Женски номера или вариант две? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женски номера или вариант две?
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 7342 пъти
Здравейте! Напоследак често почвам да си задавам въпроса "Защо? Защо го прави?" Имах дългогодишна връзка с момиче, с което преживях много хубави моменти, имаше любов и то каква. Бях й първия и тя ме обичаше страшно много и даваше всичко от себе си. Всичко беше един незабравим сън докато... в един хубав и слънчев ден тя намери "сродната си душа" и за отрицателно време изстина към мен и по много отвратителен начин ме замени и ме прати в "девета глуха", без някаква ясна причина за това.

Разбира се истината е някъде по средата, може би и аз съм допуснал грешки и не съм се раздавал докрай, но това си беше шок защото аз й имах пълно доверие и тя не един и два пъти ми беше доказвала, че ме обича истински. Толкова много, че аз до такава степен се бях заблудил, че докато се усетя какво става тя вече беше с него.

По време на самата раздяла успях да запазя добри отношения и всичко мина без скандали, даже нещо повече - с пожелания и съвети за успех в начинанието. Странно нали?! Даже скандално?! Сякаш все още беше останало нещо несподелено между нас. Естествено след това продължихме да се чуваме до момент, в който тя започна да обяснява колко е убедена в правотата на действията си. Наистина отвратително. Спрях всякакви контакти. Но след това за моя най-голяма изненада тя продължи да ме търси.

То не бяха имейли с най-цветущи пожелания за празниците, странни обаждания от типа "Как си? Какво става с теб". Разбира се и от по-особен тип: "Снощи те сънувах", "Ние сме си приятели, не сме се карали!?". Имах чувството, че говоря с човек, който се намира в космоса и няма намерение да слиза от там, защото в опитите си да я забравя положението ставаше още по-гадно, но понеже аз съм човек, който не може да наранява хората които е обичал, просто не мога да й "тегля едни майни", както много хора биха постъпили. Просто тя ми е дала страшно много, въпреки гнусния край на връзката ни.

Сега последва някакво затишие и това което ме притеснява най-много е това да не е затишие пред буря, защото лошото е че аз все още пазя някакви чувства, а тя доказа на мен и на целия свят че аз не мога да имам бъдеще с нея - човек който не знае какво иска. Бих искал да чуя Вашите мнения за моята ситуация. Попадал ли е някой в подобен кошмар. Дайте ми някакъв съвет. Оказва се че трябва да си безкруполен, защото ако не си се превръщаш в жертва или по-лошо - Вариант 2!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: e59364025d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От автора: Забравих да добавя, че все пак става въпрос за горе-долу пораснали хора! Благодаря Ви за коментарите!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: adc7f244d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си друго момиче, тя не е единствена на света. Може да има и друго сигурно си й омръзнал толкова време да сте заедно.. Любовта е истинска когато двама души си дават почивка не за дълго време но колкото да не си омръзват иначе края ще настъпи когато най-малко очакваме да се случи. Късмет.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f8866d99fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ситуацията ти е ...хмм и аз не знам ..Не ти е лесно, но мисля, че проблемът е точно в това, че ние жените определено не знаем какво искаме или по-точно искаме да видим, че ни обръщат внимание само на нас отвсякъде.Не можем да преценяме ситуациите и правим глупави грешки. Но щом се е разделила с теб според мен опитите й за контакт са просто защото търси внимание. Иска да се увери, че още е в главата ти, мислите и желанията, след което продължава пак според нейните си разбирания, което е много лоша постъпка спрямо другия.

Според мен трябва да опиташ да я забравиш и да продължиш напред, а ако м/у вас наистина има нещо силно и истинско, то с времето ще се подреди. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0a2b3d81df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За нея може би изглежда нормално да поддържа с теб връзка и само като с приятел. Жените са по-склонни да търсят "само" приятелство с мъжете, дори и преди това да са имали връзка. Ако теб това те притеснява, по-добре й го кажи и го обсъдете, така че тя да е наясно с начина, по който ти виждаш нещата. Приятелството също изисква доверие и откритост от двете страни. Ако ти смяташ, че не можеш да понесеш такова приятелство в момента, кажи й, че искаш да те остави на мира, засега.
Това е една женска гледна точка.

Освен това и една нова връзка може да ти е от полза. Щастието ти е в твои ръце.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6972a035f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здрасти!
Иска ми се да проявя женска солидарност и да защитя госпожицата, но няма да го направя. Ще се опитам, вместо това, да ти обясня нейното поведение.

Всички момичета действат така, но определено в по-незряла възраст. Обичат да зарязват момчетата, а после "невинно" да продължават да ги държат в пълен емоциоанлен мрак, но преди всичко да ги чувстават все още "свои". Това, че въпросната не те оставя да я забравиш е чисто и просто егоизъм и себеизтъкване. Видиш ли, "на мен той не ми е нужен, но зашо да го оставя напълно свободен за някоя друга?"

Не се връзвай на такова поведение, най-вече защото си личи, че си интелигентен човек! За разлика от теб, твоята бивша е дооооооооооста назад в това отношение! За мен е недопустимо да се държи като някоя 13 - 14 годишна пуберитетка! Това момиче скоро няма да порастне, но поне ти не се вдетенявай! Знам, че влюбените хора често оглупяват, но в случая въобще не си струва, защото нищо добро няма да излезе.

Една зряла жена би отказвала контакт с теб, именно за да не те наранява (поне докато "раната ти" е още прясна), а твоичката сама си търси поводи да те тормози!
Забрави я и деразай смело напред! Звучи лесно, може да не е, но това е, което трябва да направиш, не се съмнявай!
Успех и много щастие занапред ти желая!
Бубка

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 47bd44bd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се дръж лоши с нея и не допускай да я мразиш, по този начин ще блокираш всичко хубаво което сте преживяли и ти е дала. Така е най-добре и за двамата, макар че първосигналния модел на поведение е "майните..."

Гледай напред. Номер 5 е права че от егоизъм (неосъзнат явно), тя продължава да подава "грешни сигнали".

Просто я остави и й пожелай щастие!

Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2d61808828
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №5 казва изключително верни неща.
Няма как - такива сме си жените, обичаме да имаме контрол над някого. А твоята бивша приятелка явно се и забавлява с това.

НО, (защото винаги може да се промъкне едно "но") не е изключено поведението й да е проекция на някаква вина. Възможно е да се чувства много зле от факта, че те е зарязала (не можем да забравим и факта, че първият си остава пръв) и сега да опитва да облекчи болката ти, неразбирайки че всъщност я засилва.

ПОГОВОРИ С НЕЯ! Откровено и простичко й обясни, че не желаеш да те "тормози", припомняйки ти за себе си тъй често. И опитай да разбереш какво точно иска от теб, защото ясно е, че нещо иска!
УСПЕХ!
(ф 22)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 76781da98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Всички по-горе са прави, но според мен най-важното е да обявиш ясно и точно какво очакваш от нея.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1ff05edc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Много приказки могат да се изговорят. Нали казват, че в живота на човек всичко е опит и уроци, че щастието и свободата всеки трябва първо да почувства сам, после да опита да ги изгради с друг. Какво точно е живота, трябва ли да ги приемаме на сериозно или е просто игра, с цел трупане на опит. Във една връзка всеки трябва да се чувства достатъчно свободен и с другия (НЕ ГОВОРЯ ЗА СВОБОДИЯ). Ако в един момент единия реши да поеме по друг път, тогава какво правим???????? Кой иска да бъде ограничаван??? Нито потърпевшият, нито 'УЖ виновния", ако имахме готови отговори за всичко, нямаше да сме тук!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 788fc4c246
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хнанала ти е цаката пич! Жените сме царици щом усетим, че владеем някой и каквото и да правим пак ще ни обича, защото въпреки, че не го признаваш ти я обичаш!!! Огледай се за друга, тя ще дойде, когато най-малко я очакваш, имам пред вид любовта. Така е в живота - срещи раздели. Човек най-трудно се учи в живота, кои мостове да запази и кои да прекъсне!

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b3cbd065d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Абе пич - ти какво си мислиш ? - като имаш чувства към мацето по добре е било да и бъдеш последния вместо първия ... - но какво да се прави - живота е такъв .. - самата тя има правото и е решила да опознае света на секса, след като вече си я вкарал в райската градина от надървени пишоци .... - през това време помисли за себе си и че твоят пишок е също в тази градина, в която влизат като нея безбройно много хубави момичета със сливки като кокичета...
от бате ти Гандони

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: b7a6137806
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Абе №13 много си прост.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker