Само с женени мъже... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само с женени мъже...
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 13737 пъти
Здравейте всички! Искам и аз да споделя тук за себе си... знам, че веднага като прочетете моята история ще ме заклеймите като пълен боклук, но какво от това... нали пък признат грях е половин грях... ако въобще е грях. Та така по темата - аз съм жена на средна възраст, малко над четиридестте, разведена много, много отдавна с голямо дете. Моят грях е, че винаги съм се занимавала с женени мъже, ами те са най-свестни все пак... разведените са досадни, а за старите ергени не желая да коментирам.

Цял живот любов само с женени... изобщо никога не съм се интересувала дали наранявам някого или не, когато съм влюбена и щастлива не ме интересува никой и нищо... такава съм... и когато приключа с един идва следващият женен мъж.

Щастлива съм, животът ми е поредица от хубави мигове, нямам никакви угризения на съвестта, че съм причинила на някоя омъжена жена страдание, защото всеки сам прави своя избор и всеки сам кове щастието или нещастието си. Не смятам, че личните емоции на един човек трябва да имат нещо общо със семейното му положение.Благодаря на всички прекрасни женени мъже, които са ми дали толкова обич, топлота и нежност!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 103

преди: 15 години, 5 месеца
hash: dc12a8c9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има нещо много точно в написаното. Не смятам, че личните емоции на един човек трябва да имат нещо общо със семейното му положение, би трябвало да е точно обратното, но рядко е.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7d626901fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   О, живей си живота както искаш.
Но да знаеш едно - всичко се връща и един ден ще страдаш също толкова, колкото си причинила страдание ти и най-лошото е, че няма да знаеш защо е така.

Този, който ни праща на Земята не ни дава много обяснения, пък и защо ли, да не би всички зли човеци да МУ дават обяснения на него, пък и въобще на някого когато убиват, крадат и мамят.

Това е моето мнение и съм убедена в това. Иначе....СЕГА си живей както искаш. Имаш свободата на ТОЗИ етап.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b390a4bf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм жена на средна възраст и съм почти на твоето мнение, но винаги съм си задавала въпроса - Защо тези женени мъже дават обич, топлота и нежност на извънбрачните си връзки, а лишават половинките си от това? Кое ги кара да постъпват така?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 2fa29a4218
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Браво, браво! Ето така се живее. И на мен не ми пука за останалите, важното е аз да съм добре. Та кой ли пък мисли за мен, че аз да го правя. След като има жена, да мисли той за нея. Щом ме търси, значи аз съм по-добра. Аз съм тази, която го обича без да задава въпроси. Свобода и от двете страни. Какво по-велико от това? Любовта е красива и неповторима и не пита женен или не... Само ми е много странно, че още има хора, които вярват във фразата "Всичко се връща". Да бе да... От къде знаете, че се връща. Просто се случва. И какво? Правиш цял живот добри неща и изведнъж се срутваш. Най-лошите неща се случват точно на теб? И къде сгреши? Или плащаш за вината на някой друг? Според мен това са глупави разсъждения. Да си обясняваш живота със случайността. Но... всеки си има мнение.

Към авторката: Много хубава искрена изповед, която се надявам да не изкретикуват всички. Защото хората са злобни и за съжаление доста живеят в измислен свят.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 13aee8ca18
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Мразя такива като теб.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 93cc8eee0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм аз човек, който да те съди или съветва за постъпките ти, бих могъл да дам просто един коментар. Женен съм /щастливо/ от няколко години, сега със съпругата ми очакваме близнаци. През цялото време не само в живота си, но и в брака съм се старал да давам всичко от себе си! Смятам, че никой не би могъл да промени живота ти, ако ти не позволиш, защото всичко е такова каквото си го направиш сам!

Но моята представа за "хубави мигове" е по различна. Затова бих искал да те попитам: Тези мигове, които си имала с тези мъже, наистина ли са били хубави? Наистина ли смяташ, че това е бил истински миг, този момент в който той е бил с теб, а после се е прибирал при жена си?

Защото ТЯ е жената, а ти просто другата, от която взема нуждите си и едиственото което имаш е този миг! Това ли наричаш "щастливи мигове"? Щастие ли е да си лекарството, с което той лекува самотните си мигове?

Щастлива ли си да знаеш, че с Жена си се разхождат хванати за ръка по улиците, а с теб е скрит в някоя хотелска стая? Щастлива ли си когато знаеш, че неговото "Обичам те" за теб е ключовата дума за тялото ти, но за НЕЯ са думи от душата му? Щастлива ли си да знаеш, че никога няма да си тази в сърцето му, а просто някоя... Другата!?!

Аз мисля, че твоят живот, не е хубав миг, а просто пропилян за безброй Фалшиви мигове!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d60092943c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До номер 5: Цитат от коментара ти: ''Правиш цял живот добри неща и изведнъж се срутваш.''

Аз не виждам с твоята философия ти да правиш ''добри '' неща. Напротив!

А относно авторката, обзалагам се (макар, че тя няма го признае тук пред нас), че се е развела заради това, че е била изоставена от съпруга си - заради ДРУГА!
И не прави нищо друго, освен да си отмъщава!
АБСОЛЮТНО СЪМ СИГУРНА В ТОВА!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Към № 7 /от авторката / Знаете ли, предпочитам да съм скрита в хотелска стая, отколкото лицемерно хваната за ръчичка от някой който ми изневерява понесла на главата си корона от рога, уверявам ви няма да съм никак щастлива с такъв товар!

И защо ми се струва, че № 7 е жена, някак си много "дълбоко" познава душевността на жената с главно Ж и на другата, т.е. аз, чийто живот е "пропилян за безброй Фалшиви мигове" - извинете ме, но аз никога не съм посвещавала живота си на мъж, за да смятам, че съм пропиляла нещо наистина важно за мен! Когато съм с един мъж съм искрена и естествена, не крия чувствата си, ако ги има и се грижа за моята част от връзката да е перфектна. И знаете ли никога не ме е интересувало дали съм "другата", "поредната" или дори "никоя"... това са все понятия измислени от жените с главно Ж, повярвайте ми мъжете не се занимават с такива категории, тях ги интересува нещо съвсем друго! А колкото до това, че всичко на този свят се връща - съгласна съм! Получавала съм и съм давала любов и щастие и нека да се върне стократно на всички ни!!!

Към № 8 - не съм била изоставена от съпруга си заради друга жена, напротив аз си тръгнах, защото ме приеха да следвам, а той беше против. И накрая някъде бях прочела една мисъл: "Да жените се мразят и причина за това са мъжете."

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: e1de6399dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 8: Получавала си и си давала много любов?!
На кого обаче? На чуждите мъже - благодаря, не бих искала да се гордея с това, ако съм на твое място.

След като си толкова любяща, защо не се намери един да не може да живее без теб и с когото да съградиш нещо смислено, пълноценно и истинско?
Аз отговора го знам- но ти намери твоя.

И що за мислене е това да смяташ,че едва ли не във всяко семейство има ''рога''?
Това, че ти не си успяла да изградиш здраво и щастливо семейство ти самата, не прави всички останали около теб неудачници, както явно смяташ.

Отново ще потвърдя тезата си, че зад ''нахаканата' 'ти философия стои една наранена, нещастна жена, завиждаща на чуждото щастие и използваща слабостта на (някои) мъже към чужди ласки, за да избие комплексите си и да се почувства ''значима'' пък било то и само в леглото (те и проститутките се чувстват значими там).

Ти си дълбоко и непоправимо нещастна, авторке.
Иначе не би парадирала с начина си на живот, а аз отново твърдя, че причината за развода ти е друга жена, независимо че няма да си го признаеш.

Единствено това обяснява комплексите ти. Едното следване, заради което си се развела, в никакъв случай нямаше да те направи толкова озлобена към ''семейните''.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 6428bba058
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Добре подредени и формулирани думи :) БРАВО
Но те не променят факта, че не си щастлива и дори с тях не можеш да запълниш празнината в себе си. Успех. ВП

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката / за последно / към номер 8. Не съм озлобена към семейните / не знам защо сте поставила думата в кавички, това автоматично започва да звучи като нещо "псевдо", но както и да е /, напротив, радвам им се, особено на мъжката половина от тях. Надявам се да ви е олекнало малко от толкова слово, което изляхте върху мен. Прощавам ви и за любопитството за развода ми... е, на вас няма да ви кажа пък, как точно стана... искам да ви мъча!

А горките мъже, как само с лекота ги поставяме в разни категории - чужди, наши, ваши, мои... ех, а те са си просто мъже! Имам даже чувството, че номер 8 е загрижена за мен - "защо не се е намерил един който да не може да живее без мен"... ами намери ми ти номер 8, като си толкова кадърна, да бъда и аз "щастливо" омъжена като теб и без рога, хе, хе, хе...

Тъжно е, когато човек не е малко по-широко скроен, а е със собственическо-кухненски манталитет и иска да го насажда като едва ли не общочовешка, всемирна ценност. А още по-тъжно е, когато започне да се взема много, ама много насериозно! Мъжете не са недвижима собственост... те са движими и се движат, както си искат... но едно съм сигурна, че всички те предпочитат жени личности, а не просто женски индивиди! Хайде, спирам се вече... със здраве!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не съм съгласен да се обиждат проститутките, те жените там в леглата си изкарват прехраната... и защо да не се чувстват значими на работното си място?! Айде сега де, нали разбираш...?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 6d094b98ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От номер 8:

ООО, никак не съм загрижена за това да ти ''търся'' мъж за брак.
Това, ако се намери такъв, който да те използва за нещо повече от парцал в леглото, ще стане, ако и само ако той желае и сам ти ПРЕДЛОЖИ!

Но както сама казваш - не се е случило в живота ти. Защо? Мисля,че на всички е ясно.

А относно моя брак - ще те разочаровам, но се радвам на щастлив брак без ''рога'' нито от едната, нито от другата страна.

Но очевидно това не можеш да преглътнеш ти - нормалния живот на другите.

Все пак ти пожелавам всичко най-прекрасно с ''женените'' мъже - такива, които да те използват за играчка в леглото има много, със сигурност няма да можеш да ги пребродиш всичките, колкото и да ти се иска.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 13aee8ca18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Браво НОМЕР 14 направо я постави на място.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 053d97bcca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Не мога да разбера едно - защо се нахвърляте върху тази жена, само защото е различна като поведение и разбирания??? Тя може да иска само това - неангажираща връзка, без задълбочаване, нейната си независимост и т.н.. Нормално - всеки има правото сам да си гради живота, а вие веднага я оплювате и тълкувате защо се е развела.

Тя чисто и просто споделя... и защо не, може би тя така е щастлива, кой е казал, че само бракът и подписът дават щастието... НЕ! Защото познавам много женени, които живеят под един покрив, но са си толкова чужди духовно и емоционално един на друг.

Защо да няма и друг вид щастие и разбирания.. оставете жената на мира, нека си живее живота така щом това я прави щастлива.

Към АВТОРКАТА - не те познавам, не знам колко е истина това, но ако това те прави доволна и щастлива ще ти кажа - бъди щастлива. И по-добре миг щастие 1-2-3 часа, отколкото пълна отчужденост в къщи.

Към КРИТИКУВАЩИТЕ - Вашето мнение си е ваше, запазете си го, не злобейте напразно, жената просто споделя, не е влязла в дома ви, научете се да бъдете толерантни и проявете разбиране към другите, които живеят по различно от вас самите.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 38e8857dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До номер 16 - от номер 14:
ОК, потупах вече авторката по рамото-пожелах и късмет с женените мъже.
Утре обаче може да попадне на твоя. И тогава ще смениш разбиращия тон. Ха-ха!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Имам въпрос към номер 8 - нека да сподели с нас от колко време е омъжена, готви ли редовно в къщи, чисти ли дома, грижи ли се за съпруга си... и колко деца има?

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 14 не злобей толкова, номер 16 се подразбира, че е мъж. Номер 14 стига си ни заблуждавала всички тук. Можеш да кажеш със сигурност ти дали слагаш или не слагаш рога на мъжа си, но не можеш да бъдеш 100% сигурна дали той не ти изневерява много тайно.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: f1913e88af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Пълен егоцентрик е авторката и чак й се иска да подразни нормалните хора. Тя не може да приеме това, което се случва с другите, но тя се е разминала с него.

А щом е и студентка, мъже - на проститутка се плаща, на студентка - не. Дерзайте! Има жени, задоволяващи се с трохите, които мислят за хайвер. Ама всеки със стандарта си. За съпругите на въпросните женени мъже това си е въргаляне в кочината. какви чувства у това същество, какви пет лева? То мисли за себе си, какво ще получи. Жалко и за жените, които й импонират. Затова ще третират мъжете голяма част от жените като курви (не е обидна дума, не ме цензурирайте - това е жена, която ходи с много мъже). Така се държим и те така ни отвръщат. Като виждам около себе си, как се държат - ами няма как да откажат. Тя му се натиска, та чак е смешна. А после, като я изостави, оревава приятелките, че на,онази кобра ги разделила. И все пак съпругът се връща при жена си. Там отмаря и събира сили. При такива като авторката си избива комплекси.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   ОТ АВОРКАТА /до всички засегнати съпруги/:
1. Отдавна не съм студентка - няколко пъти бях такава в различни университети, повишавайки знанията си.

2. Бях в редиците на съпругите, имам едно голямо дете - моята гордост. От много години съм от другата страна, така, че съм изживяла и едното и другото. Докато има такива съпруги като вас - смятащи, че всички различни от тях жени са по 5 лева /за сведение тези пари оставям на жената в обществената тоалетна /, мъжете ви ще търсят такива като мен, защото при мен те намират всичко, което не намират в къщи. А затова, че се връщат отново при пеньоара и ролките за коса или може би вмирисания на готвено анцунг, е така защото аз самата не желая да ги задържа, а те искат милите...

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   ...всяка съпруга омръзва един ден - и най-красивата и най - умната и най-кадърната...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 13aee8ca18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Оффф авторката, адски си нагла, но щом смяташ че е хубаво това което вършиш, няма проблем. И знай че не всички мъже се нуждаят от курви като теб. Но те оставям да си мислиш, че си адски значима за мъжете :)))

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 15a51ff332
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Към №21: Би ли ми казала поне някои от нещата, които любовниците дават на женените мъже? /"при мен те намират всичко, което не намират в къщи."/ Благодаря предварително!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   от №21 към №24 Отговарям на въпроса ви: Когато вашите мъже ходят при такива жени като мен - неангажирани, намират всичко, което в къщи им липсва, т.е. аз винаги ухая много добре, бельото ми е безупречно, обстановката е предразполагаща, а аз съм усмихната, всеотдайна и разбираща - не задавам неприятни въпроси, с мен може да се води разговор, не ангажирам никого с проблемите си и не хленча. Не искам да ви засегна № 24 в никакъв случай, но щом задавате такъв въпрос, значи сте много далеч от желанията на вашия съпруг, жал ми е за вас.Предполагам, че и другите обвинителки са като вас, затова не се сърдете и не обвинявайте мен за нещастния си животец, че мъжете ви търсят такива като мен... помислете си, защо го правят?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: cadf5c4adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Към авторката: Различна си от безличните и затова не те разбират. Поздравявам те за хубавата изповед. Намерила си сили да преминеш границата на фалшивия морал.

Към N24: мога да кажа какво не намират - не намират занемарена и запусната, вмирисана на готвено във вечно кисело настроение жена. Не намират жена винаги готова да умаловажи успехите им.

Намират приятна компания, нежност и внимание.

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: eb8131899a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Браво на номер 23! Много точно казано.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: f1913e88af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От номер 20 (нормален човек, а не засегната съпруга):
Най-смешното е, че ти наистина се взе насериозно студентка. В България от всички учебни заведения да си вземеш тапия, пак си никоя. Още един комплекс. И за твое сведение аз ходя в заведения, където не е нужно да се плаща. Така че се виж на какво ниво си и си запази мнението и съветите за себе си. Някои жени не желаят да са завеса, в която всеки да може да си избърше х.я. Изхвърли от клавиатурата си ролките и пеньоарите, защото отдавна такива не се носят, и стана много изтъркан лаф.
И горко му на момичето, което ще се подлъже по сина ти. Бай ,бабо, такова чудо да не влиза в къщата ти.:)))

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 15a51ff332
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Номер 24 съм. Към №25 и 26: Няма нужда да ме съжелявате. Не се оплаквам от "животеца си". Не съм и вмирисана на лучена яхния. И защо изобщо злобеете толкова, след като сте щастливи с чуждите мъже? И защо те не се разведат, та да заживеете заедно като мъж и жена, да построите дом, да отгледате деца....????

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: eb8131899a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Авторката има огромни комплекси за малоценност.
Никога не е била обичана, така, че да бъде щастлива, нито пък е дала любов, така, че да направи някой щастлив с нея....

(От изказала мнение и преди - номер 14)

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 053d97bcca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   От № 16. Не съм мъж, зряла жена съм на 43г. Имала съм проблем с кръшкането на партньора ми, и разбрах, че мъжа не иска само сготвено и да му е чисто, иска разбиране, да не се притиска за някои неща, да не му се мрънка, да има разнообразен живот и секс, най-вече разнообразен секс, защото мъжете така подържат егото си.

И започнах да се променям, по-хубаво бельо, отслабнах, повече внимание на външният ми вид, изненади към него, вечери навън, експериментирам в секса, което се оказа полезно и за мен, допадна ми, тръпкаа се появи отново, за моя и негова радост. Няма да изпадам в повече подробности, само ще кажа, че да си добра домакиня и майка не е достатъчно за мъжа, трябва да си добра любовница за него /не с друг/, да си жена винаги, а не да те вижда с размъкнати дрехи, разчорлена и т.н.

Повярвайте ми мили съпруги, не искам никой да обидя, но това е факт. И когато дадеш на мъжа до теб това от което има нужда, той няма да го търси навън. И не ни е виновна другата жена, а ние самите. Много мнения се изказаха тук, сигурно сте прави за себе си, аз обаче изхождам от моя опит, и аз съм права за себе си. Нека всеки си живее живота така както той го разбира и му харесва. Успех на всички независимо от мнението им.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Към 24: Уважаема госпожо, не разбрахте ли досега, че не ви искам мъжете за друго освен за любов. На мен не ми е необходимо да въртя къща, да раждам деца и да пера мръсни чорапи, това е ваш приоритет.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: eb8131899a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Ами ти тогава си ИСТИНСКА ЖРИЦА НА ЛЮБОВТА, авторке, след като искаш мъжете ''ни'' само за любов.

Елементарна си. Озлобена и Нещастна. Един истински мъж никога не би ти обърнал внимание - истинските мъже не се нуждаят от ''жрици на любовта''.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   № 33 може само да предполага на какво би обърнал внимание един мъж и от какво се нуждае, но да знае със сигурност - едва ли.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 15a51ff332
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   От 24 към 33: Откога свирките за пари са любов?

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a9a4f01bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Аман от курви с великото самочуствие, че са най големите курви... - явно единствено ЖЕНСТВЕННОТО при авторката е да прави свирки и да се чука 24 часа в денонощието с който и падне... - ясно е че не е чак до там проста за да го прави безплатно.. - намерила е начин да издържа себе си и детето си за сметка на чуждите семейства и деца... Докато има тъпи мъже, курвите, като нея няма да свършат..

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Ами да, уважаеми правила съм свирки на когото трябва, където трябва и когато трябва... и то 24 часа в денонощието / с нищо друго не се занимавам, освен да свиря с уста /, как познахте само?! Жал ми е за всички вас, които приехте моята изповед като лична обида.

Прощавам ви за елементарния изказ, граматически зле построените изречения, правописните грешки и цинични думи с които се опитахте да ме коментирате... аз и не очаквах нещо друго тук. О, как се радвам само, че не ми се налага да съм една от вас!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7750785b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   "Секс за пари". Като име на песен заглавието звучи страхотно. Като сюжет на филм също. Когато обаче вкараме словосъчетанието в реалния живот, нещата стават по-сериозни. Дори страшни.

Едва ли някой ще оспори факта, че днес да „продаваш“ тялото си не е просто модно, а дори се е превърнало в класика. Да оставим настрана професионалистките, на които работата им е точно това – да правят секс за пари. И да погледнем момичетата около нас, които скрито или явно водят връзки или дори най-невъзмутимо прекарват по отделни вечери с „добри познати“, които им дават няколко банкноти, за да си „купят нещо“ и след това не се сещат седмици или месеци за тях. Предполагам имате не една позната от обкръжението, която живее живота си по този начин. Дори да не се сещате за някого конкретно, не се учудвате от подобни истории, защото те ни заобикалят всекидневно. Момичетата, на които основна цел в живота им е да пазаруват и да се обграждат със скъпи вещи, са станали една не малка част от женската половина. Някои ги наричат „материални“, други „леки“, трети използват много по-груби определения. Те обаче не се впечатляват от мнението на околните и го тълкуват по-скоро като завист, отколкото като забележка, от която да си вземат поука.

Сещам се за една позната, която на празник беше получила плик с банкноти, защото въпросният възлюбен нямал време да й купи подарък. Въпреки това тя беше много доволна, защото тлъстата сума можеше да покрие много повече от някоя скъпа дрешка и букет цветя. Същата тази двойка приключи отношенията си цивилизовано, останаха редките им срещи, през които тя го дарява със сладострастни преживявания, а той нея с подарък като този от празника. Просто от уважение. Това момиче обаче не намира нищо нередно в тази връзка и живее живота си щастлива и доволна, в търсене на друга подобна любов. Тя дори не се впечатлява, нито се интересува, че освен нея, той има още няколко подобни приятелки. Защо да се интересува, нали всички се чувстват прекрасно така.

Интересното при този род момичета е, че те просто не могат да се влюбят в някoго, който не може да им осигури това, което желаят – охолен живот и предостатъчно пари. Незнайно как се случва, но този род жени винаги се намесват с богати мъже и извличат сериозно облаги. Това става техен начин на живот – основна тяхна отговорност е да изглеждат добре, тяхно хоби – да пазаруват и тяхно задължение – да придружават „любимите си“, когато се наложи и да ги „обслужват“ в леглото. Останалите неща от живота не стоят на преден план, те са ненужни, скучни или просто сега не им е времето.

При някои девойки страстта към набавянето на охолства по този начин придобива още по-страшни измерения. Те дори не си и мислят да имат претенции към мъжете за нещо повече. Отношенията са чисти и ясни – секс за пари.

Мислейки задълбочено по темата, се натъкнах на следната история в един форум, която не мога да не споделя с вас:

„Не мога да повярвам, че стигнах до тук. През последните няколко месеца малко по малко започнах да осъзнавам какво направих с живота си... Страхувам се, че вече е късно да променя нещата, но просто имам нужда да го споделя с някого, а нямам останали приятели и приятелки, затова пиша тук. Сега съм на 25 години, обръщам се назад и виждам, че нямам нищо останало зад гърба си, освен красивото личице на двегодишната ми дъщеря. Започнах да правя секс, когато бях на 13. Направих го на един купон, в другата стая с момче, което не ми беше гадже. Почувствах се пораснала и различна, хареса ми. Малко по малко започнах да правя секс с различни момчета, някои от тях дори мъже. Често ходих на дискотеки и си намирах обожатели, които тичаха след мен. Бях малка и глупава, мислех си, че е страхотно да има такъв интерес към мен. Изглеждах по-голяма за възрастта си, имах хубаво и развито тяло. Тийнейджърските ми години минаха в доста алкохол, дискотеки и безразборни сексуални връзки. Макар че бях разюздена, се опитвах да не изоставам от училище, защото това беше много важно за родителите ми, те тогава не подозираха за другата част от живота ми, гледаха да съм здрава и да уча. След като завърших гимназията, ме приеха да следвам в друг град и се отделих от семейството си. Винаги съм била от „мацките“ и от жените, по които всички се заглеждат.

Тогава, когато вече бях по-голяма, осъзнах, че от начина си на живот мога да изкарвам пари. Започнах да общувам само с мъже, които бяха с по-висок социален статус, ходих в скъпарски заведения, обличах се възможно най-марково... Години наред животът ми беше низ от сексуални и любовни връзки с богати мъже, някои ми правеха скъпи подаръци, други ме водеха по екскурзии, трети ми даваха пари в кеш. Стигнах до там, че спах с мъже, които са от една компания. Бизнесмените в тези среди се познават. Чувала съм коментари относно тарифата ми и сексуалните ми умения... Тогава сякаш не проумявах какво става, по-точно не го намирах за нещо лошо, бях по течението и не мислех задълбочено... Години наред живях по този начин, като е имало моменти, в които се чувствах страшно щастлива... Докато един ден не забременях от един много богат бизнесмен, с който имахме връзка. Не си мислете, че е било нарочно, не съм искала да го „вържа“, просто се случи. Въобразих си, че може да се съберем и да станем семейство. Тези илюзии не траеха дълго, защото когато му омръзнах, той ме захвърли. Било недопустимо да се ожени за жена, „с която са били половината му бизнес-партньори“. Обеща ми издръжка и нищо повече. Днес, имам останала една скъпа кола, дъщеричка на две годинки, живея сама и получавам издръжка. Гледам я сама. След раждането нещо в мен се промени. В болницата имаше жени, които градяха семейства и бяха толкова щастливи, че ще дарят таткото с наследник... А аз дори не знаех дали искам това дете... Осъзнах, че съм била проститутка, макар и не официално. Сега още ме е страх, че може да остана сама с малкото дете... Моля се дъщеря ми да не разбере моята история и да успея изградя живота си наново."

Дори тъжна и грозна, в тази история има оптимизъм, защото момичето е осъзнало, че има нужда от промяна. В много от случаите обаче този момент не настъпва и „неофициалните проститутки“ си живеят живота с цел да пазаруват, да пътуват и да се забавляват. Те нямат ценности, просто искат облаги и охолства – само това ги кара да са щастливи. Дори не се замислят, че скъпите парцали отгоре им, няма да имат никакъв смисъл, след като им мине модата и че снимките от екскурзиите, на които стои някой от изоставилите ги любовници, ще им носят само лоши спомени след време.

Лесно е да станеш такава жена. Трудно е да се промениш след това. Просто защото няма да е останал никой, който държи на теб.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: f1913e88af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   До номер 16: Мила ми съпруго. Ти си баналният случай. Изобщо не стоят нещата така навсякъде. Най-често избиват комплекси да се похвалят на приятеля/и, че са били при курва като авторката.

Стига сме й обръщали внимание. То се усети, кой е злобния, с беден изказ и граматически грешки (достатъчен ми е последния й пост).

Ако работи за мене (да дам ли мейл за връзка), ще й обърна ОСОБЕНО внимание. Все пак животът не е един гол секс. Има и бизнес. По-добре другите да бачкат за теб:)))

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   На кой ли пък му пука за мнението на средностатистическите домакини. Айде бегом в кухнята да прайте манджа с лук и пръжки, че да ми прайте свирки, сигурно не мойте!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 336b5d13b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Краткосрочен актив си, уважаема... И краят на срока ти на годност приближава. Затова вилней колкото можеш, че идват пеньоарът, сапунките преди обяд и боб чорбата :)))

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Номер 41, моля, не ми насаждайте вашите ценности - аз не гледам сапунки и не готвя, а колкото до пеньоара... нали съм к*урва... ходя гола. Поздрав на всички дълготрайни активи /антики / тук ...с пожелания да сте винаги в срок на годност!!!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: c389da872b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Тоест ще бъдеш гладна и гола к*рва с изтекъл срок, седяща пред загасения телевизор? Забавна си, продължавай :)))

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7da7e239d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Много преходни са нещата, с които парадираш, са много преходни. Скоро под "безупречното" ти бельо ще се крие едно не много привлекателно старо, изхабено тяло. Няма да ухаеш приятно и това не можеш да го промениш. Просто това е естественото природно развитие. Необратим процес. Къде ще са тогава твоите "просто мъже"? -При техните "засегнати съпруги"... с техните "тесногръди" разбирания и морални норми. А ти ще съвсем сама, защото дори и "твоята гордост" ще се погнуси от цинизма ти! И да знаеш, че антиките имат постоянна стойност!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Абе дами много сте злобни. Съскате като змии остава да ви сложим по един камък че да съскате по добре. Авторката ви подаде малко а вие я захапахте като питбули. Не се стягайте толкова това може и да не е вярно, но явно много сте препатили - някои от вас та не можете да реагирате адекватно. Все пак недейте толкова злобно ще се сбръчкате съвсем.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Хахахаххх... какви жени, какви питбули, захапват и не пускат! Не съжелявам, че засегнах много "достойни" матрони тук с висока антикварна стойност! Колкото и да защитавате "правилния" си и "безупречен" начин на живот, факт е, че мъжете ви кръшкат и то здраво! А колкото до моя живот, до това каква бабичка ще бъда, хайде не се нагърбвайте да ме мислите, това си е моя грижа! Вие се погрижете за неверните си мъже при които въпреки рогата си стоите, защото сте явно некадърни да се издържате сами! номер 43 да не ме мисли също толкова... имам си стабилна професия и едва ли ще съм гладна някога, а който е красив като млад, обикновено се превръща в симпатичен възрастен... от грозотата и злобата обаче, уважаеми, няма спасение... аз изчерпах темата. Чао на всички лели тук!

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Лелки, много сте тъпи. В безсилието си да докажете правотата си, не ви ли идва на ум, че всичко може да е измислено и някой да си прави дипломна работа на тема "Щастливо омъжената домакиня". Явно покрай "бозите", които по цял ден гледате сте загубили представа, кое е наистина и кое е като на филм. Пуснете си някой фешън канал, добийте представа за модните тенденции и отпуснете малко хватката на нещастните си съпрузи оставете ги малко да подишат без вас. Бъдете курви ще имате по голям успех.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 43629addc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Към №43 и №44. Много сте злобни момичета или може би вече не си спомняте кога сте били такива. Много лично го приемате-звучите като пряко засегнати вместо да ръсите мозък вземете, че си помислете къде сте сбъркали с мъжете си защото антиките имат стойност, само когато са ценни предмети но едва ли някой мъж, /пък бил той и под чехъл/, ще се съгласи да живее с антика, пък била тя патинирана дори. Помислете си сериозно, че може да бъдете заменени, с някоя гола и гладна курва и тогава ще си останете само със сериалите.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 19d7d9a644
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Хахахахахахаа... бе вие не сте добре!
48 и всички защитници на авторката, от сърце ви желая мъже, които да ви кръшкат! Дано ви се случи на всииииииииииииички!!! Тогава седнете и помислете какво не им дадохте на тия мъже...

Толкова сте прости и недорасли, че дори не сте осъзнали, че мъжа угода няма и винаги нещо ще му липсва!
Нападайте "лелките", но те вече всичко са видели и изстрадали, сега е ваш ред! Наслаждавайте се!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 13aee8ca18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Огромни аплодисменти на 49. Много добре казано и аз съм на същото мнение.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b9a571551d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   До Доказаната и със стабилна професия авторка:
А защо изобщо си писала в този сайт? След като всичко ти е наред и нямаш грижи? Може би защото си една нещастница?? Имам всичко, с което се хвалиш без да ставам подлога на Сульо и Пульо, с поне 10 години съм по-млада от теб и си имам и ВЕРЕН съпруг!

Единственото, което би могла да кажеш на жените, които четат историята - извинявай, ИЗПОВЕДТА ти, е да не забравят, че са жени и съпруги, а не само майки! А ти се опитваш да изкараш 30 души "тесногръди" и др., а всъщност тесногръдата си ти, в опитите си да се представиш като нещо различно от това, което си, а именно - една нещастница! Грозотата, която таиш в душата си е много по-грозна от физическата! Айде, чао, ЛЕЛЧЕ!

 
  ...

1-50 от 103
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker