Да не би тя да е по важна от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да не би тя да е по важна от мен?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3398 пъти
Имам проблем и много се надявам да ми дадете съвет, защото съм много объркана. Приятелят ми с когото сме от 9 месеца заедно и живеем заедно се чува с бившата си приятелка. И по точно звъни и посред нощ пиян криейки го от мен. И дори когато съм разбрала ме лъже до последно...

След всичко това и поредната лъжа свързана с нея аз му казах че трябва да се разделим. Той дори не се опита да ме разубеди. Знам, че ме обича но е много горд и никога не би се молил на никого за нищо. Снощи под влиянието на алкохол ми каза, че каквото и да ми казва няма да спре да се чува с нея защото понякога имал нужда да говори с нея, тя го разбирала, само като чуел гласа и и се успокоявал, не съм можела да разбера какви приятели са. С един вид имам чувството че ми каза че тя е идеалната, а аз никога няма да съм като нея. А днес разбрах, че когато една моя приятелка му е звъннала да говори с него той отново на пияна глава (но нали знаете че пияните хора си казват истината) и е казал, че ако искам да съм с него трябва да приема, че ще се чува с нея, защото той няма да спре да и звъни.

Не ме разбирайте погрешно, никога не съм имала нищо против приятелството им, проблема дойде тогава когато разбрах че той крие и ме лъже за неща свързани с нея. И сега смятам да му кажа, че нямам нищо против да се чува с нея и да са приятели, стига да не е посред нощ. Както той има условия така и аз имам, защото не смятам че е много нормално и много приятелско да звъниш на бившата си посред нощ пиян при положение че живееш с приятелката си и да криеш всичко това от нея.

Как мислите, права ли съм? Много съм объркана и имам нужда от съвет, не искам да направя някоя грешка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: bd061a1b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Моя много близка приятелка има силна връзка с мъж, с когото скъсаха преди години. Защо скъсаха? Ами караха се толкова много и толкова страстно, колкото се и обичаха.
Не спират да се чуват по телефона често. Виждат се няколко пъти в годината. И правят секс, естествено.
Тя имаше няколко връзки междувременно. На всичките мъже в живота си заявяваше, че трябва да приемат приятелството й с него. Те се опитваха, но рано или късно се стигаше до непреодолим конфликт.
Тази история продължава вече повече от десет години. Той се ожени, има две деца, но продължава да се вижда с нея. Тайно от жена си. Тя се опитва да го крие от последния си приятел, но той разбра и в края на краищата тя постави ултиматум: или с мен и с другия, или без мен.
Приятелят й се опитва да си затваря очите и да стиска зъби, вярвайки, че все пак тя обича него. Не знае, че тя прави секс с бившия, но подозира. Това го съсипва.
Превърнал се е в сянка. Загубил е волята си, достойнството, самочувствието.

Не позволявай да си на негово място.
Бъди с някого, за когото ще бъдеш единствена по важност. И който ще е наясно със себе си.
Не се примирявай с лъжи и второстепенни роли.
Животът предоставя достатъчно изпитания за една любов. Но поне започни своята на чисто.

Това бих те посъветвала. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f23b08add4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Не си права защото е очевидно, че той все още има чувства към нея. Ако ти си всичко за него, то с теб ще споделя. Явно нещо му липсва. Аз не бих изтърпяла подобно отношение, защото е доста обидно. Няма значение колко време сте заедно, а доколко го познаваш. Поговорете и разбери истинската причина поради която звъни на бившата. Всяка от нас заслужава да е щастлива, и те съветвам да не влагаш много в тази връзка...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a8fdd077ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Очевидно е че това момче първо за да е всеки път пиян има проблем а това, че се чува с бившата си може би е по скоро от влиянието на алкохола но не казвам че не е и възможно тайно да си я иска и ти нз къди си даже в цялата картинка доста те обезличава това "приятелство" и явно май си втора цигулка. По добре си намери нещо за което ще си ТИ и няма да има ТЯ. успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fc68c50d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, тук не е проблема в това, че тя е нещо повече от теб. Просто явно той все още е привързан към нея. Особено пък след като й звъни, когато е пиян. Нали знаеш, че тогава човек става по-откровен, прави неща, който иначе на трезво подтиска в себе си.
Не знам и аз какво да ти кажа. Най-правилното е да седнеш и да проведеш един сериозен и откровен разговор с него. Не прави чак такива компромиси със себе си. Защо не звъни на някой мъж приятел, а точно на бившата? !

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e08afb8eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В никакъв случай не бива да търпиш това. Когато един човек е с теб той трябва да ес теб на сто процента. Много си права. Като само тя го успокоява да си стои при нея. Според мен може би той има чувства все още към нея.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8822d9f391
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо няма нужда да му търпиш пиянските излияния, второ - той явно не е превъзмогнал раздялата с нея. Обаче, доста често желаем силно точно това, което нямаме в момента. Ако е такъв случаят с твоя приятел, то освобои го от присъствието си и му дай свобода да е с нея. Когато има тази възможност може да му минат мераците и е много вероятно да тръгне на теб да звъни и да те моли или да си споделя с теб. Все пак... не е добър знак, че често е пиян. Помисли си дали искаш такъв мъж до себе си - не сега, а изобщо в живота си. И има ли смисъл да си губиш времето и нервите с човек, който очевидно не те цени. Междудругото, любовта не се казва, а се показва - не с думи, а с дела.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b3c895b611
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си заместител в момента. Изобщо няма чувства към теб. Пие. Такъв ли мъж искаш до себе си? Дай си отговор и взимай генерално решение.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5e103d1486
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мило момиче, аз никога не съм изневерявал на моето момиче с което вече съм 2 години и 7 месеца заедно.

Но никога не съм криел истината
аз също се притеснявам защото от 4 месеца насам 2 момичета от фейсбук ми искаха да се обвържа с тях хвана ме срам, че моето момиче ще разбере а и сестра ми, която е на 8 също мисли като нея и ме наблюдава

Моя съвет ако смяташ че мъжът ти ти изневерява напусни го

Момче на 19 -12 клас

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8352c75caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Оооо, ясна е картинката, просто има нужда все още от нея, а теб явно не те обича достатъчно. Съжалявам, но това е истината.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker