от мисълта, че вместо да сърфира из сайтовете за запознанства по цял ден, може да му се наложи да гледа жена с малко дете, защото аз не съм сама. Въпреки, че съм достатъчно силна, за да не позволя на някой да гледа детето ми. И какво, сега съм озлобена до крайност и мразя всеки, на който му расте брада и се мисли за мъж. Когато някой ден преживея напълно отвращението си към мъжете, такива като теб ще ги лъжа, чукам и зарязвам. И ако, както казваш, твоята "любима" вече е преживяла нещо като мен, не се съмнявай, че ти си една от жертвите, които ще изкупят болката и разочарованието й от предишни връзки.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   От АВТОРЪТ.... ДО НОМЕР - 39 /24/
БЛАГОДАРЯ ТИ... любезност и добронамереност струи от думите ти - мило е това.
ДА, ще следвам сърцето и интуицията си пък да видим какво ще се получи на края... вече 3-та година продължавам да съм влюбен в нея - обикнах я много и си я искам само за мен.
Ще се боря до край... пък какъвто и да е той.

ЗА ТЕБ... съжалявам за товята мъка и също пообърканото положение.
И аз ще се помоля за теб от сърце и дано силите бъдат благослонни към положението и на двама ви.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   До номер - 40... от АВТОРЪТ

ХЕЙ, чакай, чакай... нещо се получава недоразумение.
Не съм с нея... 3-та година заради единият Секс.
Влюбен съм внея толкова време, обичам я до полуда трета година, искам да я спечеля някак си само за мен и да дойде моментът когато нашият триъгълник ще стигне до етап на някакво развитие и тя да предприеме стъпка за да се съберем евентуално заедно да си живеем.
А колкото до това, че съм с нея и виждам как тя изневерява на мъжа си... какво от това, защо трябва да бъде съден човек, тя не е намерила очакваното в брака си, чувства липси в много неща и ги е намерила в случая в мен.
Тя е умна жена и премисля нещата последователно и сама казва, че когато му дойде времето ще се вземе решение така или иначе... и няма как да не стане защото нищо не остава скрито прекалено дълго във любовни триъгълници... в даден момент ще бъдем разкрити и тя ще бъде принудена от обстоятелствата да се реши... това е молбата и аз трябва да я уважа като - изчакам.
Тук търся - подкрепа и разбиране, хора сме и всеки има нужда от подобно нещо.
А е приятно и добре да почерпиш и чужда опит от подобни ситуации.
Благодаря ти и на теб.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0afd5172d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Много сте ми странни вие изневеряващите и ровещите се в чужди чаршафи. Защо винаги се мислите за много умни, красиви, способни на истински чувства и бля-бля... комплексарски фантазии? Защо съпругите и съпрузите са някакви боклуци? Знаят - не знаят? Естествено, че знаят! Защо си мълчат ли? Защото са над глупостта ви. Пък вие си ги смятайте за грозни, слабоумни и там каквото си пожелаете. Успех в извънбрачните връзки!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e2cefa10ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Абе нещо много самохвална ми е тая история - обич, любов,
признания един за друг, ала бала, дрън дрън.

Един истински мъж на първо място няма да яде огризките, подвърлени и да чака подаяния.
Един истински мъж не може да дели жена с друг!

Ти си играчката вибратор, която мъжът на любовницата ти и е подарил, защото отдавна знае за теб.

Ти си любовник, запомни а не Мъж на който може да се разчита. Разбери още, че един вибратор не може да обичан, дори да носи удоволствие, мерси

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b7f6d0ba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   От... АВТОРЪТ.

ЕЙ, хора... тук съм добронамерено със сърдечност и добри помисли.

Не ми трябват - УПРЕЦИ, КРИТИКИ, ХАПЛИВО ЗЛОБО-ДУМИЕ.

Имам нужда като всеки човек от:
Разбиране, съпричастност, доброта, мнения от хора с подобен опит в такива ситуации.

С доброта и положително отношение може едиствено да си помогнем взаимно... а УПРЕЦИТЕ - ХМ!!!
От тях няма смисъл и нужда... те са излишни.
Само - ПОМАГАЙТЕ... не - СЪДЕТЕ.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3d8bdd102a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Това е аналогичната ситуация на така много обсъвданата тук на младата свободна любовница, посветила се на ангажиран мъж... Явно, макар и по-рядко се случва и на мъжете. И забележете, на романтичните, чувствителните. Грубите мачовци са в обратната позиция. Защо пък не, когато си устроен така да изжживееш емоцията, независимо от трудностите си господар на себе си. Никой не те кара да страдаш, но ако в този човек намираш нещо, което те кара да се радваш.... струва си...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6f71ddfc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   АВТОРЪТ
Мъж на място съм си - номер 46
Не е нужно да ти го доказвам... можеш да си плюеш колкото искаш, видимо е, че не уважаваш не само любовта а и същата в душите на другите хора...
Ти си - ЛОШ човек... по добре не пиши тук.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
номер - 45
Няма странни неща в любовта... всичко е човешко.
И не аз ске ровя в чуждите чаршафи - защото аз съм избран от тази жена доброволно и съм допуснат в нейния живот по нейно желание... всичко е акт на добра воля от нейна страна... всеки знае защо изневерява и не съди... защото си има категорична причина.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
номер - 48
Ами да... така е - чувствителен, романтичен и искрен в любовта си съм - вече трета година.
И не само намирам в тази жена много и красиви стойностни неща, а и се боря за любовта и постоянно.
Разбираемо е, че независимо колко са изчерпателни или не нещата написани тук - то със сигурност всичко си има и друга страна... затова ми е странно как някои индивиди с лекота - СЪДЯТ... доста грешно според мен и затова бях казал:
Ако можеш кажи нещо мило и добро - помогни със съвет, мнение или опит... а не да ми ръсят - простотии и упреци... не, че ми дреме... ама бездушни твари да ми се правят на съдници след като и те са човешки същества... АЙДЕ - стига... аман от съдии.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8cb23bbc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Бориш се за загубена кауза и си пропиляваш времето безвъзвратно. Сложи край на агонията и си потърси свободна жена, такава която ще е готова да създаде семейство с теб. На сегашната ти любовница и липсва тръпката, романтиката, изобщо целият копнеж, вълнения, които е изпитвала на младини. Страхува се не за това, че дъщеря и ще я отхвърли и т. н., а се страхува, че като се съберете няма да ви е толкова сладко колкото сега. Веднъж рутината, еднообразието, скуката щом веднъж са си проправили път в семейният живот, защо да не го направят отново макар и сега главният герой да е друг

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cd29582049
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Три години са много време-мисля, че ако тази жена истински желаеше да бъде с теб, досега това би трябвало да е факт. За един човек можеш да преценяваш по това, което прави, другото е само думи, не че и те са без значение, но... Поговори с нея и изясни за себе си какво точно я спира да си остане само с теб, слушай интуицията си, тя няма да те подведе. Колкото и да е ти се струва чудесна връзката ви, тя при всички случаи не е това, което трябва да бъде и ти много добре го знаеш, както и тя. Естественият ход на нещата си е такъв, но не можеш да се осланяш винаги само на него, защото въпреки него всеки има избор. Тя е направила своя, но да не те заблуждава, че той е естествения ход на нещата. Защото си мисля, че естественият ход в известна степен си зависи от всеки от нас, ако разбираш какво искам да кажа...

Ели

 
  ...

1-50 от 65
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker