Силна задушаваща любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Силна задушаваща любов
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3565 пъти
Значи проблема ми е, че обичам мно силно едно момиче, но до толкова, че я задушавам аз съм на 23, а тя на 24 работи по 8 часа и учи и няма много време за мен, а аз постояно мислия за нея и и пиша sms-и ,пиша на стената й ,а тя се дразни и ми казва че и навлизам в личното пространство. Тя ми казва аз съм свободолюбив човек, а аз се дразна, че не мисли за мен и че и че иска да излиза с приятелите си, но без мен и се скарахме.

Как да си я върна? Разочаровах я , как да я изненадам? Как да си я върна, обещах й да се променя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3fa5dce8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как да я изненадам да я впечатля отново, трябва да е нещо много чуствено за да вдигна летвата.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 97f2eea292
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не и пиши по стената и смси, ами и купи един голям букет и шампанско и натам си знаеш... ;д

Ненн

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 60254ff226
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Остави я... не й пиши, не й досаждай... нека мине малко време, а после малко по малко. Първо й се обади просто ей така, попитай първо дали е удобно да разговаря, попитай я как е, поинтересовай се от работата й, гледай разговора да е кратък и точно преди да затворите кажи нещо от сорта : "Извинявай! " или "Липсваш ми" или "Звънни ми някой път! "
И повече не звъни, не пиши и т. н. пак да мине време... можеш да й звъннеш пак след две седмици... измисли си някакъв повод. Нека й звъниш за нещо конкретно, за да я питаш или друго, не да я каниш някъде или нещо такова. И пак - кратък разговор, не се првличай да й говориш за чувства, колко искаш да се върне, какъв глупак си бил и т. н.
След още известно време й прати смс - кратък, но чувствен.
И ако и след него няма реакция - време ще ти е завинаги да я оставиш, да се откажеш да я търсиш... пък тя ако те потърси - значи те обича, а ако не те потърси, значи... има ли смисъл да насилваш нещата?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9e4cd68426
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи според мен никой не си разочаровал това си ти все пак проблемът ти също го имах и то в по голями дози и не само си задушаващ, а и супер ревнив, а за това човече лек няма. Ревността само гроба я оправя и изобщо не мисля, че такъв тип характер и държание са лоши, но ако ще правиш опити да се променяш точно това е почти невъзможно, а и в това да си себе се най-хубаво индивидуализира те по някакъв начин и моя съвет е следния:или обесни на момичето, че ако не те харесва като характер да пали гумите, а относно до тебе така само се тормозиш и хабиш излишни нерви, а от нервите идват най страшните болести. постарай се да не ти пука като за начало с кой е и какво е и си намери приятно занимание :) желая ти успех радвай се че си различен :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 334e834c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Благодаря ви за коментарите, но лубовта ми е мно силна към нея, тя ми е първата любов, и ми е много трудно до толкова я обичам че не ми пука дали ми е изневерила, станах в путек според нея, не съм бил мъж щото съм хленчел, вярвам че ще ми се обади, но ме е страх през това време да не се появи друг или да и изчезнат чувствата към мен. Как да я впечатлия, отново, искам си я.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f97855accc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Какво да направя за да я изненадам, страхмее че през това време за размисъл може да се отдалечи от мен, ще се побъркам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7b7c7b6e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да обичаш не е проблем :) Проблем е да стесняваш свободата на човека който обичаш! Ревността и прекаления натиск, биха те превърнали за нея, в неприятен и досаден :D Просто и влез в положението, учи и работи, няма как да мисли постоянно за теб ;) Тя има цели и амбиция да се справи в живота, не че не те обича, но си има приоритети, като едно уважващо себе си момиче, иска да постигне нещо в живота.

Като гледам, ако си свободолюбив, то и тя е толкова колкото теб :) Обича си живота, има приятели и държи на тях. Иска да поддържа социалните си контакти, напълно нормално, не мислиш ли? Защо не правиш и ти така? Излизай и ти повече със свойте хора и връзката ви няма да се задушава, ще има разнообразие! Че сега си концентриран само в нея ;)

Не и се дразни, давай го без караници. Тя когато реши ще те запознае със свойте приятелски кръгове. Смятам че не е те е допуснала до тях, защото още не е уверена за това между теб и нея, и какво ще стане, дали ще продължите заедно, как ще се развие връзката ви, те такива ми ти работи. Оставила е времето да покаже, а нейното решение, е в твойте ръце! В това как ще е се справиш, стига да не я ядосваш много :D и да се промениш както си й обещал, всичко ще е наред! ...

Любовта няма да избяга ;) ама намери си занимания! Дай да разбере че правиш и други неща освен да се занимаваш с нея. Но не и казвай, нека сама усети по това, че няма да я търсиш толкова често. Хам.. мм.. преди промяната, обади и се, попитай я как е (спри се с предварителното изразяване на чувства, бъди различен) прояви загриженост, разбиране, и не говори за себе си, само ако те попита и кажи че си добре и че само си искал да я чуеш, допълваш, какво ще кажеш да се видим в някой от дните (не уточняваш конкретен ден), когато си по-свободна (примерен вариант) и тнк. Не споменвай нищо от последните ви разговори, тя няма да иска да слуша че се променяваш, а ще иска да го види, не думи, а действия :)

Какво ще правиш нататък ли? :D Нека не забравяме че наближава 8 Март, ииии... това е твоя шанс да се покажеш в очите и като по различен, да я изненадаш но с причина ;) Букет, или само една роза, придружен с някакво малко подаръче, което ще помни и ще може да вижда често, ще ти помогнат много. Запомни важен е жестта, чувстата се подразбират от как и поднасяш изненадата! ... Примерно да я заведеш където не сте били. Да я накараш да се почувства много обичана в този ден :) Добър начин, да и покажеш, че те е грижа за нея, е като и помогнеш, като я улесниш с нещо.


Донякъде съм съгласен с номер 3... Но номер 3-и :) всичко което си написала, е което всеки прави! Прощавай, мнението ти е полезно наистина :) Но е малко смешно, излиза че единия пол следва някакви правила за критични ситуция, другия пол също, и двамата пола, знаят какво да очакват един от друг, и просто ще си играят ролите все едно не знаят какво ще стане! Така ми изглежда, защото това което каза, съм го чувал и виждал и от други, а и преди са го писали в сайта същото. Имаме свободна воля, сами да действаме както намерим за добре, стига да разбираме човека до нас :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9e4cd68426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   номер 7 ама грам не съм съгласен с теб ти го направи пича по голям поклонник от колкото е!!! Разбирам ако момчетата около теб ги държиш на кучешка каишка и ти е готино и става дума да ти е хубаво винаги на теб ок. Ама защо и той да се прави на такъв какъвто не е??? Да се преструва и тем за да и угоди. И това е очевидно че той е себе си и е искрен и явно за приятелката му е проблем който тя трябва да си реши не той!!!! Защо сте решили, че като се преструва за една седмица ще е така винаги. "Просто и влез в положението, учи и работи, няма как да мисли постоянно за теб ;) Тя има цели и амбиция да се справи в живота" Е а той няма амбиций сигурно и цели. И едва ли тя мисли изобщо за него доста саркастично даже звучи. "кажеш да се видим в някой от дните (не уточняваш конкретен ден), когато си по-свободна (примерен вариант) " А това си е чакай от умрел писмо от сорта на баналния лаф ама искам временно да съм сама. Така, че до автора мой съвет изобщо не се хаби за такива те така или иначе не струват даже няма смисъл да и звъниш нека тя да те потърси не е последната и както каза, че ти е първа любов почвай да свикваш такива ще са повечето за напред нерви и проблеми а за да си го спестиш намери човек който ще прави всичко това което правиш ти за да се допълвате взаимно. По добре прекалено еднакви от колкото прекалено различни. Изобщо да не ти пука колкото повече я трсиш и се мазниш толкова повече ще си прави каквото си иска с теб ;) Днеска ще си досаден и неприятен утре може да си наречен с друг епитет. Не позволявай да си прави квото си иска и да си мисли, че като ти се сърди и ти ще и се молиш. А от ризата можеш спокойно да и подариш бодила и да си излезеш с некфа друга мацка. Авторе сам си го написал "тя не мисли за мен" еми не се надявай и да промисли а и щом те дразни няма да спре и за напред. Но живота с е твой дръж се или мъжката или не ти си решаваш дали да си с момиче с което само да се съобразяваш а тя с теб не и до колко ще ти е приятно всичко това. успех

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8238e4235d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До номер 7

Виждам, че изразяваш някакви личностни разбирания, които
и ти преживяваш или си преживял но поука не си си извадил ;) Та сега се опиташ да затвърдиш свойте искания, на базата на невъзможността си да постигнеш друго! ... Това е единственото обяснение, на защо ги пишеш такива, като от темата на автора се вижда че е влюбен в нея! Или какво мислиш, че означава "силна задушаваща любов", защо според теб автора се жалва за нея, защо я иска, защото я обича! И ти номер 7 ако никога не си изпитвал силна любов, и мислиш само за себе си и ти да се чувстваш винаги най-добре, тогава не си адекватен за тази тема! .. :) Радвам се само че написа свойте виждания, макар, ммм... да са многооо предрасъдни!!!

Ха, нещо май не четеш добре, щом не си видял, че писах и за мнение 3 :D И виж какво съм написал, че не виждам смисъл от разиграване на роли, кой какво предполага, че ми се струва неправилно автора да се преструва. Човек, научи се да вниквашав мненията на другите, а не само да си кажеш умелата приказка, с която да ни се покажеш! ...

Никъде не съм казвал автора да се преструва, автора иска да се промени, защото е дал обещание!!! Ти ако обичаш една жена, и за да бъдеш с нея, дадеш обещание, няма ли да си ги спазиш? :) Или като един от онези мъже, дето думата им не струва, ще кажеш нещо и ще се извъртиш като педалите на колело. А и забележи, автора не случайно е дал обещание, тя е важна за него, повече от това да гледа само себе си, или да бъде егоист!

Номер 7 ти явно си поклонник на себичността, особено като предлагаш на автора да я разкара, и да се откаже. Хммм... ми ако ти така би постъпил, значи за теб, е важно да уважаваш само себе си! Какво, ако една жена има живот, и се нуждае и от свобода за да го води, ти ще запротестираш и ще я зарежеш само защото искаш да става каквото и както ти харесва ли? ...

Нещо не си в чат :D Приятелката му решава спрямо неговите действия, той се е провинил в нейните очи, а не тя в неговите. Той я търси постоянно, не тя! ... Той и е дал обещание, не тя! А сега разбра ли? Съмнявам се!

Аз не казвам на автора да се преструва, ти споменаваш тази дума, аз му казвам как да си я върне, как да се промени :) Защото той иска да се промени! "Е а той няма амбиций сигурно и цели. И едва ли тя мисли изобщо за него доста саркастично даже звучи. "

Хаха, саркастично е твойто необосновано мислене ;) От историята му, не чухме какви са му амбицийте! А и за амбициозен човек губи твърде много време с нея, като не и дава време да си почине, да си отдъхне. Ето как се превръща в нея, за досаден и обсебващ, никоя жена няма постоянно да харесва мъж, който е все в опцийте досада и обесбване, или другото, преследване! ... Замисли се, а после ги пиши такива ;) На теб, щеше ли да ти хареса, някое жена да ти звъни постоянно, особено когато си зает, да чуваш разни слова от нея, но никакви действия. А в този живот, думите вече не се ценят много, цени се какво ти или тя ще направите един за друг, а не какво ще си кажете. Защото действията могат да докажат дали един е загрижен за друг, дали го обича и така.

Ти, като нямаш надежда за нищо и никой, това си е твой проблем, сигурен съм, че автора няма да вземе в предвид думите ти, защото влагаш пристраствия, а не разсъдък! :)
Пък и не си влюбен, ти си просто поредния човек, на който не му е кеф нищо, нито да се бори за любовта си, нито да живее за друг. Ти си от онези непукисти, дето живеят само за себе си, такива приятелю накрая свършват сами!

Който обича друг, ще може и да измени държанието и характера си, без друг да го е карал! Да не би да сме съвършенни, та цял живот да бъдем едни и същи! Никой не е съвършен, дори и ти! ... ;)


"Така, че до автора мой съвет изобщо не се хаби за такива те така или иначе не струват даже няма смисъл да и звъниш нека тя да те потърси не е последната и както каза.. "

Това е смешно :D Какво ново си казал, все едно и също :) мислиш ли че автора не знае че може да постипи така, а? Че каквото си му предложил всички мъже който са много саможиви, самочувствени, горделиви и арогантни постъпват така! Чакат тя да им звънне, сякаш са някакви принцове, или крале :D Ех, тази ваша горделивост ще ви съсипе някой ден, но си е за вас! ...

И ти като номер 3 предлагаш на автора една всеизвестна
схематика, която се знае както от мъжете, така и от жени! :) Тц, тц, тц... нищо ново под звездите...

А после и му казваш, да се държи мъжката :D че ти на това мъжката ли му викаш? Само един страхливц, ще се крие, няма да отговаря, и няма да направи нищо! Мъжът който е мъж, си държи на думата, щом е обещал! И действа, а не чака жената да действа, особено, ако той е започнал проблема! :) Ти казваш на автора, да не се съобразва с нея, ами то тогава и тя не ще бъде длъжна да се съобразва с него ;) А като гледам от описанието по думите на автора, ако той постъпи както ти му заръчваш, тя ще го отреже тотално от живота си. Познай как би се отразило на автора.

Абе който има ум, да мисли, който има сърце, да чувства правете което считате за добре! Но после ако сте се водили само от себе си и сгрешите не винете другите!


~winterfire~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker