Как да го спечеля отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го спечеля отново
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 8987 пъти
Това е моята история,история на едно младо момиче, влюбено в 10 години по-възрастен мъж. Но проблема не е възрастта!

Запознах се преди около година и 2 месеца във въпросния мъж, нека го наречем г-н М. По това време аз имах приятел, той също имаше връзка, но в последствие без да има нещо между нас и двамата се разделихме с половинките си. И така след като се запознахме с М си разменихме скайповете и телефонните номера често си говорихме и бяхме много добри приятели, за жалост не се срещахме защото живеем в различни градове и то доста далече един от друг, споделяхме всичко. И така с времето се опознахме много добре и неусетно се влюбихме един в друг, тъй като и двамата нямахме връзки през това време решихме да опитаме.

Но ето къде идва и проблемът около месец след като се разделих с бившия си приятел, съвсем случайно се видяхме и от дума на дума заговорихме се после на кафета телефонни разговори и така почти всеки ден, но той искаше да се съберем отново а аз не, аз исках само и единствено М. Бившият ми приятел знаеше че родителите ми се против да имам връзка с М и се постара да разберат че имам планове да осъществя такава връзка... загубих тяхното доверие, те си мислеха че ги разбирам и че няма да се занимавам с М, но сърцето не пита.

И аз реших че избирам да бъда с М и не сгреших... но.. до вчера всичко беше наред докато той не ми видя тел разпечетка от времето когато бившия ми ми досаждаше... и започна да ме разпитва... аз му казах истината, но по напред се опитах да го излъжа и там ми беше грешката... разочаровах го, предадох доверието му, съсипах всичко... сега сме разделени а аз не спирам да мисля а него... не мога да се примиря, че всичко е свършило... искам да се боря за него, но не знам как... каза ми че от тук нататък той ще прави каквото си иска и няма да ми дава обяснения... страх ме е че ще го загубя завинаги... моля ви дайте ми съвет как да си го върна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: d72994dc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако той наистина те обича, би трябвало да ти даде шанс и да те изслуша. Кажи му това, което написа тук. А и в крайна сметка, нали той трябва да е зрелия човек във връзката ви- той е по- голям, с повече опит. Кажи му, че съжаляваш, че си пробвала да го излъжеш, но си го направила, защото си се страхувала да не го загубиш. Припомни му, че не би избрала него пред родителите си, ако не искаше да бъдеш точно с него. Късмет!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: e84180cadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това ми е толкова познато :) Вече минах по същия път. Дори тъжната ми анонимна история е тук. Това което ти е казал е защитна реакция. Той не го мисли и не го иска. Наранен е ! Наистина те обича и ти е гласувал доверие.

Всяка твоя лъжа съсипва равномерно и от двете. Често за жените е непонятно как малките и "незначителни" за тях лъжи водят до тъжен край, а истината рано или късно винаги изплува. Ако си искрена с него той ще бъде с теб, но няма да забрави това и вече винаги ще има нотка на съмнение дори да ти казва обратното. Ако не си наложиш да се промениш поне в това отношение. Неизбежно отново ще има лъжа след месец ...... година ... и ще съсипеш всичко, а счупеното си е счупено и не се лепи.

Пожелавам ти успех и много щастие с твоята половинка. ВП

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3699749f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мило момиче, аз съм общо взето в същото положение точно в този момент, с тази разлика че го спипах в много силна изневеря и предателство. Всичко дълбоко в мен гори и боли. Той също не е от моя град и решихме, че трябва да пробваме да живеем на едно място заедно. Всичко беше наред до мига, в който случайно попаднах на едни смс- и..... не искам да вярвам, той ме лъжеше, аз не го също, просто всичко се съсипа, но от опита, който имам ще те посъветвам да гледаш смело на пред, знам че е трудно и болезнено, но това е най-правилното решение.

Не е необходимо да нараняваме близките около нас, заради една любов.... идва следваща по-добра.....
Горе главата! Поздравявам те с една песен (нищо, че не слушам поп-фолк, но е хубава в случая) Анелия- Продължавам!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 818ec3de19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Наистина много ви благодаря за съветите.... нещата изглежда се пооправиха между нас, но както казахте винаги ще има нотка съмнение... на този етап не мисля че бих могла да се откажа от него за нищо на света... отказах се от доста неща заради него и не мисля че има връщане назат е бих могла да се откажа от него прекалено много го обичам... дори да се съмнява в мен дори и да не наранява няма да се откажа от него... може и да греша но времето ще покаже и така това е за сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker