Да се опитам ли да си го върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се опитам ли да си го върна?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2423 пъти
Здравейте! От месец-два ме гложди един въпрос и не мога да се реша:

Имах приятел, с когото бяхме заедно 3 години, но го оставих, защото реално ми трябваше почивка, но тогава си мислех, че не го обичам повече. Е, сбърках, признавам си. Отделно да не говорим колко тежко го прие... беше ужасно, мразя се. Молеше ми се да се съберем, беше готов на всякакви жертви, но аз идиотката, не подозирах какво съм изгубила. Това стана преди около половин година. Не сме се чували, каза, че не иска да ме вижда и да си говорим, напълно го разбирам. Опитах с други момчета, но просто не мога. Все той ми е в главата, гузно ми е да целувам други.

Та с оглед на това се питам дали имам правото да го потърся отново и да му обясня всичко, което мисля и чувствам? Едва ли ще е същото след като веднъж съм постъпила толкова грозно, но не мога да си го избия от главата, адски ми липсва.

Благодаря. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: e044bb8f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се опитвай. Аз съм момче и въпреки, че си сбъркала това не те прави най-лошия човек на света. Просто ти казвам от личен опит (преживял съм го, но аз бях другата страна), той няма да те е забравил, но в момента, в който му кажеш, че имаш чувства към него след всичкото това време, ще те намрази. ОСОБЕНО щом не поддържате контакт.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c8b675a660
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бих му казал. От криене на емоции и театралничене не произлиза нищо добро, рано или късно винаги си прее*ан.

Постарай се МНОГО да го кажеш така, че да не излезе все едно му се молиш за нещо или искаш да го върнеш. Представи го така, че просто искаш да му кажеш какво ти е и как се чувстваш БЕЗ да искаш да се събирате отново. Просто си искала той да знае истината за нещата. Тогава прехвърляш топката в неговите ръце и го оставяш той да избере какво иска. Ако имаш късмет и ако наистина те е обичал, може и да се върне. Ако не - за другия път да знаеш.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 46cd97f5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Според мен ти е кофти, че не се е получило с никой друг след него и си търсиш оправдания да се върнеш при него. Минало е доста време. Може би вече е успял да се съвземе и да те забрави, може да има и друга връзка вече. Но пък може и още да те обича.
От опит знам, че когато обичаш някого силно и той те нарани, не искаш да го виждаш. Гориш в собствения си огън, но колкото и да боли, издържаш и продължаваш напред. Продължи и ти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c950a19e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1 Такава глупост си написал, че ….
Бори се ако го обичаш от сърце и душа, по хубаво ще стане, но не и по лошо.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ddcec799f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Имаш, да, имаш пълното право да го потърсиш :) Ха, особено щом си осъзнала че го обичаш ;) Както казват, по-добре късно отколкото никога! ...

Ама се поготви да срещнеш и упорство, сещаш се минало е доста време, и може и мислите му да се променили! Той да е поел по своя живот и дори сега в умът му да същества нечий друг образ! Но не се плаши, ако те е обичал толкова силно, та да ти се моли, едва ли те е забравил, едва ли е изоставил онази си мечта да бъде с теб :)

Хммм, та както ти казах, подготви се за упоритост, може да не бъдеш срещната с широки обятия и да си смените местата, той да не иска, да ти да си която му показва обич! Бъди самото търпение и както Кубрат ти е предложил, не крий нищо бъди напълно искрена с него ;)

Разкажи му как си прекарала време в опити да го забравиш, но си продължила да мислиш за него. Че си сгрешила, била си много объркана и не си била сигурна какво е това между вас, какво ви е свързвало. Че ти липсва, и не е спирал да ти липсва! Кажи му, че ще разбереш ако те пренебрегне! Кажи му че го обичаш!

Не избързвай, време и време, ще ви е нужно и на двамата :)


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)