Искам да ревнува. Съвети?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да ревнува. Съвети?!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 22967 пъти
Здравейте!
Искам да накарам приятелят ми да ревнува. Моля някой да ме "светне" как да го направя? Но не говоря изобщо за евтини ку*венски номера, с които само ще изглеждам жалка. А финни трикчета, с които да го подразня и да го накарам да види, че може да ме загуби. Той не е малък, а и не е глупав. Просто на мъжете понякога им трябва малко сръчкване за да се "събудят". Заради това ми трябват оригинални идеи, че изобщо ме няма в "женските трикчета".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2fdecbd8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Ако човека достатъчно държи на теб и ти го показва, защо са ти някакви трикчета? Защо въобще искаш да го караш да ревнува? Няма по- страшно нещо от ревнивия мъж. Я си гледай свободата, отделяй време за себе си, излизай с приятелки и не ги пренебрегвай. В същото време остави и него да прави това. Не се занимавай с излишни глупости.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2b537c1727
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мен ако питаш не ти трябва беля на главата, за да не стане от играчка плачка, както се казва и да си помисли, че му изневеряваш и да те зареже!

Все пак се сещам за среднощни СМС-и; като ти звънне телефона, говори настрани, без да те чува какво говориш. Като се видиш с някой познат, кимни леко за поздрав или само се усмихни, за да се чуди той защо се криеш едва ли не и да се пита от какво се смущаваш.

Нещо крайно- изпрати си сама цветя на работното място и си самонадпиши картичка с готино съдържание.
Ей такива неща ми идват на мен на ума.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fa3832a878
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Да ревнува е едно, да види, че може да те изгуби е друго. Първото е много вредно, второто е много полезно. Може да го накараш да види, че може да те изгуби и без да има непременно друг мъж, от когото да ревнува.

На мен ми се е налагало да напомням, че не съм "предмет от мебелировката" и че мога да си взема шапката по всяко време, и съм го казвал в прав текст така както го пиша тука. Нямам никакво желание да се занимавам с някакви трикчета, и на всичко отгоре да се чудя как ще бъдат разбрани и дали няма да се получи нещо съвсем друго. Бъди искрена и директна, не се занимавай с глупости и циркове. Също така послушай номер 1.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a77d875e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Купи си книгата "Мъжете обичат кучки"- има много малки забавни "трикчета" за целта. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 41fe43c63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ревността убива връзката и ако това желаеш то тогава не знам защо сте заедно! Може би не си сигурна в него и искаш той да се стресне ли нз? Но никога не си пожелавай ревност, моя приятел ме ревнуваше преди от въздуха, задушаваше ме и добре че спря защото това щеше да е края

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0c5beefee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има една стара приказка, "Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне" незнаеш какво проклятие е ревността, тя може да убие и най- истинската и силната любов. Това, че някой неревнува незначи че не те обича, има и други начини да провериш силата на чувствата му. Ако почне да те ревнува в началото може да ти е интересно и забавно, но повярвай ми после ще се молиш да спре.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: efa83d7538
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Авторката съм. Може би не се изразих достатъчно ясно. Аз в прав текст съм му казвала. А и съм си тръгвала също, той ме е връщал, но това е друга тема. Просто бих искала да събудя в него лека нотка на ревност или по-точно да види, че трябва да ми обръща повече внимание като на жена, иначе би могъл да се появи друг, който да го направи много по-успешно от него. След време повечето мъже започват да гледат на жената до тях точно като на предмет или част от интериора. И понякога само разговорите не помагат. Трябва и нещо да се случи за да го "жегне" отвътре. Когато съм с него никой не смее да ме доближи, заради това и нямам шанс тактичничко да пофлиртувам с някой, така, че той да се подразни. А да седна сама да се свалям с други пред него е жалко и ще изглеждам смешна.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4d3400057c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ако приятелят ти наистина не е малък и глупав. Нищо няма да постигнеш с тези "трикчета". Съветите на номер 2 са по-скоро в графата "евтини ку.. венски номера". А поне аз съм достатъчно зрял, че ако усетя някоя да ми върти подобни номерца да я разкарам без дори да се опитвам да разбера мотивите и. Една истинска жена не би имала нужда от това. Твоето намерение показва само неувереност в самата себе си, а мъжете се дразнят от попдобни жени.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cb0aef9f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен се примири и приеми, че не всичко става както ни се иска в любовта и живота. Ще си навредиш сама с тези "трикчета". Ще изгубиш доверието му и после ще ти е двойно по кофти. Моят също си ме приема като част от интериора, дразнех се, писваше ми, ревях и се тръшках, че не ме обича вече, но накрая се примирих, че той просто не е сантиментален човек и че изразът му на любов към мен е да ми бъде верен и да ми доверява това, което го тревожи и го смущава. Обичаш някого и искаш да си с него трябва да приемеш неговите недостатъци иначе знаеш къде е вратата

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 947e8c5dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Просто бъди загадъчна и интересна, не е нужно да флиртуваш с някой. Бъди малко потайна, обличай се предизвикателно, закачай се с него.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9ec69cd1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има мъже, които ревнуват много, но никога не го показват. Затова дами Ви съветвам ако вашия мъж е такъв по-добре не експериментирайте.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f0a4ed937f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ходех с едно момче но му изневерих с приятеля му влюбих се в наи добрия му приятел с гаджето скъсах а приятеля му се виждаме рятко много го обичам тои ми казва че няма да ме заобича но зашто забога когато излизаме се шегува с мен че няма да ме целуне после ми се усмихва и ме прегръща силно и ме целува сички знаят че сме приятели с него но тои дори Прет тях понякога се издава прегръштаме целуваме и ми държи раката дори един път когато излезнахме и видя че сам тънко облякана влезе и ми даде на сестра си якето да не ми е студено...... Казва че не ме обича а се грижи за мен целуваме по челото не е искал до сега да спи с мен штот тои е такаф спи с момичетата и ги оставя но с мен не е така незнам какво да си мисля моля помогнете

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker