Сгреших ужасно с него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгреших ужасно с него!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3474 пъти
Пише ви момиче на 22 г. През целия си живот съм била лъгана, използвана, пренебрегвана и наранявана.

Мислях, че няма свестни мъже в света, срещах всеки на нож вече, започнаха да не искат да общуват с мен, да се отказват след 1 среща....

Докато се появи Той. Появи се като комета на нощното небе, от изневиделица. Момче на 25 г., коренно различен от останалите, усмихнат, мил и добър, внимателен, непиещ, непушещ. Не можех да повярвам на сетивата си, очите ли лъжат, ушите ли, съмнявах се, защитавах се от него. Все пак беше прекалено настоятелен, беше така влюбен, че не можех да го откажа. Започнахме да излизаме. Аз се държах ужасно, няма да навлизам в подробности, но като, че ли нарочно гледах да го изнервям, поставям в неловки ситуации, дори ми се струваше глупаво човек да изпитва любов. И му го казах. Много го нараних, скъсахме.

Той си тръгна, но тогава сърцето ми трепна, хванах ръката му и го върнах обратно. Продължихме. Аз пак започнах по старо му, пренебрегвах го заради приятели, приятелки и пак в един момент го нараних ужасно с думи и постъпки, показах му, че не значи нищо за мен. Не знам защо го направих, не знам, бях вече влюбена в него до полуда, исках да продължи всичко така както си е.... И за втори път си тръгна, не му хванах ръката на мига и го оставих.

Ден, два, седмица. Потърсих го, но така както се появи в живота ми, така и рязко излезе от него. Категорично отказва дори да говори с мен. Затоври ми телефона. Опитах чрез общ приятел да го склоня на среща, без успех. Знам само, че съмненията ми, страхът и глупостта ме доведаха до това положение.

Знам, че искам да сме заедно, той също иска, но е един много голям горделивец и трудно би склонил. Никога няма да ме потърси вече, убедена съм, проклинам се, че провалих всичко и ви моля за съвети как да обърна отново нещата. Сигурна съм, че той е човекът за мен и го обичам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: aeb6e0c9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "... но е един много голям горделивец..." Дори когато съжаляваш не го правиш искрено....
Всеки си има граница на търпимостта.
Зрелият човек се отличава по способността си да предвижда събитията и да съобразява собственото си поведение с тях.
Ти искаш някой всеопрощаващ. Няма такова нещо.
Пожелавам на младежа да попадне на емоционално зряла жена.
А ти си вземи поука и бъди готова за следващият...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 018125d41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сама си си виновна, мила. Знам, че в момента не това искаш да прочетеш, но съм сигурна, че и сама го осъзнаваш. Всеки е бил нараняван от някой, няма човек, който да не е бил лъган или предаван в любовта... но какво щеше да бъде, ако заради предишните несгоди с други хора си го изкарваме на тези, новите в живота ни, които идват точно, за да ни докажат, че любов съществува. Е, вече съжаляваш за това момче, хубаво е, че си го разбрала, но те съветвам, ако ще опитваш да си го върнеш... този път да си наясно със себе си. Не го прави, ако имаш и най-малкото съмнение в теб самата, че пак ще го нараняваш така. Ако пък си наистина толкова влюбена в него, колкото пишеш, обърни света, но го намери и му го докажи!!! Стискам ти палци, дано да успееш и помни, че ако този път стане, трети няма да има.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e742e43d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мила аз съм в същото положение.. Наранявах го да, но и той не отстъпваше.. И той е доста горделив, само не мога да разбера от къде знаеш, че иска да сте 1... Иска ми се и при мен да е така, но не мога да бъда сигурна а и той нищо не казва-ЗАЩОТО Е ГОРДЕЛИВ! Нещо ако ти помогне да си го върнеш моляте сподели :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ad29c73270
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли в същата ситуация съм, само дето от другата страна. Съсвета ми е да продължаваш да се опитваш да си го върнеш. Сигурно ти е ясно, че той никога няма да те потърси без да му докажеш че го искаш. Стига с тези обаждания, общи приятели (тъпо е някой друг да те сдобрява). Използвай интуицията си и това до колко го познаваш. Напиши нещо, писмо (на хартия), песен или каквото ти хрумне. Разбираш ли и на него му е трудно да те допусне, тъй като знае какво може да стане. Обичам си приятелката с цялото си сърце, но ме е страх, че всичко ще се повтори. Страх ме е, че е правила какви ли не неща за мен, и точно когато реша да и дам шанс, тя се отказва. Не и вдигам и изгарям от мъка, но и същевременно ме е страх, че ако такива глупости ни скарват, то няма да издържим дълго и пак ще боли. Единственото което съм сигурен, че знаеш е че той те обича. Просто му го докажи.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 53a38a077c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В отговор и на теб и на момичето от коментар 3 бих ви посъветвал да ги оставите намира. Говоря от гледната точка на мъж, преживял подобна история (но от другата страна) и на човек станал свидетел на няколко подобни истории с приятели. Ако ги обичате наистина се махнете от живота им и ги оставете да изближат раните си и да продължат напред. И да се съберете нещата няма да са както преди - или ще се опитат да ви върнат или няма да ви имат доверие. И в двата случея нищо няма да излезне от връзките ви.
Съжалявам, че трябва да ви го кажа, но е така. Човек плаща за грешките си. Продължете с живота си и гледайте да не повтаряте тази грешка. Сигурен съм, че ще намерите нова любов след време.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3f4d7fb71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абсолютно подкрепям номер 5 в последния абзац. Човек плаща за грешките си, и цената, която плаща, е цената на урока да не повтаря тези грешки отново. Ако се опита да се "изтарикати" и да мине тънко, без да си плати за урока, нищо добро не следва. Няма да го е научил като хората, а напротив, ще се затвърди убеждението, че каквито и лайна да забъркаш, винаги ще се намери начин да излезеш сух. Това е адски вредно, защото те подтиква отново и отново да забъркваш каши, да вземаш решения, без да мислиш, да не ти пука особено, и цялото това с едничкото утешение "Като стане напечено, ще му мислим! ". Е да, ама не. Има ситуации, в които няма връщане, няма reset, има само game over.

И друг път съм казвал, качествените неща струват скъпо - в магазина пари, в живота време, болка, усилия, и между другото също пари. Човек трябва да има доблестта да си признава грешките, и то наистина в съзнанието си да си признае, а не само формално на думи, а същевременно винаги виновен е другия, положението, късмета, слънцето и не знам още какво.

Авторке, приятелят ти не е горделив, а е много точен човек. Не е високомерен, иначе щеше да ти бие шута още първия път. Но и си има принципи, с които е склонен да направи компромис само, ако наистина знае, че си струва. Първият път е мислел, че си струва и ти е дал втори шанс. Ти си му се изплюла в лицето, а на всичко отгоре и сама не знаеш защо - еми твой проблем! Решила си, че е "лесен" и че винаги ще можеш да го прикоткаш обратно, а не си видяла, че той го е направил заради ТЕБ, за да ти даде шанс и време да се промениш, защото е държал на теб. Изхвърлила си на боклука много ценна възможност, която ти е била дадена. И си си получила заслуженото - човек, който не оценява това, което получава, просто няма да го получава повече.

Не се опитвай да се разкайваш и да просиш прошка - това не е църква. Понеси с достойнство последиците от грешките си. Само така ще се научиш да не ги правиш повече и да цениш нещата, които получаваш.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d177341085
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей, всичко ще се оправи :) Само не губи време в самообвиняване, времето е ценно ;) Оползотвори го правилно, като му покажеш че си заслужаваш, бъди откровена с него! ... Не мисля че ще ти е трудност. Време е да му кажеш повече за себе си, да му разкажеш защо постъпваш така, какво чувстваш, за страха си, за това че си била използвана, и ти е трудно да се доверяваш. Когато има искреност и честност, лесно се постига доверие и той би разбрал :) би ти простил!

Тая грешка я правим всички, не ни върви в нещо, нараняват ни, и упоритстваме, като вярваме, че всички са едакви, че всички са като тези които са ни наранили. Е видно е че е грешка, защото така отблъскваме хората от себе си, в случая ти него! И както е известно, щом загубиш нещо, чак тогава разбираш какво си имал/а :) Та така и ти с него. Дали си могла от по-рано, да се спреш и да смекчиш нрава си? Могла си, но това нямаше да си ти! Ти не се даваш лесно ;) Което говори добре за теб, с изключението че по този начин нараняваш другия.

Още когато си го видяла, си го харесала, а разбирайки повече за него, просто ти е изглеждал като една мечта. Имала си съмнения, че под прекрасните му качества и външност се крие нещо не добро! Мда.. и съмнението те е направило изнервена и несигурна.

Той знае, че имаш чувства, но вече го е страх както в началото теб, да не го нараниш отново! :) И има съмнения, че ти само си играеш с него, че го разиграваш. Объркан е! А вероятно и ядосан, че така потъпкваш чувствата му. Никога не казвай никога ;) Успой нрава си, и се пребори за него!

Съгласен съм с номер 4, давай ти смело, а не чрез услугите и ходатайстванията на други :) Обичаш го, еее, ами направи нещо с което ще му кажеш че го обичаш! И нега разбере какво ти е. Бъди по-инпулсивна, изненадвай го. Отиди при него, и му кажи всичко което не си могла. Останалото е търпение и време, за да се склони да опитате отново :) За човек който е влюбен в теб, макар и да си го наранила, ще намери сили да ти прости :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ad29c73270
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пиши какво е станало

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 60a94e4f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много позната история като моята, когато виждаш, че човека до теб е хлътнал до уши до даваме по неглиже, знаем, че каквото и да стане той ще е с нас. След като ти е простил първия път си била убедена, че ще има и втори... Да но не, ако времето не го заличи и самата ти не спреш да се измъчваш няма нищо друго да ти помогне ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 204d18493b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ааааа моме не си познала. Остави момчето да си намери, някоя която няма да го прави на маймуна. Ще ме извиняваш за лошия тон, ама аз съм мъж и съм сърбал попарата на момиче като теб. Само лъжи, пренебрежение, изневери, болка и то ужасна. Като малко дете съм плакал за нея и за какво? Всеки път напразни вричания и обещания. И аз глупака всеки път вярвах....

Остави го да си живее. Сега го искаш, но ще се държиш 2-3 месеца и пак ще го оставиш. Ти ще се забавляваш с друг а той ще страда. Това как ти звучи? Достатъчно ти е прощавал. Недей да го оплиташ в лъжи повече. Знаеш ли колко е трудно и тежко да обичаш, а да си все оставян от един и същ човек?

Е аз знам - разбрах го от момиче като теб и ти казвам остави човека намира!

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d32cedc17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Я да оставиш момчето на мира. Само ядове ще му докараш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker